|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
11.7.2010 21:09:39   
bit
Čer... tako pa smo prilezli iz Kopra.. bilo je božansko ... lešanje pod trto v senčki pa vsi te strežejo od spredaj in zadaj..user posted image

Fargi....iiiii kako lepo da ste že doma.... upam da bodo nasveti pomagali in te šivi čim manj  matrajo... pa enga lubčka Andražu in mamici za tako hiter porod.

ostale punce vidim da je z vami vse o.k. .user posted image

še malo pa bomo  spet dihali  BarbiG.....še malček pa bouser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 726
12.7.2010 8:13:52   
zup2
Dobro jutro pupike!

Vidim, da še vse spite... saj tako je prav user posted image . Jaz sem pa že od 6-ih pokonci, sem bila že vsa pobruhana pa posrana (se opravičujem izrazu, samo sem bila res user posted image ), zdaj smo pa otroka uredili, da lahko mirno spi naprej, mami si je pa v miru privoščila eno kavico.

Fargi pošiljka gre danes na pošto, ti bom pa na zs poslala navodila kako sem se jaz mazala. Ob priliki bi pa me firbčne babe rade videle tvojega junaka Andraža user posted image
Bitka in Hermy me se pa jutri tko in tko vidmo pa kakšno rečemo user posted image

Prav vsem user posted image , pa mamicam, pa user posted image ...lep začetek tedna!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 727
12.7.2010 8:23:57   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Dobro jutro pupike!

Vidim, da še vse spite... saj tako je prav user posted image . Jaz sem pa že od 6-ih pokonci, sem bila že vsa pobruhana pa posrana (se opravičujem izrazu, samo sem bila res user posted image ), zdaj smo pa otroka uredili, da lahko mirno spi naprej, mami si je pa v miru privoščila eno kavico.
Bitka in Hermy me se pa jutri tko in tko vidmo pa kakšno rečemo user posted image

Prav vsem user posted image , pa mamicam, pa user posted image ...lep začetek tedna!

To so čiste dezinformacije user posted image !!! Jest sem že očistila in spasirala marelice za marmelado in čakajo na nadaljno obravnavo, kava je spita, kruh se peče...
Zdej pa jem zelo zdrav zajtrk...marelično pecivo iz jogurta, verjetno, ker imam premal kil user posted image ?!

Odpravljam se na obisk k ex tašči (sem ji obljubla, da se pridem pokazat - bla je od vseh the best user posted image !), nato nej bi pa z mojim (to še ni 100%, odvisno od službe) šla še po previjalno, da lahko začnem prat, likat in zlagat.

Zupka se že veselim, da se vidimo user posted image  user posted image  user posted image !!

Fargijinega Andraža bi pa jest kr v živo vidla user posted image !!

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 728
12.7.2010 8:29:51   
Urshy78
jutro punce, evo mene z dopusta, bilo je super, minilo prehitro user posted image
dela imam čez glavo, vse me je počakalo, tudi pošte niso odpirali, lenobe user posted image user posted image
hitim delat, vas kasneje preberem za nazaj..eno novičko sem pa na brzino videla.
Fargesia, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 729
12.7.2010 9:07:22   
BarbiG
Enga lepga jutrčka prav vsem.

user posted image

user posted image

Mi že odštevamo in nas že kar malo zvija, bližje ko je sreda, hujše je zvijanje. Me mal skrbi, da ne bi šlo kaj narobe zaradi placente previe. Ampak bomo že. Sam upam, da me v  sredo čim prej uspavajo, da ne bom razmišljala negativno. user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 730
12.7.2010 9:10:26   
BarbiG
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Dobro jutro pupike!

