|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
5.7.2010 17:19:47   
Božička09
Punce,

tista ki gre danes v MŠ, kaj veste iz glave, katere dneve še poteka? Bi rada zdajle objavila v službi, pa se ne spomnim ... user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
5.7.2010 17:22:31   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

je pa pralnih pleničk res veliko, samo nekatere so še vedno na pol umetne, nekatere kar precej prepustijo itd itd... odločitev je na strani mamice, ti pa lahko povem, da so v BC presenetljivo najnižje cene racmank, sem bila čisto presenečena. sicer ne veliko, pa vseeno sem pričakovala, da bodo cenejše na njihovi uradni net strani, pa niso. v tosami so čisto iste cene kot na net strani, to sem tudi preverila. se tipa mogoče splača mal na bolhi slediti, ker jih dostikrat kakšna mamica prodaja, ker ugotovi, da to ni zanjo...

Tudi mi bomo na Racmankah, ja - nisem pa vedela, da so v BC cenejše, kot pri njih? Svašta user posted image  Hvala za tale podatek.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
5.7.2010 19:31:54   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Midva sva pa danes kupila se nahrbtnik za otroka, tako profi varianto za v hribe. Sva se odlocila, da bova kar tukaj nabavila, ker je ful izbire. Je pa drag spas in sem mojemu zabicala, ce ne bo v uporabi, da ga bom cez ta'zadnjo. Sedaj nam pa se prikolca za kolo manjka, ampak izgleda da bo le ta darilo od tasta in tascice.

Oj NiNiBo, ste/boste pri vas ocitno tudi taksna bolj 'hribovska' familija... No saj jaz priznam, da to ni ravno moja 'prva ljubezen', ampak ker moj ne zna zivet brez tega, se seveda se jaz 'uvajam' user posted image . Pa sem seveda zapazila tole o nahrbtniku... Mi je jasno, da taksna malo bolj 'zaresna' rec nikakor ni poceni, saj sva jih gledala ze tukaj. Pa me zanima, koliko so pri vas cene oz koliko sta vidva dala za vajinega in pa, ce imas morda kak link/slikco. Pa se to, sta ga narocila preko neta ali direkt v trgovini nabavila?

Drugace pa ste govorili o imenih...
Pri nama je ena 'zanimiva' situacija, da sva zacela s pogajanji dobra 2 tedna nazaj, pa takrat nisva prav dalec prisla. Potem pa sva sla zadnjic v kino in tam slisala, kako je ena gospodicna s precej zanimivim imenom/nazivom poklicala drugo in meni se je kar 'zabliskalo'. No, zanimivo je pa to, da ta 'rec' (ime) niti ni najbolj moska niti zenska, ampak (v najinih usesih) precej univerzalna in zdaj sva naenkrat z 'no name' prisla do tega, da nama je tole obema vsec in celo sploh ni vazno, katerega spola smo (takrat ga dejansko se nisva vedela, sedaj pa 'po nesreci' ga, kot sem ze pisala).

Pa ocitno ze spet plenicke user posted image . No, tudi mi smo 100% za pralne in cakam, da mi ta teden dostavijo multipack iz UK in malo manjsi paket iz Idrije (sem o tem pisala par dni nazaj).

No in sedaj, ko imamo poglavje plenicke zakljuceno, se ukvarjam z naslednjim projektom: vzmetnica za posteljico...
Berem in raziskujem, pa mi je vse manj jasno. Eni so cisto navduseni nad Dormeom-lateks, predvsem tisti, ki to uporabljajo tudi sami. Spet eni so cisto proti. Mislim da glede tega je pri nama precej jasno, ker gre za staaaaaaro hiso, kar pomeni tudi vecja vlaznost, tako da to odpade.
Potem so tukaj kokosovi jogiji. Spet eni absolutno ja, na drugi strani cisto proti. Tudi midva sedaj spiva na taksnem (pac za velike postelje) in sva precej navdusena, samo ne vem, ce je to ok za male posteljice in male strucke v njej.
Ostanejo se 'fedraste' vzmetnice in tudi o teh berem, da naj bi bile kao lahko tudi ful nevarne za otroka... kaj torej?
Me pa zanima, ce ima kaksna izkusnje z vodno posteljo oz kako gre to skupaj z dojenckom. Saj bomo naslednje mesece vec ali manj v mojem ex stanovanju (hisi pri starsih), kjer imam gromozansko vodno posteljo, kar so zame trenutno nebesa - res, zdaj s trebuhom je to nad udobno, ne vem pa, ce je to sploh primerno za majhnega otrocka, ce bi kdaj cisto mimogrede prespal kar zraven. Sem sicer vprasala patronazno v MS, pa je rekla, da je OK, samo jaz ji kar ne verjamem cisto. Ve katera kaj vec o tem?

