|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
8.7.2010 8:03:16   
zvesta
mi pa ji včeraj prvič nismo dali večerne flaše v spanju... pa sme mislila, da se bo zbudila ponoči... ampak s eni... sme jo jaz prej budila za zajtrk...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
8.7.2010 10:08:30   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

mi pa ji včeraj prvič nismo dali večerne flaše v spanju... pa sme mislila, da se bo zbudila ponoči... ampak s eni... sme jo jaz prej budila za zajtrk...

user posted image user posted image user posted image Pa vi imate vsi tako speče otroke; naša se še vedno zbuja okoli 3-4 za nočno hranjenje, potem je pa tudi že okoli 7 budnica... user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
8.7.2010 12:24:05   
MATEJKA_
no, mi imamo že 1 leto redno budnico med 5.30 in 6 h... tu pa tam pa celo še prej med 4.30 in 5h. in tako je bilo danes - ta mali ob 4.30, ta velika ob 5h. sem malo njegov opoldanski počitek izkoristla še jaz za spanje... včasih več ne vem, kje se me glava drži.

starejši otroko doma ko smo na porodniški - to res lahko samo nekdo reče, ki še tega ni sprobal. ali pa se mu z troci ne ljubi ukvarjat in jih kar prepustijo samemu sebi. jaz sem ju imela oba doma pred 2 mesecema, ko je ta večja bila bolana in je bila 4 dni doma. groza. ta večja je zdaj stara 22m. in pol ji ti dopovej, da se ne moreš z njo igrat, ker moraš dojenčka nahranit, pa previt in uspavat in in.... saj se tud malo sama zamoti, ampak ni fer do nje. tamali pa tud ko je lačen je lačen, ne glede kaj drugega takrat počnem. tud pri prvi sem imela na porodniški samo njo doma in se ji polno posvetila, in je le pošteno, če tudi ta drugi dobi enako pozornost. tako je pošteno do obeh.  

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
8.7.2010 13:15:42   
bambi14
Wiiiiiiii,...zmenek uspel!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
   [Brisano sporočilo]
8.7.2010 13:55:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bambi14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3905
8.7.2010 14:13:52   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Ja naš plazilec zgleda dobesedno kot kaka kača ali pa polž. V sekundi se skotali na trebuh in rit pokonci pol se pa z nogami odrine naprej, rok še ni pogruntal, da se lahko tud premikajo vnaprej, zaenkrat se odrivamo z ritko in nogami. Je full smešen, pa skoz brunda zraven.

Naš je isti. Jaz pravim, da je kot gosenicauser posted image user posted image user posted image

Ja, danes je kofetkanje uspelo, tako da upam, da se naslednjič še katera pridruži.

In še glede spanja na hitro - naš se zadnje čase tudi zbuja kar pogosto, pa sem mu začela še pred spanjem riževo kašico dajat pa čisto nič ne pomagauser posted image . Že 2 dni se mi na 2 uri zbuja, jaz pa imam še zraven take moraste sanje, da sem zjutraj čisto munjenauser posted image .

Kar se pa večernega spanja tiče pa je dizaster! Tudi Matej je prve 3,5 meseca sam zaspal. Sem ga podojila, okopala in sploh ni hotel več pit, ampaks em ga odložila budnega v posteljo in je zaspal. Isto čez dan - ko je bil zaspan, sem ga odložila in je sam zaspal. Sedaj pa so to take muke, da meni živci pokajo. Se joče in joče, menca oči, bi rad spal, pa ne more, ne zna. Katastrofa! In včasih ga 1 uro dajam spat, uspavam, mirim. Sem probala tisto pik up/put down metodo, pa nisem ziher, da deluje pri nas. Mogoče deluje ravno toliko, da se ne dere 1 uro ampak samo 10 min, ampak še vedno traja, da zaspi. Ah, sej bo prej ali slej...

Zvesta - a ste vi prakticirali tosto varianto iz knjige, da daš okoli 23h še med spanjem flaško oz. otroka med spanjem podojiš, da pol spi do cca 5h? Sorry, nisem vas vse za nazaj brala, ker bi mogla pol oba otroka za 1 teden h babicam poslatuser posted image

AJa, kar se tiče GH, sem jaz počasi že začela (Matej je rojen 2.2.), ampak bolj na izi in počasi. Danes sem mu pol jabolčka pokuhala in čakam, da se zbudi, da ga popapa. Mu bom pa zvečer začela redno dajat riževo kašico, ker to njegovo dojenje na 2 uri in še manj čez dan mi že počasi preseda... Je velik in močen (no, ni kot Vid od Zimskeuser posted image ) in očitno rabi kalorije...

