|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
4.7.2010 10:42:44   
trezika
DanDan!
Midve z Marušo pa se danes odpravljava k mojim na Koroško... sprva sva imeli namen it jutri, ampak sn danes dobila klic, da mi je stric/boter umrl...je s konja padel   tako da bo najin dopust na Koroškem malo bolj žalosten.... ampak kaj češ...takšno je življenje

tako da uživajte...pa se javim, ko bova spet doma....

lp

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
5.7.2010 7:49:34   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

Trezika- uživajta!

Persida- vi pa ste že tudi na lepšem, ne? Uživajte!!!

Najaa- Super za Niko!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
5.7.2010 11:21:46   
jadrnica
Helouuuu,

drage marčevske mamice in njihovi srčki. Sama sem tudi "stara" marčevka 2009 s Katarino (če se me morda kdo spomni), samo s to razliko, da nekako ne uspem kaj dosti na RR prebrat ali pa napisat. Vas pa sem ter tja tudi preberem user posted image samo ste take čveke, da ni za dohajat.

Sedaj sem spet na RR, ker sem noseča (januraja rok) in imam spet malo več časa user posted image user posted image , tako da vas še kdaj kaj preberem in povprašam, predvsem pa vsem skupaj zaželim čimveč lepih trenutkv z malimi zvončki in trobetnicami, pa seveda kakšno hladno senco za to vročino. pa upam, da ste zdravi vsi skupaj.

lp, jadrnica

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
5.7.2010 11:55:43   
KOKICA32
Pozdravljena, jadrnica!

Meni je znan le tvoj nick, pa nič drugega. user posted image Javi se pogosteje, da te spet ne "pozabimo".
Pa tudi me nismo več take čveke kot nekoč. user posted image user posted image user posted image

Lepo nosečnost ti želim!user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
5.7.2010 20:45:22   
tasa_m
jadrnica ČESTITKEEEEEE user posted image  user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
5.7.2010 21:37:27   
Najaa
jadrnica user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz se te dobro spomnem. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
6.7.2010 7:29:22   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
6.7.2010 11:56:48   
tasa_m
dober dan.
Evo danes sem fraj. Z Lijo glih s sprehoda in kavice prišle, zdaj pa grem kuhat, Lija pa se trudi zaspat. Ne uspeva glih najbolj user posted image user posted image

Drugače pa vse po starem...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
6.7.2010 12:31:32   
Najaa
Nika spi, Tija gleda risanko, moj igra šah, jaz pa evo sej vidite kaj. user posted image Me razvajajo in mi ni treba kuhat. Bom pa jutri. user posted image
Na morju dežuje. user posted image Se bo treba nekaj spomnit, kaj delat popoldan.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
6.7.2010 14:42:48   
KOKICA32
Jaz v službi, moj v NE, Valentin doma...komaj čakam na petek, da spet šibnemo na morje. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
7.7.2010 7:29:17   
KOKICA32
Pa spet ...

dobro jutro!user posted image

Sem si že rekla, da sedaj par dni ne bom pogledala na RR, ker itak nobene ni, tiste ki pa se oglasite pa tako samo pozdravljate. user posted image Saj vem, dopusti so, zato pa je temu tako. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
7.7.2010 10:27:23   
felix7
dober dan user posted image

ja, še vedno sem živa in ker mi je v službi dolgčas, sem prišla pokukat še na RR, ker na FBju se v tem trenutku tudi bolj malo dogaja user posted image
kako ste, drage moje?

Jadrnica, čestitke za ponovno nosečnost user posted image user posted image user posted image  na FBju že delamo spisek,  katere marčevke ponovno pričakujejo user posted image

mi smo svoj dopust že zaključili oz. gremo proti koncu meseca še za par dni v Čatež. Potem si bomo pa še kak vikend na morju privoščili, hodimo h kolegom v Kvarner v kamp, kjer imamo takorekoč "odprta vrata".

sicer nam pa poleti ne bo dolgčas, ta teden namreč začnemo z gradnjo škarpe, tako da bomo imeli doma spet gradbišče. Upam, da bo šlo to hitro mimo, edino vrta mi je ful žal, ker po treh letih, odkar smo v hiši, je vrt postal prav lep, zdaj nam bodo pa bagri celega pregonili user posted image  ja, bom pa mela kej za delat, a ne? user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
7.7.2010 11:40:15   
KOKICA32
Pozdravljena, Felix!!!