No, pa ko smo ravno pri spanju bi rada vsem tistim, ki slabo spijo zaradi tega ker ne vejo, kako se sedaj v nasem stanju prav 'zmontirat' priporocila tistega 'rezervnega moza' user posted image - dolgo blazino za dojenje (se mi zdi da se ji tako rece uradno). Jaz sem si to nabavila prejsnji teden, ker res nisem vedela, kako naj se sploh dam (tukaj kjer spiva na kokosovem jogiju), saj je malo trsi, jaz pa nikakor nisem navajena spat na boku, na trebuhu pa seveda ze en cas ne gre vec. Zdaj pa si to 'kaco' nekako namontiram pred sebe, je nekaksna podpora za trebuscek, cez dam eno nogo, drugo lahko stegnem zraven in spet super spim. Tako da, velja probat. Res da ni najcenejsa (okoli 40 E v BC, ampak upam, da jo bom tudi potem se kako ponucala).

Pa se o epiduralni - jaz o tem ne razmisljam in tudi nikoli resno nisem. Saj me je obupno strah igel, bognedaj zapicenih par ur v hrbtenico. Zato pa pac navijam za Postojno in porod v vodi in upam da mi rata in da bo voda moj 'zaveznik'.

A se kaj?
Ja nic, da mi je za umret vroce niti ne bom dodajala...
Pa da sem te dni malo bolj tecna kot sicer tudi ne. Zdaj pac cakam na dan D - cetrtek, ko imam se ta hudo varjanto cuker testa, potem pa upam, da bom(o) spet ziveli naprej, s kakrsnokoli usodo.

Bodte fajn!

T.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
5.7.2010 19:49:59   
Izabelina
dan!

dans je pa reees vroče... js se kr u kleti zadržujem kjer mam lepo prijetno hladno pa se mi zdi, da tut tuki komi diham... ampak okej hotla sm poletje zdej ga pa mam user posted image

košek za dojenčka je opran, stoji u moji sobi, čaka na prostor u stanovanju, da ga bom lahko tja odnesla... tut oprana in polikana postelnina že čaka...

sm pa kr mal v skrbeh že, ker se ta naša obnova nikamor ne premakne, use je še vedno u razsulu, da bi se lahko ke preselila še lep čas ne bo mogoče se mi zdi, in me skrbi kako nej štimam stvari za dojenčka in jih pol v moji sobi kopičm... to tut nima nobenga smisla... septembr se pa kr približuje... user posted image user posted image res me žalosti to, da moj fant nč ne miga u  tej smeri... usej ne kej bol pospešeno...

dans sm hotla it u knjižnco pa modrost rojevanja pa je sposojena... zdej mam čas za branje nimam pa nobene pametne knjige... tko, da jutr grem u knjižnco in se oborožim s kriminalkami in romani :)

pleniče... bo tut treba počas kej kupt, sam se mi zdi brez veze, da kupujem in shranjujem v svoji sobi, kot sm že rekla... tko, da bom še mal počakala...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
5.7.2010 20:46:54   
tejči28
user posted image Naši  pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

06.7. tejči28,lumpa6,blanči
         ŽanaTaja
07.7. tpmc,mala2001
08.7. inčy,laliela-kardiolog
14.7. maca29,katrinka,klemcy
15.7. binabina,božička09
16.7. tannya,malecka_mateja
19.7. meri15031981
20.7. tinkatonka,sanje2
21.7. bambinca
22.7. hanizali,nenka7,archie
23.7. cresisy
26.7. lillchy123,corfu
27.7.
mala
28.7. laliela
02.8. nadka30
03.8.
T.Z.
04.8. tpmc
05.8. lenca78

user posted image     UZ pregledi    user posted image

14.7. maca29
20.7. tinkatonka
,katrinka
28.7. laliela
02.8. nadka30
04.8. tpmc

user posted image      CTG      user posted image

23.7. cresisy
03.8. T.Z.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
5.7.2010 22:00:00   
tinkatonka
HEj punce!

