|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
9.7.2010 23:16:43   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

jaz mislim, da je to bolj nagrada, ker je bla akcija včeraj po dolgem času. user posted image user posted image user posted image

no lepouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
9.7.2010 23:18:15   
ly117
Nočko Katy.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
9.7.2010 23:18:17   
Sacherca
cer cer

Nic se mi ne da...hin sem..tako,da vas samo preberem pa se spet ob jutranji kavici oglasim...

katy83
lahko dobis tist stolcek za an mizo prisraufat,ker tista uporabnica,ni prebrala moj zs za osebni prevzem,jutri gredo pa na morje pa je rekla,da ga ne bo rabila... ti se slike posljem ko najdem...rabljen in malo starejsi user posted image da poves,ce bos imela ali ne user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
9.7.2010 23:19:24   
ly117
Jaz že tudi komaj gledam, zato nočko.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
9.7.2010 23:26:38   
Sacherca
Nocko od mene user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
10.7.2010 7:37:16   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Katera je iz Kungote? sem se danes tam mimo vozla. user posted image

jaz, jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iz Zgornje

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
10.7.2010 8:24:54   
botrca
Dobro jutro user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
10.7.2010 8:26:58   
botrca
user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
10.7.2010 8:28:04   
Sacherca
Pase jutranja kavica...Dobro jutro user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
10.7.2010 8:28:33   
botrca
Zbudila sem se okrog 7.15 in dala perilo prat, počasi ga bom lahko obesila. Jan je spal super, celo noč v svoji postelji do 7.30. Zajtrkoval je že, zdaj pa gleda risanke na pop tv. Jaz pa na veliki dozi user posted image . Moj še spi.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
10.7.2010 8:28:53   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Pase jutranja kavica...Dobro jutro user posted image

enako user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
10.7.2010 8:45:50   
marta82
user posted image  Zbolela. Že dolgo me ni tak kuhalo. Ponoči 39,2. Ni mi jasno kako to otroci tak lahko prenašajo, jaz sem čisto hin.user posted image  

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
10.7.2010 8:48:00   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

user posted image  Zbolela. Že dolgo me ni tak kuhalo. Ponoči 39,2. Ni mi jasno kako to otroci tak lahko prenašajo, jaz sem čisto hin.user posted image  

Joj,to pa res ni prijetno,sploh v tej vrocini user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
10.7.2010 8:55:11   
botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
10.7.2010 8:56:56   
ly117
Jutro! user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
10.7.2010 8:58:05   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
10.7.2010 9:38:23   
botrca
Nič, po hiši naredila vse, zdaj pa malo ven z Janom. Pol pa kuhat, rižoto.

Lep dan user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
10.7.2010 11:55:30   
marta82
Aja, pozabila povedat... Tinej ima novo frizuro. Irokezico (sicer bolj poležano, ker ne uporablja gela).user posted image Ful paše k njegovemu karakterju.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
10.7.2010 12:10:29   
botrca

Aja, pozabila povedat... Tinej ima novo frizuro. Irokezico (sicer bolj poležano, ker ne uporablja gela).user posted image Ful paše k njegovemu karakterju.user posted image

daj sliko user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
10.7.2010 12:23:25   
arabela*
danuser posted image

Mi pa že s štacune...moj celo iz šihta......tečna sem danes kouser posted image .....menstra satanska...celi dan zaj....pa še na en poknik smo malo mislili it popoldne, pa tak ne moremuser posted image .........moj tak gre malo spat sedaj.........jaz pa vse po malem.....smo šle prej brez vozićka malo po mestu in je "šefica "tako kričala in sem jo od citija do doma mogla nosit po tej vročini...ona oa tulila user posted image .....

Ob petih so skoki v vodo...upam da bom kaj boljša do takrta in bomo vsaj to šli gledatuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 10.7.2010 12:24:30 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
10.7.2010 12:38:20   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

daj sliko user posted image

Hm, ne vem če imam kakšno kjer se lepo vidi. Bom pogledala v telefon. Pa kabel moram poiskat. Zdaj se mi ne da. Kasneje. Če nimam nobene pa v ponedeljek, ker je šel Tinej k babici pa ga lahko komaj takrat slikam.

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
10.7.2010 12:49:26   
arabela*

user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
10.7.2010 12:51:04   
arabela*
končno sta se zaigrale....upam da traja čimdlje...da se ne zrausatauser posted image

Jaz pa sem si veeellllik sendvič privoščla s polovico bagete s semeni...njamiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
10.7.2010 12:56:20   
katy83
dan

sem prišla po motivacijo na RRuser posted image , da grem malo stanovanje popucat.
Saj malo sem že bla pridna, ampak kopalnica me čaka, ker je že disaster. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
10.7.2010 12:56:45   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

končno sta se zaigrale....upam da traja čimdlje...da se ne zrausatauser posted image

Jaz pa sem si veeellllik sendvič privoščla s polovico bagete s semeni...njamiuser posted image

dober tekuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?