Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 8:23:47
|
|
|
|
Goldy
|
fargi - čestitke!!!! Uživajte!!! Barbi - navijamo!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 8:32:51
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Barbi G srečno, upam da boš čim prej cartala svoji princeski Pri nas je pa že vroče, bo kmalu treba klimo prižgat. Sem mislila danes kaj do Italije skočit pogledat za voziček, no bomo videli kako bo z vročino.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 8:48:33
|
|
|
|
jona klara
|
barbi g- srečno, da čimprej sprejmeš punčki in postanete srečna velika družinica! teta m- dobro se imej na morju,spočij se in naužij zadnjega dopusta v 2.Pa načofotajta se z pikico.Tudi mene že mika da bi en vikend malo na vsaj do Kopra skočila.Ne pa da samo pokrivam bušija z bluzami. kje je pa naš ŠPIČEK?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 8:49:46
|
|
|
|
jona klara
|
S*- a so v italiji cenejši vozički, tudi takšni kot so jane, quinny,ali samo njihovi italijanski?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 9:15:22
|
|
|
|
Teta M
|
Hojla! BarbiG: navijamoooooo, drži se, vprašanje trenutkov oz.nekaj dni je,do momenta ko boš svoji pikici lahko stisnila k sebi.. Čeprav je meni to malo sumljivo, Fargi in Barbi-to sta se sigurno zmenili da sta istočasno notri v P..khmkhmmhmm ,le kakšne veze imata tam?! Jona: hvala lepa , ja komaj čakam da greva, pa fajn mi je ker bova to celo pot do tja razpolovila in danes prespiva v Zadru,tako da se bom lahko lepo naspala in seveda odpočila. Drugače pa sem jaz danes mnogo bolje, sem pa tja me še malo špikne, tudi križ ob določenih gibih samo še zaboli,tako da poleg pakiranja danes kar še počivam do 18h ko odrineva.Sem pa tudi jaz včeraj proti večeru Buscopan vzela in tako kot si ti napisala,meni tudi ni pomagal... Špica je pa po moje spet na Dolenjskem,vsaj tako je zadnjič napisala,ali pa če niso celo šli na morje,...nekaj od tega bo...kjerkoli je,naj uživa in se pazi... Bom danes še malo sem pokukala,če bo kakšnih novic od BarbiG.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 9:15:32
|
|
|
|
S*
|
Jona klara za cene drugih vozičkov ne vem, midva sva se odločila za Peg Perego, tako da upam da bo v Italiji kaj ceneje, mogoče bo tudi kaj popusta, saj so se tam že začele razprodaje.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 9:54:55
|
|
|
|
FoxyLady
|
OOOOOOO..........kaj berem FARGI-čestitke,veliko veselja vam želim,očku prav tako,Andražu pa naj bo priden pri hranjenju da bo kmalu lahko ponagajal očku in mamici. Upam,da je z Barbi vse ok.... in da bomo lahko kmalu spet čestitale.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 10:26:37
|
|
|
|
cukica
|
fargie,očka čestitke za sinčka,.... BarbiG navijamo in čakamo na še eno lepo novičko,...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 10:31:07
|
|
|
|
cukica
|
punce a katera pozna dr.imamovič
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 10:58:08
|
|
|
|
cukica
|
Še neki moram vprašat a rabim za leonišče novo napotnico,ker mi stara velja do septembra,pa me zanima zaradi druge diagnoze???
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 11:21:53
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Še neki moram vprašat a rabim za leonišče novo napotnico,ker mi stara velja do septembra,pa me zanima zaradi druge diagnoze??? hmmm pomoje je najbolje če pokličeš in vprašaš...sama sem hodila k Rešu
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 12:40:46
|
|
|
|
FoxyLady
|
LP! Jaz hodim v LJ in če greš na pregled zaradi nove prognoze rabiš novo napotnico drugače pa ne.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 13:36:00
|
|
|
|
cukica
|
Ja zdaj sem mela postopek ivf zdaj pa grem na prvi pregled v 10 tednu nosečnosti,se pravim,da rabim napotnico,da mi bodo vodili nosečnost tam,...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 14:53:03
|
|
|
|
mojškra
|
hojla Sem še v službi mal, potem pa se grem z sinom kopati v bazen, no on se bo kopal, jaz ne, pa ena sodelavka gre zraven, da bosta z sinom norela po bazenu. Lepo se imejte. Barbi G-dihamo, dihamo in navijamo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 15:11:24
|
|
|
|
jona klara
|
mojškra- vau bazen tudi jaz bi šla, samo bi se kopala,,,,,zakaj se ne boš, so ti odsvetovali ali zaradi lastne odločitve pred bazeni? meni se full lušta, samo sem tudi skeptik okoli tega
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 18:23:09
|
|
|
|
BarbiG
|
