metuljcek321
|
Hojla, julijske čvekolinke! Thanks za krasno zoo-popoldne, bilo je luštno, sproščujoče, zabavno, otročki so pa itak mali carji! Hvala za sladko-slane dobrote in mehurčkasto vzdušje - bilo je bombastično. "Sama jedla lučko, ja. Mami ne bo lučke," ko je bla ful umazana okoli ust, pa zadnje dni klasična: "Poliži malo (in potem se z jezičkom čisti k psiček)" - he, he, he, je zdaj nekaj štampiljk na mikici in hlačah (namakam, namakam in čakam, čakam ). Še dobr, da je mela mami cel komplet za preoblečt - a ne, neboglasnica, moramo bit pripravljene na vse, ni druge Aha, res nas je blo veliko - 8 mamic + otroci --> prava mini žurkica. Lara & Anja sta imeli širok nabor za izbor, zna biti čez nekaj let hudo zabavno, Našo je živalski vrt izmučil do konca, doma je komaj preživela tuširanje, večerjo in 2 Pepi, pri zadnji je že kar napočez ležala, ob 19.30 koma strica Toma - se je stisnla k plišastemu levčku + slončku, si navila pesmico na lunici in via krtkova dežela. Jaz sem mal popedenala po hiši, zdajle sem prišibala od zunaj, zalila vrt, mal pometla, moj se je vrnil od doma, kjer je montiral nek filter pred vodo za kolektorje, zdaj je v garaži in štima kompresorček za na morje. Biznis laufa. Jaz gledam Slo ima talent re-run & mi je fino. Odprla sem si Milko pralineje, da ne bom samo sadja žulila. Me je Anja prikrajšala za lučko, pa moram mal cuker minusa notr prinest Upam, da soon ponovimo, pa da se nam pridruži še katera julijka. 3jemi & zimska sta se imeli danes čast spoznat - srečanje je bilo ganljivo. Hura za punci.