Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.7.2010 22:02:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma je res vroč Lovro.... Jst dam Laro spat v bodiju z dolgimi rokavi.... ma ima kmalu hladna stegna in po hrbtu... tku da jo kasnej še v vrečo dam... naša tud spi v bodiju s kratkimi rokavi in tanki spalki brez rokavor...imamo pa okol 29....30 stopinj ojoj,. pa se ne shladi ponoči? Pri nas se fajn prezrači ponoči, naredim prepih. Zjutraj pa okna zaprem in na sončni strani zunanje roloje spustim. Je zelo prijetno not čez cel dan, zaenkrat ni potrebe po klimi. No, ko bomo vsi dopoldan doma, bo verjetno drugače, takrat bom pač malo klimo prižgala. spi pa bubi v pižami kratek rokav, kratke hlače, bubika pa kar v dolgi pižamici, ker oba zbrcata prevleko s sebe. Žakla pa ji zdaj ne oblačim.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.7.2010 22:03:10
|
|
|
|
*bubi*
|
meta saj mine.... zdrži še ta dva dni, potem pa užiiiivaaaaj! Jaz sem že na dopustu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.7.2010 16:06:50
|
|
|
|
arabela*
|
jupi....matura narejena))))
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.7.2010 16:08:10
|
|
|
|
arabela*
|
Od veselja kar morje rezervirala zdaj...........tak da gremo konc avgusta v Umag...za par dni
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.7.2010 18:19:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jupi....matura narejena)))) pa menda nisi dvomila vase? Jaz sem tudi FUUUUUL zadovoljna z letošnjimi rezultati
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.7.2010 20:38:44
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* 4 dni brez dude... mislim, da smo zmagali... meni je sicer še vedno malo žal, ker zdaj je treba 1x ali 2x ponoči flaško nalit, prej je pa dudica rešila vse težave. a nastalo je tako spontano, skoraj na njeno pobudo in take priložnosti res ne gre zamudit... Bravo!!! Mojmu še manjka kar dosti do tega prelomnega dogodka - odkar ima sestrico, je duda spet zakon ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.7.2010 20:49:42
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma je res vroč Lovro.... Jst dam Laro spat v bodiju z dolgimi rokavi.... ma ima kmalu hladna stegna in po hrbtu... tku da jo kasnej še v vrečo dam... Naš je tud švical v tej vročini ... je imel samo eno tanko majčko, pa ni šans, da bi bil pokrit ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.7.2010 21:04:00
|
|
|
|
Čarli08
|
Drugače pa - smo z morja - je bilo kar pestro z obema - vreme super, voda pa še vedno mrzla - tamali je zelo rad v vodi, samo če ni mrzla, drugače ne gre dlje kot do kolen notri ... čez dva tedna gremo nazaj - tokrat čisto sami (haleluja) in računam na tri fletne tedne oddiha.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.7.2010 21:39:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
.tak da gremo konc avgusta v Umag...za par dni Mislim, kje si pa Umag najdla... :))))
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.7.2010 22:17:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .tak da gremo konc avgusta v Umag...za par dni Mislim, kje si pa Umag najdla... :)))) ja kje....na netu ...Zakaj?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.7.2010 22:20:06
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jupi....matura narejena)))) Bravo! Čestitam!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.7.2010 22:27:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .tak da gremo konc avgusta v Umag...za par dni Mislim, kje si pa Umag najdla... :)))) ja kje....na netu ...Zakaj? Ma Umag nooooo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.7.2010 23:02:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .tak da gremo konc avgusta v Umag...za par dni Mislim, kje si pa Umag najdla... :)))) ja kje....na netu ...Zakaj? Ma Umag nooooo.... ja kaj je z Umagom narobe?