![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 9:56:22
|
|
|
|
urskaf
|
Jutro punce! Oz. zdaj je že bolj dan. Sam tolk, da vas pozdravim, mamo mal gužve v službi. Se mogoče po malici kaj bolj vključim.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 10:05:46
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: lidik ne sej nekih nepotrebnih stvari tudi midva ne misliva kupovati. Hmmm veš kaj, res imaš prav - bom šla najprej po posteljico. lol pa ne tvojmu povedat, da te je ena na forumu prepričala drugače kot sta se vi2 zmenila no!!! eh veš kaj nič straha, sej moj se je navadil da zadnje mesece sem tak, kot da bi se v steno zaletavala. Se samo okrog obrnem pa že drugače razmišljam, tako da po mojem sploh ne bo vprašal od kod mi zdaj ta ideja.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 10:08:27
|
|
|
|
lidik
|
urskaf hitro se reši gužve, pa pridi čvekat. Veš kaj sem gledala včeraj tvoje slikce. Na zadnji slikci si ti skupaj z Mihcem? No v glavnem tako grozno znana si mi, da imam občutek, kot da te poznam. Tako da zdaj pa res komaj čakam petek.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 10:14:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik urskaf hitro se reši gužve, pa pridi čvekat. Veš kaj sem gledala včeraj tvoje slikce. Na zadnji slikci si ti skupaj z Mihcem? No v glavnem tako grozno znana si mi, da imam občutek, kot da te poznam. Tako da zdaj pa res komaj čakam petek. jaz sem jo včeraj na FB dodala pa sem jo tudi malce presenetila. je pa tudi meni znana ampak ne vem od kod... bomo v petek razčistile
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 10:17:42
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: lidik urskaf hitro se reši gužve, pa pridi čvekat. Veš kaj sem gledala včeraj tvoje slikce. Na zadnji slikci si ti skupaj z Mihcem? No v glavnem tako grozno znana si mi, da imam občutek, kot da te poznam. Tako da zdaj pa res komaj čakam petek. jaz sem jo včeraj na FB dodala pa sem jo tudi malce presenetila. je pa tudi meni znana ampak ne vem od kod... bomo v petek razčistile joj zdaj pa vidim, da si bom res morala fb odpreti in se končno priključiti. ker zdaj me pa že pošteno firbec matra.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 10:18:43
|
|
|
|
urskaf
|
Sem vidla, da sta mal pokomentirali slikice. Ja, to sem jst. Sam se tak smejim, da se še sama komaj prepoznam. Se je mali glih tak pačil pa migal, da sem ga komaj obdržala na rokah. Ti se pa kr lepo prijavi na FB, tam imam še več slikic. Jst tudi komaj čakam peteeeekkkk!!!!!
< Sporočilo je popravil urskaf -- 7.7.2010 10:19:41 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 10:24:20
|
|
|
|
lidik
|
hmmmm tudi če se tak smejši, se mi še vedno zdiš znana. Zdej pa ne vem ali kje iz šole, ali kje iz kakšne trgovine, ali pa sem te srečala kje v Šentjurju.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 10:26:06
|
|
|
|
Anonimen
|
a vi2 vesta kaj bo največja fora? da se pa na koncu vse 3 na videz poznamo... js sem tud 1 leto živela v šentjurju - 6let sem pa dejansko "bila tam" k sem "mela" šentjurčana
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 10:27:04
|
|
|
|
lidik
|
no ja to bi bil šele hec. Možno pa seveda vse. No sej za urskaf sem šla zdaj gledat, pa glede na letnico, bi mi lahko bila iz šole znana - sej je samo eno leto mlajša od mene.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 10:28:50
|
|
|
|
urskaf
|
Ja, čist možno. Če si hodla na OŠ Franja Malgaja?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 10:32:42
|
|
|
|
lidik
|
seveda sem.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 10:33:55
|
|
|
|
urskaf
|
No, potem si bila pa mogoče še sošolka od katerega od mojih bratrancev. Marko, Matej ali Rok.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 10:37:02
|
|
|
|
lidik
|
ja čisto možno ja. Markota in Roka smo imeli v razredu ja. Samo odvisno če sta prava.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 10:41:02
