|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
13.7.2010 13:27:07   
Anonimen
Ja, sej g. Rozmanova je edina je edina, ki največ ve otem. Tudi ona me največ informira. Tako, da večino z njo konaktiam, je pa sicer zelo zasedena pa še dopusti so. Sicer sva se letos pomenili, da bova vidli kako bo, da letos bo plo, da me za naslednje leto skrbi.

Ja Ocvirk je še vedno, verjetno bom res na samem do njega stopila in mu povedala. Bom videla kako bo, sej je dokaj human, samo ne sme dobiti občutka, da ga kdo želi naplahtati. Od programov mi mora sprejeti samo še skicirko in kartico in je opravljen predmet.

Ja sej, jaz sem v dveh mesecih dobila 1 kg, pa še to sumim, da zaradi neredne prebave. Jem resničko zdravo, samo na sadju, zelenjavo ali pa juhco, ker v tem času mi ne paše dobesedno nič. Pa še ta vročinca, me vse skupaj daje in neprespanost ter bolečine v križu.

(odgovor članu Ribi Bibi)
  Neposredna povezava do sporočila: 751
13.7.2010 13:33:29   
Anonimen
lil_ ja to se je pri meni dogajalo, zdej je sicer minilo z hudimi slabostmi. Jaz sem tudi dala kg dol, zdele ko me prebava daje sem jih dobila nazaj, tko da sem na 0 z začetno težo. Me pa na tri dni, tako zmatra, da preživim pred wc školjko, sicer sem ugotovila, da je to moja prebava, ki mi je že prej nagajala. Sedaj se je pa seštelo in se je nabralo. Poskusi pit to moraš, da ne boš tako težavo imela kot jaz. Ker zgubiš tudi vse minerale, vitamine,... to pa sedaj nujno rabiš. Če do ne boš boljše vseeno pokliči genikologinjo, če ne drugega da ti da nasvet oz. ti kaj predpiše za izgubljeno tekočino.
Držim pesti lil_ poskusi še z ingverjevim čajem ali tabletkam, meni so pomagale tabletke, čaj me je pa silil na bruhanje. Spet odvisno od organizma. Drži se! user posted image

U dekleta, tole sem jaz danes našla, ko sem malo iskala po internetu pošiljajo v Slovenijo. Poglejte tele pocen paketke in ostalo: http://www.bimbomarket.it/gb/en/bimbo-kit-C220.htm

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 13.7.2010 13:40:41 >

(odgovor članu lil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 752
13.7.2010 13:42:52   
jekica
suzy29 tudi moj je rumene barve in je G rekla, da je to normalno v začetku user posted image .

Joj, še malo pa bo konec šihta. Meni se danes tak spiiiiiiii.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 753
13.7.2010 13:48:54   
Mišyka
Men se tud dons spiiii! Včerej mi je blo pa noro slabo.

Jst pa ne vidim vaših tickerjev. Katera ve zakaj?
Svojega sem si ravno nastavila. Še "potrdi" kliknem in vidim če ga da notr.

(odgovor članu jekica)
Neposredna povezava do sporočila: 754
13.7.2010 14:36:02   
cukica
Tako mi smo s pregleda in merimo v sedečem položaju 25mm,mahamo že z rokicami in nogicami,...naslednji pregled mamo 17.8.,sem pa danes dala kri,dobila materinsko knjižico in smo srečni,....zredila sem se 2 kg,....
lp vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 755
13.7.2010 14:39:39   
Anonimen
Če ti ga ne pokaže, kot sem tudi sama vidla, ko sem šla z miško na tvoj nick, sumim, da si napačno kodo skopirala.

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
13.7.2010 14:42:18   
Mišyka
Ampak tud vaših tickerjev ne vidim tko da mi res ni jasn.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 757
13.7.2010 15:38:59   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: jekica

suzy29 tudi moj je rumene barve in je G rekla, da je to normalno v začetku user posted image .

Joj, še malo pa bo konec šihta. Meni se danes tak spiiiiiiii.

Super, sam ji bom vseeno to omenila na naslednem pregledu. Sem pa kar malo potolažena. Hvalauser posted image

(odgovor članu jekica)
Neposredna povezava do sporočila: 758
13.7.2010 15:41:19   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Tako mi smo s pregleda in merimo v sedečem položaju 25mm,mahamo že z rokicami in nogicami,...naslednji pregled mamo 17.8.,sem pa danes dala kri,dobila materinsko knjižico in smo srečni,....zredila sem se 2 kg,....
lp vsem

Super. le tako naprejuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 759
13.7.2010 15:54:32   
suzy29
Punce, če si morte tud ve že kakšno obleko zamenjat (tako kot jst, ker me je že vse tiščal user posted image  ) , se splača it v trgovine H&M. Jst sem dons bla v Celju in sem si kupla full fajnih stvari ( kratke in kapri hlače, majčke,..) po sam 10€ . Majo znižanje.user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 760
13.7.2010 16:08:58   
trsica
Pozdravljene punce! No, pa je le prišel ta torek. Torej imamo "samo" dva in sta po JUS-u. user posted image In priznam, da mi je kar malo odleglo. user posted image

Glede belega toka. jaz ga imam stalno in stalno nosim ščitnike perila. Včasih si dam celo kar vložek.

