|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
13.7.2010 8:54:24   
jona klara
bit- hvala za tako osvežujočo slikico, paše že zjutraj to.
joj meni pa dela prekrvavitev sto na uro, imam že zelo zgodaj čist žareče telo, pol pa še vročina doda svoje, jupiii

barbi- vse bo ok jutri....in že boš imela svoji čebelici v naročju.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 751
13.7.2010 8:56:35   
BarbiG
Dobr jutrčk.

Danes me pa razganja od vznemirjenja, pa še donošeni smo. user posted image user posted image user posted image

Pa še od mene ena malenkost za vse vas v tej vročini.

user posted image

user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 752
13.7.2010 8:59:37   
BarbiG
Punce, dobr se načvekajte danes, pa tud ne bi bilo nič narobe, če bi kaj dežja priklicale. user posted image Me srbi, da bi se vam pridružila, pa imam zabičano zgolj počivanje. user posted image Ampak bomo zdržal še teh 23 ur. Me p ajezi, ker iz P še vedno nisem dobila izvidov za CR. So rekl, da jih bom do ponedeljka dobila, no danes je pa že torek. Ampak sem se odločila, da se ne bom sekirala, jih bodo pa jutri po P iskal. Prav jim je, kaj so pa tako neažurni. 

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 753
13.7.2010 9:05:46   
jona klara
barbi- tole je pa res osvežujoče, naša draga nosečka, jutri boš že mamica-wau.Pa super in bravo za donošenost!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 754
13.7.2010 9:48:41   
Fargesia
dober dan!
bitka, jaz bi na naročanje klicala.
barbi, od jutri naprej pa kar 4x mama!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

nam je pa danes popek odpadel!user posted image

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 13.7.2010 9:49:13 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 755
13.7.2010 10:01:11   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

dober dan!

barbi, od jutri naprej pa kar 4x mama!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

nam je pa danes popek odpadel!user posted image

user posted image user posted image user posted image za popek. Zdaj se boste pa lahko kopali. user posted image 4x mama - a veš, da je zaenkrat še zmeraj tako nerealno slišat. Ko bom dobila svoji princeski v naročje, bom, se mi zdi, šele dojela, da nas je zdej pa 6.

Kako pa si drugače? Šivi že kaj manj bolijo? Se pa nadaljujejo radosti, ki jih prinaša materinstvo, a ne. Boš videla, ko ti bo Andraž poklonil prvi nasmeh in bodo spet solzice po licih drsele. To so res tako nepopisno lepi in nori občutki. In tega bo v naslednjih mesecih zmeraj več. Uživajte še naprej maksimalno. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 756
13.7.2010 14:36:53   
cukica
Tako mi smo s pregleda in merimo v sedečem položaju 25mm,mahamo že z rokicami in nogicami,...naslednji pregled mamo 17.8.,sem pa danes dala kri,dobila materinsko knjižico in smo srečni,....zredila sem se 2 kg,....
lp vsem

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 757
13.7.2010 15:01:55   
jona klara
cukica-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam, sem ti rekla, da bo vse ok, da je bilo tisto prezgodaj, sedaj pa le uživaj v nosečnosti!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 758
13.7.2010 16:02:10   
bit
Fargi... čestitke za popek..user posted image Kako si kaj ti? verjetno polna čustev... prav je tako uživajte v vsaki sekundi...

me smo se mal načvekale..upam da bo dež.... je bil en pob z nami tko da ne verjamem da bo kaj z dežjemuser posted image

cukica.... kako sem pa za te vesela da je vse vredu..po vseh tvojih nesrečnih +. No sedaj pa uživaj v teh prekrasnih trenutkih.... hitro minejo user posted image kar ne morem verjet da sem sama že proti koncu... zato poskušam uživat v vsaki brciki.... user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 759
13.7.2010 16:45:37   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit
Fargi... čestitke za popek..user posted image  
kar ne morem verjet da sem sama že proti koncu... zato poskušam uživat v vsaki brciki.... user posted image  

Jest tud Fargi user posted image  user posted image  user posted image !!

Posebno takrat, ko močno boli, a user posted image ??

Evo, mene tudi s pregleda...naša bo izgleda tokrat samo dolga bolj,...ne tud težka...je rekel moj, da bo že ob rojstvu anoreksična user posted image  user posted image  . No, G ni nič komplicirala, da bi bilo kaj kritičnega...naslednji pregled čez 14 dni, 27.7., ko bo tudi prvič CTG. Moram še ene tablete za slabokrvnost jemat, ker se ni nič popravilo po sirupu, ostalo ok.

Čestitke tudi ostalim za preglede!
Barbi smo te pogrešale ja, me babe user posted image  (pobček pa ni povedal user posted image )!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 760
13.7.2010 17:45:58   
Urshy78
cukica, super, da je vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 761
13.7.2010 19:19:32   
mojškra
HOJLA

No se spet javljam na raport, vidim, da se kar dogaja. Jaz sem tudi kar aktivna-v službi je norišnica, danes je mož kupil voziček (rabljen preko bolhe), mi je všeč, tako da je super. Moj otrok je spet na počitnicah.