|
|
|
|
urskaf
|
V petek bo vse jasno!!! T.Z. ti si imela pa Šentjurčana?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 10:41:35
|
|
|
|
lidik
|
ja sej imaš prav. Sej zato pa že tako komaj čakam. In potem v soboto v koper. Jupi, naj bo brž že vikend no.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 10:47:00
|
|
|
|
Anonimen
|
urskaf ja, šentjurčana... pri nas se pa jutri pivo&cvetje začne. oh joy
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 10:50:43
|
|
|
|
urskaf
|
Joj, kak fajn. Si kje tam blizu dogajanja? Boste imeli precej živahno.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 10:52:12
|
|
|
|
nadka30
|
hay saj vem da sem danes mal pozna sam sem bila že pridna, sma z mojim bila na socialni da sma podpisala očestovstvo za našega .Če bo še kater šla podpisovat očetovstvo rabiš s sabo obvezno; materinsko knjižico ter davčno in emšo od obeh staršev.Tako da tudi to imamo sedaj urejeno tako da bejbi pa lahko sedaj pride. Pa še nekaj naj vam povem da mene pa moj pelje jutri do nedelje na morje, pa kdo je rekel da letos ne bom videla morja
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 10:52:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ma nisem tako blizu dogajanja, hvala bogu. ampak vožnja čez mesto itd je pa katastrofa.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 10:53:29
|
|
|
|
Anonimen
|
nadka30: ooo supeeeer!!! in za očetovstvo in za morje
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 11:05:50
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. nadka30: ooo supeeeer!!! in za očetovstvo in za morje hvala še posebej sem vesela da pa le gremo na morje, ker najprej je kazalo da ne bo nič, sedaj je pa čist nepričakovano lahko dobil dopust in je rekel gremo za teh par dni na morje da malo namočim svoje nogice pa še nadja je full vesela. Se pa res full veselim, ker vem da nslednjič ko gremo na morje gremo štirje v paketu in da je to zadnjič ko gremo samo mi trije no saj četrti tudi gre z nami-naš podnajemnik, smo se odločili da mu s septembrom brezplačno najemnino mojega telesa ne bomo več podaljšali, hočemo končno videti kdo je in kako izgleda Tako sem happy
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 11:08:52
|
|
|
|
Anonimen
|
nadka verjamem ja!!! saj mi2 se pogovarjama, da ne bova nikamor šla ampak ne vem če bo šlo tako mimo. vsaj za par dni nekam.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 11:18:33
|
|
|
|
obcinarka
|
o mamice pozdravljene... jaz pa bla na sestanku pr... generalnem... in tokrat prvič resno o moji zamenjavi, nadomeščanju... ampak zdej so itak dopusti pa to in kot mi je naš sistem poznam bo jeseni pa za znoret... mi je šlo na eno uho noter, na drugo ven... .. drgač pa.......... jaz mam pa postlico, postlico, tralalalalalalal hopsasa.... sem jo včeraj dobla pr prijateljici, jogi pa bom kupla... in v petek po pregledu pr simonittiju grem pa v baby center po posteljnino... ne vem a sm prav vidla zadnjič.. cena kompleta je 30 eur za obrobo okrog postlice, pregrinjalo... in naslednji korak je previjalna mizica... jah vmes pa zihr kakšne cotke... a boste kupovale žabe?? glede na to da bo zima, no??.. pa vidim da majo prjatelce velik kar hlačk.. torej bodi+čez hlačke na širok pas ali elastiko.. no zdej ne vem če sm se ravno prav izrazila... drgač pa v petek pridem na čvek...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 11:32:27
|
|
|
|
Oxer
|
Hej punce, javljam se malo kasneje, ker je gužva. Včeraj smo dobili voziček. Nekaj malenkosti še ampak v glavnem imamo vse. Tudi cunjic ne bom kupovala, ker jih imam še od prve in so lepo ohranjene. Zdaj pa komaj čakam, da vidim našo pikico. Ker sem bila prvič v 5t na pregledu (izredno) in je še nisem vidla.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 7.7.2010 11:33:59
|
|
|
|
nadka30
|
Oxer želim ti prelep pogled na svojega bejbija, boš videla vse bo ok
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.