|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010 - 2.del
5.7.2010 14:42:40   
arruba
Kat09 čestitke tudi od mene!

Bina83, tebi pa srečno v četrtek!

pa seveda tudi srečno vsem ostalim, če katera že globoko diha..                                                            user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 301
5.7.2010 14:57:17   
Fargesia
Kat09, čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 302
5.7.2010 15:14:12   
DanijelaNeli
Kat mi je poslala tudi slikico,...ampak brez njenega dovoljenja je ne bi objavljala tukaj,...raje v naš album,ne...

Zdaj čakam moja dva kavbojca...dala sem pašto kuhat in še prej sem naredila omako iz pelatov in bučk...kislo-sladka...Pa stročji fižol v solati,...Jst sm se že prej najedla... Zdaj bi mi pa pasal en jogurt ,kateri je zame najboljši na svetu,...samo da je mrzel...

user posted image

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 303
5.7.2010 15:53:24   
nagaja28
čestitke Kat in Blaž user posted image  user posted image . čim hitrejše okrevanje.

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 304
5.7.2010 16:34:11   
nagaja28
kenya, sem te mislila še vprašat, kako imate pritrjeno tisto posodico za umivat na previjalno. te je več punc spraševalo že v albumu, pa boš mogoče še kateri pomagala.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 305
5.7.2010 16:36:57   
TandJ
ojla punce.
no pa se vam se jaz javim nazaj...
mi smo vceraj prisli domov iz porodnišnice-hvala bogu, ker notri je pravi kaos.
zdaj se doma rihtamo in je veliko boljše.
naša Zala je že dobila nazaj težo, ki jo je imela ob porodu in se počuti super.
jaz sem še tako, tako, ker me šivi še ful bolijo. se niso ravno potrudili tisti ki so me šivali :)
še nekj hitrih nasvetov za tiste ki mislite roditi v ljubljani:
imejte s sabo svoje vlozke, in hlačke, ker jim vsega primakuje. nam so dali en paket vložkov in so rekli to je to, ostalo naj vam prinesejo od doma. groza!
meni so ZELO prav prišle še nasledje stvari:
nastavki za dojenje, krema za dojke in blazinice,...
nadaljujkem pol
mormo se it dojit

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 306
5.7.2010 16:49:04   
Bina 83
Oooo TandJ, super , da si se javila!

Kako to misliš kaos? Aje res full gužva v p?user posted image
Kako je bilo ko si se zbudila po narkozi? Kakšni stranski učinki? Kdaj so ti prinesli malo? Si jo imela ponoči pri sebi? So obiski še vedno dovoljeni le za partnerja?

Hvala za odgovore, če ti bo slučajno uspelo odpisat!

Drugače se pa lepo cartajte, lepo je slišat da je Zala ok, držim pesti da boš tudi ti kmalu okrevala in da bo bolečina zaradi šivov kmalu popustila!user posted image

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 307
5.7.2010 17:42:09   
Martinčka
user posted image user posted image Kat09 čestitke... user posted image user posted image droben fantiček:)

jaz pa iz celja ravnokar, sem si kupila končno dvojne geoxe ki bodo pasale k vozičku v viola barvi..ahhahauser posted image

oblačila za dojenčke: kolegica je rodila pred 14 dnevi in ko je patronažna prišla k njej jo je full kregala ker je imela ta mala gor čez bodi tri četrt hlačke... je rekla da naj bo samo v rahlem bodiju in brez kapice ker v tej vročini dojenček tudi ne more zdržat če je preveč oblečen... tako da jaz bom res mela našo pupo oblečene v dolg rokavček samo prve dni ko bova doma bolj na hladnem, ko bova pa šli na prvi sprehodek bova pa imeli samo gor bodi oziroma oblekico ali kratek pajacek...

