|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
9.7.2010 9:55:14   
jona klara
barbi g- ja, saj še nisva mislala kupiti, samo, da se nagledava in odločiva prej kaj hočeva, kaj imajo, cene.Je pa res, da nama je pri janu vse ustrezalo, ta reverse je full kvaliteten, tudi materiali in vse, samo ozek, to je pa res huda pomankljivost.Kkakšnega pa imaš ti za pupi?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 701
9.7.2010 9:56:42   
jona klara
bit- tudi jaz bi z veseljem eno morsko kavico, pa tufo v slano morje še rajšiuser posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 702
9.7.2010 10:40:40   
BarbiG
Midva sva vzela od mothercare vista twin. Bomo videli, kako se bo obnesel. Pri tamalih dveh sva imela pa quinny-ja, pa sva bila ful zadovoljna, ker smo šli velik z nim v hrib, pa po gozdu.

Neposredna povezava do sporočila: 703
9.7.2010 12:23:24   
bit
huhh.. ne morem verjet 20 tetra plenic in 12 tetra krpic sem likala 2 uri user posted image mislim da sem jih zadnjič user posted image

tako obljubljeno ohladitev
user posted image
jona a si ti z obale?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 704
9.7.2010 12:45:49   
cukica
Punce vidim,da se spoznate na vozičke,dejte še men svetovat za voziček,rada bi mela 4 kolesnik in to z velikimi gumami,pa nič pametnega ne najdeva,....

Neposredna povezava do sporočila: 705
9.7.2010 12:57:46   
jona klara
barbi hvala

bit-žal ne, bi pa z veseljem bila.Imam pa kar nekaj prijateljev primorcev in sem se od njih navadila govorice, če si zato mislila, bi se pa takoj preselila tja med jod,,user posted image a ti si ali si bila?
a si se nalikala? verjamem, pol itak ne boš imela več časa, ko bo bebi.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 706
9.7.2010 12:59:11   
jona klara
cukica- maxi cosi ima full velika kolesa, ne vem pa, če ti je všeč.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 707
9.7.2010 14:52:19   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

a ti si ali si bila?
a si se nalikala? verjamem, pol itak ne boš imela več časa, ko bo bebi.

sem bila...pa čez vikend sem..ko grem k staršem na razvajanje user posted image ja tvoje pisanje me je zmedlo.user posted image

sem se ja  sem osvobodila najinemu čričku posteljo..user posted image taka lepa odlagalna površina je BILAuser posted image

cukica  meni so všeč 3 kolesniki tako da ti ne morem pmagatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 708
9.7.2010 17:02:26   
kimsy
cukica - mi mamo jane nomad, ima 4 kolesa, niso lih full velika, sam men je voziček super. Sm full zadovoljna, sam mal preveč je bil drag!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 709
9.7.2010 22:12:23   
hermy1
Drage moje,

žal smo že nazaj user posted image  user posted image  user posted image ...bilo je pa res fantastično user posted image user posted image user posted image !!!
Nam ženskam je bilo skupaj res tako lepo, da mi ni žal, da se je tako izšlo, saj se ne spomnim, kdaj smo šle kam same...in kdaj spet bomo user posted image !
Brez kakršnega koli hitenja,... voda, branje, maksimalno uživanje...
Včasih sem morala potipat trebuh, ko sem prišla iz vode, ker se prvi trenutek sploh nisem počutila nosečo user posted image ! Žal ta občutek ni trajal dolgo, vredno je bilo pa vseeno!

Vsem privoščim kaj podobnega!!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 710
10.7.2010 9:04:04   
BarbiG
Dobro jutro. Kako smo danes?

