|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
14.7.2010 8:36:14   
d3lfink4
5ra8 držim pesti, saj bo vse ok!
Tistim bogim revicam, ki jih tko zlo muči slabost in user posted image pa res želim, da čim prej mine ...
Aja, tiste, ki ste že poskusle ingverjeve tabletke/bombone - jaz sem kupla ene v Intersparu, v taki beli škatlici ... so takšni rjavi in srednje mehki. Ampak pečejo pa kot sam user posted image . A to je normalno? Ker res ful pečejo ... jst ne morem celga polizat. Se mi zdi, da je to lahk kej narobe, glede na to, da smo nosečke ... Al ne? user posted image user posted image

Glede oblačil je pa tko, da jst resnično ne spravim skup nobenih normalnih hlač od prej (sam ena trenirka še gre). Nobenih. user posted image Tko da sm bla primorana it v šoping, ker če ne sm lahk sam še v eni trenirki. No in v H&M se res kr neki stvari najde - neki je znižano, neki je pa kr po zasoljenih cenah. Sem si kupla troje hlače; kavbojke pa 2x kapri hlače (45eur za vse). Edino razočarana sem, ker nimajo skor nč malih številk ... Jst sm ful suha, sam trebušček mam, tko da rabim max.36 in tega je pa reees minimalno. Je pa ful večjih številk, tam do 54. user posted image
Pa poglejte še v Twoway, sem bla presenečena kolk majo lepih in uporabnih stvari. Sam mal je treba pobrskat ... Ful majo hlač s tem "nosečniškim" pasom pa lepe oblekce, tunike ... pa še ful pocen in vse številke user posted image   Sem kupla 2x poletne hlače, eno oblekco in dve tuniki (vse skup za 35eur). Se splača user posted image

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 776
14.7.2010 8:36:27   
jekica
5ra8 misli pozitivno, boš videla, da bo vse dobro. držim pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 777
14.7.2010 8:54:06   
Jane77
JA, 5ra8, nikar ne pusti, da te prehitro pošljejo na čiščenje, pa sej ti je G rekla, da bo verjetno tokrat vse OK user posted image . Verjetno te je pa tko hitr naročila, ker bi rada vidla napredek nosečnosti, glede na to, da si ti že imela en splav? sem si prav zapomnila? V glavnem tud jst bi šla na drugo mnenje v primeru, da ti svetuje čiščenje prehitro. DRž se!

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 778
14.7.2010 8:58:08   
Mišyka
Na tvojem mestu bi šla drugi teden še enkrat na UZ, kot te je naročila. Če pa še vedno ne bo videt utripa srčka, pa bo šla po drugo mnenje.

Vsekakor upam, da je vse ok in verjamem da je, glede na to da velikost ustreza tednom.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 779
14.7.2010 9:47:53   
Teyla
cukica super, da je vse ok user posted image
5ra8 upam, da je vse ok, držim pesti za naslednji teden in upam, da bo vse ok.user posted image
maurica na pregledu je bilo vse v redu, srček se je lepo videl, in kako je utripal- čez cel trebušček user posted image . Nični rekla, da bi blo karkoli narobe. Je pa rekla, da če se bodo krvavitve nadaljevale, da bom mogla doma ostat in počivat. Počitek mam sicer že zdaj predpisan, športanje je tudi prepovedano, ampak v službo še lahko hodim.

Za vse, ki vam je slabo, upam, da čim prej mine. Sama nimam nobenega nasveta, kot to, da čim več pijte-po požirkih in počasi. Upam, da bo kmalu mimo, pravijo da po treh mesecih slabosti ni več.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 780
14.7.2010 10:05:25   
maurica
5ra8, tudi jaz ful upam, da bo vse OK user posted image

teyla, sem vesela zate!!!

