![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.6.2010 20:30:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
sva preživela krizo. Oba, Lara, oba Tle je pa dvojina kr logična...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.6.2010 20:39:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
Drgač pa naša Lara zelo rada cuka, ščipa, poriva, grize in tudi pluva... V vrtcu so vsi otroci pogrizeni... Midva se jeziva in vsakokrat poveva, da ni prav, da grize, ščipa in vleče za lase... ma ona se vsemu samo smeji... Joj, joj, joj... Pa če pride na igrišču kak otrok prehitro v njen osebni prostor in se jo, nedaj bože, kej dotakne... ga kr odrine proč... ampak ona.. o ja, ona pa misli, da lahko vse... ajme meni... Včeraj je eno punčko na vrh tobogana scukala, ker je prišla preveč za njo... sem mogla gor zlest... More bit hecno videt, ko tko hitro posredujem, ko zgleda, da hoče pobožat ali dat ljubčka... to se pri njej hitro sprevrže v ščip in griz...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.6.2010 10:02:29
|
|
|
|
meta21
|
Ojla! En hiter pozdravček med službo! Je prov fajn k gre šolsko leto h koncu!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.6.2010 10:56:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ojla! En hiter pozdravček med službo! Je prov fajn k gre šolsko leto h koncu! Ti imaš tudi tak bizi teden kot jaz?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.6.2010 10:58:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Bo katera v četrtek kaj po BTCju v Ljubljani hodila? Bi se lahko na hitro na kaki kavi dobili. Jaz bom brez otrok, časovno še ne vem točno
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.6.2010 21:56:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bo katera v četrtek kaj po BTCju v Ljubljani hodila? Bi se lahko na hitro na kaki kavi dobili. Jaz bom brez otrok, časovno še ne vem točno V četrtek greva z Laro v Rabac za tri dni... Dopoldne pa še delam, ofkors....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.6.2010 20:46:57
|
|
|
|
Olivija*
|
js grem pa jutri zvečer v križanke...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.6.2010 21:08:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bo katera v četrtek kaj po BTCju v Ljubljani hodila? Bi se lahko na hitro na kaki kavi dobili. Jaz bom brez otrok, časovno še ne vem točno V četrtek greva z Laro v Rabac za tri dni... Dopoldne pa še delam, ofkors.... AJa.... ma mi2 greva naslednji četrtek.... Jooooj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.6.2010 9:17:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft V četrtek greva z Laro v Rabac za tri dni... Dopoldne pa še delam, ofkors.... AJa.... ma mi2 greva naslednji četrtek.... Jooooj... da ne boš že danes pakirala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.6.2010 21:40:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
user posted image da ne boš že danes pakirala user posted image Danes še ne, ma jutri pa morda že.. hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.6.2010 21:45:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dons zjutraj, ko sem si zapenal srajco mi je odpadu gumb. Pol sem pobral kovček, pa mi je ročaj odpadu. Nakar sem šel zdoma, odpiral vrata in mi je kluka v roki ostala. Hotu sem it u auto, pa mi je še od auta kluka v roki ostala................. ............zdej pa ne upam it scat.
