|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
6.7.2010 12:30:41   
katrinka
jz bom v rozni dolini parkirala k mi je lazje,res je da sploh ni panike ce v tivoliju parkiras - takrat ne bo take vrocine vec in je sprehod cez cisto fajnuser posted image

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
6.7.2010 12:43:27   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

archie, jaz te lahko na parkirišču počakam, pa greva skupaj naprej, kaj se boš matrala sama, jaz pa tako mimo pridem, tako da če se zmeniva nekih 10 do 18h pri tisti rdeči skulpturi v katero se zaletiš, če pelješ iz križišča naravnost, greva lahko skupaj naprej, kaj praviš?

velja!! 17.50 me pocakaj tam. Upam, da bom nasla to rdeco skulpturo user posted image user posted image user posted image jaz tivori res pozanm precej slabo user posted image .

Pri "taboljsem sosedu" smo dobili kupon za 30% popust pri nakupu celodnevne koplane karte. Velja v Laguni v Lj, Moravkse, Terme Zreče, Terme Ptuj, Bohinj Vodni park, Terme Lendava ter Dolenjske toplice.
Ali ga katera potrebuje?? Ga z veseljem odstopim!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
6.7.2010 12:49:28   
NiNiBo
teodora75 Moj je delal kot student v outdoor shop in pravi, da so najboljsi nahrbtniki od Macpac ali Bach 

http://www.macpac.co.nz/shop/en_nz/gear-and-clothing/macpac-for-children/macpac-childcarriers
http://www.bachpacks.com/products/default.asp?KatID=35&Child Carrier.

Midva sva kupila od Macpac-a in sicer zato, ker je model bolj modern. Pri nakupu morata paziti, da je velikost nahrbtnika ustrezna. Moj je visok 178 cm in sva kupila velikost 2 (velikosti so od 1 do 3) in mu je bila ravno prav. Kupila sva pa tu v stacuni, ki jo najdes pod linkom: http://www.baechli-bergsport.ch/De/Kindertragen.htm kupila sva pa model Vamose. Sta pa obe znamki malo visjega razreda, malo cenejsa varianta je pa naprimer od Deuter. Kar pa ne pomeni, da je poceni kar je napisala tudi tinkatonka. 

epiduralna no go vsaj za prvic. Mah tko kot pravi laliela sem si zabila v glavo, da bom rodila naravno. Sem pa enkrat imela analgezijo od prsnega kosa navzdol in ce ne bo treba je to zadnjic, ker je bila prav tecna izkusnja.
tinkatonka dobrodosla nazaj. Joj prav grozno vse skupaj, sem tako vesela, da se ti je vse skupaj super izslo user posted image user posted image user posted image . Sedaj pa uzivaj priprave na novega druzinskega clana.

isabelina upam, da se bo tvoj kmalu zbudil in, da bo glede urejanja stanovanja prestavil sebe v drugo prestavo, tisto ta malo hitrejso. Hja, takli so ti nasi, vcasih se jim pac nikamor ne mudi. Pri nas je druzina od mojega taksna in me je ravno vceraj mami zaslisevala, kako to da imava ze vse za dojencka kupljeno. Kao, da je to se vse prezgodaj. Na ja, jaz si pac ne zelim letat okol ta zadnji trenutek, moj pa tudi ne.

Sem pa skoraj pop.. vceraj, sem v soboto vse lepo, kar sva kupila na Nizozemskem v avto od tasta spakirala. Vceraj smo vse prelozili k nama v avto in kaj vidim, moj dragi tast je nekaj prelagal in nasvinjal, vozicek, dekico in eno torbo za igrace. Vse je od smira, sem bila tolk jezna, sem mojemu celo pol domov morila, da vsaj mal bi pa lahko tast pazil, pa kaj gre hudica prestavljat ce sem spakirala tako, da se ja nic ne bo nasvinjalo. Nic sem danes vse v cisitlnico spokala. user posted image user posted image user posted image  Gr....., sva se z mojim domenila, da se ne bova vec o tem pogovarjala, ker se bova samo skregala.  

Tako, jaz pa danes pakirat stvari. Zvecer pa za nizozemce navijat!! Uzivajte in upam, da vam ni prevec vroce. Pri nas se je prav prijetno shladilo in mi prav pase.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
6.7.2010 13:47:53   
Božička09
NiNiBo, jaz bi tudi živčnega fasala. Pa ravno pri tvareh, ki ful pomenijo, ne znajo pazit, grrrr.