Punce, sploh tiste, ki vam je slabo, res pomaga, če ful pijete. Kot sem že napisala, meni, od kar pijem, ni več slabo. Jaz sem tudi imela ful probleme s pitjem, enostavno kar naenkrat nisem mogla več nič spravit vase, ne vode, ne šumečih tablet, nič. Tako da te čisto razumem DIANE. Jaz sem si zato kupla kvalitetne sokove in sem jih mešala z vodo (pa še to sem komaj spravla vase, mi je moj ful težil) in sem to počasi pila po slamci. Pa razdelila sem si tekočino, ki jo moram popiti, čez cel dan. Zdej mi je lažje, sem začela piti tudi vodo, ampak še kar po slamci. Gre lažje :)

Po kakšno novo oblekco pa opažam tudi jaz, da bom mogla it user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 781
14.7.2010 10:19:12   
trsica
Pozdravljene!
Jutri imam ponovno pregled pri svoji G. Pa uspelo se mi je naročit na NS. Zanimivo je, da ima Strahova ulico Slamnikarska 3a, potem pa je še ena firma, ki ima ulico Slamnikarska 3b. A to je isto njeno, al kako? Ker jaz sem najprej klicala na tisto od Strahove, pa se je oglasil odzivnik naj pokličem po 14-ti uri. Potem sem pa klicala na drugo številko, ki mi jo je dala G. Tam so se pa takoj oglasili. user posted image

No, kakorkoli. NS imam 4.8.

Še eno vprašanje. A imate preglede vedno dopoldne ali tudi popoldne. Jaz imam namreč službo do 16-ih in komaj pridem domov okrog 17-ih. A ni šans, da pridem popoldne. Pravi, da bom morala hodit dopoldan. user posted image  Pa, ok, saj dobim bolniško, ampak se bo stalno treba usklajevat s sodelavci, ker nas je malo. Sploh med temi dopusti.

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 782
14.7.2010 10:30:01   
Teyla
trsica jaz se naročam kar dopoldne. Itak so pregledi (vsaj pri meni) za tako daleč vnaprej, da se lahko potem v službi zmenim, da me sodelavec zamenja.
Nobena mi ni odgovorila na vprašanje. Se tudi tiste, ki ste iz Ljubljane prijavljate na NS k Strahovi v Domžale? Nimam pojma kam naj grem, se mi zdi da gredo vse k dr.Strah. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 783
14.7.2010 10:32:58   
Mišyka
Al pa v Dravlje, tam dela več ginekologov.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 784
14.7.2010 10:36:07   
d3lfink4
Kokr jst vem, je v Domžalah, tam kjer je Strahova nekakšen center al blok al neki takega, kjer je pač več firm ... tko, da mogoče je s  tem kej povezano ...
Ja, glede pregledov, mogu bi bit en dan v tednu, ko gin. dela popoldne ... Ampak trsica, jst mislim, da teb itak pripada al bolniška al porodniška (ne vem, ker sama nisem zaposlena) za celih 9mesecev, ker imaš dvojčke in to spada pod rizično nosečnost. Tko je men povedla moja gin., ko me je vprašala kje sem zaposlena ... sem rekla, da sem študentka ... in je rekla, da če bi bla zaposlena, bi me pač dala nabol./por. od tega pregleda naprej, ker imam dvojčke.
Ne vem ... pozanimaj se malo glede tega.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 785
14.7.2010 10:40:26   
d3lfink4
Glede tega kam na NS, je men sama gin. rekla, da oni majo pač pogodbo z dr. Strah, da lahko pa grem po lastni presoji tudi kam drugam. Pa vse punce, ki jih sama poznam, so ble pri njej in zadovoljne, zato grem sama tud tja.

Drugače si pa poglej tule, imaš spodaj seznam kam lahko greš:
http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nuhalna%20svetlina%20-%20nuchal%20translucency%20test.html

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 786
14.7.2010 10:41:48   
vasabo
Lep pozdravček, se vam priključujem, ker sem tudi v veselem pričakovanju. Kar se tiče teh dveh pregledov, pri Strahovi in pa drugo podjetje je Kallista, sta na nasprotni si stavbi. To sta dva različna centra z različnimi zaposlenimi. Nuhalne delajo v obeh stavbah. Prvič sem bila pri Stranovi na nuhalni, pri tej drugi pa na 4d ultrzvoku, pa so tuki pri Kallisti veliko boljši, pa prijazni, tko da mi je bilo bolj všeč. Tako da bom zdej drugič šla kr h Kallisti.