Mi smo doma. user posted image ker dom je le dom in tudi malo user posted image , ker to pomeni nič več plavanja za letos v morju.

Kaj sem zamudila??? Ne utegnem vas kaj dosti prebrati za nazaj. Bo kakšno srečanje v kratkem?

Jaz sem drugače OK, ko utegnem vam napišem malo več, kaj se je dogajalo z mano pred cca 10 dnevi.

Zdaj pa šibam pod tuš in spat...domača postelja vabi user posted image

....

še to....je kakšna za kako plavanje poleti v Atlantisu? Jaz bom zabavala mojga sinka z občasnim plavanjem v Atlantisu, pa če je kakšna za družbo???

LP Tina

p.s. pa prepoved user posted image imamo user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 5.7.2010 22:04:49 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3006
5.7.2010 22:03:12   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

SRECANJE SEPTEMBRSKIH NOSECK
v petek 9.7.2010 ob 18ih v COLNARNI - TIVOLI
user posted image user posted image user posted image user posted image

- katrinka
- nenka7
- archie
- lenca78
- bambinca

Jaz bi tud pršla, samo moram dobit še varstvo. Dajte me na seznam, jaz pa srčno upam, da bo kdo mojga sinka malo počuval, da poklepetam z vami.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
5.7.2010 23:54:17   
Anonimen
Hej!

Se še jaz oglasim, predem krenem spet v posteljo... Danes sem že poročena namreč z njo...
Imam neke težave s črevesjem spet... Ne odvajam blata kot bi blo potrebno...
Pa še slabo mi je postajalo dans tako, da groza in vrtoglavice sem dobivala, tak da ležim... drugače pa ok user posted image

Jogi: dobijo se že jogiji z vzmetnicami, ki so obdani z gobo in imajo snemljivo prevleko, da jo lahk opereš... zasledila sem jo v pikapolonici... jaz se bom menda kar odločila za vzmetnice... nimam pojma zakaj bi ble nevarne, če sem pa sama celo življenje preživela la njih in mi niti drug jogi ne odgovarja kaj...
pač pazit moramo edino, da če so preveč rabljeni, da ktera fedra ne pokuka na plano... moje mnenje pač user posted image

porod: jaz sem zagotovo proti epudiralni... zakaj, nebi rada tukaj razpravljala, ker nočem nobene strašit pa nič... sem pa se o tem pogovorila z mojo botro, ki je medicinska sestra in je veliko bolj na tekočem o takih stvareh kot jaz in mi je rekla, da sem se prav odločila, da nočem tega... tut razlog mi je povedla zakaj ni dobro to... kake so pač posledice lahko... ampak pustmo to... rada bi čimbolj naravno rodila... v svojo glavo sem si zabila, da bom rodila po naravni poti, če se le bo dalo, če pa bo prišlo do kakih komplikacij pa itak carski rez  user posted image
torej si ne zganjam panike s tem...

še kaj pozabila?
mislim da ne... grem kar v posteljo, ker me spet hrbtenica boli...
pridne bit user posted image
noč

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3008
6.7.2010 8:13:45   
tinkatonka
Hej!

