Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 12:57:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja, pozabila povedat... Tinej ima novo frizuro. Irokezico (sicer bolj poležano, ker ne uporablja gela). Ful paše k njegovemu karakterju. jaz malemu vedno po kopanju irokezico delam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 13:00:14
|
|
|
|
katy83
|
punce, eno vprašanje katere avtosedeže imate? Kje ste kupile? Je v Avstriji kaj bolj poceni? Je bolje, da kupim 9-18kg ali 9-36kg? No, evo moje eno vprašanje. ja, kaj hočem, pač sveža mamica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 13:13:49
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja, pozabila povedat... Tinej ima novo frizuro. Irokezico (sicer bolj poležano, ker ne uporablja gela). Ful paše k njegovemu karakterju. jaz malemu vedno po kopanju irokezico delam. ja, ampak je taka prav irokeza - ob straneh pobrito (no ne čisto v živo) po sredini glave pa pas las.
< Sporočilo je popravil marta82 -- 10.7.2010 13:14:06 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 13:14:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce, eno vprašanje katere avtosedeže imate? Kje ste kupile? Je v Avstriji kaj bolj poceni? Je bolje, da kupim 9-18kg ali 9-36kg? No, evo moje eno vprašanje. ja, kaj hočem, pač sveža mamica imam za M maksi kosija...kar se mi zdi najboljši zic.Pa ne mislim ne cenovno,ne na izgled...ampak je tako fajn funkcionalen...vse tako lepo greSuperca.Kupla pa sem rabljenega lani za 60 eur .. ene ženske,ki ga je čist malo nucala (mislim pa da je do 18..samo itak je lahko dalje notri) Za A pa imamo coccorda..je tud kar fajn...uporabljamo ga pa že 4. leto,pa še ji je prav
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 13:16:06
|
|
|
|
arabela*
|
Imam en zic trenutno v avtu....ki ga prodajam...Ni neka firma,je pa iz nemčije pripeljan)))....Tak da če katera pozna koga..ki bi...)))))zs
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 13:16:52
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce, eno vprašanje katere avtosedeže imate? Kje ste kupile? Je v Avstriji kaj bolj poceni? Je bolje, da kupim 9-18kg ali 9-36kg? No, evo moje eno vprašanje. ja, kaj hočem, pač sveža mamica Avtosedež je pri meni edina stvar, kjer ne gledam na ceno, ampak sem kupila tistega, ki ima najboljše varnostne teste - Romer z isofixom. Saj vsi ki se pri nas prodajajo ustrezajo standardom, tak da ni panike, samo jaz se veliko boljše počutim, če vem, da je najbolj varen. Aja je pa 9 - 18 kg.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 13:25:53
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce, eno vprašanje katere avtosedeže imate? Kje ste kupile? Je v Avstriji kaj bolj poceni? Je bolje, da kupim 9-18kg ali 9-36kg? No, evo moje eno vprašanje. ja, kaj hočem, pač sveža mamica Avtosedež je pri meni edina stvar, kjer ne gledam na ceno, ampak sem kupila tistega, ki ima najboljše varnostne teste - Romer z isofixom. Saj vsi ki se pri nas prodajajo ustrezajo standardom, tak da ni panike, samo jaz se veliko boljše počutim, če vem, da je najbolj varen. Aja je pa 9 - 18 kg. ja, saj to pa je čisto prav. jaz sem že doživela težko prometno nesrečo in si ne znam predstavljat, da bi imela slabši sedež v avtu, če se kdaj kaj takega zgodi. gledam pa Romere al pa maxi cosi-je. Samo cene pa full zasoljene, Še bom v Avstriji pogledala malo. pa kaj ta iso-fix ni nujn, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 13:27:25
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam en zic trenutno v avtu....ki ga prodajam...Ni neka firma,je pa iz nemčije pripeljan)))....Tak da če katera pozna koga..ki bi...)))))zs maš kako sliko? pa koliko €? midva bi imela enega kao dodatnega v mojem avtu, če slučajno ne bo tavečjega avta doma, da lahko grem z malim, če bo kaj nujno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 13:27:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja, pozabila povedat... Tinej ima novo frizuro. Irokezico (sicer bolj poležano, ker ne uporablja gela). Ful paše k njegovemu karakterju. jaz malemu vedno po kopanju irokezico delam. ja, ampak je taka prav irokeza - ob straneh pobrito (no ne čisto v živo) po sredini glave pa pas las. aja, uuuu, frajer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 13:28:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 gledam pa Romere al pa maxi cosi-je. Samo cene pa full zasoljene, Še bom v Avstriji pogledala malo. ja...ti so tak najboljše ocenjeni na testih.....glede isofiksa pa je tako,da je zic čist fiksen,kar je še boljše...slabost je edino ta,da je malo višje zic