Moje prehranjevanje temelji le na breskvah, ki so edine, ki mi ne povzročajo slabosti. Včeraj sem "kao" jedla kosilo v službi. Niti do konca ga nisem pojedla, je že šlo vse ven iz mene. user posted image Shujšala sem že dobra dva kilograma.
Prvo nosečnost sem štartala na 63kg in obtičala na 72. Tole bom pa zgleda končala na 100 kg.user posted image No, trenutno imam malce manj, kot 70kg.

N.M.- drži se. Upam, da nas čimprej razveseliš z novico, da je vse ok. user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 761
13.7.2010 16:12:19   
trsica
Saj res. Še mere. Oba imata 2,6cm in ustrezata 9 tednom in 4 dnem. Kot sem rekla, po JUS-u. user posted image
Naslednji pregled bom imela najbrž že v četrtek (moram še poklicat, ampak je itak bolj kot ne že zmenjeno). Pa za NS bom verjetno tudi šla zdaj, ko sta dva. Kdaj ste pa kaj klicale? Dopoldne, popoldne?

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 762
13.7.2010 16:14:20   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Ampak tud vaših tickerjev ne vidim tko da mi res ni jasn.

Kopirati moraš tisto kodo, ki se začne na <a href=...  in se konča do </a>

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 763
13.7.2010 16:16:03   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

lp vsem

Čestitke!

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 764
13.7.2010 16:16:41   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

U dekleta, tole sem jaz danes našla, ko sem malo iskala po internetu pošiljajo v Slovenijo. Poglejte tele pocen paketke in ostalo: http://www.bimbomarket.it/gb/en/bimbo-kit-C220.htm

Ful dobro. A za double-trouble pa nimajo?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 765
13.7.2010 16:20:23   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Saj res. Še mere. Oba imata 2,6cm in ustrezata 9 tednom in 4 dnem. Kot sem rekla, po JUS-u. user posted image
Naslednji pregled bom imela najbrž že v četrtek (moram še poklicat, ampak je itak bolj kot ne že zmenjeno). Pa za NS bom verjetno tudi šla zdaj, ko sta dva. Kdaj ste pa kaj klicale? Dopoldne, popoldne?

Lepo napredujeta, jaz sem poklicala dopoldan sicer g. strah.

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 766
13.7.2010 16:31:12   
Anonimen
trsica lej zate zate ;) Baje je pri njih možno naročiti tudi za trojčke ;)

http://soncek.si/si/otroski-vozicki/peg-perego/za-dvojcke-trojcke-g1563.shtml

Poglej si tudi HARTANove vozičke, baje se da dosti zmenit, da jih dobiš ceneje in so tudi kakovostni. Imajo pa za dvojčke in trojčke ;)
http://www.comfortbaby.com/index.php?id=56

Sam za trojčki vozit voziček pa rabiš že skoraj vozniško, ko gledam kako so veliki :) To mora biti fletno s tremi štručkam se sprehajat. Res čestitke trsica! user posted image

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 13.7.2010 16:32:41 >

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 767
13.7.2010 19:40:55   
antoninap

ZA VSE TISTE, KI JIH SKRBIJO KILOGRAMI

Povprečno naj bi se ženska v času nosečnosti zredila od 11-14,5 kilogramov. Od tega je:

prsi - 0,5 kilograma
zadrževanje vode - 2,5 kilograma
povečana količina krvi - 1,5 kilograma
nosečniška maščoba - 2,5 kilograma
plodovnica - 1 kilogram
placenta - 0,7 kilograma
otrok - 3 do 4 kilogramov
povečana maternica - 1 kilogram

Tako, da večino po porodu izgubiš. Stari pregovor, da moraš v času nosečnosti jesti za dva, nikakor ne velja user posted image Zato me ne preseneča, da so kakšni ginekologi bolj tečni glede teže. Meni se zdi prav, da nas mal okarajo, ker nas že najbližji verjetno v vatke pakirajo user posted image Poleg tega je pa baje porod toliko bolj težak, če se preveč zrediš, da ne omenim bolezni (sladkorna itd.), ki jih lahko dobiš.

Pa da ne bo kakšnih zamer, tudi jaz imam kakšen kilogram preveč, zato pa mislim, da moram še toliko bolj pazit, da se ne bom razlezla. Itak je pa treba našim pikicam dajat najboljš za jest, tako da pridejo v upoštev samo zdrave stvari, te pa ne redijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 768
13.7.2010 21:45:27   
lil_
pilotgirl spet jst tezim s slabostmi. dva dni ne spravm vase nc, se tist kar pa pojem, pa takoj zbruham. tut ce nardim stiri pozirke vode zbruham. zdej pa sploh nevem vec, a je to nosecniska slabost, al sem staknila ksn virus? a ti tut nisi spravla cist nc vase? vceri nism bla nc kej prevec lacna, dons pa ze zacenjam bit lacna. kok casa je pr tep trajal?
aja pa se herpes se mi je naredu. tko da zdej res nevem...

trsica sej bo tut z dvema dovolj dela a ne user posted image a pa so ti kej rekl, kaj so bli pol tisti trije crni krogci?