Najbrž bom pisala po obrokih današnji post, ker imam res kr nekaj stvari za napisat....

morje....krasno je bilo. Plavati z bušijem je res prijetno. Bilo nam je vroče, a smo tisti najhujši del vročine od 12h do 16h bili pri prikolici in se je dalo zdržat. Sinko je res užival, jaz sem se naplavala, jedla nisem kaj dosti, je bilo prevroče, a ko sem zadnji dan oblekle ene user posted image hlače so šle malo težje čez rit user posted image , tak da očitno sem se razširila. user posted image Je bilo pa kar nekaj user posted image na plaži, kar pa itak ni čudno ob baby boomu to leto.

porodnišnica...v petek zvečer ko sva se spravljala spat, sem zakrvavela. user posted image Čist šokirana, ker je bila sluz in sveža kri. Je pa res da mi je trebuh tudi otrdeval, nisem niti za sekundo pošiljala, ampak šla v P, raje se mirna in da rečejo, da je vse OK, kot da pa čakam doma kaj bo. In pridem ob polnoči tja, seveda me prednostno vzamejo, kljub temu da so bile v čakalnice tri user posted image , ki jim je odtekala voda in so imele popadke (luna dela svoje user posted image ). No po pregledu babica ugotovi, da je res krvava sluz in da je "vložjivo za vrh prsta", kliče dr v porodno in rečejo, da naj me pošlje gor. Jaz se tam kr  user posted image , da nočem it rodit, ker je čist prezgodaj, me je tam mirila, da to nujno ne pomeni tudi porod, ampak da me morajo opazovati. Potem me pošljejo na britje, HB klistir ne dajo, kar je bil že en dober znak,da mogoče pa le ne bom rodila. Tak da sem pristala v porodni sobi, kjer sem bila non stop priključena na CTG, ki je bil super, malega je sicer ful nerviral in je non stop brcal v to napravo. user posted image Okrog pol petih so mi naredili UZ, kjer ugotovijo, da krvavitve v maternici ni, tačas se je tudi ustavila krvavitev, da je dete na glavi user posted image user posted image , a da ima toliko vode, da bo zihr še plaval (mi je na morju zihr saj 3× položaj zamenjal, ker me je fajn zabolelo in spet so bile brce na drugi strani). Ker sem bila tok happy, da je vse OK user posted image , mi je bilo vseeno tud če se zagovori kaj za spol, ampak se ni, to je bilo itak postranskega pomena. Tak da sem še vedno kinder supriseuser posted image . No naj povem, da v teh 4h urah porodne sobe so zraven mene v sosednjih sobah vsaj 3 rodile, sem slišala zadnje pritiske (nič kričanja, le podobni zvoki, kot jih spuščajo tenisačice, ko iztiskajo zadnje atome moči) in jok dojenčkov. user posted image No potem me pošljejo na oddelek, kjer sem se HB malo naspala, tam ostala do nedelje, krvavitve več ni bilo, CTG-ji lepi. V nedeljo je bil dežuren Pušenjak, mi naredi UZ mat. vratu, reče: MV je dolg, kot bi primorec rekel, da je dolg ponedeljek brez denarja user posted image , in me odpusti domov, jaz pa piči miško na morje.  user posted image Tista vložjivost za vrh prsta, pa naj ne bi bila kritična. Imamo pa prepoved user posted image , ampak se malo drugače znajdemo, pa je tud čist fajn. Samo je hudič, če veš da ne smeš, ti bi pa tooooooook, da se ti meša. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

nahrbtnik za hrib
e....mi imamo od Deuterja, tazga tapravga za hribovce, ker je res važno, da ne boli hrbet. Sicer ne morem reči, da se je ravno amortiziral, ker smo bili z njim ene 10× v hribih, je pa res drag, ampak sej bo še za druzga, pa mogoče še za tretjega, pa za nečake/inje, ko enkrat bodo seveda user posted image

jogi za user posted image ....imam dormeo.

CSD...grem urejat papirje naslednji teden, ker moram še v službo po en obrazec, pol pa via CSD v Mostah, da zrihtam stvari

beljenje...bo tudi pri nas v roku 10 dni. Sam po barvo skočmo, spraznimo sobo in belimo user posted image . Mož razmišlja o nebeški modri, jaz pa o nežni rumeni. Sva pa skoraj oba prepričana, da imamo še enega pobalinčka in ne pupike. user posted image

.....no malo kasneje pa še naprej....