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.7.2010 12:07:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .tak da gremo konc avgusta v Umag...za par dni Mislim, kje si pa Umag najdla... :)))) ja kje....na netu ...Zakaj? Ma Umag nooooo.... ja kaj je z Umagom narobe? Za majski oddih čisto nič (travica, igrala, sprehajalne potke, vlakec,...) .... konec avgusta pa človek računa na lušno plažo in namakanje v vodi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.7.2010 13:06:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Za majski oddih čisto nič (travica, igrala, sprehajalne potke, vlakec,...) .... konec avgusta pa človek računa na lušno plažo in namakanje v vodi nimam komentarja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.7.2010 14:08:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Za majski oddih čisto nič (travica, igrala, sprehajalne potke, vlakec,...) .... konec avgusta pa človek računa na lušno plažo in namakanje v vodi nimam komentarja upam, da nisem kaj narobe napisala oz. te s čim užalila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.7.2010 22:32:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Za majski oddih čisto nič (travica, igrala, sprehajalne potke, vlakec,...) .... konec avgusta pa človek računa na lušno plažo in namakanje v vodi nimam komentarja Saraya... Ma Umag je ena podobna mlakuža, kot pri nas... Če že nareidš tako pot, pol pejd vsaj še kak km naprej.. :)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.7.2010 9:09:31
|
|
|
|
KAHLO
|
Oj!! pozdravljene vse.....za mano je že en del intenzivnega dopusta.......sem obletala celotno južno dalmacijo.....ampak je blo špica, smo bli v makarski, pol so je blo par dni slabega vremena, smo izkoristili za izlete v Dubrovnik, Split, no ko pa se je stanje izbolšalo pa smo šli še na Hvar in Brač.........skratka ni nam bil dolg cajt! Dobili smo mestu v vrtcu za kar smo veseli, čeprav bomo grozno pogrešali našo varuško in obratno, tako da mamo zmenjeno da se obvezno vsaj enkrat na teden dobimo vsaj na kakem kofetu drgače pa bo z veseljem še naprej ostala naša 3. babica
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.7.2010 20:43:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dobili smo mestu v vrtcu Huraaaa.... Ma kaj jst sem povedala? Lara je tut dobila plac v vrtcu... ma mi je po eni strani ful žal, prow na jok mi gre, da bo treba menjavat... Lara se ima tko lepo tam... Pohajači ste pa tut veliki... dej mi povej, kje pa ste spali?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.7.2010 7:34:26
|
|
|
|
KAHLO
|
Se mi zdi da mamo s to menjavo mame bl probleme k mali Ronja zdaj vsak dan govori da gre v vrtec ali pa v šolo in si daje nahrbtnik na ramena Mi smo šli že 14. junija dol......še ni blo tlko turistov, in so kar ob cestah stali z listki za proste apartmaje, in pol smo hitro našli prenočišče.........smo pa bli še s setrino družinico.....in smo se na koncu že prav hecali da smo k cigani (pa brez zamere)......vse povsod smo bli Avgusta pa še za en teden kamp vsekamo, da vidimo kako se bo obneslo s pupo.....ker drugo leto se imamo namen vračat na Korziko.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.7.2010 7:34:53
|
|
|
|
KAHLO
|
dobrooooooooooooooooooo jutro vseeeeeeeeeeeem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.7.2010 20:24:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
Avgusta pa še za en teden kamp vsekamo, da vidimo kako se bo obneslo s pupo..... Jst bi zraven vas postavila šotor... :))
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.7.2010 21:38:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dobili smo mestu v vrtcu Huraaaa.... Ma kaj jst sem povedala? Lara je tut dobila plac v vrtcu... ma mi je po eni strani ful žal, prow na jok mi gre, da bo treba menjavat... Lara se ima tko lepo tam... Bubika se je tudi imela lepo v vrtcu, nobenih problemov, niti na začetku. Zadni teden pa taki jok in histerija, da sem bila jaz čisto out . Res je bilo zdaj nekaj sprememb, ker so se združevali še z drugimi enotami in so bili v vrtcu namesto v jaslih, pa njene priljubljene vzg. ni bilo. Po drugi strani pa sta bila z bubijem na dvorišču skupaj in sta menda zabavala vse po vrsti s svojimi lumparijami No, zdaj je konec te more, do 16. avgusta bosta doma. Potem pa bomo videli, znova se bo treba navadit, ni kaj.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.7.2010 10:29:40
|
|
|
|
KAHLO
|
Lara Croft......nevem, če se ne bi kar na hitro premaknila kakšna dva prostora naprej.....mam občutek da bo naša ronja povsod, še posebaj ko je z bratrancem skupaj, sta neustavljiva!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.7.2010 21:57:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Lara Croft......nevem, če se ne bi kar na hitro premaknila kakšna dva prostora naprej.....mam občutek da bo naša ronja povsod, še posebaj ko je z bratrancem skupaj, sta neustavljiva! Ok, pa dva prostora naprej.... ma bi ju prav z zanimanjem opazovala.... pri nas ni tega...
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.