Okej, eno butasto vprašanja. Na linku: http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/obr_s1_pril_potrdilo_zaposlitev08.pdf , je opcija 'porodniški dopust' ter 'dopust za nego in varstvo otroka' - torej po domače 'porodniška', kot večina imenuje vse skupaj. Ali to zdaj pomeni, da moram jaz izpolniti dva obrazca, enega za porodniški dopust in enega za nego in varstvo malčice? user posted image

Zmeraj bolj sem zmedena user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
6.7.2010 13:49:06   
Anonimen
zadnjič ko sem klicala na csd je rekla da kar oboje obkrožim...

Neposredna povezava do sporočila: 3030
6.7.2010 13:54:31   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

NiNiBo, jaz bi tudi živčnega fasala. Pa ravno pri tvareh, ki ful pomenijo, ne znajo pazit, grrrr.

Okej, eno butasto vprašanja. Na linku: http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/obr_s1_pril_potrdilo_zaposlitev08.pdf , je opcija 'porodniški dopust' ter 'dopust za nego in varstvo otroka' - torej po domače 'porodniška', kot večina imenuje vse skupaj. Ali to zdaj pomeni, da moram jaz izpolniti dva obrazca, enega za porodniški dopust in enega za nego in varstvo malčice? user posted image

Zmeraj bolj sem zmedena user posted image

napisi kar ves,ostalo pusti prazen pa k bos nesla papirje pojdita cez s svetovalko, pa se ti ni treba vnaprej sekiratuser posted image

ninibo - ej tud jz bi zivcnega dubla, po mojem bi se zjokala od jeze...jz tega ful ne maram, pa dobr k se da se spucat - kaj ce se ne bi dal..obupuser posted image

archie - ne mores zgrasit ''rdece skulpture'' - k iz celovske zavijes desno nit v tivoli se skor zaletis vanjo...pa ful je velka...pa grda...heheuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3031
6.7.2010 14:08:05   
Božička09
M ja, samo se mi ne ljubi deseetkrat skakat na CSD in nazaj ... Bo že user posted image

Jaz sme danes tako neefektivna, da je to za znoret. Vidim itak ful slabo, vneto oko imam, nažrla sem s ekot prašič, pa še pet ur imam do konca službe. Dolgčas veliki danes, nobenega folka user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
6.7.2010 15:20:51   
Natalija28
Pozdravljene.

Najprej vprašanje za tiste, ki greste danes na M v MB - a bo šel partner z vami?

No, v petek sem prestala pregled pri G. Je blo na hitro in pravi, da je z user posted image  vse vredu, maternični vrat tudi. Ne glede na moje težave nič ne kaže, da bi že bila za P pripravljena. To me veseli. Naš korenjak pri 30T tehta 1750 g. user posted image   Baje mi primanjkuje C vitamina. Pa ta mesec sem se zredila v mejah dovoljenega. user posted image  

Mali me je predvčerajšnim ful prestrašil - brcik sploh ni bilo čutiti. Sem se kar ustrašla. Niti, ko sem ga spodbujala na različne načine. Sem vzela AS v roke (HB, da ga imam) in je srček bil kot mora. No, zaj pa že 2 dni brca kot za stavo. MI bo vse organe prestavil.user posted image

To je to... Zaenkrat.

Pridne bodite.

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
6.7.2010 15:59:49   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

M ja, samo se mi ne ljubi deseetkrat skakat na CSD in nazaj ... Bo že user posted image

to ti vrjamem,tudi meni ne - samo takele stvari na vlogi loh komot pustis in naj t una na csd-ju pove,tebi pa samo zaradi tega ne bo treba skakat drugam - vazn da mas od sluzbe ze izpolnjen k bos sla pa je ok, edin ce bodo tecnarl da bi zadnji mesec se notri dala...
jaz grem v ponedeljek samo pr men je drugac k grem z ene porodniske na drugo pa bom samo vlogo oddala - pa mislim da tud nism vse izpolnila, pa se od mojga za ocetovski bom s sabo vzela da vse izprasam in pol k bo nesu da pa vse izpolnjenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3034
6.7.2010 18:22:15   
mala2001
Oj babe!

Evo tudi nas iz morja.... bilo lepo, vendar too much prevroče - 37 stopinj. Mi drugače hodimo na morje septembra, letos pa nam je nekaj spremenilo načrte user posted image . Glede na vročino in nečloveško hojo v hrib se počutim ok. user posted image pridno brca in jutri se greva pokazat gin. - na moj rojstni dan in atija vzameva s sabo user posted image , mogoč kak uz pade  user posted image .