Jaz se počutim dobro, trebušček raste, sine ful brca. VROČE VROČE VROČE-katastrofalno je vroče, komaj dihamuser posted image .
BARBIG-kako se držiš?
Fargi- ja šivi to je pa sranje, pazi da se ne vnamejo, jaz sem si prvič umivala z mlačnimi kamilicami-je pomagalo. Poskusi.

Lepo se imejte, čuvajte se, veliko pijte v tej vročini. Pa pa

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 762
13.7.2010 19:56:48   
jona klara
barbi g- srečno jutri, držim pesti, da bo vse tako kot mora biti ter da te čimprej razveselita punčici v naročju!drži seuser posted image user posted image

mojškra- super, da si tako okej, da mali tako brca.Ja vroče je pa res za znoret, jaz imam hiper cirkulacijo, mi cel dan kuri v telesu, boli glava, sem bila že parkrat pod mrzlim tušem, upam da malega ne moti, da mu paše.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 763
14.7.2010 9:19:41   
cukica
BarbiG mislimo na vas in naj bo to čimprej za tabo in upam,da  boš kmalu pestvala svoji pupiki,...

Neposredna povezava do sporočila: 764
14.7.2010 9:31:05   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

BarbiG mislimo na vas in naj bo to čimprej za tabo in upam,da  boš kmalu pestvala svoji pupiki,...

se podpišem pod tole.Močno navijam, da bo čimprej mimo, ter da se čimprej stisnete skupaj

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 765
14.7.2010 12:00:21   
Urshy78
jaz sem pa danes dala kri za sladkorno, izvide dobim čez en teden...

Mojškra, kakšen voziček sta pa kupila??

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 766
14.7.2010 12:18:18   
cukica
Punce kokšne ste mele kaj velikost zarodka v 10 tednu,ko bereš vse sort je moj majhen za 10 tednov???

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 767
14.7.2010 12:27:54   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Punce kokšne ste mele kaj velikost zarodka v 10 tednu,ko bereš vse sort je moj majhen za 10 tednov???

Cukica... http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecniski%20koledarcek%20v%20Excelu.html
pa ne glej preveč.... vse je vredu... eni so malo večji eni malo manjši... teden gor ali dol po rasti...ne primerjaj se preveč z drugimi ker se boš samo sekirala če ni vse tako kot piše.... meni je tudi nazačetku malček zaosatajal sedaj pa prehiteva.... pa bodi pametenuser posted image . uživaj v nosečnosti sedaj bo vse vredu... prav

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 768
14.7.2010 14:46:45   
cukica
bit hvala ja sej vem pri vsaki drgač,sam,da je vse v redu z njim zrastel bo pa itak prehiter,....

Neposredna povezava do sporočila: 769
14.7.2010 18:03:34   
cukica
Babe, naša Barbi je rodila. Lahko nehate dihati, da ne boste hiperventilirale...

takole je imamo Enejo (2440g, 48 cm) in Elo (2180g, 47 cm)

uglavnom pa želimo vse mi novima princeskama eno lepo dobrodošlico med nami ter iskreno čestitamo mamici, očiju in bratcoma user posted image user posted image
kopiram od naše mismis

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 770
14.7.2010 18:12:37   
lučka 25
Evo, pa se lahko oddahnem. Samo da je vse v redu, pa da sta mali princeski Eneja in Ela O.K.
user posted image   user posted image   user posted image  Barbi ČEEEESTIIIITAM!!!!!user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 771
14.7.2010 18:42:47   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Evo, pa se lahko oddahnem. Samo da je vse v redu, pa da sta mali princeski Eneja in Ela O.K.
user posted image   user posted image   user posted image  Barbi ČEEEESTIIIITAM!!!!!user posted image  user posted image  user posted image  

še tukaj BarbiG.... ČESTITKE tebi, očku in bratcema za prekrasne čebeliceuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 772
14.7.2010 19:05:41   
zup2
Barbi iskrene čestitke ob rojstvu princesk user posted image user posted image user posted image  Pa ne smem pozabiti na ponosnega očka in velika bratca user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 773
14.7.2010 20:20:09   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Barbi iskrene čestitke ob rojstvu princesk user posted image user posted image user posted image  Pa ne smem pozabiti na ponosnega očka in velika bratca user posted image user posted image user posted image  

Se pridružujem čestitkam user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 774
14.7.2010 20:31:19   
mojškra
BARBI

Čestitke ob rojstvu tvojih pikic. Čestitke očku in bratcu, upam da ste vse tri ok, da da boste kmalu lahko šle domov.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Osebni trener & nosečnost
Janjikaaaa

Bi si v času nosečnosti najeli osebnega trenerja/trenerko, s katerim bi delali vaje, primerne nosečnicam?

Da (38%)

Ne (62%)

Število vseh glasov: 164

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!