Pozdravček vsem skupaj. Najprej bi rada še tukaj naši Fargi čestitala za rojstvo sinka Andraža. Uživajte 300 na uro. Mi smo pa prejle domov prišli. Datum za CR so mi dali 14.7., razen, če bi začela krvavet al pa da bi dobila močne redne popadke, bi mi delali tisti dan urgentni CR. In ker se mi je zdelo brez veze tam bit še en teden, sem se odločila da grem lepo kar domov. Moram rečt, da so postelje za nosečnico skrajno neprimerne. Nisem spala celo noč. Pa tud čez dan ni šlo. Me je vse bolelo. Na voljo imaš en povštr, pa še ta je ves bogi. In sem si rekla, da glede na to, da sem danes zdravnico videla samo toliko, da mi je povedala, kdaj bi ona delala CR, potem pa nič več, da ležim (in to zelo udobno) pa tud lahko doma. Tako, sedaj pa čičamo in čakamo na sredo, ko pa bo akcija. Uf, po eni strani že komaj čakam, po drugi strani me pa kar malo stiska, sploh po pogovoru z anesteziologinjo, ko mi je rekla, da mora napisat, da naj zame pripravijo kri za transfuzijo, ker lahko med CR začnem obilno krvavet.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 18:33:33
|
|
|
|
cukica
|
BarbiG želim ti,da bi bilo to čimprej za tabo in,da dobiš čimprej svojega otročka v naročje,...srečno,...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 19:33:13
|
|
|
|
bit
|
BarbiG... čarovnica Bit ti je že tako napovedala same pozitivne poteke tvoje nosečnosti, tako bo tudi CR. Vem da psihično ni lahko, a boš vidla... vse bo vredu. in 14.7 je krasen datum.. za tvoji čebelici
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 19:47:38
|
|
|
|
BarbiG
|
Ja, datum mi je kr všeč. Sam način, kako je G prišla do njega malo manj. Je rekla, da petek ni ta prav datum, v ponedeljek, da je še prekmalu, v torek smo 13-tega. Kaj pa 14-ti? Mislim, kot da bi bila na loteriji.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 19:56:09
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Ja, datum mi je kr všeč. Sam način, kako je G prišla do njega malo manj. Je rekla, da petek ni ta prav datum, v ponedeljek, da je še prekmalu, v torek smo 13-tega. Kaj pa 14-ti? Mislim, kot da bi bila na loteriji. ja madona kot na tržnici.. človek ne more verjet če ne doživi.. da barantajo o takih stvareh.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 20:25:18
|
|
|
|
S*
|
BarbiG lep datum 14.7. Jaz imam sestrični dvojčici, kateri bosta na ta dan dopolnili 30 let. Sedaj pa lepo pčivaj v udobju domače postelje. Jaz pa se moram pohvalit da sva danes kupila voziček in sem prav vesela da je to za menoj. Sem pa sedaj tako utrujena, da bom šla kar spat.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 20:33:54
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara mojškra- vau bazen tudi jaz bi šla, samo bi se kopala,,,,,zakaj se ne boš, so ti odsvetovali ali zaradi lastne odločitve pred bazeni? meni se full lušta, samo sem tudi skeptik okoli tega Jaz imam prepoved kopanja in tako in v bazenih, drugače bi se z veseljem.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 20:54:57
|
|
|
|
jona klara
|
barbi g-dobro se naspi sedaj doma, dobro, da si šla domov, ti bo bolj udobno in prijetneje.Je pa 14 lep datum, držim pesti zate in da čimprej sprejmeš punčici v naročje. sem pa full razočarana, sva šla malo pogledati bolj konkretno vozičke.Bila sva odločena, da je jane prava izbira in sicer slalom reverse 2010- katastrofa, vse je super, fini material, ležišče se spusti v čisto ravno linijo....full ozek športni del, in smo spet na začetku kateri vozek izbrati, da je kvaliteten material, dizajn kot želiš, bla, bla
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.7.2010 8:23:34
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro dober dan, no mi smo včeraj nakupili še vse ostale drobnarije za črička in mamico. sedaj grem pa likat .... eno morsko kavo sem si zaželela ...upam da bo tudi vam pasala hudimana...neki mi link za slikce nagaja.... vam jo bom ob 13 po kosilu postregla...lepo se imejte..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 9.7.2010 9:13:29
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Se mi smeji, ker sem se po eni neprespani noči končno ornk naspala. Bit, a ti boš pa še likala danes. Sem videla kakšne temperature napovedujejo. Glej, da boš pred ta glavno vročino nehala. Jona klara, za voziček si pa le vzamita več časa za premislek, da bosta potem kupila takega, ki bo pisan na kožo tako vama kot .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 13 znakov, da pričakujete fantkaAli je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...
Zadnje s foruma
Komisijska prodaja stvari za otroke?Janci FAli bi kupili rabljene stvari za vašega malčka preko komisijske prodaje?da, ampak samo večje stvari (voziček, posteljica) (
43%)
da, ampak samo oblačila (
6%)
da, ampak samo igrače (
1%)
ne, ker zaupam samo novim stvarem (
7%)
ne, nikoli ne bi kupil rabljenih oblačil (
19%)
mogoče, če bi bila prodaja kupcu prijazna (preko spleta) (
23%)
Število vseh glasov: 323Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!