Drugače, pa me ne čaka nič kaj prijeten dan... popoldne moramo na pogreb, je umrl možev sorodnik, star 35 let in se je 5 let boril s tumorji na možganih.... žalost! Bil pa je največji pozitivc, kar sem jih poznala....user posted image

Epiduralna: pri prvem porodu sem jo imela, plačala zanjo 40.000 sit. Sicer se je porod končal s Cr, vendar ne zaradi EA. Sem velika zagovornica in jo priporočam vsaki. Dokler sem bila "priklopljena" na EA, sem popadke čutila le kot rahel pritisk, ko mi jo je babca izklopila, ker se je porod ustavil, zaradi preozke medenice, sem od popadkov dobesedno plezala po možu... Če bi morala ponovno naravno rodit, bi vzela obvezno EA!

< Sporočilo je popravil mala2001 -- 6.7.2010 18:26:35 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
6.7.2010 18:30:32   
tejči28
  user posted image Naši  pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

06.7. tejči28,lumpa6,blanči
         ŽanaTaja
07.7. tpmc,mala2001
08.7. inčy,laliela-kardiolog
14.7. maca29,katrinka,klemcy
15.7. binabina,božička09
16.7. tannya,malecka_mateja
19.7. meri15031981
20.7. tinkatonka,sanje2
21.7. bambinca
22.7. hanizali,nenka7,archie
23.7. cresisy
26.7. lillchy123,corfu
27.7.
mala
28.7. laliela
30.7. tejči28
02.8. nadka30
03.8.
T.Z.
04.8. tpmc
05.8. lenca78

user posted image     UZ pregledi    user posted image

14.7. maca29
20.7. tinkatonka
,katrinka
28.7. laliela
02.8. nadka30
04.8. tpmc

user posted image      CTG      user posted image

23.7. cresisy
03.8. T.Z.

[/quote]

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
6.7.2010 19:07:02   
tejči28
Moj pregled je bil danes zelo brzinski,ker so dopusti in so druge sestre in ginekologi.Jaz sploh ne vem kolko je moje dete veliko in težko,ker še nisem imela nobenega uzja.Najraje bi šla na samoplačniškega.user posted image Dobila sem napotnico za kri in toxo,naslednjič naročena čez 3 tedne,ko bom že v 35t,pa noben ni rekel,da bom imela uz.Morem pa naslednjič rečt za bris za streptokok b.

mala- to pa vas res čaka naporen in stresen dan.

papirji-meni je rekla sestra,da oni ne devajo več paprijev,da grem samo z mat.knjižico na cds,da je not PDP in da je to dovolj,da vse ostalo dobim tam.user posted image Te pa že.Bom poklicala kaj vse rabim,da si sprintam in interneta,ker mi ni tolko tam za letat.Itak,ker sem bila zdaj nezaposlena,ne vem kak je glede porodniške,pa kaka dokazila morem prinest poleg,če jo hočem uveljavljat glede na zadnja 3 leta zaposlitve.To bo še pestro.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
6.7.2010 19:38:52   
tinkatonka
Hej punce!

Uf danes sem pa tok zmatrana od vsega pranja, obešanja, zabavanja Aneja....čist crknjena. Me pa čaka še likanje, ampak kar je treba je treba.user posted image

Sicer pa da se malo pohvalim.....nimam ne posteljice, ne previjalne, ne pobeljene sobice, ampak sem pa "bogatejša" za dva kompletka za iz porodnišnice.user posted image Važn da bo otrok oblečen, spi lahko tud pri meni, pa previja na tleh.....hahahahhaha...... Sem si šla kupit ene japonke  v BTC in domov namesto s čevlji, ker mi kao nobeni niso bili všeč, prišla z vrečko iz BC in čevlji za Aneja. user posted image Sem pa kupila en kompletek (bombažen pajacek, bodi na preklop, hlače do pasu) v zeleni barvi z žabico in enega v rumeni barvi z žirafico. user posted image Tok sta cotkana. Možu so se tud učki svetili, ko sem mu pokazala in sem mu dala to čast, da skupaj z Anejem potem ko bo aktualno izbereta al bosta prinesla zeleno al rumeno varianto. user posted image Jaz bom pripravila obe, pol pa da imata mal fanta veselje izbirat, kaj bo imel/a naš fantek oz. punčka oblečeno ob prihodu domov.

No Anej je v banji (jutri imava audiologa in mora bit tipi topi lep...pravi onuser posted image ), jaz si grem pa pripravit likalni otoček, beri: gora cunj in jaz ob njem.