Hermy, verjamem, da je bilo lepo. Jst bi tud šla na morje, ampak kam v senčko, pa si zdaj sploh ne upam več nikamor it. Še do trgovine ne, da me kaj ne preseneti. user posted image

user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 711
10.7.2010 9:17:02   
BarbiG

user posted image

špelka (17.07.2010)
Rojena77
S*
Urshy78 (28.10.2010)
mojškra
petyyy (02.11.2010)
jona klara
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (18.12.2010)
teta M (25.12.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
cukica
FoxyLady (04.02.2011)

user posted image

Bit (22.08.2010)
mojškra (12.11.2010)

user posted image

hermy1 (18.08.2010)
Kajšica (02.08.2010)

Tanja_Jes (06.08.2010)

user posted image

gasilka    (28.07.2010)
BarbiG (03.08.2010)

atina1

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

torek, 13.07.
hermy - pregled
cukica - pregled

torek, 20.07.
špica84 - pregled
honey - pregled

sreda, 21.07.
tetaM - pregled

ponedeljek, 26.07.
mojškra - pregled

torek, 27.07.
jona klara - pregled

sreda, 28.07.
S* - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

torek, 03.08.
FoxyLady - NS

torek, 17.08.
Urshy78 - pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE V MAJU

honey (LJ)
Inana (LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE V JUNIJU

cukica (LJ)
Foxylady (LJ)
Ivvy (PO)
Registrirana (LJ)
Lina 10 (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 712
10.7.2010 9:19:35   
BarbiG
Takole punce. poseznamčkala sem nas, zdaj pa prosim eno, ki bo še nekaj časa 2 v 1, da počasi prevzame tale seznamček. user posted image

Pa še osvežitev za današnji vroč dan.

user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 713
10.7.2010 9:34:19   
S*
BarbiG kako si lepo poskrbela za nas v tem vročem jutru. user posted image  user posted image  user posted image

Danes bom cel dan nekaj prala, jutri pa me na žalost čaka likanje. Ampak glede na to, da jutri ponoči odrineva na morje, mi sploh ni tako težko.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 714
10.7.2010 9:52:30   
mojškra
BARBIG Aktivna do koncauser posted image . Hvala za osvežitev, hvala za seznamček.Ja ena bo res mogla prevzeti tole vlogo.

s*- prav trpite ko morate na morjeuser posted image user posted image . Uživaj kolikor se da, naplavaj sebe in svojga otročka, pa srečno pot. Naša Urshy pa verjetno tudi ful trpi na morjuuser posted image user posted image .

Lep dan vam želim.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 715
10.7.2010 14:27:02   
jona klara
barbi- hvalauser posted image .

S*- dobro se imej na morju.

kje ste ostale? a ste vse na morčiju?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 716
11.7.2010 9:34:16   
Fargesia
...na hitrico, ker pišem stoje...šivi bolijo (btw, zupka, kako jih je treba "negovat", da bojo čimprej kul?)...

NAJLEPŠA HVALA ZA VSE ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jokam... rodila sem s svojimi popadki, ki so se začel takoj ko so mi ovoje predrli (ob 12h), rodila sem pa 16.06.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 717
11.7.2010 9:37:13   
jona klara
jutro!
ooooo fargi- še enkrat čestitke iz srca za ANDRAŽA,lepo se imejte in same lepe družinske užitke želim.user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 718
11.7.2010 9:38:21   
jona klara
fargi- ko boš imela čas bi se pa razveselili kakšne slikice.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 719
11.7.2010 9:45:36   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

...na hitrico, ker pišem stoje...šivi bolijo (btw, zupka, kako jih je treba "negovat", da bojo čimprej kul?)...

NAJLEPŠA HVALA ZA VSE ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jokam... rodila sem s svojimi popadki, ki so se začel takoj ko so mi ovoje predrli (ob 12h), rodila sem pa 16.06.

Fargica draga, kako lepo, da si se javila!!!! Čudovit sinček...jaz bi že tud mela svojo pupico user posted image  user posted image  user posted image !!!