< Sporočilo je popravil Zofy -- 8.7.2010 14:16:52 >

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
8.7.2010 14:17:01   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Zvesta - a ste vi prakticirali tosto varianto iz knjige, da daš okoli 23h še med spanjem flaško oz. otroka med spanjem podojiš, da pol spi do cca 5h?

mi smo to večerno flašo uvedli iz razloga, ker naša grozljivo male količine je na dan... pa se mi je 5 malih obrokov zdelo premalo.. še s tem šestim se je komaj redila... drugače pa ona prespi noč tudi brez tega obroka... spi povprečno nekje do 7h, 8h... zvečer pa gre spat ob 19.30

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
8.7.2010 14:30:04   
zvesta
user posted image

evo nas :)

Pomagajte:

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
   [Brisano sporočilo]
8.7.2010 14:32:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3909
   [Brisano sporočilo]
8.7.2010 14:33:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3910
8.7.2010 15:02:58   
Tinca Malinca

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
8.7.2010 15:14:48   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Vid je zjutraj padel s postelje. Rihtala sem Lana in mislila, da spi, on pa se je očitno zbudil in odkotalil do roba in na tla. HB nič hujšega, jokal je ful, v naročju pa že smeh. Ni ga več za sekundo samega pustit. Zadnji cajt, da začne spat v svoji postelji, ki (kot pravi moja sestra) ima ograjo z razlogom!

Ajoooooooooj! Še dobro, da mu ni nič hudega.
No, potem sem pa lahko zadovoljna, da naša še ni tako mobilna user posted image - kakšen meter se še premakne, več kot to ji pa za enkrat še ne uspe user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3912
8.7.2010 16:10:07   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

hi hi Lara, pri nas pa danes mami ne more spati, otroci so pa še vsi v horizontali...res je nov dan in tudi boljše se počutimuser posted image
A mulci so pa šli na počitnice s taborniki? Jaz sem aktivna pri tabornikih do 25. leta, pa ful smo bili s Kranjčani veliko skupaj. A še hodijo taborit v Marindol v BK? Je blo res lepo včasih...user posted image user posted image user posted image user posted image ... ko smo bli še mladi. No, saj zdaj nam je tudi še lepo, le mladi nismo večuser posted image
Grem zdaj kaj pospravit, dokler je še mir v hiši

nista še šla. v soboto je odhod. pa nista pri kranjčanih, ampak pri medvoščanih, ker smo tam stanovali takrak, ko sta začela. tipkam z eno roko....
tukaj hodijo na Kolpo - Žaga. in uživajo vedno maksimalno. Kristjan gre že devetič! Na prvi tabor jel po mali šoli. Lani je šel pa še na ZLET, ti verjetno veš kaj je to.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
8.7.2010 16:11:04   
Lara73

Tudi me smo se uspele najt. Super kofetkanje!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sigurno za ponovit! Po možnosti res v večjem številu, ampak tudi takole je super!

Neposredna povezava do sporočila: 3914
8.7.2010 16:11:14   
Lara73

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image super ste. zdej pa še podnapise prosim. Vem samo kera je zvesta in kera je bambi.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
8.7.2010 16:11:32   
Lara73

Iiiii ste lušne!user posted image  Me smo se pa pozabile slikat...user posted image

ti šment pa res....

Neposredna povezava do sporočila: 3916
8.7.2010 17:57:42   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image super ste. zdej pa še podnapise prosim. Vem samo kera je zvesta in kera je bambi.

evo.. stojimo od leve proti desni: zvesta, babajči, brcko2, mucica2, sedita pa bambi in jannusa

Pomagajte:

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
8.7.2010 18:04:19   
gapii27
lepe lepe še pa još user posted image

a mi lahk poveste katero mazilo uporabljate za dlesni... je danes pr nam neki lolek v lekarni nima pojmauser posted image

Gengigel mi je dal, je to pravo?

kaj pa kako razpšilo proti klopom obstaja za dojenčke?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
8.7.2010 18:11:27   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

user posted image

evo.. stojimo od leve proti desni: zvesta, babajči, brcko2, mucica2, sedita pa bambi in jannusa

super ste user posted image user posted image user posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
8.7.2010 18:13:57   
punsha
gapii nimam pojma al je pravo user posted image . No jaz sem dobila pa Calgel. Sem poskusila kakšno je, pa kar malo omrtviči po ustih.

Mi lahko prosim katera pove kaj lahko vzamem proti bolečinam kljub dojenju?

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
8.7.2010 18:14:58   
zvesta
punsha... lekadol lahko vzameš...

gappi... nam je bolj pomagal Calgel kot Gengigel...še najbolj pa Osanit granule, ki se dobijo v AUT

Pomagajte:

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
8.7.2010 19:17:03   
Jada82
No, Štajerske februarke, super ste videt! Sem že na FB vidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo, da ste se dobile, a ni to fajn?
user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nespeče otroke, da bi spet začeli fajn spančkat, sej so pol tud bolj spočiti in veseli!
Aja, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za plazilca!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Naša se glih zdaj neki na tleh trudi, sam se ji ne rata niti na trebuh obrnit, pa se je že hotla, samo ni šlo, pol je pa kar jezna user posted image user posted image user posted image

Ja, pa user posted image user posted image user posted image za Nattashino Iris ... poznam, pa upam, da je res kaj ne boli ...

