|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Julija 2010
8.7.2010 14:11:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

jaz sicer ne vem kaj je to....user posted image serm imela le 3 dni...in sicer od 4. pa do 7. pa še to je bila bolj švohna

Hej tud jaz sem imela tko hecno da sploh ne vem a naj rečem da sem jo melauser posted image Na torek zjutraj je bilo malo rdeče potem okrog dopoldneva malo več,proti večeru pa vse skupaj skoraj nič.Sreda in četrtek pa samo blagi izcedek...v četrtek proti večeru pa že samo ko sem se obrisala...in konec.Vsega skupaj sem porabila 2 olvejs nočna vložkauser posted image ,,,Me je pa danes ponoči zbudil takšno krčenje v maternici ,da sem komaj prišla do Wc-ja in nazaj....groza

Punce vse ,ki vas je tečka obiskalauser posted image

bm

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
8.7.2010 16:12:06   
lananai
Tiste, ki ste imele bolj švoh M - ste delale test? Jst sem pri prvi nosečnosti bila prepričana, da imam M in niti ni bilo tako malo. Pa sem vseeno bila nosečka! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 427
8.7.2010 16:36:01   
twetka
Iz mojih izcedkov se je naredila prava M, kr fajn močna, tako da reagirala sem verjetno na klomifen, ampak zgleda do oploditve ni prišlo. Komaj čakam september, da bom lahko malo bolj z veseljem in optimizmom pričakovala dobre novičke, kot do zdej, ko sem bila ves čas negativna. Več upanja mam v postopke in od njih tut malo več pričakujem, tako da js upam, da nam rata na tak način. 

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 428
8.7.2010 17:57:56   
Anonimen
ojla.

S partnerjem delava na otročičku 7mesecev.

Rabim vaš nasvet.

Menstruacije imam skoraj točne kot ura. Ta mesec sem dobila 4 dni pred pričakovano user posted image rahel izcedek, na tamponu majhna pikica, ki se je pojavljala še tri dni roza rdeče barve. Nato pa izcedek rjave barve, sedaj pa kri- ampak vse skupaj zelo malo. Vse skupaj se zdaj vleče 8dan. Omenim, da 11 dni po zadnjem dnevu zadnje menstruacije sem imela rahle bolečine pod popkom. 4dni nazaj in danes sem opravljala test, ki je bil negativen. Po brskanju po forumih sem odkrila, da punce opisujejo podobne težave in pravijo, da bi naj to bil zgodnji SS.

user posted image user posted image user posted image hvala

(odgovor članu twetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
8.7.2010 20:15:53   
zaljubljena23
twetka, vem da ni tole tolažba...Ampak vseeno veš, da si reagirala na klomifen....In tudi to je nekaj...V Mb si klicala?

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 430
8.7.2010 22:17:28   
twetka
Zaljubljena, sem in to 6x pa brez uspeha, z razmakom 20 minut, pol ure. Piše mi na napotnici, da morem klicat od 12-14 ure pa sem in 5x se ni nobeden oglasil, se pustila dokler da me ni ven vrglo, enkrat je bilo pa zasedeno in sem takoj po dveh minutah spet klicala pa se niso oglasili. Bom jutr spet probala, upam, da dobim pravočasno. Grem pa v pon. verjetno z mojim v mb ko ima neke opravke pa če do takrat ne dobim, grem kar direkt tja pa se zmenim. Morem se itak prenaročit tudi, ker imam naslednji petek kontrolo,ki naj bi bila po posegu in brezveze, da hodim, če še ni prišlo do posega, se nebomo nič kaj novega zmenili. Mi je reku moj, nej razmišljam pozitivno in si nej govorim s kakim namenom bom mogla to dat skozi pa za koga bo to vse dobro, pa mi bo lažje. Upam, da čimprej pride do dneva D in da bo vse ok, pol se mi bo pa smejalo, pa boma lahko šla v postopke, pa tut če nebo kar v prvo, kar verjetno nebo, pa vseeno, naprej se bomo premaknili. 

