Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 13:09:24
|
|
|
|
jona klara
|
fargi- hiham tabo še vedno in čakam veelo novičko, drži e pupa barbi- tudi zate diham, pa upam, da e še malo umirijo, da bo ve po planu rečno punce
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 13:15:45
|
|
|
|
jona klara
|
teta m- tudi jaz em imela takšne bolečine zadnijč, ko va škla na morje po 4 urah vožnje oz. meni ni bucopan pomagal, ker so izhajale iz križa v maternico, bolelo 3 dni, edaj je okej, počivaj!a boš dala v albumček kakšno slikici bušija.?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 14:03:35
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Fargi, jst tud že celo jutro diham s tabo. Mi itak druzga ne preostane, ker imam že 3 ure popadke. Če se kmalu ne nehajo, bom tud jst zavila v P. Drgač pa Fargi, naj ti čas do poroda hitro mine in s čim manj bolečinami. Danes pa je dan za praznovanje. Drži se
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 14:07:16
|
|
|
|
mojškra
|
Teta M- krči se v nosečnosti pojavljajo, kadar jih spremljajo tudi bolečine v križu, pravijo da je bolje vzeti buscopan in definitivno počivati, dokler se ne umiri. Zato Teta M, danes počivaj, vzemi buscopan. Fargi- diham, diham, diham in sem že čisto zadihana. Upam, da tebi to gre bolje od rok Barbi- kako ti kaj kaže? No jaz sem v službi, delovno kot 100 hudičev, sem pa tudi sama na Buskopanih, ker me ledvični kamni malce nagajajo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 14:13:09
|
|
|
|
jona klara
|
diham, diham tudi jaz za obe !!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 14:14:11
|
|
|
|
jona klara
|
za dva posta višje se opravičujem, vidim napake, mi nekaj nagaja tipkovnica...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 15:56:11
|
|
|
|
Teta M
|
Mojškra in Jona: hvala za informacije, na žalost sem danes 4 ure delala v službi,uvajam punco ki bo namesto mene, sej zdej počivam, pa še jutri bom ležala, proti večeru jutri pa odrineva na dopust....Bom vzela buscopan,da vidim če se bo kaj umirilo,je pa dejansko s križem povezano ja,ker me tudi ta boli zdej že drugi dan.....Koliko buscopanov dnevno pa se lahko vzame? A je kaj novega s Fargi, a katera kaj ve? Jaz že cel dan diham z njo..... BarbiG: očitno se tudi pri tebi počasi začenja veselica...no upam da zdržijo tvoje pupe še kakšen dan notri,pa da potem naredite CR po planu..če ne, se je pa puncam očitno mudilo med nas,sej veš, ženske smo firbčne No upam da bo do jutri kaj veselih novic,potem bom odklopljena 10 dni,pa me bo od firbca pobralo,kaj sem zamudila...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 16:55:26
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M A je kaj novega s Fargi, a katera kaj ve? Jaz že cel dan diham z njo..... Nič se še ne ve. Me kar dihajmo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 17:02:55
|
|
|
|
jona klara
|
teta m- vzameš lahko 3 na dan.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 17:33:36
|
|
|
|
Teta M
|
Jona: hvala. Evo zdej ko pridem iz morja bo veliko slikic od bušija,tako da bom dala takrat kakšno gor. Se pa tudi pri meni zdej kr ornk vidi trebuh, tako da že ponosno oblečem kakšno oprijeto zadevo,samo da se ga vidi.... A si ti dobila že kakšno kilo gor
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 18:16:58
|
|
|
|
Reby
|
Fargi je rodila sinčka Andraža (50 cm, 3200 g). Čestitke
< Sporočilo je popravil Reby -- 7.7.2010 18:20:56 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 18:21:09
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Fargi je rodila sinčka Andraža. Čestitke Čestitke tudi od mene draga Fargi, pa možeku tudi. Andraž, dobrodošel med nami.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 18:33:42
|
|
|
|
gapii27
|
JUPIJEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJ ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 18:39:48
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Fargica....čestitke mamica...lepo cartaj svoj zakladek...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 18:42:04
|
|
|
|
sonček33
|
Fargi, čestitke. Tanja, ti pa čisto malo še ... komaj čakaš, kajne? ime že zbrano?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 18:43:36
|
|
|
|
zup2
|
Draga Fargi, iskrene čestitke tebi in očku ob rojstvu sinčka Andraža Lepo se cartajte!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 19:06:30
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Fargi, čestitke. Tanja, ti pa čisto malo še ... komaj čakaš, kajne? ime že zbrano? Soooonček...kako si ti kaj? Kako Lovro? Nisem dolgo dolgo videla nobene slikce... Zdaj mora biti že pravi fant Ja res komaj čakam da spoznam svoje dete...čeprav je še en doooolg mesec za počakat, ampak uživam tudi v brcikah Ime je pa izbrano
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 19:31:40
|
|
|
|
Teta M
|
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Čestitke FARGI,vesela, vesela in srečna zate. Naj bodo od danes naprej vaši skupni trenutki z novim družinskim članom polni sreče, veselja in smeha. Fenomenalna mama boš. ČESTITKE!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 20:00:02
|
|
|
|
bit
|
Fargi... draga moja...tako sem vesela za vaju da končno sitskata malo bitje k sebi. Veliko cartanja vam želim in sedaj uživajte v lepih trenutkih.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 20:06:18
|
|
|
|
Rakica_80
|
Fargi, še tukaj iskrene čestitke za sineka Kmalu se pa boste tudi ve cartale svoje bebije
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 20:15:49
|
|
|
|
kajsica
|
Špegam in da vidim kaj se dogaja. Fargi...čestitke tudi v mojem imenu. Lepo se cartajte in uživajte v novih lepotah družinskega življenja. Vso srečo želim! Barbi.....držim pesti tudi zate.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 20:33:53
|
|
|
|
jona klara
|
fargi-iskrene čestitke ob težko pričakovanem dogodku, lepo se cartajte z Andražom in same prečudovite trenutke skupaj vam želim!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 20:41:23
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Fargi je rodila sinčka Andraža (50 cm, 3200 g). Čestitke BRAVO MAMI, OČKA IN ANDRAŽ. Čestitke.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 7.7.2010 20:46:08
|
|
|
|
mojškra
|
Teta M- ja 3 x na dan bi lahko vzeli buscopan. Jaz ker imam ledvične napade, pa lahko več, samo se držim raje 2 krat na dan, pa če je res hudo. Ti lepo jutri počivaj, potem pa uživaj na morju. Pa buscopan kar zraven vzami, če bi imela še krče in bolečine v križu. Lepo čofotaj v vodi, in nujno potem pošlji kakšno slikco bušija :-) Kako pa je naša Barbi G, ali katera ve? Lep večer
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 8.7.2010 7:50:00
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Kako pa je naša Barbi G, ali katera ve? Lep večer Naša BarbiG je pa v porodnišnici... čaka na preglede in datum za CR. včeraj so jo obdržali notri ko se je šla pokazat. ko bo kaj novega vam sporočim. Aja pa dobro in hladno jutro... a ni lepo..
|
|
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?