Ja kar se pa dvojčkov tiče je pa tko, če je nosečnost normalna, da ni krvavitev ali nekih osebnosti, potem to ne spada pod rizično nosečnost in lahko načeloma delaš do nastopa porodniške. V primeru krvavitev, pa ni važno al maš dvojčke al ne ti pa pripada bolniška, ker jaz sem pri prvem krvavela po dveh mesecih pa sem bila skoz do konca doma.

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 787
14.7.2010 10:50:36   
trsica
Ja, točno ja. Kallista je firma. No, če so še bolj prijazni, je pa potem ok. user posted image

Jaz na bolniško ne bi šla za BV, ker bi umrla od dolgčasa. Saj me je moja G še hotela dat, ker imam take slabosti. Pa sem rekla, da ni treba. Saj meni v službi ni nič hudega. 8 ur sedim za računalnikom in mal telefone dvigujem.user posted image  Težko mi je le, ko imam kakšno uvajanje, pa visim na telefonu eno uro ali več. user posted image  Bom pa zgleda za preglede morala jemati bolniško, ker je pri nas baje posvetovalnica le dopoldne.
Ah, ja. user posted image

(odgovor članu vasabo)
Neposredna povezava do sporočila: 788
14.7.2010 10:51:53   
Mišyka
Jst sem šla k Strahovi v prvi nosečnosti na NS in sem bla res zadovoljna, je strokovna in prijazna. Tako da grem tudi zdaj.
V Kaliste pa sem šla na 3D in je blo porazno. Res da je pogledala v 2D in razložila, potrdila spol, ampak glede 3D, zaradi česar sem prišla, pa se ni vidlo nič, se mi je zdelo, da se še ne znajde v tej novi tehnologiji. Kolegici, ki je bla tudi tam, ni znala niti na CD posnet slikic, ji je obljubila, da dobi po pošti, pa tega ni nikoli dočakala.
Potem sem šla na 3D v Dravlje k dr. Reš Muravec in sem bla kar zadovoljna, slikic ful...

Vsaka ima drugačne izkušnje...

(odgovor članu vasabo)
Neposredna povezava do sporočila: 789
14.7.2010 10:55:25   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

V Kaliste pa sem šla na 3D in je blo porazno. Res da je pogledala v 2D in razložila, potrdila spol, ampak glede 3D, zaradi česar sem prišla, pa se ni vidlo nič, se mi je zdelo, da se še ne znajde v tej novi tehnologiji. Kolegici, ki je bla tudi tam, ni znala niti na CD posnet slikic, ji je obljubila, da dobi po pošti, pa tega ni nikoli dočakala.

Upam, da so se do sedaj že naučili. user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 790
14.7.2010 11:21:55   
vasabo
Ne vem no, vsak ima neke izkušnje, jaz sm bila pri Strahovi, pa je bila odrezava, pa groba, ker mi je delala vaginalni ultrazvok, tko da mi tistih 15 minut ni bilo nč prijetnih. Nekih informacij, da bi mi kaj razložla mi pa tudi ni tko da če si sama ne bi prebrala kaj v bistvu ugotavljajo na nuhalni niti ne bi vedla kaj je delala in zakaj sm tolk plačala.

Medtem ko sm šla v kallisto, mi je delala 4D ultrzvok kar 45 minut, čisto vse imam posneto na dvd-ju, zlo se je potrudla in vse premerila, razložila, pokazala, sem zvedla skoraj največ tam. Pa ni imela nobenih problemov s tehnologijo, pa še vse se je tko super vidlo, tko da to je čist stvar izkušenj če mene vprašaš.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 791
14.7.2010 11:42:14   
Teyla
Ravnokar sem se naročila na NS in sicer v Dravlje pri dr.Lomškovi. Dr.Reš je zelo zasedena namreč. :)
Sem mislila, da bom na vrsto prišla v začetku avgusta, pa me ja kar 21.7. naročila. Stane pa 60€, 75€ pa če želim posnetek na cd. :)

Ful sem vesela in komaj čakam. Mogoče se bo že spol videl. Verjetno bova kar pofirbcala, že zarad praktičnih razlogov, da ne bo vse v rumeni/zeleni barvi. user posted image

(odgovor članu vasabo)
Neposredna povezava do sporočila: 792
14.7.2010 12:04:56   
šebela
Pozdravljene drage so februarke!!!!