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 6.7.2010 8:23:35 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
6.7.2010 8:31:06   
katrinka
ninibo - hvala za zelje, sva z malo bolje,obe se smrkave a bo za prezivetuser posted image

ep - sm prvic brez,bom tudi tokratuser posted image

teodora - zanimivo kako sta prisla do imena, ful dobr - sej dostkrat se tko zgodi...bosta mela lustno zgodbo k vaju dete vpprasa kako sta do imena prslauser posted image user posted image user posted image

tinkatonka - dobrodosla nazaj,atlantis - jaz sem za...samo loh sele cez 2 tedna...mam zdele ful obveznosti,nasledn teden zase dohtarja pa se za malo...pa se praznovanje roj.dne pol pa ni panike...se loh kak dan zmeniveuser posted image
mene bi kap zadela da me tkole posljejo v porodna...o joj,bi se kr sesedla po mojem...samo da je vse ok in da sta doma...ja glede user posted image hehe...bo pol tok bolj lustnouser posted image user posted image user posted image

drugace pa sem jaz danes tocno 31 t noseca...torej v 32...se malo se malo...tale julij mormo narest pa bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3010
6.7.2010 8:31:47   
katrinka
SRECANJE SEPTEMBRSKIH NOSECK
v petek 9.7.2010 ob 18ih v COLNARNI - TIVOLI
user posted image user posted image user posted image user posted image

- katrinka
- nenka7
- archie
- lenca78
- bambinca
- tinkatonka

Neposredna povezava do sporočila: 3011
6.7.2010 8:35:33   
archie
Tinka: doborodosla doma!! Sedaj te cakajo tiste ne-radosti dopusti (razpakiranje, posparavljanje....)

Joj, kaksne tezave si imela!! Mene bi tudi kap zadela, ce bi me kar tako sedaj poslali v porodno user posted image .

A lahko katera pove, kje je ta Čolnarna v Tivoliju?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
6.7.2010 8:51:26   
tinkatonka
ja res je bil šok, ko rečejo destinacija:porodna. user posted image No ampak konec avgusta , začetek septembra bo spet šok, samo takrat bo tist pozitiven user posted image .

archie.....čolnarna je zraven otr.igriščav Tivoliju, mogoče veš kje je to. Če greš pri moderni galeriji pod podhodom v Tivoli in levo,  prideš do igrišču, na drugi strani bajerja je pa čolnarna.

ime....midva sva za fantka ostala pri istem, kot sva se odločlila že na začetku te user posted image , čeprav sem jaz imela vmes prebliske, da bi ga spreminjala, zdaj mi je pa vedno bolj všeč, tak da čutim, da je to "to". Za punčko sem pa na morju zlobirala še eno drugo ime, ki je meni že fuuuulll časa všeč, pa nekak možu ni bilo, no zdaj pa tud on dopušča možnost tega imena, tak da bomo šli v porodno z dvemi imeni in če bo pupa, se bova odločila, ko ji bova zazrla v učke. Če bo pa fant, je pa itak sam ena izbira. Pri Aneju je bilo pa ravno obratno, sva imela za fantka dva imena med katerimi sva se odločala, za punco pa enega. user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 6.7.2010 8:55:10 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
6.7.2010 8:54:39   
archie
joj, Tivolija pa res fuuul malo poznam user posted image . kje naj parkiram avto?
jaz ponavadi pridem po celovski iz smeri gorenjska. In parkiram na parkiriscu ob glavni cesti. A lahko dobim napotke od tam naprej? Prosiiiiiim

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 3014
6.7.2010 8:57:51   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: archie

joj, Tivolija pa res fuuul malo poznam user posted image . kje naj parkiram avto?
jaz ponavadi pridem po celovski iz smeri gorenjska. In parkiram na parkiriscu ob glavni cesti. A lahko dobim napotke od tam naprej? Prosiiiiiim

uf, uf, uf...to si me pa našla. Če boš parkirala ob Hali Tivoli na tistem parkirišču, boš mogla it čez cel Tivoli naravnost do konca, ker ta čolnarna je čist na drugem koncu Tivolija. Jaz sem vedno prihajala v Tivoli mimo moderne galerije, ker sem šla v mesto z busom, pol pa naprej v tivoli. tak da se tud jaz zdaj sprašujem kje naj parkiram. Kakšna boljša poznavalka razmer v centru mesta s parkiranjem za lažji dostop do Tivolija????

