Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 11.7.2010 21:09:39
|
|
|
|
bit
|
Čer... tako pa smo prilezli iz Kopra.. bilo je božansko ... lešanje pod trto v senčki pa vsi te strežejo od spredaj in zadaj.. Fargi....iiiii kako lepo da ste že doma.... upam da bodo nasveti pomagali in te šivi čim manj matrajo... pa enga lubčka Andražu in mamici za tako hiter porod. ostale punce vidim da je z vami vse o.k. . še malo pa bomo spet dihali BarbiG.....še malček pa bo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 8:13:52
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro pupike! Vidim, da še vse spite... saj tako je prav . Jaz sem pa že od 6-ih pokonci, sem bila že vsa pobruhana pa posrana (se opravičujem izrazu, samo sem bila res ), zdaj smo pa otroka uredili, da lahko mirno spi naprej, mami si je pa v miru privoščila eno kavico. Fargi pošiljka gre danes na pošto, ti bom pa na zs poslala navodila kako sem se jaz mazala. Ob priliki bi pa me firbčne babe rade videle tvojega junaka Andraža Bitka in Hermy me se pa jutri tko in tko vidmo pa kakšno rečemo Prav vsem , pa mamicam, pa ...lep začetek tedna!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 8:23:57
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Dobro jutro pupike! Vidim, da še vse spite... saj tako je prav . Jaz sem pa že od 6-ih pokonci, sem bila že vsa pobruhana pa posrana (se opravičujem izrazu, samo sem bila res ), zdaj smo pa otroka uredili, da lahko mirno spi naprej, mami si je pa v miru privoščila eno kavico. Bitka in Hermy me se pa jutri tko in tko vidmo pa kakšno rečemo Prav vsem , pa mamicam, pa ...lep začetek tedna! To so čiste dezinformacije !!! Jest sem že očistila in spasirala marelice za marmelado in čakajo na nadaljno obravnavo, kava je spita, kruh se peče... Zdej pa jem zelo zdrav zajtrk...marelično pecivo iz jogurta, verjetno, ker imam premal kil ?! Odpravljam se na obisk k ex tašči (sem ji obljubla, da se pridem pokazat - bla je od vseh the best !), nato nej bi pa z mojim (to še ni 100%, odvisno od službe) šla še po previjalno, da lahko začnem prat, likat in zlagat. Zupka se že veselim, da se vidimo !! Fargijinega Andraža bi pa jest kr v živo vidla !!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 8:29:51
|
|
|
|
Urshy78
|
jutro punce, evo mene z dopusta, bilo je super, minilo prehitro dela imam čez glavo, vse me je počakalo, tudi pošte niso odpirali, lenobe hitim delat, vas kasneje preberem za nazaj..eno novičko sem pa na brzino videla. Fargesia, iskrene čestitke
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 9:07:22
|
|
|
|
BarbiG
|
Enga lepga jutrčka prav vsem. Mi že odštevamo in nas že kar malo zvija, bližje ko je sreda, hujše je zvijanje. Me mal skrbi, da ne bi šlo kaj narobe zaradi placente previe. Ampak bomo že. Sam upam, da me v sredo čim prej uspavajo, da ne bom razmišljala negativno.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 9:10:26
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Dobro jutro pupike! Vidim, da še vse spite... saj tako je prav . Jaz sem pa že od 6-ih pokonci, sem bila že vsa pobruhana pa posrana (se opravičujem izrazu, samo sem bila res ), zdaj smo pa otroka uredili, da lahko mirno spi naprej, mami si je pa v miru privoščila eno kavico. A veš, da točno vem, kako to zgleda. Pri meni je bilo tko, da me je ta prvi skoraj vsak dan polulal, ta drugi pa pokakal. Pobruhana sem pa od obeh bila. Ampak je zanimivo, da se zelo hitro temu privadiš in da ko kakšen dan do tega ne pride, ti je že kar malo čudno.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 9:26:13
|
|
|
|
zup2
|
Barbi en kup da bo v sredo vse po planu! Pa itak da bo, ker me tako navijamo in držimo pesti zate in za tvoji princeski So pa kakci in bruhci res radosti starševstva . Med nosečnostjo sem govorila, da med previjanjem ne bom polulana, ker pač pričakujem punco...oh kako sem se zmotila...skoraj vsakič sem namreč pokakana . Se tako lepo naštima, dvigne noge in puf...vse proti meni. Včasih se jo prav bojim previt
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 9:48:41
|
|
|
|
lučka 25
|
Barbi, vsak dan čekiram kako se držite ve 3. Draga moja, v sredo bo vse super!!!! Mora biti. En kup ........... da bo vse šlo gladko, brez težav, super huper, kot po planu......
