kenya
|
Čer, Pri nas se je končno malo umirilo in sta obe pospali. S taveliko se nekaj dogaja, pa mi ne uspe izvedet kaj. Kar naenkrat noče jest, pa slabo ji je...kao...mislim, da je problem spet v , kot je bilo že pri drugi. No, sej vem, da jo bo minilo enkrat. Tinca, čestitke za zamudnico Lano TandJ, super da ste doma. Je res, da je potem doma vse čist bolj umirjeno. Pa hvala za info o mrežastih hlačkah in vložkih. Bom še en paket dodatno napakirala v torbo. Čeprav žalostno, da v enih stvareh se tako ven mečejo, potem pa za osnovne ni. IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28 kenya, sem te mislila še vprašat, kako imate pritrjeno tisto posodico za umivat na previjalno. te je več punc spraševalo že v albumu, pa boš mogoče še kateri pomagala. Joj, se opravičujem, ker že celo večnost nisem nič pogledala v album. Sem pa zdaj dodala še te fotografije, za lažjo predstavo. Drugače je na previjalno s strani pritrjen navaden nosilec za police, kupljen v Bauhausu in ravno prave dolžine, da tista posodica za umivanje iz baby centra lepo sede na sredini. Mi imamo nastavljeno tako visoko, da posodica pride ravno malo pod rob in je še dodatno fiksirana z robom previjalne mize, da ne pade. Drugače ima pa moj od jutri naprej en teden dopusta in ga čaka malanje te otroške sobice, kjer je previjalna, ker je mlajša pustila odtise povsod po stenah . Bomo šli v malo bolj barvito varianto. Martinčka, tudi jaz imam danes prvič kar ornk zatečene noge, kot buhtlčke. In vene so mi stopile vse ven, pa vse me neki srbi in peče po podplatih . No, ampak tele 3 tedne bomo še zdržal, a ne? In zdaj po tretji , sigurno ne bom nič pogrešala tegale mojga trebuščka . Naja7, mene refluks in kislina ubijata ponoči. In imam kar ob postelji rupurut. Pomaga vsaj malo. Ker mi nič drugega ne pomaga. Vzamem pa 1 ali 2 v celi noči, ker drugače tudi ni za zdržat. Zdej grem pa še jaz malo po dolgem. Jutri zjutraj pa končno k frizerju . Že komaj čakam. Lahko noč.