Kar sem jih jaz imela je že dolgo,...mogoče pa vseeno: po vsaki uporabi stuširat in nežno do suhega obrisat ter namazat,...mislim, da najbolje z Bepantenom.
Upam pa še Zupka napiše "najnovejša dognanja". Jaz pa čakam vzpodbudno porodno izkušnjo, poročilo o domačih razmerah,...v glavnem vse, kar se vas tiče!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 720
11.7.2010 9:54:49   
zup2
Fargi še enkrat iskrene čestitke!
Kar se pa tiče šivov pa res kot pravi Hermy. Čim večkrat pod hladen tuš in spirat, pa potem "potapkat" z brisačo do suhega. Jaz se obrisat nisem upala user posted image . Jaz sem dobila še Fibrolan mazilo, pa me je možek zvečer namazal. Če ga boš rabila mi javi pa ti ga pošljem, ker mi ga je še ful ostalo pa ga ne rabim več. Je pa to mazilo za hitrejše celjenje ran.
Probaj čim več ležat na levem boku, pa meni je patronažna rekla da tudi ko sem na kavču, da naj imam šlavfek pod rito. Uglavnem, čim manj pritiska na rano pa bo v nekaj dneh bolje. Jaz sem bila res hitro na nogah. Aja, pa še to, če te fino boli lahko vzameš tudi kakšen daleron ali lekadol.

Veliko cartanja vam želim user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 721
11.7.2010 10:40:20   
BarbiG
O Fargi, lepo te je brat. Ti je Zup kar dobr napisala za šive. Jst ti ne bi bila v pomoč, ker nisem bila šivana. Ti pa verjamem, da bolijo. Ja, pa še enkrat čestitke za Andraža. So te pa hitro domov spustil. Pa kokr vidim, se je pri tebi porod hitro odvil - v štirih urah. user posted image user posted image user posted image

Zup, kako sta vidve s princesko? Še vedno tako leteče?

Hermy, ti pa kar lepo še malo počakaj. Naj se pupa še malo pri tebi crklja in poredi. user posted image Sej čas kr leti naprej. Boš videla, da bo avgust tik tak tukaj.

Drugače pa se nam bo vsem v tej vročini danes prilegla osvežitev:

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 11.7.2010 10:42:19 >

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 722
11.7.2010 11:11:41   
zup2
Barbi zdaj si pa že ti na vrsti, da spoznaš svoji čebelci user posted image .  Si tako daleč prigurala, da ti je treba še posebno čestitat user posted image .
Mi smo pa še kar leteči, sicer zdaj med tednom malo manj ker so nam zaradi počitnic nekoliko omejili telovadbo user posted image , sva pa zato dopoldne in proti večeru veliko zunaj v vozičku. V ta hudi vročini se pa rajši doma crkljava in počivava. V petek in soboto smo prišli domov ob 10-ih zvečer ali pa še kakšno minuto kasneje (če je pa tako fletno v lokalu sedet in kaj hladnega spit, ko se temperature nekoliko spustijo user posted image ).
Uglavnem uživamo in se imamo fino!

< Sporočilo je popravil zup2 -- 11.7.2010 11:12:22 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 723
11.7.2010 11:26:29   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Hermy, ti pa kar lepo še malo počakaj. Naj se pupa še malo pri tebi crklja in poredi. user posted image Sej čas kr leti naprej. Boš videla, da bo avgust tik tak tukaj.

Drugače pa se nam bo vsem v tej vročini danes prilegla osvežitev! 

Saj vem, da še nisem na vrsti user posted image ...že čakam!! Sicer pa, glede na to, kako čutim to našo pupo, mislim, da je imela ta teden redilni teden user posted image  user posted image  user posted image !!! Me mal srbi napoved vedeževalke...sej ne rab bit še ena čez 4,5 kg user posted image  user posted image  user posted image !!!

Pa hvala za osvežitev,...res paše!!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 724
11.7.2010 18:05:28   
S*
Fargi, si že doma? Hitro pocajtaj šive, pa uživajte v družinskem življenju.

BarbiG še malo pa bodo princeske pri tebi. Ker me drugi teden ne bo, ti že sedaj pošiljam eno veliko user posted image

hermy ti pa še kar malo počakaj, pa sej gre hitro in en, dva, tri bo user posted image tukaj!

Mi se počasi pakiramo, danes okrog 2h odrinemo proti Dalmaciji. Imejte se skrajno lepo, božajte bušije in cartajte svoje user posted image . Se beremo čez 10 dni.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Trikolesnik vs. klasika?
Jaka RR

Kakšen voziček priporočate: trikolesnik ali klasiko na štirih?

Klasika. (50%)

Zoom-zoom trikolesnik. (45%)

Bo že oči nesel. (5%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!