Mi smo bli pa dons v toplicah, kar v Snovik smo šli, ker je najbližje tukaj. Za 4 ure. Je ful hitro minilo, bili smo pa samo v notranjem bazenu, ker je bila zunaj Izi voda prehladna user posted image Drugač pa, kot pričakovano, ni glih pretirano uživala ... sem jo mela v Fredovem obroču - je kar naslonila gor glavo postrani, nogice so ji dol visele, roko v usta in skor zaspala. Ji je blo vseen, a je v vodi, al zunaj. No, brez obroča ji je blo tud tko-tko. Jah, taka je, mal več časa rabi zgleda, da se navadi. No, pol na konc ji je blo pa že skor mal všeč, se je kar smejala, ko je začela čofotat z nogicami .... mogoče ji bo pa naslednjič že bolj všeč. No, vsekakor pa je meni fuuuul pasalo plavat user posted image user posted image user posted image Že dolg nisem bla v bazenu, heheh.

Dons ponoč mi je mal boljš spala, kot prejšnjo noč, zbudila se je ob pol 1h (kljub temu, da je ob 20h jedla kašico user posted image ), pa pol okol 4h, sem ji dala dudo nazaj, je zaspala, pol pa spet ob pol 7h za jest. No, pol se je še mal zbujala, sam sem ji dudo dajala, tako da smo vstali ob 9h. Sem bla kar spočita. Dons ji pa za foro ne bom dala kašice, pa bomo videli, če bo kaj drugače. Če bo boljš, ji zvečer ne bom več kašice dajala .... ampak enkrat drugič v dnevu. Drugač ji zdaj kašico kar po žlički dajem, ker ful rada tako je in mi jo kar dosti poje - pa kar precej gosto naredim user posted image

Nič, jo grem skopat, pol pa spat .... jest pa knjigo brat ... mam Njami mami - vem, da je ena to med nosečnostjo brala, pa se ne spomnim katera user posted image

Lep večer in UŽIVAJTE V POLETJU!!!!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
8.7.2010 19:19:26   
vaney
Samo, da se javim, brala bom potem...

Mi smo nazaj iz morja, uživali smo ful, najbolj Anže, ki si je na morju našel celo 3 dni mlajšo punco in sta imela cele kolobocije ob poslavljanjuuser posted image , Daša je bila pa takooooooo pridna, da bi skoraj pozabili, da jo imamo sabouser posted image Najbrž bom rekla preveč, če bom napisala, da je vse skupaj jokala pol ure, pa še to, ko je bila res lačna ali zaspana. Res jo moram pohvalit, mojo mali princeskouser posted image  Kopala se pa ni, ker je morje imelo 22 stopinj in je bilo še meni premrzlo, Anže in ati pa sta uživala vseeno.
Sama pa sem totalno neprespana, ker je bila 20m stran od našega apartmaja gostilna s partiji in so vsako(!) noč nabijali glasbo do 3h zjutraj. Tako sem vsako noč, če sem imel srečo spala samo od 3h-6h in sem že kar malo omotična. Še pojem večerjo in se spravim nadoknadit spanec za 1 teden nazaj.
Imeli smo se fajn, zdaj pa spet vse po starem.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
8.7.2010 20:14:57   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Samo, da se javim, brala bom potem...

Mi smo nazaj iz morja, uživali smo ful, najbolj Anže, ki si je na morju našel celo 3 dni mlajšo punco in sta imela cele kolobocije ob poslavljanjuuser posted image , Daša je bila pa takooooooo pridna, da bi skoraj pozabili, da jo imamo sabouser posted image Najbrž bom rekla preveč, če bom napisala, da je vse skupaj jokala pol ure, pa še to, ko je bila res lačna ali zaspana. Res jo moram pohvalit, mojo mali princeskouser posted image  Kopala se pa ni, ker je morje imelo 22 stopinj in je bilo še meni premrzlo, Anže in ati pa sta uživala vseeno.
Sama pa sem totalno neprespana, ker je bila 20m stran od našega apartmaja gostilna s partiji in so vsako(!) noč nabijali glasbo do 3h zjutraj. Tako sem vsako noč, če sem imel srečo spala samo od 3h-6h in sem že kar malo omotična. Še pojem večerjo in se spravim nadoknadit spanec za 1 teden nazaj.
Imeli smo se fajn, zdaj pa spet vse po starem.

Vaney! Pa kje ste vi tako pridne otroke dobili? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
8.7.2010 20:16:59   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Drugač ji zdaj kašico kar po žlički dajem, ker ful rada tako je in mi jo kar dosti poje - pa kar precej gosto naredim user posted image

Jada, koliko poje te kašice?
Meni ni nič več jasno. Moja je danes pojedla 80g krompirja in korenčka, potem pa v tak huronski lačni jok in je potem še na joški visela 20 minut. user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.