Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 13.7.2010 8:54:24
|
|
|
|
jona klara
|
bit- hvala za tako osvežujočo slikico, paše že zjutraj to. joj meni pa dela prekrvavitev sto na uro, imam že zelo zgodaj čist žareče telo, pol pa še vročina doda svoje, jupiii barbi- vse bo ok jutri....in že boš imela svoji čebelici v naročju.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 13.7.2010 8:56:35
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobr jutrčk. Danes me pa razganja od vznemirjenja, pa še donošeni smo. Pa še od mene ena malenkost za vse vas v tej vročini.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 13.7.2010 8:59:37
|
|
|
|
BarbiG
|
Punce, dobr se načvekajte danes, pa tud ne bi bilo nič narobe, če bi kaj dežja priklicale. Me srbi, da bi se vam pridružila, pa imam zabičano zgolj počivanje. Ampak bomo zdržal še teh 23 ur. Me p ajezi, ker iz P še vedno nisem dobila izvidov za CR. So rekl, da jih bom do ponedeljka dobila, no danes je pa že torek. Ampak sem se odločila, da se ne bom sekirala, jih bodo pa jutri po P iskal. Prav jim je, kaj so pa tako neažurni.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 13.7.2010 9:05:46
|
|
|
|
jona klara
|
barbi- tole je pa res osvežujoče, naša draga nosečka, jutri boš že mamica-wau.Pa super in bravo za donošenost!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 13.7.2010 9:48:41
|
|
|
|
Fargesia
|
dober dan! bitka, jaz bi na naročanje klicala. barbi, od jutri naprej pa kar 4x mama!!!! nam je pa danes popek odpadel!
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 13.7.2010 9:49:13 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 13.7.2010 10:01:11
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dober dan! barbi, od jutri naprej pa kar 4x mama!!!! nam je pa danes popek odpadel! za popek. Zdaj se boste pa lahko kopali. 4x mama - a veš, da je zaenkrat še zmeraj tako nerealno slišat. Ko bom dobila svoji princeski v naročje, bom, se mi zdi, šele dojela, da nas je zdej pa 6. Kako pa si drugače? Šivi že kaj manj bolijo? Se pa nadaljujejo radosti, ki jih prinaša materinstvo, a ne. Boš videla, ko ti bo Andraž poklonil prvi nasmeh in bodo spet solzice po licih drsele. To so res tako nepopisno lepi in nori občutki. In tega bo v naslednjih mesecih zmeraj več. Uživajte še naprej maksimalno.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 13.7.2010 14:36:53
|
|
|
|
cukica
|
Tako mi smo s pregleda in merimo v sedečem položaju 25mm,mahamo že z rokicami in nogicami,...naslednji pregled mamo 17.8.,sem pa danes dala kri,dobila materinsko knjižico in smo srečni,....zredila sem se 2 kg,.... lp vsem
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 13.7.2010 15:01:55
|
|
|
|
jona klara
|
cukica- čestitam, sem ti rekla, da bo vse ok, da je bilo tisto prezgodaj, sedaj pa le uživaj v nosečnosti!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 13.7.2010 16:02:10
|
|
|
|
bit
|
Fargi... čestitke za popek.. Kako si kaj ti? verjetno polna čustev... prav je tako uživajte v vsaki sekundi... me smo se mal načvekale..upam da bo dež.... je bil en pob z nami tko da ne verjamem da bo kaj z dežjem cukica.... kako sem pa za te vesela da je vse vredu..po vseh tvojih nesrečnih +. No sedaj pa uživaj v teh prekrasnih trenutkih.... hitro minejo kar ne morem verjet da sem sama že proti koncu... zato poskušam uživat v vsaki brciki....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 13.7.2010 16:45:37
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Fargi... čestitke za popek.. kar ne morem verjet da sem sama že proti koncu... zato poskušam uživat v vsaki brciki.... Jest tud Fargi !! Posebno takrat, ko močno boli, a ?? Evo, mene tudi s pregleda...naša bo izgleda tokrat samo dolga bolj,...ne tud težka...je rekel moj, da bo že ob rojstvu anoreksična . No, G ni nič komplicirala, da bi bilo kaj kritičnega...naslednji pregled čez 14 dni, 27.7., ko bo tudi prvič CTG. Moram še ene tablete za slabokrvnost jemat, ker se ni nič popravilo po sirupu, ostalo ok. Čestitke tudi ostalim za preglede! Barbi smo te pogrešale ja, me babe (pobček pa ni povedal )!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 13.7.2010 17:45:58
|
|
|
|
Urshy78
|
cukica, super, da je vse ok
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 13.7.2010 19:19:32
|
|
|
|
mojškra
|