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
6.7.2010 9:03:07   
nenka7
archie, jaz te lahko na parkirišču počakam, pa greva skupaj naprej, kaj se boš matrala sama, jaz pa tako mimo pridem, tako da če se zmeniva nekih 10 do 18h pri tisti rdeči skulpturi v katero se zaletiš, če pelješ iz križišča naravnost, greva lahko skupaj naprej, kaj praviš?

tinkatonka, ne išči varstva, ampak pridi s sinkom, ker tokrat je lokacija namenoma izbrana tako, da frocki pridejo zraven! katrinka bo tudi s svojo punčko prišla, če bosta le obe zdravi, tako da ti napakiraj pobalinkota in pridita oba.

imena za fantka midva še vedno nimava, ker ga mora izbrati mož in moj edini pogoj je bil, da ima ime več kot le 3 črke. za punčko sem pa sama izbrala in bo klara, čeprav po napovedih itak ne bo punčka...

mi smo pa včeraj kupili klimo user posted image  user posted image  user posted image  sedaj počakamo še monterje, potem pa upam, da bomo zopet spali, he he... ja, to je pa ljubljana, potem me pa sparšujejo, zakaj mi ni všeč živeti v mestu... le zakaj!?

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
6.7.2010 9:21:01   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

tinkatonka, ne išči varstva, ampak pridi s sinkom, ker tokrat je lokacija namenoma izbrana tako, da frocki pridejo zraven! katrinka bo tudi s svojo punčko prišla, če bosta le obe zdravi, tako da ti napakiraj pobalinkota in pridita oba.

Ja samo razlika med mojim fantičkom in katrinkino pupiko je da moj teče in ni nič na miru, od katrinke bo pa najbrž bolj pri miru, ker je šele dopolnila dobro leto. user posted image Se mi je v Tivoliju že enkrat mal "zgubil" na igrišču, ker je ogromen in je moral vsa igrala preizkusit, jaz sem pa kot kura skakala za njim, dokler ga naenkrat nisem v množici otrok in odraslih izgubila izpred oči. Takrat mi je srce iz telesa skočilo, tako sem se ustrašila. Pa ga nisem našla par minut le, a to so bile najdaljše minute mojga življenja. Sej je bil kregan potem, ker je tako brezglavo letal, brez da bi jaz vedla kje je, ampak za miren čvek z vami ga raje pustim nekje v varstvu, kot da bi skoz skrbela kje je in kaj počne. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
6.7.2010 9:28:00   
nenka7
ja, to pa potem verjamem, da raje najdeš varstvo. glej, če se nam boš lahko pridružila, tudi ti parkiraj v tivoliju kot archie, da ne boš iskala po centru pa se tam vse tri dobimo pri tisti rdeči skulpturi, pa gremo skupaj naprej, prav? samo povedat moraš, če boš prišla, da te ne čakava.

pa če je še katera bolj ne-vešča ljubljane pa ve samo kje je parking pri tivoliju, se nam komot pridruži tam, pa gremo skupaj naprej. malo sprehodka nam bo pa samo koristil! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3018
6.7.2010 10:12:50   
Božička09
Tinkatonka, hvala bogu, da sta okej z detetom. Si ne predstavljam, da mi zdaj nekdo reče: rodit greš ... No, glavno, da je vse mimo user posted image

Srečanje: Dobro, da se nisem prijavila, ker bi spet zatajila. Sodelavko imam na dopustu, kar pomeni, da delam cele dneve, zveče rimam pa še MŠ in se mi kar frtalajsa ... Naporen teden bo tole. Ampak uživajte, jaz sme bila zadnjič tam z eno kolegico, imajo res nenormalno dobre smoothije, jaz sem pila Cherry Potterja - za deset prstov obliznit user posted image

Upam, da ste drugače okej, da uživate - sploh tiste, ki ste na morju. Midva bova verjetno pičila kar v Zreče tokrat.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
6.7.2010 10:19:41   
sanje2
pozdravček!

laliela: jaz pa bi rada vedela zakaj ni epudiralna ok, mi lahk prosim razložiš preko ZS, če ti je.