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 10:06:33
|
|
|
|
BarbiG
|
Lučka in Zup , hvala vama.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 11:15:46
|
|
|
|
Fargesia
|
hejla! zupka, hvala! Barbi, drži se! slikco bom dala v album...(zupka, potrditi me moraš za prijatelja najprej, če hočeš slikco vidt).
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 12:47:46
|
|
|
|
jona klara
|
fargi- pravega lepotca in velikana imaš
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 12:49:39
|
|
|
|
jona klara
|
urshy- čao, kako si se imela na morčku? je bilo fajn bauhija namakat?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 13:24:57
|
|
|
|
Urshy78
|
jonči, helow prov luštno je blo, bi šla še, ampak ne v hotel, raje v kamp bušija sem pa namakala samo v bazenu, ker je bila plaža bolj tako tako, pa še sence nobene, ampak važno je, da sem ga namočila kako si ti? vse ok? še malo, pa boš začutila prve brcike. lep dan!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 13:27:24
|
|
|
|
Urshy78
|
Fargesia, iii, kok je srčkan
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 14:11:32
|
|
|
|
jona klara
|
urshy-joj komaj čakam na prve metuljčke, brcike.Kdaj si ti imela metuljčke? a praviš, da v hotelu ni bilo ok? saj verjamem, tudi jaz imam raje kamp, čez to ga ni.A plaža pa zanič? kaj si se kopala v bazenu z morsko vodo.Meni se lušta vsaj na bazen, čez par tednov pa verjetno zavijeva do kopra ali celo kanegre, če bo vse okej.A ti boš šla kaj na bazene ali misliš, da raje ne? kaj pa mali korenjaček, mu je bilo všeč, je brcal?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 14:32:35
|
|
|
|
Urshy78
|
jonči, še kakšna dva tedna, mogoče malo več te loči od brcik jaz nisem začutila nobenih metuljčkov, samo brcike, to pa je bilo v 19. tednu. v hotelu je bilo super, hrana, postrežba, vse ok, ampak meni bolj ustreza kamp varjanta. pa glede na to, da sva se kopala samo v bazenu, sem imela na trenutke občutek, da sploh nisem na morju..drugače je bilo vse super, smo se imeli luštno. v bazenu je bila morska voda, so ga čistili vsak dan. na navadne bazene pa jaz ne bom hodila, ne upam zaradi bakterij oz glivic, sem že tko bolj podvržena temu, da jih fašem, pa tudi G mi je odsvetovala kopanje v bazenih. vprašaj tvojo G, kaj misli o tem, bo najbolje. midva bova tudi mogoče šla v soboto v Laško k tastu na obisk, sam kopala se skoraj sigurno ne bom. malček je pa na morju ful brcal, ura ni bila važna
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 15:03:07
|
|
|
|
špica84
|
dober dan no vidim da ste mje pogresale.Malo sem se potepala po dolenski,pa malo na morje zavila za 6 dni.bilo je nepozabno in enkratno .Sem se pa zelo čuvala tudi bodoči dedi in babi sta me. Fargi čestitam za malega skrata,kakor tudi očiju
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 15:17:53
|
|
|
|
bit
|
dan drage moje, sem bila na pregledu pri G in N, vse je O.k. Edino na nekaj sem pozabla rečt G za papirje napotico za rešilca in porod. naslednji pregeld imam v 37T... hudič kaj če me kaj preseneti? A ima smisel iti nazaj v APN in prosit za papirje? BarbiG... vse bo vredu boš vidla... tako kot je bila nosečnost vredu. Fargi ...krasnega otročka imata... tudi sama komaj čakam ta trenutek... doborodošle nazaj dopustnice
