Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:09:38
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha....ja očitno res ja....
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:12:19
|
|
|
|
Anonimen
|
v bistvu je čisto razumljivo. moj je zdaj pa že v fazi, ko bi vse nakupil in pripravil. tako da... kolikor je na začetku govoril "da je dovolj časa" bi zdaj pa šopingiral.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:16:02
|
|
|
|
lidik
|
oooo blagor tebi. Upam, da moj pride kmalu v to fazo. Ker drugače ti povem, da bom začela jaz kupovati in skrivati - dokler ne bo varno da privlečem domov.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:18:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ja samo.... jaz sem 2meseca pred rokom in ko me gleda čedalje bolj razume, da zadnji mesec res ne bova nič pripravljala, glede na to, da sem že zdaj rahlo okorna in da me vročina muči. saj tudi tvoj bo to skapiral takoj, ko boš prvič povedala, da se "na intimnem mestu skoraj ne moreš več zdepilirati in bo to moral naslednjič opraviti on"
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:22:53
|
|
|
|
lidik
|
a res? a to je bila prelomnica? ufff pol bom pa kr kmalu mu to rekla. Bom fejst fige zraven stiskala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:24:51
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. ja samo.... jaz sem 2meseca pred rokom in ko me gleda čedalje bolj razume, da zadnji mesec res ne bova nič pripravljala, glede . saj tudi tvoj bo to skapiral takoj, ko boš prvič povedala, da se "na intimnem mestu skoraj ne moreš več zdepilirati in bo to moral naslednjič opraviti on" tole je pa pri nas že kar zanimiva tema in to že kar cca 2 meseca ampak zanimivo pri prvi nosečnosti sem to jaz delala vse do konca ni bilo nobene ovire, sedaj pa že zdavnaj ne vidim več kaj nosim spodaj , je naš trebušček čist drugače oblikovan . In ja ko pa to moškemu rečeš potem pa ve da sedaj pa gre zares
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:27:24
|
|
|
|
Anonimen
|
hahahahaha ja takrat je skapiral, da gre zares-zares in ne samo zares. sploh, ker sem prej hotela vedno mir v kopalnici, saj veš... babe pa relaxacija. no in potem se nekega dne privlečem ven vsa šokirana in pribijem: "ej srce a veš, da sem še komi poštimala" in tak obraz zraven no saj se še vedno sama poštimam, pač traja dlje ampak je pa res težje... in vidljivost je manjša. pa ugotovila sem, da če stojim zravnano si ne vidim več podplatov. kar se mu je tudi zdelo noro smešno. najbolj se pa smeji, ko hočem narediti točno tisto, kar sem imela že od nekdaj navado: iti med dvemi avti na parkingu. in se potem najkasneje pri srečanju s stranskimi ogledali obrnem
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:27:47
|
|
|
|
lidik
|
no ja, čeprav ne vem kako bo to zgledalo pri meni. Sem mojemu že enkrat po ovinkih omenila, da predno se bo šlo pa zares, me bo moral pa on spodaj zdepilirat. Pa ni bil nič kaj navdušen - je rekel da ko sebe brije se mu fučka če se ureže, da to bi moral pa pazit.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:29:04
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. najbolj se pa smeji, ko hočem narediti točno tisto, kar sem imela že od nekdaj navado: iti med dvemi avti na parkingu. in se potem najkasneje pri srečanju s stranskimi ogledali obrnem no temu sem se še pa jaz nasmejala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:29:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik no ja, čeprav ne vem kako bo to zgledalo pri meni. Sem mojemu že enkrat po ovinkih omenila, da predno se bo šlo pa zares, me bo moral pa on spodaj zdepilirat. Pa ni bil nič kaj navdušen - je rekel da ko sebe brije se mu fučka če se ureže, da to bi moral pa pazit. ja mislim... s temi damskimi britvicami mora biti pa super mesar da te poreže. ščegetavček si pa prelep s hanzaplastom za vsak slučaj pa bo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:30:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. najbolj se pa smeji, ko hočem narediti točno tisto, kar sem imela že od nekdaj navado: iti med dvemi avti na parkingu. in se potem najkasneje pri srečanju s stranskimi ogledali obrnem no temu sem se še pa jaz nasmejala. ooo verjemi, da se jaz tudi vedno znova me ne izuči pa ne izuči
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:30:36
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik no ja, čeprav ne vem kako bo to zgledalo pri meni. Sem mojemu že enkrat po ovinkih omenila, da predno se bo šlo pa zares, me bo moral pa on spodaj zdepilirat. Pa ni bil nič kaj navdušen - je rekel da ko sebe brije se mu fučka če se ureže, da to bi moral pa pazit. o saj se bo sprakticiral, moj sedaj po 2 mesecih to že prav dober obvlada pa vsakič je hitreje , bom morala preverit al fuša al kaj da je zmeraj hitrejši
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:31:23
|
|
|
|
obcinarka
|
