|
RE: Mama, kje si? 13.7.2010 7:19:15
|
|
|
|
Kerensa*
|
Dobro jutro. Zbudilo me je sonce, ki mi je navsezgodaj nažigalo v glavo in takoj sem se spomnila, da naj bi bil današnji dan še bolj vroč od včerajšnjega. Pogledam na GSM, da bi videla, koliko je sploh ura, zagledam pa SMS od v prejšnjem postu omenjenega kolega "A si že budna?" . Ja, evo, zdaj sem, ampak najprej kava, FB in RR, potem pa vse ostalo. IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ste pomislile, da bi iskale grob? Ja, smo . E-mail bo romal v vse cerkve na Fermenteri in Ibizi (vsaj vse tiste, ki imajo Internet). Je pa tudi res, da v SLO CRP njen datum smrti ni zabeležen. Sklepam, da bi bil, če bi bila pokojna. IZVIRNO SPOROČILO: Colt Kerensa, mal off topic in da si spočiješ možgane...imaš voljo in čas napisat, kako ti je uspelo na Brniku zadržat airlinerja? Čimveč podatkov prosim Čisto na kratko - preko telefona . Ena stranka je zamujala in s taxijem sta bila dejansko cca. dobrih 5 minut od Brnika. Ure se ne spomnim, ampak recimo, da je bilo 21:00, ko bi moral avion vzleteti, ob 21:00 je bila pa stranka v Vodicah. Jaz sem klicala na Brnik, dobila neko žensko na telefon (sklepam, da na informacijah) in ji začela zaigrano histerično razlagati, naj nujno kontaktira pilota in mu reče, naj še 5 minut ne vzleti, ker je gospod, ki leti k svoji ženi v porodnišnico, že na cesti čez tisti gozdiček pri letališču. Ne vem, mogoče sem imela samo srečo, ampak ženska je res kontaktirala pilota in mu začela razlagati nekaj o porodnišnici (samo na pol sem poslušala, kajti jaz sem imela pa na drugi liniji taksista, ki je vozil tega gospoda, na svoji UKV vezi pa še 3 taksiste, ki so se preganjali po okolici in preverjali, da ni radarjev ali kontrol, saj je tisti taxi bolj letel, kakor vozil ). Ko je spet "vzela" mene na linijo, je rekla, da avion ne more čakati, ker je vozni red pač vozni red, ampak ravno takrat je pa naš taxi z gospodom po dveh kolesih zavil k letališču in ženski sem rekla, da če ne 5 minut, pa vsaj minuto, kajti avto se je ravnokar ustavil pred stavbo. "Pa joj, gospa, ne moremo, zdajle bodo dali dovoljenje za vzlet" al'' nekaj takega, potem pa:"O, pa je gospod res že tukaj, no, ga gremo spustit'' noter." Jaz nimam pojma, kam noter, ampak bistvo je, da je gospod ujel avion. IZVIRNO SPOROČILO: sanasan zakaj, kako in s kom je šla na Ibizo? ali so tam morda (bili) tudi kakšni naši (oz.yu) misijonarji? Odgovora na 1. vprašanje ne vemo, 2. vprašanje je pa vredno preveriti, ja. Pa še en popravek... z avtorico enega od e-mailov se očitno nisva prav razumeli. V registri zavarovalnice Triglav je NI. Se bo pa menda danes njen EMŠO preverilo v evidencah MNZ-ja. Upajmo, da bo vsaj tam kaj.
< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 13.7.2010 7:30:14 >
|
|
|