TandJ super da ste že doma... bolečine ob šivih bodo tako popustile, važno da ste vsi zdravi in srečniuser posted image

a imate kakšne ekstra posodice pripravljene za umivanje user posted image ? jaz sem mislila kar eno plastično iz kuhinje vzetiuser posted image .. al je treba kaj posebej kupiti?

nič zdaj pa grem kričat na prodajalke v baby center ker že 6 teden čakam na previjalno podlogo ki bi jo morala dobit v ENEM TEDNU!!!!!!!!!AAAAAAAAaaaaaAAA... še voziček je na koncu prišel prej, čeprav ga še čakam da ga pripeljejo kam bližje našim krajem, ker ne grem v ljubljano po njega, ker nisem jaz kriva da sem mogla čakat nanjga en mesec več kot so obljubili... skratka vse kar sem naročila pri njih, razen posteljice je šlo čez vse meje normalnega čakanja!

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 308
5.7.2010 18:24:14   
nagaja28
ne, martinčka, je vseeno, kakšno posodico imaš. mene je samo zanimalo, kakšen patent ima kenya, da ji posodica tako gor stoji ob previjalni user posted image . lahko pogledaš v njenem albumu.
za vložke je pa že od nekdaj tako, da dobiš samo 1 paket v P. samo brisače in halje so pa 2 leti nazaj menjali 2x na dan.
TandJ drži se, saj bo kmalu nehalo bolet.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 309
5.7.2010 18:24:27   
naja7
TandJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo se cartajte...

Martinčka v kirem BC ti tolk živce pijejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgaga me bo pokopala, ne vem kaj  naj še pojem popijem da me ne bo več tako žgalo!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 310
5.7.2010 20:32:07   
Martinčka
V velenjskem Naja7!!!!! v trebuši ali veleja park.. jaz pravim tistmu centru kar trebuša! itak je kr nekejuser posted image ...
za voziček so mi pa pili živce v ljubljanskem v btcju...

jaz imam danes prvič noge tako otečene da prav vidim da niso iste oblike kot jih imam mv spominuuser posted image ...  sam čutim pa ne kaj, sam videt ni preveč luštnouser posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 311
5.7.2010 20:38:35   
petrca2507
kat09, čestitke za sinčka user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 312
5.7.2010 20:46:22   
anajrim
Kat 09 - pa si ga le dočakala...princa...čestitam!!!

jaz pa ne vem več kaj naj pišem...sem pa danes kar ok...spet sem se naplavala in shladila...joj je luštno...

TandJ - super da se imate fino...šivi pa bodo nehali bolet...brez skrbi...še malo potrpi...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 313
5.7.2010 21:07:12   
naja7
Jaz vse nakopujem v Sg BC tam so najbol prijazne najbol ustrežljive in dobim še tist kar one nimajo v trgovini ampak imajo v kateri drugi...
In sem ful zadovoljna, mela sem sicer 3 tedne zamude z vozičkom ampak je bila krivda ljubljanske nabavne, ker je narobe razumela in poslala buzza 3 namesto 4, in sedaj ga lepo skladiščim pri njih kak teden še potem pa bom šla ponjuser posted image doma bi mi bil v napotu vsaj zaenkrat.

Tako da jaz ti priporočam, da če je možno pojdi raje v SG ker boš velik bolj zadovoljna...

OTEKANJE, OTEKANJE, OTEKANJE in ZGAGA na potenco, kolk je tistim fajn ko so sedaj v enem 5 mesecu k ziher nimajo takih problemov, ko jih imamo pa nekatere izmed nas ko smo v 9user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 314
5.7.2010 22:44:45   
DanijelaNeli
user posted image

ku-ku zamudnica Lana je končno tu! 3190g težka in 50 cm velika,prava bejba kot se šika.
Srečkota Tinca in Klemi (več pa ko prideva domov).Pozdravček vsem

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 315
5.7.2010 22:46:21   
DanijelaNeli

Čestitke Tinca!!!
Dobrodošla LANA

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 316
5.7.2010 23:37:06   
kenya
Čer,

Pri nas se je končno malo umirilo in sta obe pospali. S taveliko se nekaj dogaja, pa mi ne uspe izvedet kaj.user posted image  Kar naenkrat noče jest, pa slabo ji je...kao...mislim, da je problem spet v user posted image , kot je bilo že pri drugi. No, sej vem, da jo bo minilo enkrat.

