Anonimen
|
Ja meni je trajalo 3 dni, tretji dan je ze blo tko, da sem samo še peno bruhala (se opravičijem tostm, ki imate slabe zelodce). To pa zato, ker preprosto nisem mogla nič spraviti vase, da ne rečem, da se nisem spravla iz postelje. 4 dan me je lepo mama poklicala in me popokala pod nujno do genikologinje. Sem dobila nekaj proti dehidraciji in cel kup pregledov, kje se je ugotovilo, da imam prenizek pritisk in ful prenizek sladkor. Tako, da mi je dala nekaj proti dehidraciji (ufff, kako je zanič okusa). Ter obvezno je rekla, da moram zaradi slabokrvnosti jesti in izčrpanosti Elevit. Potem sem to nekako po pozirkih vase spravla, to sem se matrala brez pretiravanja 10 dni, no danes so se mi začele iste stvari dogajat, da sem malo prej spet čepela nad wc školjko. Jasno pa spet nisem šla na tavelko potrebo 3 dni, jaz povezujem, da je to pri meni povezano ful s tem, ker ne hodim redno na wc in še nosečnost. Se pa meni to vse skupaj pojavi zvečer in motem traja kar nekaj dni, tudi ponoči ne spi in jasno zjutraj se pa ojača, kakor da hormoni delujejo najmočneje zjutraj in zvečer. Jaz v tvojem primeru, bi šla do G, da ugotovita kaj je, ker slabosti, vrtoglavice in slabo počutje je lahko tudi, če je sladkor prenizek, saj tako je meni rekla. Da ja veš da je nosečnost in da ni kakšna trebušna viroža. Sicer ne vem a je čas, mislim, da že za take viroze in gripce, ker je tako vroče. Upam, da čim prej minejo slabosti vsem nam, ki imamo te težave in da so pikice zdrave. Ravno danes, sva se z mamo sporekli, ker ne more razumeti, da nas lahko nosečnost tako zelo zmatra pa čeprav smo čistno na začetku. Danes sem pospravlala do 17h in me tako boli in špika v križu in spodaj v trebuhu, poleg visenja nad školko :( Se opravičujem, ker sem malo tečna danes, sam edino tukaj se lahko potožim, ker se razumemo, kakšne težavice imamo
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 13.7.2010 23:18:00 >
|