Tebe pa že res dolgo nisem brala.Super za dopust! Pa tudi dela bodo hitro gotova in bo!user posted image

Kaj sem jaz kaj zamudila...si rekla, da je na FB spisek novih nosečk marčevk? Katere pa so to? Jaz sem vedela edino za EmoTiaro in sedaj še jadrnico! Še kdo?user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
7.7.2010 13:09:53   
tasa_m
kokica.. Tulipan je tudi user posted image  user posted image  user posted image     Ima rok 24.12  user posted image je taka lepa nosečnica, Lia pa prava lepotička

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
7.7.2010 14:19:05   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

kokica.. Tulipan je tudi user posted image  user posted image  user posted image     Ima rok 24.12  user posted image je taka lepa nosečnica, Lia pa prava lepotička

To je Lila? Super!!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
7.7.2010 14:44:26   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Pozdravljena, Felix!!!

Tebe pa že res dolgo nisem brala.Super za dopust! Pa tudi dela bodo hitro gotova in bo!user posted image

Kaj sem jaz kaj zamudila...si rekla, da je na FB spisek novih nosečk marčevk? Katere pa so to? Jaz sem vedela edino za EmoTiaro in sedaj še jadrnico! Še kdo?user posted image

hvala user posted image

je kar pasalo malo nazaj prit, sem že skoraj pozabila, kako luštno je tukaj user posted image

pa nosečka je še novo, septembra (če se ne motim) pričakuje dvojčka, dva fantka user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
7.7.2010 15:09:09   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Pozdravljena, Felix!!!

hvala user posted image

je kar pasalo malo nazaj prit, sem že skoraj pozabila, kako luštno je tukaj user posted image

pa nosečka je še novo, septembra (če se ne motim) pričakuje dvojčka, dva fantka user posted image

Uffff!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
7.7.2010 21:25:24   
ema tiara
iskrene čestitke vsem novim nosečkam

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
7.7.2010 23:48:38   
čebeica maja
Pozdravčekvsem!
Bom kr kratka, debelo uro je trajalo da sem porišla sem, ponovno geslo, nik me je zezal, še spremenila e- naslov in pol je kr trajalo da sem vas našla. No uam da se me še spomnite. Maks je mo sinček navihanček, poleg tavečjega Mihata. se še kaj oglasim papa
čestitke vsem nosečkam

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
8.7.2010 7:36:44   
KOKICA32
Dober dan dečve!user posted image

Čebeica maja- welcome back!user posted image user posted image user posted image Sedaj pa se le pogosteje javljaj, da te ne bo RR spet pozabil. user posted image In kako otroka?

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
8.7.2010 8:02:14   
tasa_m

To je Lila? Super!!!user posted image

ja ja Lila ja user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
8.7.2010 8:03:13   
tasa_m
dobro jutrooo, zunaj pa je že prav toplo user posted image

Midve z Lijiko ga šibave ven.

Se tipkamo kaj bolj pol user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
8.7.2010 8:03:53   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Pozdravčekvsem!
Bom kr kratka, debelo uro je trajalo da sem porišla sem, ponovno geslo, nik me je zezal, še spremenila e- naslov in pol je kr trajalo da sem vas našla. No uam da se me še spomnite. Maks je mo sinček navihanček, poleg tavečjega Mihata. se še kaj oglasim papa
čestitke vsem nosečkam

o Maja user posted image  bolj malo te je "videti" zadnje čase

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
8.7.2010 8:04:26   
felix7

fajn se mejta na svežem zraku in lep pozdrav iz zatohle pisarne user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
8.7.2010 8:20:31   
KOKICA32

Kaj Lija več nimaš v vrtcu? Tak bom jaz tudi delala čez poletje, da bo imel počitnice 2 meseca. In kako potem računajo ta dva meseca, ko tam nimajo otroka? Je sploh kaj ceneje?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?