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 13:29:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam en zic trenutno v avtu....ki ga prodajam...Ni neka firma,je pa iz nemčije pripeljan)))....Tak da če katera pozna koga..ki bi...)))))zs maš kako sliko? pa koliko €? midva bi imela enega kao dodatnega v mojem avtu, če slučajno ne bo tavečjega avta doma, da lahko grem z malim, če bo kaj nujno. bom ga slikala in ob priliki ti javim
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 13:32:10
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 gledam pa Romere al pa maxi cosi-je. Samo cene pa full zasoljene, Še bom v Avstriji pogledala malo. ja...ti so tak najboljše ocenjeni na testih.....glede isofiksa pa je tako,da je zic čist fiksen,kar je še boljše...slabost je edino ta,da je malo višje zic Z isofixom je sedež pritrjen na ogrodje avtomobila, brez isofixa pa privezan s pasovi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 13:34:49
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 gledam pa Romere al pa maxi cosi-je. Samo cene pa full zasoljene, Še bom v Avstriji pogledala malo. ja...ti so tak najboljše ocenjeni na testih.....glede isofiksa pa je tako,da je zic čist fiksen,kar je še boljše...slabost je edino ta,da je malo višje zic Z isofixom je sedež pritrjen na ogrodje avtomobila, brez isofixa pa privezan s pasovi. aha, samo ta iso fix je tud kr fajn cena, ne? no, saj s tem se bom konec leta ubadala, ampak ravno včeraj sva z mojim imela debato otem, pa sem rekla, da bom malo pogledala in se pozanimala. saj na Bolhi jih tud prodajajo full, ampak me je avtosedež nekak strah kupit tak... ne vem,
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 13:35:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam en zic trenutno v avtu....ki ga prodajam...Ni neka firma,je pa iz nemčije pripeljan)))....Tak da če katera pozna koga..ki bi...)))))zs maš kako sliko? pa koliko €? midva bi imela enega kao dodatnega v mojem avtu, če slučajno ne bo tavečjega avta doma, da lahko grem z malim, če bo kaj nujno. bom ga slikala in ob priliki ti javim oki doki meni se itak še ne mudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 13:40:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 saj na Bolhi jih tud prodajajo full, ampak me je avtosedež nekak strah kupit tak... ne vem, jaz sem kupla rabljenega,ker sem nijno rabla,pa so mi novi bili too much ...Moraš pa vsekakor videt,da oceniš.Naš je kot nov...je res,da ga je ženska imela kot nadomestnega v drugem avtu
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 13:41:36
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 gledam pa Romere al pa maxi cosi-je. Samo cene pa full zasoljene, Še bom v Avstriji pogledala malo. ja...ti so tak najboljše ocenjeni na testih.....glede isofiksa pa je tako,da je zic čist fiksen,kar je še boljše...slabost je edino ta,da je malo višje zic Z isofixom je sedež pritrjen na ogrodje avtomobila, brez isofixa pa privezan s pasovi. aha, samo ta iso fix je tud kr fajn cena, ne? no, saj s tem se bom konec leta ubadala, ampak ravno včeraj sva z mojim imela debato otem, pa sem rekla, da bom malo pogledala in se pozanimala. saj na Bolhi jih tud prodajajo full, ampak me je avtosedež nekak strah kupit tak... ne vem, Jaz avtosedeža ne bi kupovala rabljenega, razen če prodajalca poznaš. Nampreč, če je bil avto v katerem je sedež karamboliran, se lahko poškoduje in ni več varen. Glede isofixa se moraš pa pozanimat, če ga tvoj avto sploh omogoča (nimajo vsi avti te možnosti).