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 17.6.2010 21:46:53 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.6.2010 22:54:36
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dons zjutraj, ko sem si zapenal srajco mi je odpadu gumb. Pol sem pobral kovček, pa mi je ročaj odpadu. Nakar sem šel zdoma, odpiral vrata in mi je kluka v roki ostala. Hotu sem it u auto, pa mi je še od auta kluka v roki ostala................. ............zdej pa ne upam it scat. ja to je pa hudo nerodna reč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.6.2010 20:30:49
|
|
|
|
zband
|
samo en lep pozdrav od nas ZBAND-kotov.ki smo kul in se mamo fletno
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.6.2010 10:09:54
|
|
|
|
amor real
|
Lep pozdrav vsem skupaj drage moje, nisem pozabila na vas...ampak enostavno ni časa za vse hobije :) Mi smo zdravi, veseli, veliki že 92 cm imamo pa suhcenih 11,40 kg, smo pa naviti kot urca... Čestitke našim mamicam za drugega otročiča in Meti za poroko in vsem vam za vaše čudovite otročke. Mejte se
< Sporočilo je popravil amor real -- 19.6.2010 10:10:30 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.6.2010 14:33:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Lep pozdrav vsem skupaj drage moje, nisem pozabila na vas...ampak enostavno ni časa za vse hobije :) Mi smo zdravi, veseli, veliki že 92 cm imamo pa suhcenih 11,40 kg, smo pa naviti kot urca... Lepo povprečje imate.. Pozdrav tudi tebi.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.6.2010 22:27:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Mi smo zdravi, veseli, veliki že 92 cm imamo pa suhcenih 11,40 kg, smo pa naviti kot urca... Pa saj to ni pretirano suhceno OK, jaz ne garantiram, da naša vaga prav kaže (meni itak vedno preveč ), ampak bubiki je danes pokazalo 10,5 kg. Pa ni suhcena. Ji je pa pred časom kazalo že eno kilo več Ja, nekaj je narobe z našo vago, meni recimo kaže 10 kil manj. Pa vseeno upam, da se ne moti
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.6.2010 21:05:06
|
|
|
|
arabela*
|
tak...konc šole ,danes imela zadnji ustni zagovor z mature
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.6.2010 23:22:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak...konc šole ,danes imela zadnji ustni zagovor z mature Kaj pa zdej? Kr konec? Al boš jeseni še kej vpisala?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.6.2010 10:02:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak...konc šole ,danes imela zadnji ustni zagovor z mature bomo 5.7. tudi ploskali?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.6.2010 10:18:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak...konc šole ,danes imela zadnji ustni zagovor z mature bomo 5.7. tudi ploskali? globoko upam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.6.2010 20:44:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak...konc šole ,danes imela zadnji ustni zagovor z mature Kaj pa zdej? Kr konec? Al boš jeseni še kej vpisala? konec ja ...bi šla še naprej,samo se moram najprej malo spočit...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.6.2010 19:55:30
|
|
|
|
Olivija*
|
4 dni brez dude... mislim, da smo zmagali... meni je sicer še vedno malo žal, ker zdaj je treba 1x ali 2x ponoči flaško nalit, prej je pa dudica rešila vse težave. a nastalo je tako spontano, skoraj na njeno pobudo in take priložnosti res ne gre zamudit...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.6.2010 20:19:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* 4 dni brez dude... mislim, da smo zmagali... zdaj pa res vztrajaj. Bo še prišla kaka krizica, ampak se splača vztrajat. Kaj pa pije ponoči? Ni fajn, da bi se zdaj navadila ful več pit... ker bo tudi več lulala in posledično slabo spala. Pa še kasneje je težje pleničko dat vstran, če otrok ponoči pije/lula.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.6.2010 20:52:34
|
|
|
|
Olivija*
|
zadnje čase pije večinoma jabolčni sok, razredčen z vodo (pol-pol). ta mala flaška, 125 ml. sem pa tudi jaz že razmišljala v to smer, da bi začeli v flaško nalivat samo vodo. problem je namreč v tem, da ne mara nobenega lončka (tisti, ki imajo tak ustnik, da ne kaplja), ampak samo aventovo flaško (cucelj št. 3) zgleda bo od te flaške šla direktno na kozarček... podarim celo kolekcijo lončkov (tomy tipee, nuk...) skoraj nerabljeni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.6.2010 22:55:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ojči.... mi dve sva se pa toook fajn imeli v Rabcu... No, nisva bli čist sami, se je en dan prej še moja frendica odločla, da bi šla zraven... in še dobro, da je šla, ker je tam toook enih stopnic... Moja Lara vsa navdušena nad morjem, je vpila...... Jaja moje kopa... Jaja moje kopa... NO.... pol ša več, kot v eno lužo, ki je nastala po nevihti ni šla... Ja.... naj se ena nevihta dobila, ko smo ble daleč, daleč... ravno smo si eno kavico privoščle, se je vsulo... ma nismo bli v zaprtem kafiču, ampak v enem od tistih, ki so kar zunaj pokritih s tendami... Lara se je ravno po 2,5 urah spanja zbudila....z obeh strani je nosilo dež notri in Lare nisem ven jemala, ker je tudi zeblo.... ma nobenga problema ni delala... skoraj eno uro se je notri lepo zabavala, ćez strehco je imela pepeni čez pa še eno brisačo.... Ma neverjetna je, no... So imeli pedaline, ki so bli narejeni, kot avto.... in Lara: "avto"..... Pol pa se pripelje mimo ena ladjica... Lara pa: "kombi"
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.