Tudi jaz bi se pridružila vaši veliki skupini. Sem v 9 tednu in imam rok 15.2., že bila na pregledu 2x. Drugič zato, ker sem imela neke rjave izcedke, pa sem malo zapaničarla...je blo pa vse ok. Vendar imam odčasno še zmeraj kak rjav izcedek, pa je ginekologinja rekla, da če  je čist malo in kdaj pa kdaj je verjetno iz vagine, ker mam tudi močan beli tok in se lahko malo sluznica poškoduje... upam da res. Torej  še zmeraj nisem popolnoma mirna.
Kakorkoli upam na najboljše. Že nekaj časa vas berem, zdaj pa sem se le opogumila, da se vam tudi predstavim.
Sem iz LJ, stara 27, nuhalno imam 7.8. v Dravljah, naslednji pregled pa 12.8. Aja, samo eno pikico nosim (res ogromno dvojčkov - bravouser posted image ) in ta je moja prva.
Uživajte!!!!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 793
14.7.2010 12:11:02   
Teyla

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 15.7., P:___
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , NS: 29.7., P: 6.8.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , NS: 28.7., P: 4.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Oxer, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , NS: 20.7., P: ___
user posted image sara1986, __, _______, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS: 15.7., P: ___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , NS:___, P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , NS: 2.8.,P: ___
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image suzy29, 29, Laško,4.user posted image , user posted image , user posted image
,NS + P: 23.7.
user posted image  urshy*,26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS + P: 22.7.

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image ,
NS:___, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image ,  NS: 27.7., P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , , NS:___, P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1user posted image user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. , , ,  , NS:___, P: 10.8.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image  hayabusa, 30, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:2.8., P: 2.8.

6.2.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS: 21.7., P: 25.8.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , NS+P: 27.7.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , NS: 29.7., P: 17.8.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 9.7.

8.2.
user posted image jekica
, 32, Miklavž, 3.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS: 29.7.,P: ___

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image ,user posted image , user posted image , NS: 29.7. P: 10.8.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 16.7.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 7.7.
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 23.7.

13.2.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted image user posted imageuser posted image user posted image , NS:___, P: 2.8.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image user posted image ,NS:___, P: 13.7.

15.2.
user posted image huda83, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 2.8
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , NS:___, P: 26.7.
user posted image šebela, 27, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:7.8., P: 12.8.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS: 9.8., P: 14.7.
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , NS: 11.8.,P: ___

17.2.

18.2.

19.2.

20.2.

mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P:___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana 3.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 28.6.
user posted image srečica17
, 42, _______, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 19.7.,
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,
user posted image , NS: 6.8., P: 29.7.
user posted image 5ra8, 29, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___,P: 13.7.

22.2.

23.2.
user posted image
IsabellaLana, __, ______, ___, user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1 user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , NS: 12.8., P: 3.8.

24.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 15.7. 
user posted image  N.M., Ljubljana 32, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 14.7.

25.2.
user posted image Mišyka, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: 2.8.
user posted image samsara04
, 27, Piran, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 3.8.
user posted image pinwheel
, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , NS:___, P: ___

26.2.

27.2.

28.2.