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 769
13.7.2010 23:03:26   
DIANE
lil čist te razumem tut pr men pridejo dnevi ko dva dni ne spravim ma ništa vase dones morem potrkat nisem bruhala jej itak smrdi mi pa vse ma res vse še naprfumat se ne smem...probam jest bolj kake juhice...hodim pa jest kar ven ker če si pa kuham pol pa res se mi zagabi...res trudim se jest vsake tok časa in po malo...
me pa skrbi ker jem antibiotike zaradi bakterij v vodi vendar jaz pa pit ne morem ne gre prav silim se...G in zdravnica pa vsi mi tupijo pij pij pij pa kok nej če ne gre če bom nazaj vrgla...pa pr mn je kontra ta jutranja slabost se začne popoldan zvečer pa ponavadi bruhanje...
upam samo da je s pikico vse kul in da tele slabosti čimprej nam minejo...

lil upam da ti bo bolje s slabostmi

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 770
13.7.2010 23:14:30   
Anonimen
Ja meni je trajalo 3 dni, tretji dan je ze blo tko, da sem samo še peno bruhala (se opravičijem tostm, ki imate slabe zelodce). To pa zato, ker preprosto nisem mogla nič spraviti vase, da ne rečem, da se nisem spravla iz postelje. 4 dan me je lepo mama poklicala in me popokala pod nujno do genikologinje. Sem dobila nekaj proti dehidraciji in cel kup pregledov, kje se je ugotovilo, da imam prenizek pritisk in ful prenizek sladkor. Tako, da mi je dala nekaj proti dehidraciji (ufff, kako je zanič okusa). Ter obvezno je rekla, da moram zaradi slabokrvnosti jesti in izčrpanosti Elevit. Potem sem to nekako po pozirkih vase spravla, to sem se matrala brez pretiravanja 10 dni, no danes so se mi začele iste stvari dogajat, da sem malo prej spet čepela nad wc školjko. Jasno pa spet nisem šla na tavelko potrebo 3 dni, jaz povezujem, da je to pri meni povezano ful s tem, ker ne hodim redno na wc in še nosečnost. Se pa meni to vse skupaj pojavi zvečer in motem traja kar nekaj dni, tudi ponoči ne spi in jasno zjutraj se pa ojača, kakor da hormoni delujejo najmočneje zjutraj in zvečer. Jaz v tvojem primeru, bi šla do G, da ugotovita kaj je, ker slabosti, vrtoglavice in slabo počutje je lahko tudi, če je sladkor prenizek, saj tako je meni rekla. Da ja veš da je nosečnost in da ni kakšna trebušna viroža. Sicer ne vem a je čas, mislim, da že za take viroze in gripce, ker je tako vroče.

Upam, da čim prej minejo slabosti vsem nam, ki imamo te težave in da so pikice zdrave.user posted image

Ravno danes, sva se z mamo sporekli, ker ne more razumeti, da nas lahko nosečnost tako zelo zmatra pa čeprav smo čistno na začetku. Danes sem pospravlala do 17h in me tako boli in špika v križu in spodaj v trebuhu, poleg visenja nad školko :( Se opravičujem, ker sem malo tečna danes, sam edino tukaj se lahko potožim, ker se razumemo, kakšne težavice imamo user posted image

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 13.7.2010 23:18:00 >

(odgovor članu lil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 771
14.7.2010 7:05:03   
Mišyka
Super, da se oba otročka razvijata tako kot je treba. user posted image  Maš potem kaj večkrat kontrole?

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 772
14.7.2010 7:40:10   
5ra8
evo mene...bla učer na UZ.

plod naj bi bil velik za 6 tednov, kar je nekako normalno če sem imela O konc maja. utripa še ni blo videt.....mene spet neka panika grabi user posted image

naslednji teden sem spet naročena u torek, da vidmo kaj bo takrat.

Je pa G rekla, da misli da bo tokrat vse OK, ampak jst sem se zmer user posted image

ne vem kako bom prezivela ta teden user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 773
14.7.2010 8:07:01   
Jane77
5ra8, drži se in čimbolj pozitivno razmišljaj. Verjetno si  res imela pozno ovulacijo. Jaz sem imela prvi pregled tud v 6. tednu, skoraj nič se ni videlo, tud utripa ni bilo, ampak G je reku da je plod živ in da ustreza starosti 6 tednov. No, danes imam drugi pregled v 9. tednu...in srčno upam in verjamem ,da bo vse OK.
Torej, glavo gor, čez en teden boš pa videla, kako bije srček tvoji pikici user posted image

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 774
14.7.2010 8:29:58   
5ra8
no vidiš, tebe je čez 3 tedne naročila...mene pa čez 1??? user posted image

nočem da se prehitro odloči da bi me dala na A, res, raj vidim da bi še počakale kakšne 3 tedne....ker počutim se OK, krvavim nič...

Resno razmišljam, da če bo rekla ddrug teden za A, da bom šla še na drugo mnenje. K strahovi, al pa nekam...

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.