A veš, da točno vem, kako to zgleda. Pri meni je bilo tko, da me je ta prvi skoraj vsak dan polulal, ta drugi pa pokakal. user posted image Pobruhana sem pa od obeh bila. user posted image Ampak je zanimivo, da se zelo hitro temu privadiš in da ko kakšen dan do tega ne pride, ti je že kar malo čudno. user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 731
12.7.2010 9:26:13   
zup2
Barbi en kup user posted image da bo v sredo vse po planu! Pa itak da bo, ker me tako navijamo in držimo pesti zate in za tvoji princeski user posted image
So pa kakci in bruhci res radosti starševstva user posted image . Med nosečnostjo sem govorila, da med previjanjem ne bom polulana, ker pač pričakujem punco...oh kako sem se zmotila...skoraj vsakič sem namreč pokakana user posted image . Se tako lepo naštima, dvigne noge in puf...vse proti meni. Včasih se jo prav bojim previt user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 732
12.7.2010 9:48:41   
lučka 25
Barbi, vsak dan čekiram kako se držite ve 3. Draga moja, v sredo bo vse super!!!! Mora biti.  En kup user posted image user posted image user posted image ...........user posted image user posted image user posted image  da bo vse šlo gladko, brez težav, super huper, kot po planu......

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 733
12.7.2010 10:06:33   
BarbiG
Lučka in Zup user posted image user posted image user posted image , hvala vama. 

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 734
12.7.2010 11:15:46   
Fargesia
hejla!

zupka, hvala!user posted image Barbi, drži se!user posted image

slikco bom dala v album...(zupka, potrditi me moraš za prijatelja najprej, če hočeš slikco vidt).

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 735
12.7.2010 12:47:46   
jona klara
fargi- pravega lepotca in velikana imašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 736
12.7.2010 12:49:39   
jona klara
urshy- čao, kako si se imela na morčku? je bilo fajn bauhija namakat?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 737
12.7.2010 13:24:57   
Urshy78
jonči, helow user posted image  prov luštno je blo, bi šla še, ampak ne v hotel, raje v kamp user posted image
bušija sem pa namakala samo v bazenu, ker je bila plaža bolj tako tako, pa še sence nobene, ampak važno je, da sem ga namočila user posted image
kako si ti? vse ok? še malo, pa boš začutila prve brcike.
lep dan!

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 738
12.7.2010 13:27:24   
Urshy78
Fargesia, iii, kok je srčkan user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 739
12.7.2010 14:11:32   
jona klara
urshy-joj komaj čakam na prve metuljčke, brcike.Kdaj si ti imela metuljčke? a praviš, da v hotelu ni bilo ok? saj verjamem, tudi jaz imam raje kamp, čez to ga ni.A plaža pa zanič? kaj si se kopala v bazenu z morsko vodo.Meni se lušta vsaj na bazen, čez par tednov pa verjetno zavijeva do kopra ali celo kanegre, če bo vse okej.A ti boš šla kaj na bazene ali misliš, da raje ne?

kaj pa mali korenjaček, mu je bilo všeč, je brcal?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 740
12.7.2010 14:32:35   
Urshy78
jonči, še kakšna dva tedna, mogoče malo več te loči od brcik user posted image  jaz nisem začutila nobenih metuljčkov, samo brcike, to pa je bilo v 19. tednu.
v hotelu je bilo super, hrana, postrežba, vse ok, ampak meni bolj ustreza kamp varjanta. pa glede na to, da sva se kopala samo v bazenu, sem imela na trenutke občutek, da sploh nisem na morju..drugače je bilo vse super, smo se imeli luštno.
v bazenu je bila morska voda, so ga čistili vsak dan. na navadne bazene pa jaz ne bom hodila, ne upam zaradi bakterij oz glivic, sem že tko bolj podvržena temu, da jih fašem, pa tudi G mi je odsvetovala kopanje v bazenih.
vprašaj tvojo G, kaj misli o tem, bo najbolje.
midva bova tudi mogoče šla v soboto v Laško k tastu na obisk, sam kopala se skoraj sigurno ne bom.

malček je pa na morju ful brcal, ura ni bila važna user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 741
12.7.2010 15:03:07   
špica84
dober dan no vidim da ste mje pogresale.Malo sem se potepala po dolenski,pa malo na morje zavila za 6 dni.bilo je nepozabno in enkratno user posted image .Sem se pa zelo čuvala tudi bodoči dedi in babi sta me.

Fargi čestitam za malega skrata,kakor tudi očiju user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 742
12.7.2010 15:17:53   
bit
dan drage moje,

sem bila na pregledu pri G in N, vse je O.k.