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 431
9.7.2010 7:07:55   
witch
Jutro user posted image Kako ste? Ima katera roza novičk?

lidik kako si? Kako je pikica? Evo pa sve dočakale konec tedna user posted image user posted image user posted image želim ti lepo vožnjo do morja in pa seveda maksimalno uživaj user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 432
9.7.2010 7:29:04   
mojamura
jutro jutro....user posted image

res hvala bogu da je petek, jaz spet danes šibam po šihtu za prekmurje, kjer se začnejo delati temelji jiiipiiie

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 433
9.7.2010 7:39:16   
witch
to bo spet dela user posted image ampak se bo splačalo user posted image user posted image kje pa zdaj živiš mojamura? če lahko vprašam user posted image sta vidva prekmurca ali sta tam samo parcelo kupila?

user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 434
9.7.2010 8:04:05   
latka
Jutro!

Mojamura, kako lepo da bosta v Prekmurju zidala, vedno več nas bo!user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 435
9.7.2010 8:19:45   
ajtak
Dobro jutro, vidim da vas je precej zgodnjih. Jaz malo zabušavam, mam še do 19. dopust user posted image .

Kam so kaj tile punce zginle?? Me zanima če je kaka rozika...
user posted image x.7. zvezdan (x.krog)
user posted image x.7. anonimna (23. krog)
user posted image x.7. pupica25 (2. korg)
user posted image x.7. Solero (x. krog)
user posted image x.7. elle7 (x. krog)
user posted image x.7. Little Star(36. krog, 2. korg po operaciji)
user posted image x.7. anonimna (x. krog)
user posted image 2.7. evatisa (14. krog, 3. klomifena)

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 436
9.7.2010 9:56:59   
zaljubljena23
twetka, vztrajno...probaj še zjutraj poklicati...Ker sem jaz klicala zjutraj...Meni niso rekli, da bi morala klicati točno ob določeni uri..Poizkusi...Aja, pa le ubogaj nasvete tvojega

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 437
9.7.2010 12:06:03   
twetka
Zaljubljena, sem vztrajna, klilčem že od 9 ure zjutraj na vsake 20 minut, pa se nobeden ne oglasi. Prejšnji cikel sem pa dobila takoj. Zdej bom še probavala do 14 ure, če ne pa grem v ponedeljek z mojim dol pa grem direkt tja, pa upam da kaj uredimo. 

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 438
9.7.2010 12:16:46   
Anonimen

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.7. latka (x.krog)user posted image
user posted image x.7. zvezdan (x.krog)
user posted image x.7. anonimna (23. krog)
user posted image x.7. pupica25 (2. korg)
user posted image x.7. BEBIII (3. postopek umetne oploditeve)user posted image
user posted image x.7. Solero (x. krog)
user posted image x.7. elle7 (x. krog)
user posted image x.7. Little Star(36. krog, 2. korg po operaciji)
user posted image x.7. anonimna bm (x. krog)
user posted image 2.7. evatisa (14. krog, 3. klomifena)
user posted image 3.7. mojamura (9. krog)user posted image
user posted image 4.7. jacki (4. krog)user posted image
user posted image 5.7. Lun1ca (11. krog)user posted image user posted image user posted image
user posted image 8.7. twetka (4. krog klomifena)user posted image
user posted image 13.7. astrid1(8. krog)user posted image
user posted image 14.7. coris (x. krog, 1. klomifena)
user posted image 14.7. zvezdan (x. krog)
user posted image 14.7. Ula33(1. krog)user posted image
user posted image 15.7. lily32 (3. krog)
user posted image 15.7. picikl(3. krog)
user posted image 17.7. witch (6. krog)
user posted image 17.7. pikicaa25 (1. krog)
user posted image 17.7. ajtak (2. krog)
user posted image 20.7. pupica25 (x. krog)
user posted image 22.7. lananai (1. krog)
user posted image 22.7. Poka (x. krog)
user posted image 22.7. LuNaMi (x. krog)
user posted image 23.7. Spirit75 (9. krog)
user posted image 23.7. majčii (x. krog)
user posted image 24.7. **M** (4. krog)
user posted image 25.7. Nitkica11(1. krog po ss)
user posted image 26.7. mladika (9 ali 10. krog)
user posted image 26.7. živka (3. krog)
user posted image 27.7. Monstera (x. krog)
user posted image 27.7. lipi (x. krog)
user posted image 27.7. spely25 (2. krog)
user posted image 27.7. zolika (2. krog)
user posted image 28.7. RAKICA2007 (3. krog)
user posted image 28.7. miklarom (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

user posted image

NOSEČK: ______1______

user posted image

NAVIJAČICE:

lidik, zaljubljena23, didi82, naja17
mag3, BOSTINA, Little Star, frufru, 5ra8

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 439
9.7.2010 12:23:58   
Anonimen
En lep sončen dan

Na zgornjem seznamu sem dodala še dve črki k moji anonimnostiuser posted image

Hm,ena je spraševala ,če smo tiste ,ki smo imele bolj švoh M delale testek.No jaz ga nisem pa me ima ,da bi ga naredila.Sam dvomim,ker ni kakšnih posebnih znakcev,razen malo bledice po obrazuuser posted image  

Mene pa zanima kakšen je imela kaj rezultat **M**,se tudi ni več javila,al sem jaz spregledala njeno poročilo o zadnjem pikanju za hormon nosečnosti.

