Jada82
|
No, Štajerske februarke, super ste videt! Sem že na FB vidla Lepo, da ste se dobile, a ni to fajn? za vse nespeče otroke, da bi spet začeli fajn spančkat, sej so pol tud bolj spočiti in veseli! Aja, pa za plazilca!!!! Naša se glih zdaj neki na tleh trudi, sam se ji ne rata niti na trebuh obrnit, pa se je že hotla, samo ni šlo, pol je pa kar jezna Ja, pa za Nattashino Iris ... poznam, pa upam, da je res kaj ne boli ... Mi smo bli pa dons v toplicah, kar v Snovik smo šli, ker je najbližje tukaj. Za 4 ure. Je ful hitro minilo, bili smo pa samo v notranjem bazenu, ker je bila zunaj Izi voda prehladna Drugač pa, kot pričakovano, ni glih pretirano uživala ... sem jo mela v Fredovem obroču - je kar naslonila gor glavo postrani, nogice so ji dol visele, roko v usta in skor zaspala. Ji je blo vseen, a je v vodi, al zunaj. No, brez obroča ji je blo tud tko-tko. Jah, taka je, mal več časa rabi zgleda, da se navadi. No, pol na konc ji je blo pa že skor mal všeč, se je kar smejala, ko je začela čofotat z nogicami .... mogoče ji bo pa naslednjič že bolj všeč. No, vsekakor pa je meni fuuuul pasalo plavat Že dolg nisem bla v bazenu, heheh. Dons ponoč mi je mal boljš spala, kot prejšnjo noč, zbudila se je ob pol 1h (kljub temu, da je ob 20h jedla kašico ), pa pol okol 4h, sem ji dala dudo nazaj, je zaspala, pol pa spet ob pol 7h za jest. No, pol se je še mal zbujala, sam sem ji dudo dajala, tako da smo vstali ob 9h. Sem bla kar spočita. Dons ji pa za foro ne bom dala kašice, pa bomo videli, če bo kaj drugače. Če bo boljš, ji zvečer ne bom več kašice dajala .... ampak enkrat drugič v dnevu. Drugač ji zdaj kašico kar po žlički dajem, ker ful rada tako je in mi jo kar dosti poje - pa kar precej gosto naredim Nič, jo grem skopat, pol pa spat .... jest pa knjigo brat ... mam Njami mami - vem, da je ena to med nosečnostjo brala, pa se ne spomnim katera Lep večer in UŽIVAJTE V POLETJU!!!!
|