Edino na nekaj sem pozabla rečt G za papirje napotico   user posted image   za rešilca in porod. naslednji pregeld imam v 37T... hudič kaj če me kaj preseneti?user posted image A ima smisel iti nazaj v APN in prosit za papirje?user posted image

BarbiG... vse bo vredu boš vidla... tako kot je bila nosečnost vredu.

Fargi ...krasnega otročka imata... tudi sama komaj čakam ta trenutek...

doborodošle nazaj dopustniceuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 12.7.2010 15:19:53 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 743
12.7.2010 15:20:26   
jona klara
o špiška super za letovanje.Kje pa si se namakala?user posted image user posted image user posted image

bit- super za ok pregled.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 744
12.7.2010 15:54:51   
Fargesia
Hej! mož je iz službe prinesel laptopa, tak da zdej lahko mal ležečki pišem...
najprej bitka, jaz bi poklicala tja in jim povedala glede papirjev...bi ti jih moral že dat.

zdej pa porodna zgodica...

ob 8h sprejem (ja valda sanjaj...čakala sva k norca)...ob 10.30 klistir in britje, ob 11.30 v porodno, ob 1 so mi predrli ovoje in se je prec začelo. popadki na 5 minut, pol zlo hitr na 4, na 3, na 2, pol je pa itak skos delal.user posted image  med uni končnimi tahudimi sem rekla, da me pritiskat tišči in mi je babičar Anže rekel, da kr nej. in valda sem.user posted image  4x al 5x je probal ohranit presredek, pa žal ni šlo...ampak nima veze, tud to bo minilo. ob 16.06 sem rodila. sem bla tok fertik od vsega, da sem pozabila vprašat kaj imamo...user posted image  pa je babičar rekel, da mamo lulčka. in kako mu bo ime, pa je moj rekel Andraž. pol pa posteljica ni šla ven...je samo malo cuknila za popkovnico in se je strgala, posteljica pa cela ostala notri...in smo mal počala, babičar mi je mal maternico pomasiral in je šla k sreči cela ven (če ne bi šla, bi blo treba it pod splošno anestezijo ven vzet). pol je pa dohtarca prišla, za vsak slučaj naredila UZ maternice in me zašila. user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 745
12.7.2010 16:11:56   
lučka 25
Fargi, no zanimiva porodna zgodba. Moram pa rečt, da si bla res ekspresna kar se poroda tiče. Škoda, ker si šivana, ker šivi bolijo, ampak kot si rekla, bo že. Kako pa kaj naš mali pobč? Da je cuker ni dvoma, ampak Neža že komaj čaka, da ga vidi (no mamica še 1000...000 bolj user posted image ). Dobro se rihtajte, merkaj na sebe oz. ne pozabi na sebe. Jaz sem bla ene 2 tedna tolk polna adrenalina, da sem čist pozabila na sebe, na počitek, pol je pa za mano prišlo user posted image  Ti se kar lepo pusti razvajat vsem okoli sebe, da pa cartaš Andraža me pa itam ne preseneča. user posted image user posted image user posted image  za vas 3.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 746
12.7.2010 16:12:27   
lučka 25
A ja, pa zdaj se morš pofočkat na temi otročki po IVF. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 747
12.7.2010 19:44:53   
bit
o Fargi.... hitro ste vi to zrihtali....jst bi tudi tko hitro...user posted image vajin Andražek je pa cortek... komaj čakam da ti še v živo čestitak in malega pobča pobožam po podplatkih.user posted image   Kam pa naj polkličem? Na naročanje al grem kar osebno v sprejemno in povem da nimam papirjev?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 748
12.7.2010 23:23:36   
hermy1
Čer!

Sem se spet ves dan potepala user posted image  in ja...grozno mi je bilo vroče...crknjena sem čist, pa me bo že jutri kofetkanje gor spravilo user posted image  user posted image  user posted image !!

Fargi, Andražek je srček!

Barbi, vse bo seveda ok!!! Stiska pa še mene zate, kaj ne bo tebe!!

Jaz se že veselim, jutri vidim našo pupo in še nekaj drugih pup!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 749
13.7.2010 8:46:57   
bit
jutrooo,

hudimana je že vroče.....

nekaj z razgledom

user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ime za punčko
Brenčačka

Katero ime vam je bolj všeč?

Maja (52%)

Gaja (48%)

Število vseh glasov: 517

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!