HB,da je petek in bo vikend malo bolj na off......upam ,da nam uspe pridt mal do morja,vsaj za en dan ,če za več ne mormo it.

No,upam,da se pojavi kakšna rozika.....vsem en lep vikend.....

bm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 440
9.7.2010 12:31:16   
lidik
tetka witch hvala ti. A veš da me je moj presenetil. Da greva že kar danes. In sicer po službi jaz samo skočim še v trgovino nekaj za kolegico in njeno družinico kupit, potem pa gremo !!!!!!!!! Juhu - komaj čakam.

Kako si ti? Kaj novega pri tebi?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 441
9.7.2010 12:33:06   
lidik
hej mladikica moja vidim da si tu prisotna. Ponedeljek sladoled? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
9.7.2010 13:36:47   
majčii
hej how borke:)
kako?

pri nas so lih dnevi okol O tako da slončkamo na polnouser posted image . Danes je moja prijateljica rodila in sem tok vesela... ful ma luštnga sinčka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj dečko je opravil oba spermiograma in jst hsg tako da nesem v pondeljek izvide k ginekologu. je reku moj da gre zdravn pa da vidimo kje je problem. komi čakam naslednje dneve.

tiste ki ste še v službi naj vam čim prej mine, tiste ki ste odpotovale na morje uživajte :)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 443
9.7.2010 17:37:17   
Ula33
Jupi, končno petek! Da damo malo možgančke na off in sprostimo...Pa še sonček bo... Je treba še premislit, kam bi se odpravila na izlet...

Vsem, ki boste čez vikend delale test, želim user posted image oz. user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil Ula33 -- 9.7.2010 17:41:32 >

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 444
9.7.2010 22:07:49   
cori
Ojla

Se vam pridružujem tudi jazuser posted image , je moj prvi krog, M pa ne pričakujem 17.7.

lp

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 445
9.7.2010 22:15:25   
lananai
anonimna bm, delat testek, takoj! user posted image Pri meni ni bilo sploh nobenih znakov, tko da nikol ne veš! user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 446
10.7.2010 7:24:33   
ajtak
Dobro jutro!!
Se vidi da je sobota pa malo dalj spite user posted image ,  mene je pa mulček zbudu 5:30, on je zaspal nazaj jaz pa ne user posted image . No saj je tudi nekaj koristnega, sem si ravno nanesla barvo na lase.
Bom po novem ognjeno rdeča user posted image .
A je še katera tule iz Ce ali okolice, mam še drug teden dopust pa bi loh kaka kavica padla.

Cori- dobrodošla, midve bova pa skupaj lulali user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 447
10.7.2010 10:07:26   
cori
Ajtak, joj škoda, jaz bi bila takoj za kavico, pa sem čisto iz drugega koncauser posted image

Bom držala pesti zauser posted image ....pri meni je ta datum bolj tako tako ....zelo okviren, ker je bila to sedaj prva M po porodu, tko da niti ne vem, kako bo.....no vsekakor upam na user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 448
10.7.2010 19:01:55   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: cori

Bom držala pesti zauser posted image ....pri meni je ta datum bolj tako tako ....zelo okviren, ker je bila to sedaj prva M po porodu, tko da niti ne vem, kako bo.....no vsekakor upam na user posted image user posted image user posted image

A se hecaš? In ti bi takoj gasa dalje? Kapo dol! Jaz sem rabila 2,5let da sem se počutila pripravljeno za novega user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 449
10.7.2010 23:17:06   
Anonimen
danes bi mogla prituser posted image , pa je (še) ni, user posted image , upam, da je tudi ne bo, čeprav FS ni nič pokazaluser posted image , sem pa ful zaspana, pa bubisi so težki kot cent, če to kaj pomeni, v pon grem kupit nov testek, če je ne bo

(odgovor članu ajtak)
  Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?