|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
7.7.2010 13:09:24   
jona klara
fargi- hiham  tabo še vedno in čakam veelo novičko, drži e pupa

barbi- tudi zate diham, pa upam, da e še malo umirijo, da bo ve po planu

rečno punce

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 651
7.7.2010 13:15:45   
jona klara
teta m- tudi jaz em imela takšne bolečine zadnijč, ko va škla na morje po 4 urah vožnje oz. meni ni bucopan pomagal, ker so izhajale iz križa v maternico, bolelo 3 dni, edaj je okej, počivaj!a boš dala v albumček kakšno slikici bušija.?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 652
7.7.2010 14:03:35   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Fargi, jst tud že celo jutro diham s tabo. Mi itak druzga ne preostane, ker imam že 3 ure popadke. Če se kmalu ne nehajo, bom tud jst zavila v P. user posted image Drgač pa Fargi, naj ti čas do poroda hitro mine in s čim manj bolečinami.

Danes pa je dan za praznovanje. Drži seuser posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 653
7.7.2010 14:07:16   
mojškra
Teta M- krči se v nosečnosti pojavljajo, kadar jih spremljajo tudi bolečine v križu, pravijo da je bolje vzeti buscopan in definitivno počivati, dokler se ne umiri. Zato Teta M, danes počivaj, vzemi buscopan.

Fargi
- diham, diham, diham in sem že čisto zadihana. Upam, da tebi to gre bolje od rok user posted image user posted image
Barbi- kako ti kaj kaže?

No jaz sem v službi, delovno kot 100 hudičev, sem pa tudi sama na Buskopanih, ker me ledvični kamni malce nagajajo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 654
7.7.2010 14:13:09   
jona klara
diham, diham tudi jaz za obe !!!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 655
7.7.2010 14:14:11   
jona klara
za dva posta višje se opravičujem, vidim napake, mi nekaj nagaja tipkovnica...

Neposredna povezava do sporočila: 656
7.7.2010 15:56:11   
Teta M
Mojškra in Jona: hvala za informacije, na žalost sem danes 4 ure delala v službi,uvajam punco ki bo namesto mene, sej zdej počivam, pa še jutri bom ležala, proti večeru jutri pa odrineva na dopust....Bom vzela buscopan,da vidim če se bo kaj umirilo,je pa dejansko s križem povezano ja,ker me tudi ta boli zdej že drugi dan.....Koliko buscopanov dnevno pa se lahko vzame?
A je kaj novega s Fargi, a katera kaj ve? Jaz že cel dan diham z njo.....
BarbiG: očitno se tudi pri tebi počasi začenja veselica...no upam da zdržijo tvoje pupe še kakšen dan notri,pa da potem naredite CR po planu..če ne, se je pa puncam očitno mudilo med nas,sej veš, ženske smo firbčneuser posted image
No upam da bo do jutri kaj veselih novic,potem bom odklopljena 10 dni,pa me bo od firbca pobralo,kaj sem zamudila...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 657
7.7.2010 16:55:26   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

A je kaj novega s Fargi, a katera kaj ve? Jaz že cel dan diham z njo.....

Nič se še ne ve. Me kar dihajmo. user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 658
7.7.2010 17:02:55   
jona klara
teta m- vzameš lahko 3 na dan.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 659
7.7.2010 17:33:36   
Teta M
Jona: hvala. Evo zdej ko pridem iz morja bo veliko slikic od bušija,tako da bom dala takrat kakšno gor. Se pa tudi pri meni zdej kr ornk vidi trebuh, tako da že ponosno oblečem kakšno oprijeto zadevo,samo da se ga vidi....user posted image  A si ti dobila že kakšno kilo gor user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 660
7.7.2010 18:16:58   
Reby
Fargi je rodila sinčka Andraža (50 cm, 3200 g). Čestitke user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 7.7.2010 18:20:56 >

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 661
7.7.2010 18:21:09   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Fargi je rodila sinčka Andraža. Čestitke user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

user posted image   user posted image   user posted image Čestitke tudi od mene draga Fargi, pa možeku tudi. Andraž, dobrodošel med nami.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 662
7.7.2010 18:33:42   
gapii27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUPIJEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJ

ČESTITKE

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 663
7.7.2010 18:39:48   
Tanja_Jes
Fargica....čestitke mamica...lepo cartaj svoj zakladek...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 664
7.7.2010 18:42:04   
sonček33
Fargi, čestitke.

Tanja, ti pa čisto malo še ... komaj čakaš, kajne? ime že zbrano?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 665
7.7.2010 18:43:36   
zup2
Draga Fargi, iskrene čestitke tebi in očku ob rojstvu sinčka Andraža user posted image user posted image user posted image  Lepo se cartajte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 666
7.7.2010 19:06:30   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Fargi, čestitke.

Tanja, ti pa čisto malo še ... komaj čakaš, kajne? ime že zbrano?

Soooonček...kako si ti kaj? Kako Lovro? Nisem dolgo dolgo videla nobene slikce... Zdaj mora biti že pravi fant user posted image user posted image user posted image

Ja res komaj čakam da spoznam svoje dete...čeprav je še en doooolg mesec za počakat, ampak uživam tudi v brcikah user posted image
Ime je pa izbrano user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 667
7.7.2010 19:31:40   
Teta M
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Čestitke FARGI,vesela, vesela in srečna zate. user posted image user posted image user posted image
Naj bodo od danes naprej vaši skupni trenutki z novim družinskim članom polni sreče, veselja in smeha. Fenomenalna mama boš.

user posted image

ČESTITKE!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 668
7.7.2010 20:00:02   
bit
Fargi... draga moja...tako sem vesela za vaju da končno sitskata malo bitje k sebi. Veliko cartanja vam želim in sedaj uživajte v lepih trenutkih.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 669
7.7.2010 20:06:18   
Rakica_80
Fargi, še tukaj iskrene čestitke za sinekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kmalu se pa boste tudi ve cartale svoje bebijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 670
7.7.2010 20:15:49   
kajsica
Špegam in da vidim kaj se dogaja.

Fargi...čestitke tudi v mojem imenu. Lepo se cartajte in uživajte v novih lepotah družinskega življenja. Vso srečo želim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbi.....držim pesti tudi zate.

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 671
7.7.2010 20:33:53   
jona klara
fargi-iskrene čestitke ob težko pričakovanem dogodku, lepo se cartajte z Andražom in same prečudovite trenutke skupaj vam želim!user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 672
7.7.2010 20:41:23   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Fargi je rodila sinčka Andraža (50 cm, 3200 g). Čestitke user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

BRAVO MAMI, OČKA IN ANDRAŽ. Čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 673
7.7.2010 20:46:08   
mojškra
Teta M- ja 3 x na dan bi lahko vzeli buscopan. Jaz ker imam ledvične napade, pa lahko več, samo se držim raje 2 krat na dan, pa če je res hudo.
Ti lepo jutri počivaj, potem pa uživaj na morju. Pa buscopan kar zraven vzami, če bi imela še krče in bolečine v križu. Lepo čofotaj v vodi, in nujno potem pošlji kakšno slikco bušija :-)

Kako pa je naša Barbi G, ali katera ve?

Lep večer

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 674
8.7.2010 7:50:00   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Kako pa je naša Barbi G, ali katera ve?

Lep večer

Naša BarbiG je pa v porodnišnici... čaka na preglede in datum za CR. včeraj so jo obdržali notri ko se je šla pokazat. ko bo kaj novega vam sporočim.

Aja   pa dobro in hladno jutro... a ni lepo..user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?