Lep večer še naprej....mi bomo gledali fuzbal ob likanju seveda.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
6.7.2010 22:09:57   
tejči28
ja tinka si kar mislim kolko likanja te čaka,ker po dopustu,morju ipd.je vedno gora perila za oprat in za zlikat.Mene še tudi čaka likanje,ampak bo počakalo do jutri,ker grem počasi spat.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
7.7.2010 7:58:29   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

Drugače, pa me ne čaka nič kaj prijeten dan... popoldne moramo na pogreb, je umrl možev sorodnik, star 35 let in se je 5 let boril s tumorji na možganih.... žalost! Bil pa je največji pozitivc, kar sem jih poznala....user posted image

o groza, tako mladuser posted image moje sozalje

tejci
- res je najbolj da poklices pa vprasas kaj mors prnest da ne bos dvajsetkrat hodila, vlogo imam pa jz na racunalniku - loh ti na mail posljem ce rabs, sam dej mi naslov na zs poslji...ne vem a ga ze mamuser posted image

tinkatonka - prav vem ker kompletek si kupla,sm jih jz tud gledala - samo se ne vem barve,mogoče oranzen...ali rumen...
drzim pesti za audiologauser posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
7.7.2010 8:32:29   
archie
Mala: moje sozalje user posted image user posted image zivljenje res ni vedno pravicno in lepo... user posted image user posted image user posted image user posted image

V nedeljo smo imeli v nasem kinoloskem drustvu piknik z eno 4fun agility tekmo. Itak, da sva laufale tudi midve s psico user posted image . Nastala je ena slika, ki sem jo dala tudi na FB kot dokaz, da jaz otroka med treningom ne pustim doma (kot mi je ena v sali napisala, ker na eni drugi sliki se mi res komaj vidi busi). user posted image user posted image
Saj glave niso zanalasc rezane iz slik. Slucajno je ratala taka slika.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs088.snc4/35776_415118723814_789333814_4552945_282770_n.jpg

koncno se je malo ohladilo in se lahko vsaj diha!! user posted image user posted image

NiNiBo: a je bilo napeto vceraj pri vas? Bravo Nizozemci user posted image user posted image sem navijala za njih. Danes pa za Nemce. V finalu mi je pa vseeno kdo zmaga user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
7.7.2010 8:51:48   
nenka7
archie, midve sva zmenjeni in po moje ne boš falila tiste rdeče grdobe user posted image

jaz sem pa tkoooo žalostna.... user posted image  včerej je moj mož rekel, da je izbral ime (KONČNO!!) in da bo jaka... in tako je bilo ime mojemu bratrancu, ki si je še zelo mlad sodil sam... in sem rekla, da jaz pa nebi, da bi bil jaka, pa že da bi bil žan mi ni bilo všeč, sedaj je pa rekel, da ne bo več izbiral, naj sama izberem... mislim, da sem ga prizadela, ker mi kao nobeno ime, ki ga on izbere ni všeč, ampak žan je tudi eden mojih bratrancev, s katero familijo se ne razumemo... ma joj, sploh ne vem, kaj naj naredim... tako sem si želela, da mož izbere ime za fantka, jaz za punčko, tako dolgo je trajalo, da je nekaj izbral, sedaj pa jaz nebi to... sva pa prekratko obdobje skupaj, da bi vedel, da za imenom jaka stoji nekaj večjega... sem mu poskusila razložiti, ampak je bil užaljen in ni hotel niti poslušati, je samo zaključil, da naj sama izberem... user posted image  ful mi je zdej hudo... mal sm mogla še vam pojokcat...

nama pa danes pridejo klimo montirat user posted image  končno, čeprav danes smo dobro spali, ker se je malo shladilo. ampak za jutri spet napovedujejo vročinski val, tako da vročine še ni konec...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
7.7.2010 9:01:02   
hanizali
Živjo bejbe!
pri nas je vse v razsulu,nam menjajo okna po celi hiši in je za znoret,6 delavcev se klati po hiši in se nimam niti kam uležt,da bi dve minuti dala noge v luft.Tako bo še ene dva dni,potem pa v petek čistka.V petek moram tudi vse naštimat,ker gremo v soboto na morje.Moj pa dela do petka zvečer,tako da bo še zelo pestro,hb da je tudi mama za pomoč.Človek si ne more predstavljati,kako je kadar prenavljaš hišo in živiš
noter.To je za pop....Nam so pri ta novi hiški zmontirali vsa okna v dveh dneh in niti vedela nisem.
Tinkatonka midve sva si precej podobni,tudi jaz nimam še nič pripravljeno,,ne psteljice,ne vozička,ne cunjic...Pa še imena nimamo ,bognedaj ,da nas kaj prehiti..Ma ko pridemo domov z morja pa moram res malo va akcijo,tudi papirje bo treba počasi zrihtat,mi piše,da mi manjka samo še 67 dni do user posted image .
Drgači pa sem se včeraj tako slabo počutila,ves dan sem imela boleče krče in user posted image  je bil ves popoldan in skoraj celo noč nemiren.Pri krču me kar začne dušit,zelo neprijeten občutek in tudi po Buscopanu mi ni bilo dosti boljše.In nobene prave lege ne dobim v postelji,na levi bok sploh ne morem ležat,ker me vse nekaj tišči okrog srca,na hrbtu je malo bolše a ni priporočljivo ,na desni bok je še najbolje.Ma noči so sploh nemogoče,upam da bo kmalu bolje.
Tejči za seznam sem pozabila ,da imam poleg pregleda 22.7. tudi že ctg ,za seznam.Hvala!
Zdej pa moram šibat naprej,ker imam dela čez glavo.Bodite mi fajn!!!!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
7.7.2010 9:22:51   
nenka7
tejči, jaz imam tudi še za seznam 2.8. UZ, upam da se ga bo kaj vidlo user posted image

