|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
12.7.2010 14:04:30   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

ni hudo. Meni ni blo, no. Lahko pa grem s tabo. user posted image

fulll bi imela,pa se že par let spravljamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
12.7.2010 14:05:22   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

no, kje je mitnica jaz ne vem ampak pridemuser posted image

kak si me pa zdaj nasmejala user posted image user posted image user posted image

s kom ali s čim? user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
12.7.2010 14:06:18   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Meni pa je šel piercing v popek po 2 letih. Juheeeej, sem prišparala 40€, za ponovno luknjo user posted image  user posted image  user posted image

Upam, da mi čimprej Pero odgovori kdaj bo imel cajt da mi tatoo obnovi, pol pa sem kot nova user posted image user posted image user posted image

jaz pa bi se dala tetovirat...gre kera z mano....me je strahhhhhhhhhhhhhhuser posted image
ma daj stara, lče sem se jaz dala, ko mam nizki prag bolečine pa še na takem mestu pol ...se boš še ti.- Če pa si 2 rodila user posted image user posted image

Tasa, kje imaš tatoo?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
12.7.2010 14:06:52   
tasa_m

kak to, da si moraš obnovit? kaj si mela onega za 5 let?
jaz sem fanica tatoo-jevuser posted image . Sem ga dobla od mame za 18.rojstni dan. user posted image user posted image user posted image
ne, ne imam trajnega. Samo mi je že po mescu dni zbledel ful. In takrat ko bi morala nazaj nisem šla, ker sem zvedela da sem noseča.

Katy a enega imaš? Kaj pa ?

Jaz mam metuljčka... http://i175.photobucket.com/albums/w150/aliciapatchett/Tattoo/ButterflyTattooedited.jpg takega.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
12.7.2010 14:07:08   
sami0804

jaz sem fanica tatoo-jevuser posted image .

hm..jaz tudi...samo ne na sebiuser posted image ,jih rajše gledam na drugih,pa ne zaradi nizkega praga bolečine.

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
12.7.2010 14:07:46   
arabela*

Meni pa je šel piercing v popek po 2 letih. Juheeeej, sem prišparala 40€, za ponovno luknjo user posted image  user posted image  user posted image

Upam, da mi čimprej Pero odgovori kdaj bo imel cajt da mi tatoo obnovi, pol pa sem kot nova user posted image user posted image user posted image

jaz pa bi se dala tetovirat...gre kera z mano....me je strahhhhhhhhhhhhhhuser posted image
ma daj stara, lče sem se jaz dala, ko mam nizki prag bolečine pa še na takem mestu pol ...se boš še ti.- Če pa si 2 rodila user posted image user posted image

ma mene to vse boli,dvomim da me to ne bi....kolegica je rekla da ni nič...edino barva malo zapečeuser posted image ...kje ga ima tasa?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
12.7.2010 14:07:58   
katy83

jaz sem fanica tatoo-jevuser posted image . Sem ga dobla od mame za 18.rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

bravo mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, bravouser posted image
saj ji v bistvu ni kaj dosti preostalo, ker sem že pri 15.letih jamrala o tatuju, pa pri 16. sem delat začela, tak da... bi si ga pač sama plačala
no, ampak moja mami je zakon. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
12.7.2010 14:08:25   
tasa_m

Tasa, kje imaš tatoo?
imam ga na... hmm, saj sploh ne vem kak ti naj povem ker ne vem kiri del je to. user posted image user posted image user posted image Imam ga tam, ko slepič boli oz. bolj doli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
12.7.2010 14:09:34   
katy83

ne, ne imam trajnega. Samo mi je že po mescu dni zbledel ful. In takrat ko bi morala nazaj nisem šla, ker sem zvedela da sem noseča.

lep je. user posted image
jaz imam škorpijona. Bom pogledala, če imam kako sliko, pa jo prilimam. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
12.7.2010 14:09:42   
arabela*