HAHAHAHAHAHAH.. tole mi je pa najbolj všeč!!!!!!!!!!!!!!! bravo, tako se to dela.. no moj zdej zaenkratz dela masažo trebuščka.... in predele strij. hahahahah.. no pa pogovarjamo se... prej me je klical, pa mi je reku naj mu dam " rožleta" na telefon... sva pozitivna in se mi zdi da je pogruntal, da bo pa mogoč pa le boljš da počas kej kupiva.... in ne vse naenkrat.. ker je tud več dnarja... poleg tega da se ubadava še z bivalnimi površinami... no in moj avto sem tud začela prodajat... sicer se mu res ne mudi še hudoooooooooooooo, ampak mi občutek pravi da ga bom težko prodala... zato sem si vzela več časa.. pa še ugodno ponudbo sem dobila od očeta, ki bi mi prodal avto... skratka pestro bo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:32:04
|
|
|
|
urskaf
|
Kako temo ste udarile. Sam je pa res, ja. Tista z ogledali je tudi dobra.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:32:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: lidik no ja, čeprav ne vem kako bo to zgledalo pri meni. Sem mojemu že enkrat po ovinkih omenila, da predno se bo šlo pa zares, me bo moral pa on spodaj zdepilirat. Pa ni bil nič kaj navdušen - je rekel da ko sebe brije se mu fučka če se ureže, da to bi moral pa pazit. o saj se bo sprakticiral, moj sedaj po 2 mesecih to že prav dober obvlada pa vsakič je hitreje , bom morala preverit al fuša al kaj da je zmeraj hitrejši če bi lahko temeljito preverila bi se lahko tudi sama pobrila sej ne vidiš več! vem... ker jaz sem prav vesela, da sem bla vedno gibčna pa da se še zvijem tolko, da z ogledalom še vse vidim!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:38:22
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: lidik no ja, čeprav ne vem kako bo to zgledalo pri meni. Sem mojemu že enkrat po ovinkih omenila, da predno se bo šlo pa zares, me bo moral pa on spodaj zdepilirat. Pa ni bil nič kaj navdušen - je rekel da ko sebe brije se mu fučka če se ureže, da to bi moral pa pazit. o saj se bo sprakticiral, moj sedaj po 2 mesecih to že prav dober obvlada pa vsakič je hitreje , bom morala preverit al fuša al kaj da je zmeraj hitrejši če bi lahko temeljito preverila bi se lahko tudi sama pobrila sej ne vidiš več! vem... ker jaz sem prav vesela, da sem bla vedno gibčna pa da se še zvijem tolko, da z ogledalom še vse vidim! ja to je pa moj edini problem, da nič več ne vidim, ampak re kako je zanimivo, ko sem bila noseča z nadjo to sploh ni bil nobeden problem še tisti dan ko sem šla rodit to je konec avgusta sem to z lahkoto naredila sedaj sem pa že v začetku maja ugotovila da je konec heca in da sedaj ima to nalogo moj jaz pa uživam in čakam
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:41:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ah vidiš ti to... jaz pa že pri prvem to težko počnem... kaj bo šele pri drugem.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:42:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja... pa domov grem. LEP DAN VSEM!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:43:56
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: lidik no ja, čeprav ne vem kako bo to zgledalo pri meni. Sem mojemu že enkrat po ovinkih omenila, da predno se bo šlo pa zares, me bo moral pa on spodaj zdepilirat. Pa ni bil nič kaj navdušen - je rekel da ko sebe brije se mu fučka če se ureže, da to bi moral pa pazit. ja mislim... s temi damskimi britvicami mora biti pa super mesar da te poreže. ščegetavček si pa prelep s hanzaplastom za vsak slučaj pa bo ja sej to vem, samo on misli, da so te bristvice enake njegovim. Ha ha ha, bom nabavla dost hanzaplasta ja.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:44:24
|
|
|
|
nadka30
|
pri drugem bo pa tvoj že usposobljen brivec in bo en dva tri fertig, ti pa tako ali tako ne boš mogla situacije preverit
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:45:05
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: lidik no ja, čeprav ne vem kako bo to zgledalo pri meni. Sem mojemu že enkrat po ovinkih omenila, da predno se bo šlo pa zares, me bo moral pa on spodaj zdepilirat. Pa ni bil nič kaj navdušen - je rekel da ko sebe brije se mu fučka če se ureže, da to bi moral pa pazit. o saj se bo sprakticiral, moj sedaj po 2 mesecih to že prav dober obvlada pa vsakič je hitreje , bom morala preverit al fuša al kaj da je zmeraj hitrejši o sej res...no v glavnem bom jaz tudi kr kmalu mojega za to angažirala....da bo do trakrat ko bo treba že v praksi, če bo treba pol kaj bolj na hitro naredit.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:47:57
|
|
|
|
nadka30
|
jaz se tudi poslavljam grem mal v šoping nabavit stavri za morje.Morje prihajam, no jutri zvečer prihajam
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:52:07
|
|
|
|
lidik
|
T.Z. kaj boš že spet prva pobegnila. NO potem pa uživaj no.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:52:23
|
|
|
|
urskaf
|
Tudi jst se za danes poslavljam. Lep dan vsem še naprej.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 14:52:40
|
|
|
|
lidik
|
nadka30 kam se odpravljate? jaz tudi grem v soboto v koper za čez vikend. jupiiiiiiii že komaj čakam.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.