Pregledi v juliju:
13.7.: cukica, 5ra8
14.7.: Jane77, N.M.
15.7.: babynitka
16.7.: little*miss
19.7.: srečica17
22.7.: urshy*
23.7.: suzy29
27.7.: juxy
29.7.: PilotGirl7

Nuhalna svetlina v juliju in avgustu:
15.7.: meta21
20.7.: Oxer
22.7.: urshy*
23.7.: suzy29

27.7.:  antoninap, juxy
28.7.:  maurica
29.7.:  d3ifink4, cukica, jekica, Lola_J
2.8.: 
ninchi9
6.8.: PilotGirl7
9.8.: Jane77
11.8.: abv1
12.8.:  lil_

Pregledi v avgustu:
2.8.:    honeybeemaja, Mišyka
3.8.:    lil_, samsara04
4.8.:    maurica
6.8.:    d3ifink4
10.8.:  lola_j

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

< Sporočilo je popravil Teyla -- 14.7.2010 12:17:35 >

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 794
14.7.2010 12:16:06   
Teyla
šebela, dobrodošla med nosečkami. user posted image Sem te kar dodala na seznam.user posted image

Zdaj nas je pa res veliko. Mi je prav všeč, več punc-več zabave. Pa več dežja tudi. user posted image
Lahko bi kasneje imele kakšen spoznavni dan, ob kakem čaju/kavici, da se v živo spoznamo. Vem da smo iz različnih koncev, ampak nekak bi se že organizirale.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 795
14.7.2010 12:16:34   
cukica
Za na seznamček Ns mam 29.7. naslednji pregled pa 17.8.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 796
14.7.2010 12:18:58   
Teyla
cukica, sem popravila user posted image

Tudi ostale prosim, da sporočijo manjkajoče podatke. Vsaka naj preveri, če ima vse zapisano ob svojem imenu, pa bomo dopolnili.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 797
14.7.2010 12:42:58   
maurica
user posted image  teyla za idejo. Jaz sem za!!

pozdravljena med nami šbela

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 798
14.7.2010 13:18:30   
lola_J
Živjo!

Joj  tako je vroče, da se mi še tipkat ne da in vam kaj lepga napisat. user posted image
Mi smo ok, le vročena nam je. Sva se šla včeraj z tamalim kar kopat. Čeprav vem, da lih ni naj bolj fajn za nosečnice kopanje v bazenu, ampak sva oba zelo uživala. Sva se saj malo ohladila. user posted image A ve se kaj kopate v bazenih? Ok morje načeloma ni problematično.

šebela dobrodošla med februarkami! Razmišljaj pozitivno, pa bo vse ok, čeprav verjamem da je včasih težko. V glavnem držim pesti!user posted image

5ra8 tudi tebi držim pesti, da bo vse ok! Vendar mislim, da če je velikost ploda ustrezala glede na tedne, se nimaš kaj sekirat! 

mica13 jaz sem iz okolice Brežice (cerklje ob Krki). Pa ti?

Aja še podatke imam za  popravila na seznamčku, ker imam prestavljen pregled. Gremo namreč še od 10. do 13 avgusta malo na dopust (na Roglo se shaldit) user posted image . Tako ga imam 18. 8. Če bo katera popravila! :)

Uživajte! lp

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 799
14.7.2010 13:59:41   
Anonimen
Ravnokar mi je uspelo se primajati iz postelje. :( Ze zjutraj ob 7h sem bila nad školjko :( Ubupen dan zopet zamenoj, pa še zgaga me tako daje.

5ra8 ne se sekirati glede utripa, meni je kolegica rekla, da obvezno počakaj do 9 tedna, ker je tudi res, da nekateri G imajo slabe UZ. Če ti bo rekla za čiščenje poišči še drugo mnjenje. To sem jaz naredila in mi je tako odleglo, da sedaj, ko grem na skiciranje v Toscano mi je zeloooo odleglo. Prav tako tebi svetujem! Ne se udati!user posted image

A je res tako neprijazna Strahova? Jaz sem se pa ravno njej naročila, ker mi jo je G svetovala, da je korektna. Pa kaj je pri NS zunanji ali notranji UZ?

Čestitke novim prudruženim user posted image U nas bo februarja zibalo. Le tako naprejuser posted image

Jaz pa spet nazaj v posteljo :(

(odgovor članu lola_J)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.