Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 22:47:31
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa spet tak zob boli,da bom hin. ojoj. To pa ni fajn. Ne,res ni.Pa zdaj sem še vidla,da imam celo spodnjo dlesen vneto in v rani.Mater,kaj se to dogaja z mojimi zobmi. Nikoli nobenih težav,zdaj pa se kr vrstijo ena za drugo. jaz sem v otroštvu imela fulll probleme....pa take zobobole,da se mi je mešalo joj, to je katastrofa. Jaz na srečo nimam neki težav z zoboboli (že trkam po glavi), mi pa tak počasi kao odstopajo od dlesni. Paradontoza.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 22:51:40
|
|
|
|
katy83
|
danes sem dobila odločbo za otroške in sem jezna full. Mislim gledajo kao za 1 leto nazaj (ok to razumem), ampak zakaj so še prišteli prihodke zadnjih 3 mesecev al gledajo za 1 leto nazaj al pa za 3 mesce no, saj še vseeno so kar veliki, ampak sem več računala. Bodo pa drugo leto večji.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 22:52:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa spet tak zob boli,da bom hin. ojoj. To pa ni fajn. Ne,res ni.Pa zdaj sem še vidla,da imam celo spodnjo dlesen vneto in v rani.Mater,kaj se to dogaja z mojimi zobmi. Nikoli nobenih težav,zdaj pa se kr vrstijo ena za drugo. jaz sem v otroštvu imela fulll probleme....pa take zobobole,da se mi je mešalo Jaz pa nikoli nič.Do februarja letos nisem vedla,kaj je zobobol.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 22:52:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ju3 pa fussball! Komaj čakam! jaz že danes gledam...zdaj Kaj gledaš maribor,ko špila? ja...imam vklopljeno,pa še vedno 0:0 Vem,ja!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 22:55:21
|
|
|
|
arabela*
|
grem si po sladoled gor...))
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 22:56:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mi pa tak počasi kao odstopajo od dlesni. Paradontoza. to je še dost hujše
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 22:57:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, saj še vseeno so kar veliki, ampak sem več računala. no potem tak okej
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 23:01:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mi pa tak počasi kao odstopajo od dlesni. Paradontoza. to je še dost hujše Se strinjam!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 23:02:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mi pa tak počasi kao odstopajo od dlesni. Paradontoza. to je še dost hujše fora je, da še nimam ono full fejst, pa včasi pozabim. ko pa se začne, pa delam vsega i svašta, da malo ustavim vse skupaj. Ampak dolgo ne bo šlo tak pomoje. Bom kar hitro mogla it malo k južnim sosedom po nove zobe.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 23:02:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, saj še vseeno so kar veliki, ampak sem več računala. no potem tak okej ma ja. Pač jamram malo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 23:06:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, saj še vseeno so kar veliki, ampak sem več računala. no potem tak okej ma ja. Pač jamram malo. Malo je treba.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 23:06:29
|
|
|
|
katy83
|
aja, ženskice. kaj ma katera oni sedež za v bano (flipper al kaj je že ), pa ga ne rabi več? Bi ga jaz kupla, da vidim če bo malemu ok, ker novega res ne bi rada kupovala, pol pa mu ne bo všeč. No, saj to je pol šele, ko sedi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 23:06:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ampak dolgo ne bo šlo tak pomoje. Bom kar hitro mogla it malo k južnim sosedom po nove zobe.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 23:07:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, ženskice. kaj ma katera oni sedež za v bano (flipper al kaj je že ), pa ga ne rabi več? Bi ga jaz kupla, da vidim če bo malemu ok, ker novega res ne bi rada kupovala, pol pa mu ne bo všeč. No, saj to je pol šele, ko sedi. žal...)
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 23:07:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ampak dolgo ne bo šlo tak pomoje. Bom kar hitro mogla it malo k južnim sosedom po nove zobe. hvala. no, vsaj ena dobra stran tega pa je, da bom imela prvič ravne zobe Ker zdaj mam tak nametane, da je joj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 23:09:05
|
|
|
|
katy83
|
no, bom kr zdaj napisala, da grem počasi spat, ker potem še itak vedno 10 minut ostanem tak da počasi se spravim stuširat, pa v postlo. Mi je dragi neko masažo včeraj obljubljal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 23:10:25
|
|
|
|
matcar
|
Nič,mačke moje.Grem na uho malo,do jutra! Upam,da bo mi tableta prijela,drugače tak nem spet celo noč spala. Lepo še čvekajte. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 23:10:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mi je dragi neko masažo včeraj obljubljal. ups....letiiiiii hitro))
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 23:11:00
|
|
|
|
arabela*
|
noč matcar
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 23:11:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, bom kr zdaj napisala, da grem počasi spat, ker potem še itak vedno 10 minut ostanem tak da počasi se spravim stuširat, pa v postlo. Mi je dragi neko masažo včeraj obljubljal. Uuuuuu! Te pa bo akcija!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 23:11:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,mačke moje.Grem na uho malo,do jutra! Upam,da bo mi tableta prijela,drugače tak nem spet celo noč spala. Lepo še čvekajte. Nočko! Lahko noč. Pa držim pesti, da boš celo noč sladko pančala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 23:12:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, bom kr zdaj napisala, da grem počasi spat, ker potem še itak vedno 10 minut ostanem tak da počasi se spravim stuširat, pa v postlo. Mi je dragi neko masažo včeraj obljubljal. Uuuuuu! Te pa bo akcija! jaz mislim, da je to bolj nagrada, ker je bla akcija včeraj po dolgem času.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 23:13:07
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 23:13:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, bom kr zdaj napisala, da grem počasi spat, ker potem še itak vedno 10 minut ostanem tak da počasi se spravim stuširat, pa v postlo. Mi je dragi neko masažo včeraj obljubljal. Uuuuuu! Te pa bo akcija! jaz mislim, da je to bolj nagrada, ker je bla akcija včeraj po dolgem času.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 9.7.2010 23:16:15
|
|
|
|
katy83
|
nič, letim jaz. lepo mi bodite, pa lep vikend vsem Lahko noč
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?