Tinca, čestitke za zamudnico Lano user posted image  user posted image  user posted image

TandJ, super da ste doma. Je res, da je potem doma vse čist bolj umirjeno. Pa hvala za info o mrežastih hlačkah in vložkih. Bom še en paket dodatno napakirala v torbo. Čeprav žalostno, da v enih stvareh se tako ven mečejo, potem pa za osnovne ni.

IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28

kenya, sem te mislila še vprašat, kako imate pritrjeno tisto posodico za umivat na previjalno. te je več punc spraševalo že v albumu, pa boš mogoče še kateri pomagala.

Joj, se opravičujem, ker že celo večnost nisem nič pogledala v album. Sem pa zdaj dodala še te fotografije, za lažjo predstavo. Drugače je na previjalno s strani pritrjen navaden nosilec za police, kupljen v Bauhausu in ravno prave dolžine, da tista posodica za umivanje iz baby centra lepo sede na sredini. Mi imamo nastavljeno tako visoko, da posodica pride ravno malo pod rob in je še dodatno fiksirana z robom previjalne mize, da ne pade.

Drugače ima pa moj  user posted image  od jutri naprej en teden dopusta in ga čaka malanje te otroške sobice, kjer je previjalna, ker je mlajša pustila odtise povsod po stenah user posted image . Bomo šli v malo bolj barvito varianto.user posted image

Martinčka, tudi jaz imam danes prvič kar ornk zatečene noge, kot buhtlčke. In vene so mi stopile vse ven, pa vse me neki srbi in peče po podplatih user posted image . No, ampak tele 3 tedne bomo še zdržal, a ne? user posted image
In zdaj po tretji user posted image , sigurno ne bom nič pogrešala tegale mojga trebuščka user posted image   .

Naja7, mene refluks in kislina ubijata ponoči. In imam kar ob postelji rupurut. Pomaga vsaj malo. Ker mi nič drugega ne pomaga. Vzamem pa 1 ali 2 v celi noči, ker drugače tudi ni za zdržat.

Zdej grem pa še jaz malo po dolgem. Jutri zjutraj pa končno k frizerju user posted image   user posted image . Že komaj čakam.

Lahko noč.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 317
5.7.2010 23:38:58   
eelyy
Čestitke mamicamuser posted image user posted image

se vam nahitrico javim potem pa spat,sinoči sem mislila da gre zares sem se kar ustrašila bolečine iz hrbta so se kar stopnjevale kakšne pou urce in nonstop mi je otrdeval trebuh sem bla čist mem,sem kar zaspala in držala tel. v rokah  ker sem po intervalih opazovala,če gre za popadke.
A je to znak d abom prej rodila,ko je rok ali je to čisto normalno,....

Punce koliko časa potuje voziček po pošti?

nočko se jutri beremo**

Neposredna povezava do sporočila: 318
6.7.2010 8:18:28   
nagaja28
bravo tinca, no pa si jo dočakala, tvojo princesko user posted image  user posted image  user posted image  zdaj bo najverjetneje čakanje šlo v pozabo user posted image .

kenya hvala za odgovor. mi imamo tudi tako posodico, zato sem spraševala.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 319
6.7.2010 8:43:05   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Čestitke Tinca!!!
Dobrodošla LANA

No končno... BRAVO TINCA:::ČESTITKE

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 320
6.7.2010 8:46:25   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

Čestitke mamicamuser posted image user posted image

se vam nahitrico javim potem pa spat,sinoči sem mislila da gre zares sem se kar ustrašila bolečine iz hrbta so se kar stopnjevale kakšne pou urce in nonstop mi je otrdeval trebuh sem bla čist mem,sem kar zaspala in držala tel. v rokah  ker sem po intervalih opazovala,če gre za popadke.
A je to znak d abom prej rodila,ko je rok ali je to čisto normalno,....