tinkatonka: mene bi pobralo od straha, pa jokala bi ko dež - no hvala bogu da ne krvaviš več.

jaz pa išem  po agencijah kakšno varianto morja seveda bolj blizu in mal bol poceni zaj ko cene spuščajo. no do zdaj še nisem našla ničesar pametnega.

ok fajn bodite, grem naprej iskat.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
6.7.2010 10:22:20   
nadka30
hay

Kako ste?
Punce jaz imam pa eno vprašanje, mogoče se bo kateri zdelo butasto ampak ok, malo me zanima tale test glede sterptokoka b. ali se kateri sanja kako zgleda odvzem brisa za ta testuser posted image user posted image user posted image . Moje g sedaj ni vse do začetka avgusta bi bilo pa fajn čebi mal vedela kaj glede tega testa da jo vprašam ali mi lahko ona odvzame ta bris oz. kam lahko grem na ta test.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3021
6.7.2010 10:28:26   
corfu
Dober dan

Danes imam dopust pa doma malo pospravljam stanovanje, obešam perilo....čaka me še sesanje in pomivanje tal.

Jaz sem se glede epiduralne tudi pozanimala pri prvem porodu je nisem imela v drupa pa in sem bila zelo zadovoljna, vsekakor če bo čas user posted image  jo bom tudi sedaj vzela. Mnenje je seveda deljeno tudi med samimi strokovnimi delavci bolnišnic, zdravnik ki je nam predaval na to temo in navedel vse + in - je rekel, da bi jo svoji hčerki vsekakor priporočil, babica v porodni se nagiba k tradiciji...jaz sama menim, da smo v tako razvitem svetu in če se da pomagat in blažit bolečino zakaj ne, no vsaj jaz tako mislim, zase...predvsem zato, ker sem v prvo izkusila vse radosti in bolečine naravnega poroda, no če se mu reče naraven ob umetnih popadkih user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
6.7.2010 10:31:09   
corfu
Nadka, meni je rekla, da se ni potrebno nič naročat in ga lahko opravijo med rutinskim pregledom, samo spomnit jo moram, kako poteka nimam pojma, naj bi si ga celo lahko delale nosečnice same doma, no vsaj take so bile informacije moje G, ko je bila na kolegiju.

Uživaj življenje...

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
6.7.2010 10:38:38   
katrinka
tinkatonka - ok, tvoj je res starejsi a moja ma tud muhe v riti ker sedaj hodi - ob pomoci seveda in ni sans da je pri miru - mogoče 5 minut...tko da k bom sadno kupo jedla jo bom mogla podkupt da bo pri miru...ostalo bove pa hodile okol mize....sej ti loh tvojega vse pomagamo lovit in nadzorovat - ce ti kaj pomagauser posted image

archie - ja najbolje da se z nenko zmenis pa prideta skup,sm ti hotla dat napotke samo je to boljsa vrjanta da greste skupuser posted image

streptokok - nimam pojma, mislim da se kot obicajen bris vzame - moja tega ne dela, dela njena soseda - pol pocakas uro da so rezultati - najbrz jih sama dela...baje so tud takoj rezultati pri nekaterih, jz sm sicer bla v prvi nosecnosti narocena da grem na odvzem a na dan k sm bla narocena sm rodila tko da...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
6.7.2010 12:16:47   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

uf, uf, uf...to si me pa našla. Če boš parkirala ob Hali Tivoli na tistem parkirišču, boš mogla it čez cel Tivoli naravnost do konca, ker ta čolnarna je čist na drugem koncu Tivolija. Jaz sem vedno prihajala v Tivoli mimo moderne galerije, ker sem šla v mesto z busom, pol pa naprej v tivoli. tak da se tud jaz zdaj sprašujem kje naj parkiram. Kakšna boljša poznavalka razmer v centru mesta s parkiranjem za lažji dostop do Tivolija????

Pomoje je najbolj udobno in predvsem najceneje, če se parkira kar v Tivoliju - na levem parkirišču. Če se gre pa pet, deset minut peš do Čolnarne, pa tudi nobene ne bo kap, saj je Tivoli lep :)

Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?