< Sporočilo je popravil bit -- 12.7.2010 15:19:53 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 15:20:26
|
|
|
|
jona klara
|
o špiška super za letovanje.Kje pa si se namakala? bit- super za ok pregled.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 15:54:51
|
|
|
|
Fargesia
|
Hej! mož je iz službe prinesel laptopa, tak da zdej lahko mal ležečki pišem... najprej bitka, jaz bi poklicala tja in jim povedala glede papirjev...bi ti jih moral že dat. zdej pa porodna zgodica... ob 8h sprejem (ja valda sanjaj...čakala sva k norca)...ob 10.30 klistir in britje, ob 11.30 v porodno, ob 1 so mi predrli ovoje in se je prec začelo. popadki na 5 minut, pol zlo hitr na 4, na 3, na 2, pol je pa itak skos delal. med uni končnimi tahudimi sem rekla, da me pritiskat tišči in mi je babičar Anže rekel, da kr nej. in valda sem. 4x al 5x je probal ohranit presredek, pa žal ni šlo...ampak nima veze, tud to bo minilo. ob 16.06 sem rodila. sem bla tok fertik od vsega, da sem pozabila vprašat kaj imamo... pa je babičar rekel, da mamo lulčka. in kako mu bo ime, pa je moj rekel Andraž. pol pa posteljica ni šla ven...je samo malo cuknila za popkovnico in se je strgala, posteljica pa cela ostala notri...in smo mal počala, babičar mi je mal maternico pomasiral in je šla k sreči cela ven (če ne bi šla, bi blo treba it pod splošno anestezijo ven vzet). pol je pa dohtarca prišla, za vsak slučaj naredila UZ maternice in me zašila.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 16:11:56
|
|
|
|
lučka 25
|
Fargi, no zanimiva porodna zgodba. Moram pa rečt, da si bla res ekspresna kar se poroda tiče. Škoda, ker si šivana, ker šivi bolijo, ampak kot si rekla, bo že. Kako pa kaj naš mali pobč? Da je cuker ni dvoma, ampak Neža že komaj čaka, da ga vidi (no mamica še 1000...000 bolj ). Dobro se rihtajte, merkaj na sebe oz. ne pozabi na sebe. Jaz sem bla ene 2 tedna tolk polna adrenalina, da sem čist pozabila na sebe, na počitek, pol je pa za mano prišlo Ti se kar lepo pusti razvajat vsem okoli sebe, da pa cartaš Andraža me pa itam ne preseneča. za vas 3.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 16:12:27
|
|
|
|
lučka 25
|
A ja, pa zdaj se morš pofočkat na temi otročki po IVF.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 19:44:53
|
|
|
|
bit
|
o Fargi.... hitro ste vi to zrihtali....jst bi tudi tko hitro... vajin Andražek je pa cortek... komaj čakam da ti še v živo čestitak in malega pobča pobožam po podplatkih. Kam pa naj polkličem? Na naročanje al grem kar osebno v sprejemno in povem da nimam papirjev?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 12.7.2010 23:23:36
|
|
|
|
hermy1
|
Čer! Sem se spet ves dan potepala in ja...grozno mi je bilo vroče...crknjena sem čist, pa me bo že jutri kofetkanje gor spravilo !! Fargi, Andražek je srček! Barbi, vse bo seveda ok!!! Stiska pa še mene zate, kaj ne bo tebe!! Jaz se že veselim, jutri vidim našo pupo in še nekaj drugih pup!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 13.7.2010 8:46:57
|
|
|
|
bit
|
jutrooo, hudimana je že vroče..... nekaj z razgledom
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednostiSaj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...
Zadnje s foruma
Ime za punčkoBrenčačkaKatero ime vam je bolj všeč?Maja (
52%)
Gaja (
48%)
Število vseh glasov: 517Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!