Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 13:56:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ite v kišto s tem kofejem ...pol pa najboljše da se kar nekje bližje zmenimo.....pa je to to .....jaz lahko pridem.....ni omejitev ...al pa kar petke pustimo,pa problem rešen....zmente se
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 13:56:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ite v kišto s tem kofejem ...pol pa najboljše da se kar nekje bližje zmenimo.....pa je to to .....jaz lahko pridem.....ni omejitev ...al pa kar petke pustimo,pa problem rešen....zmente se prav maš mati razkuri se , če se ne znamo zmenit...jaz lahko čet. pet.povejte
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 13:56:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ananasov sok je za oba dober - moža in ženo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 13:57:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M je zaspala....jupiiiiiii se je splačalo pojamrat jaaa ....sem šla v kopalnico...pa je nisem za sabo pustila.....k mojemu v postlo,ko tud spi,ni hotela, A pa sem zabičala,naj bo v kuhni
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 13:57:33
|
|
|
|
botrca
|
Saraya zakaj pa ananasov sok? In kateri?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 13:57:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ite v kišto s tem kofejem ...pol pa najboljše da se kar nekje bližje zmenimo.....pa je to to .....jaz lahko pridem.....ni omejitev ...al pa kar petke pustimo,pa problem rešen....zmente se Sem sicer nova na temi "kofetanje",pa mi tudi v petek nekam najbolj leži ,imam pa pomembno vprašanje...SPET...kje je Lešnik??
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 13:58:01
|
|
|
|
katy83
|
pa mimogrede še nekaj o moji mami: zdaj sem 2 meseca poslušala, da bota šla na hrvaško na dopust, no ona2 pa sta se zdaj odločla, da greta v makedonijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 13:58:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ite v kišto s tem kofejem ...pol pa najboljše da se kar nekje bližje zmenimo.....pa je to to .....jaz lahko pridem.....ni omejitev ...al pa kar petke pustimo,pa problem rešen....zmente se prav maš mati razkuri se , če se ne znamo zmenit...jaz lahko čet. pet.povejte ma če cinclamo sem in tja...milomast ....Te pa s v mitnici al pa kja podobnega dobimo,pa pride kdo pride
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 13:58:18
|
|
|
|
tasa_m
|
Meni pa je šel piercing v popek po 2 letih. Juheeeej, sem prišparala 40€, za ponovno luknjo Upam, da mi čimprej Pero odgovori kdaj bo imel cajt da mi tatoo obnovi, pol pa sem kot nova
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 13:58:54
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ite v kišto s tem kofejem ...pol pa najboljše da se kar nekje bližje zmenimo.....pa je to to .....jaz lahko pridem.....ni omejitev ...al pa kar petke pustimo,pa problem rešen....zmente se Sem sicer nova na temi "kofetanje",pa mi tudi v petek nekam najbolj leži ,imam pa pomembno vprašanje...SPET...kje je Lešnik?? v Brezju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 13:59:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaaa ....sem šla v kopalnico...pa je nisem za sabo pustila.....k mojemu v postlo,ko tud spi,ni hotela, A pa sem zabičala,naj bo v kuhni pravilno...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 13:59:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya zakaj pa ananasov sok? In kateri? bilokateri...je full fajn,ker čisti telo nasploh vse navlake...čim več tem bolje ..Pa oreščki so fajn....(sitostni)......
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:00:28
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ite v kišto s tem kofejem ...pol pa najboljše da se kar nekje bližje zmenimo.....pa je to to .....jaz lahko pridem.....ni omejitev ...al pa kar petke pustimo,pa problem rešen....zmente se prav maš mati razkuri se , če se ne znamo zmenit...jaz lahko čet. pet.povejte ma če cinclamo sem in tja...milomast ....Te pa s v mitnici al pa kja podobnega dobimo,pa pride kdo pride milomast to si moram zapomnit no, kje je mitnica jaz ne vem ampak pridem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:00:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ite v kišto s tem kofejem ...pol pa najboljše da se kar nekje bližje zmenimo.....pa je to to .....jaz lahko pridem.....ni omejitev ...al pa kar petke pustimo,pa problem rešen....zmente se Sem sicer nova na temi "kofetanje",pa mi tudi v petek nekam najbolj leži ,imam pa pomembno vprašanje...SPET...kje je Lešnik?? v brezju...ampak tam smo rekle,izjemoma...zdaj pa sloh ne vemo če katera od tam pride al ne...zato sem pač kje bližje predlagala
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:01:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Meni pa je šel piercing v popek po 2 letih. Juheeeej, sem prišparala 40€, za ponovno luknjo Upam, da mi čimprej Pero odgovori kdaj bo imel cajt da mi tatoo obnovi, pol pa sem kot nova jaz pa bi se dala tetovirat...gre kera z mano....me je strahhhhhhhhhhhhhh
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:01:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ...kje je Lešnik?? lahko je v sladoledu, čokoladi, pecivu...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:01:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Meni pa je šel piercing v popek po 2 letih. Juheeeej, sem prišparala 40€, za ponovno luknjo Upam, da mi čimprej Pero odgovori kdaj bo imel cajt da mi tatoo obnovi, pol pa sem kot nova kak to, da si moraš obnovit? kaj si mela onega za 5 let? jaz sem fanica tatoo-jev . Sem ga dobla od mame za 18.rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:02:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, kje je mitnica jaz ne vem ampak pridem na vrbanski....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:02:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ...kje je Lešnik?? lahko je v sladoledu, čokoladi, pecivu...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:03:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, kje je mitnica jaz ne vem ampak pridem kak si me pa zdaj nasmejala
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:03:40
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Meni pa je šel piercing v popek po 2 letih. Juheeeej, sem prišparala 40€, za ponovno luknjo Upam, da mi čimprej Pero odgovori kdaj bo imel cajt da mi tatoo obnovi, pol pa sem kot nova jaz pa bi se dala tetovirat...gre kera z mano....me je strahhhhhhhhhhhhhh ni hudo. Meni ni blo, no. Lahko pa grem s tabo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:03:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Meni pa je šel piercing v popek po 2 letih. Juheeeej, sem prišparala 40€, za ponovno luknjo Upam, da mi čimprej Pero odgovori kdaj bo imel cajt da mi tatoo obnovi, pol pa sem kot nova jaz pa bi se dala tetovirat...gre kera z mano....me je strahhhhhhhhhhhhhh ma daj stara, lče sem se jaz dala, ko mam nizki prag bolečine pa še na takem mestu pol ...se boš še ti.- Če pa si 2 rodila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 14:04:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz sem fanica tatoo-jev . Sem ga dobla od mame za 18.rojstni dan. bravo mami
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?