Punce koliko časa potuje voziček po pošti?

nočko se jutri beremo**

Te bolečine se meni dogajajo zdaj že 4 dni...tako da tudi jaz ne vem če to kaj pomeni...očitno pa gre za lažne popadke oz za pripravo na porod...jaz imam čez 2 dni rok in bomo videli kako in kdaj bo!!!  Komaj čakam...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 321
6.7.2010 9:29:08   
DanijelaNeli
Jutro...
Danes za razliko malo bolj sveže...Čeprav se je že začelo segrevat...
Bila sem že v vrtcu in v trgovini...
Trenutno smo pri user posted image  nekaj malega pojedla,ker sem bila že pošteno lačna...že veraj ko sem šla spat,sem samo en jogurt pojedla..

Spali smo Ok,dva sprehodka naredila do wc-ja,...Zjutraj sem spala kot top,da nisem niti mojega slišala ko je šel delat,...

Kaj kuhate danes?
..Jst sm si omislila kar francosko solato in malo pohanega piščanca...

Eelyy & anajrim...lahko to pomeni kar en začetek oziroma priprave na porod.Ta faza je lahko hitro minljiva ali pa traja in traja...vse do tistega ta pravega začetka...
A so se vam user posted image  spustili bolj nizko v kanal?

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 6.7.2010 9:30:07 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 322
6.7.2010 11:06:15   
Martinčka
tinca čestitkeuser posted image user posted image user posted image ... moja je pa že zdej težka 3330, kaj šele bo ko ven prideuser posted image

eelyy iz kod pa čakaš voziček? odvisno iz kod in na kakšen način so ga poslali!? jaz včasih dobim pakete npr iz anglije v treh dneh, včasih pa v 10 dneh...

naja7 sej so tukaj prodajalke tudi full prijazne, sam dobava jih malo heca...

jaz sem pa do zdajle spala.. me je skor kap ko sem na uro pogledala... pa sem še vedno čisto brez energije in zaspana.. ne vem kaj je to danes ker sem drugače prav poskočnauser posted image

DanijelaNeli moja pupa je bojde kar nizko, ampak so rekli v P da bo šla še nižje in da bom vedla kdaj bo to ker se mi bo trebušček malo zmanjšal.. jutri imam pregled v P pa bomo vidli kaj mi bodo rekli.. že komaj čakam!

Neposredna povezava do sporočila: 323
6.7.2010 11:31:56   
pilotina
Kat09 in Tinca...čestitke user posted image user posted image user posted image in uživajte ter lepo se cartajte

včeraj je bil moj PDP in je bil ctg kar nemiren, odprta sem 1 cm in dojenček je z glavico fiksiran, imam tudi popadke, ki niso konstantni...čakamo

DanijelaNeli...sem šele včeraj videla v albumu...ti pošljem sms, ko rodim user posted image , hvala user posted image

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 324
6.7.2010 11:54:04   
soncekray
Tinca cestitamuser posted image Pilotina ti bos pa zgleda tud kmaluuser posted image

Jaz vam ze malo zavidam, ker bi tud jaz rada ze dobla mojo strucko v roke. Po drugi strani sem se pa zdaj malo umirila in vem da je za vse najboljse da je noter dokler pac mora bit.. Pa tud jaz imam se kr nekaj obveznosti ta teden, tak da ji se dam malo casa..

Drugac cutim spodaj pri jajcnikih kot neke lazje krce. Se posebej ponoci. Komaj cakam na ctg v petekuser posted image

Danes je pri nas bolj znosno in sem sla z Rayem na en dooolg sprehod. Moja mami ga je zjutraj hotela peljat ven in ni hotel vstat, pol sem pa jaz rekla ce greva ven in je v istem trenutku bil pri vratih. Tak da, glede na to, da ima moj pes finte in isce mojo pozornost, si komot predstavljam da zna bit pri tistih ki ze imate otroke, prav pestro..

Zdaj grem pa na cvek s prijatlejicami. Me je prijelo tisto, da bi rada se vse videla in naredla zadnjic preden rodimuser posted image . Pa se danes sem ugotovila da pride 13.7. Amy Macdonald v Lux in bi ful sla na koncert. Sam nekak ne vem ce se bo izslo..

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?