Tasa, kje imaš tatoo?
imam ga na... hmm, saj sploh ne vem kak ti naj povem ker ne vem kiri del je to. user posted image user posted image user posted image Imam ga tam, ko slepič boli oz. bolj doli user posted image user posted image user posted image

ajauser posted image

jaz bi ga na nogi spodaj nad stopalom imela...samo je kost tamuser posted image ...pa na vratu mi je superuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
12.7.2010 14:10:39   
arabela*

lep je. user posted image
jaz imam škorpijona. Bom pogledala, če imam kako sliko, pa jo prilimam. user posted image

dajte mi rečt...jaz bi imela neko kitajsko al pa arabsko črko.Pa bi predtem rada pomen teh črk...kje se to da videt oz. izvedet...user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
12.7.2010 14:10:53   
tasa_m

ma mene to vse boli,dvomim da me to ne bi....kolegica je rekla da ni nič...edino barva malo zapečeuser posted image ...kje ga ima tasa?
jaz mam ČB ker je tud na netu bil ČB user posted image user posted image Jaz sem sliko sama cuj prnesla oz.kolegica jo je, jaz sem pol naenkrat dobila preblisk da se bom tetovirala. In sem ga vprašala, če ma kaj prosto še v tekočem tednu (in sem tak vedela, če bo reko da ne, da se tak nebom šla) pa je reko da si sam po malco skoči, da naj 5.minut počakam,. Aaaaaa, pol pa mi druga ni preostalo. user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
12.7.2010 14:11:45   
tasa_m

Tasa, kje imaš tatoo?

ajauser posted image

jaz bi ga na nogi spodaj nad stopalom imela...samo je kost tamuser posted image ...pa na vratu mi je superuser posted image
na kosti baje boli, tak mi je kolegica reklauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
12.7.2010 14:11:47   
arabela*
jupi...mojemu še ni gsm cinglal,kar pomeni da je jutri in danes pop.domauser posted image ..prav paše malo....da lahko pol šibamo v baumax...user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
12.7.2010 14:12:36   
arabela*

jaz mam ČB ker je tud na netu bil ČB user posted image user posted image Jaz sem sliko sama cuj prnesla oz.kolegica jo je, jaz sem pol naenkrat dobila preblisk da se bom tetovirala. In sem ga vprašala, če ma kaj prosto še v tekočem tednu (in sem tak vedela, če bo reko da ne, da se tak nebom šla) pa je reko da si sam po malco skoči, da naj 5.minut počakam,. Aaaaaa, pol pa mi druga ni preostalo. user posted image user posted image

ja tako je pravuser posted image

jaz bi tud ČB imelauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
12.7.2010 14:12:41   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

...kje je Lešnik??user posted image

lahko je v sladoledu, čokoladi, pecivu...user posted image

user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
12.7.2010 14:13:14   
botrca
Kako dobro testeninsko solato sem si naredila, njami. Ful osvežilna je.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
12.7.2010 14:13:16   
arabela*

na kosti baje boli, tak mi je kolegica reklauser posted image

kaj pa na vratu?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
12.7.2010 14:13:16   
sami0804

dajte mi rečt...jaz bi imela neko kitajsko al pa arabsko črko.Pa bi predtem rada pomen teh črk...kje se to da videt oz. izvedet...user posted image

Vprašaš kakega arabca??

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
12.7.2010 14:13:39   
arabela*

Vprašaš kakega arabca??

eh...preveč vprašanjuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
12.7.2010 14:14:03   
arabela*
grem perilo vun obesit...da mi prej sonce ne zaideuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
12.7.2010 14:14:12   
botrca

ne hvala, to ni zame...grem rajši rodit še 1x

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
12.7.2010 14:15:03   
botrca

no, kje je mitnica jaz ne vem ampak pridemuser posted image

kak si me pa zdaj nasmejala user posted image user posted image user posted image

s kom ali s čim? user posted image

glavno, da prideš pa ni važno kam user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
12.7.2010 14:15:19   
tasa_m

user posted image user posted image
jaz pa mam sam govejo župo z knedli in solato - murke+paradajz za jest.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
12.7.2010 14:15:22   
sami0804

Dober tek,botrca user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?