HOJLA No se spet javljam na raport, vidim, da se kar dogaja. Jaz sem tudi kar aktivna-v službi je norišnica, danes je mož kupil voziček (rabljen preko bolhe), mi je všeč, tako da je super. Moj otrok je spet na počitnicah. Jaz se počutim dobro, trebušček raste, sine ful brca. VROČE VROČE VROČE-katastrofalno je vroče, komaj diham . BARBIG-kako se držiš? Fargi- ja šivi to je pa sranje, pazi da se ne vnamejo, jaz sem si prvič umivala z mlačnimi kamilicami-je pomagalo. Poskusi. Lepo se imejte, čuvajte se, veliko pijte v tej vročini. Pa pa
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 13.7.2010 19:56:48
|
|
|
|
jona klara
|
barbi g- srečno jutri, držim pesti, da bo vse tako kot mora biti ter da te čimprej razveselita punčici v naročju!drži se mojškra- super, da si tako okej, da mali tako brca.Ja vroče je pa res za znoret, jaz imam hiper cirkulacijo, mi cel dan kuri v telesu, boli glava, sem bila že parkrat pod mrzlim tušem, upam da malega ne moti, da mu paše.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.7.2010 9:19:41
|
|
|
|
cukica
|
BarbiG mislimo na vas in naj bo to čimprej za tabo in upam,da boš kmalu pestvala svoji pupiki,...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.7.2010 9:31:05
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica BarbiG mislimo na vas in naj bo to čimprej za tabo in upam,da boš kmalu pestvala svoji pupiki,... se podpišem pod tole.Močno navijam, da bo čimprej mimo, ter da se čimprej stisnete skupaj
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.7.2010 12:00:21
|
|
|
|
Urshy78
|
jaz sem pa danes dala kri za sladkorno, izvide dobim čez en teden... Mojškra, kakšen voziček sta pa kupila??
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.7.2010 12:18:18
|
|
|
|
cukica
|
Punce kokšne ste mele kaj velikost zarodka v 10 tednu,ko bereš vse sort je moj majhen za 10 tednov???
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.7.2010 12:27:54
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Punce kokšne ste mele kaj velikost zarodka v 10 tednu,ko bereš vse sort je moj majhen za 10 tednov??? Cukica... http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecniski%20koledarcek%20v%20Excelu.html pa ne glej preveč.... vse je vredu... eni so malo večji eni malo manjši... teden gor ali dol po rasti...ne primerjaj se preveč z drugimi ker se boš samo sekirala če ni vse tako kot piše.... meni je tudi nazačetku malček zaosatajal sedaj pa prehiteva.... pa bodi pameten . uživaj v nosečnosti sedaj bo vse vredu... prav
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.7.2010 14:46:45
|
|
|
|
cukica
|
bit hvala ja sej vem pri vsaki drgač,sam,da je vse v redu z njim zrastel bo pa itak prehiter,....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.7.2010 18:03:34
|
|
|
|
cukica
|
Babe, naša Barbi je rodila. Lahko nehate dihati, da ne boste hiperventilirale... takole je imamo Enejo (2440g, 48 cm) in Elo (2180g, 47 cm) uglavnom pa želimo vse mi novima princeskama eno lepo dobrodošlico med nami ter iskreno čestitamo mamici, očiju in bratcoma kopiram od naše mismis
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.7.2010 18:12:37
|
|
|
|
lučka 25
|
Evo, pa se lahko oddahnem. Samo da je vse v redu, pa da sta mali princeski Eneja in Ela O.K. Barbi ČEEEESTIIIITAM!!!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.7.2010 18:42:47
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Evo, pa se lahko oddahnem. Samo da je vse v redu, pa da sta mali princeski Eneja in Ela O.K. Barbi ČEEEESTIIIITAM!!!!! še tukaj BarbiG.... ČESTITKE tebi, očku in bratcema za prekrasne čebelice
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.7.2010 19:05:41
|
|
|
|
zup2
|
Barbi iskrene čestitke ob rojstvu princesk Pa ne smem pozabiti na ponosnega očka in velika bratca
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.7.2010 20:20:09
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Barbi iskrene čestitke ob rojstvu princesk Pa ne smem pozabiti na ponosnega očka in velika bratca Se pridružujem čestitkam !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 14.7.2010 20:31:19
|
|
|
|
mojškra
|
BARBI Čestitke ob rojstvu tvojih pikic. Čestitke očku in bratcu, upam da ste vse tri ok, da da boste kmalu lahko šle domov.
|
|
|
Osebni trener & nosečnostJanjikaaaaBi si v času nosečnosti najeli osebnega trenerja/trenerko, s katerim bi delali vaje, primerne nosečnicam?Da (
38%)
Ne (
62%)
Število vseh glasov: 164Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!