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
7.7.2010 9:26:37   
tannya
Hoj punce,

Da vas obvestim: moj cukr po pitju glukoze 12,9user posted image . Jutri grem na predavanja o prehrani in potem na dieto. Sem prav žalostna, da me je še to doletelo. Mislila sem, da bom ta teden še delala, zdaj pa itak samo okrog zdravnikov skačem.

Srečanje: midve z Ajdo tudi pridevauser posted image .

Epiduralna: never ever again! Sem jo imela prvič in ni prijela in še vse je šlo narobe.

Oprema za dojenčka: kar groza me je, ker imam stvari po celi SLO. No, vsaj previjalno mizo imam domauser posted image . Skratka še nič nimam pripravljeno. Smo pa ravno ta vikedn otroško sobo preuredili. Sva se midva preselila v kabinet, otroka pa bosta imela spalnico, ki je ful velika. Težava je, ker se mi zdi, da smo preveč pohištva natlačili noter...sicer pa saj čez čas bo šla otroška postelja ven, pa previjalna...pa bo.

Tinkatonka: sploh ne morem verjet, da si v porodnišnici pristala, grozno. Upam, da bo zdaj vse ok in ti ne bo treba takih žičnih vojn prestajat. Dobro opravita danes z Anejem, pa upam, da se v petek vidimo. Anej in Ajda sta približno isto stara in jima po moje ne bo dolgčasuser posted image . Pa za Atlantis sva midve tudi....

Zdaj grem pa čistituser posted image , ker je od obnove stanovanja totalni svinjak...

Lepo bodite, Tanja

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
7.7.2010 10:04:38   
binabina
OJLA po dolgem času ni bilo čsa pisat saj sva z mojim urejala stanovanje, malo prenove ne škodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

zanima me pa nekaj in sicer to bodo vedele tiste katere ste že mamice, kdaj se dobi denar za novorojenčke ??? mislim da je nekje 275eur ??? ali se to dobi pred rojstvom otroka ali potem ko se rodi???

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
7.7.2010 10:15:58   
Anonimen
binabina odvisno kdaj oddaš vlogo... mislim, da nakažejo 15. v naslednjem mesecu... če torej oddaš julija dobiš avgusta. nisem pa 100%

(odgovor članu binabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3047
7.7.2010 10:18:59   
nenka7
joj, kolk papirologije!! pa za paketek, pa za csd, pa za občino, ampak če vzameš to tako, da potem dinarčke dobiš, je lažje vse skupaj urejati... bo treba počasi tudi s tem začeti, ja, čeprav jaz nisem še nič, ker imam itak med zadnjimi rok, pa mam fling, da imam še fuuuul časa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
7.7.2010 10:26:24   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

joj, kolk papirologije!! pa za paketek, pa za csd, pa za občino, ampak če vzameš to tako, da potem dinarčke dobiš, je lažje vse skupaj urejati... bo treba počasi tudi s tem začeti, ja, čeprav jaz nisem še nič, ker imam itak med zadnjimi rok, pa mam fling, da imam še fuuuul časa user posted image

hihi, jaz tudi! user posted image user posted image . naslednjic itak sele dobim potrdilo o PDPju (to bo 22.7). in v zacetku avgusta bom sla na CSD in uredila vse kar je treba.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
7.7.2010 10:27:57   
Anonimen
Aha a pri vas še dajejo potrdilo? Pri nas zdaj vse z materinsko urejaš...

Meni se je pa nehalo zdeti, da imam fuuuuull časa ko sem dobila napotnico za porod. Me je kar malce stisnilo v grlu user posted image

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?