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 13:46:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 gledam pa Romere al pa maxi cosi-je. Samo cene pa full zasoljene, Še bom v Avstriji pogledala malo. ja...ti so tak najboljše ocenjeni na testih.....glede isofiksa pa je tako,da je zic čist fiksen,kar je še boljše...slabost je edino ta,da je malo višje zic Z isofixom je sedež pritrjen na ogrodje avtomobila, brez isofixa pa privezan s pasovi. aha, samo ta iso fix je tud kr fajn cena, ne? no, saj s tem se bom konec leta ubadala, ampak ravno včeraj sva z mojim imela debato otem, pa sem rekla, da bom malo pogledala in se pozanimala. saj na Bolhi jih tud prodajajo full, ampak me je avtosedež nekak strah kupit tak... ne vem, Jaz avtosedeža ne bi kupovala rabljenega, razen če prodajalca poznaš. Nampreč, če je bil avto v katerem je sedež karamboliran, se lahko poškoduje in ni več varen. Glede isofixa se moraš pa pozanimat, če ga tvoj avto sploh omogoča (nimajo vsi avti te možnosti). saj ravno zaradi tega sem v dvomih ja, ta novi avto ima to možnost, pri lupinici se nisva odločla, pa nama je žal, ker jo veliko ven jemljeva, avtosedež pa bo non stop noter, pa ne vem če rabiva, no
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 13:49:46
|
|
|
|
katy83
|
spet imam eno stvar na kateri bom očitno diplomirala sem z vozički tudi imela take frke. no, samo takrat je blo puno vsega, pa ni bilo ravno nekaj full denarja, tak da sva na Pikolo pristala je pa super. ampak nekaj je voziček, spet drugo pa avtosedež (varnost)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 13:56:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz avtosedeža ne bi kupovala rabljenega, razen če prodajalca poznaš. Nampreč, če je bil avto v katerem je sedež karamboliran, se lahko poškoduje in ni več varen. po če, pa se da sploh ugotovit.....če je zic dihtik ali ne?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 16:47:01
|
|
|
|
botrca
|
Kathy mi imamo maxi cosi Tobija in ga ne bi menjala za nobenega. Bil je drag, ampak ga bo imel dolgo. So pa ti in romer ocenjeni kot najboljši in najbolj varni. Odločitev je vajina . Zgleda pa tako: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192695
< Sporočilo je popravil botrca -- 10.7.2010 16:48:49 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 16:50:19
|
|
|
|
botrca
|
Kosilo sva prej pojedla, se naspala...zdaj pa počasi greva jest naslednji obrok pol pa v mesto malo v park in na lent. Krofeke moram še 1x jest njami, njami .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 17:34:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kathy mi imamo maxi cosi Tobija in ga ne bi menjala za nobenega. Bil je drag, ampak ga bo imel dolgo. So pa ti in romer ocenjeni kot najboljši in najbolj varni. Odločitev je vajina . Zgleda pa tako: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192695 jap, v tega sem se tudi jaz zagledala no, bomo že spravli te € skup. Bomo božičku pisali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 17:34:53
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz avtosedeža ne bi kupovala rabljenega, razen če prodajalca poznaš. Nampreč, če je bil avto v katerem je sedež karamboliran, se lahko poškoduje in ni več varen. po če, pa se da sploh ugotovit.....če je zic dihtik ali ne? to mene tudi zanima
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 10.7.2010 17:35:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kosilo sva prej pojedla, se naspala...zdaj pa počasi greva jest naslednji obrok pol pa v mesto malo v park in na lent. Krofeke moram še 1x jest njami, njami .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?