Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 9:22:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Prebrano, imaš odgovor... Valda ni nobenega problema ;)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 9:28:16
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko jaz tudi mislim, da bi ti mogli upoštevati to, da si noseča.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 9:31:07
|
|
|
|
Anonimen
|
saj upoštevajo. pa potem imaš ko rodiš na vsakega živorojenega otroka pravico za 1 leto dodatnega podaljšanja študija če se ne motim.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 9:33:49
|
|
|
|
Arwenko
|
Ja, saj upam, da mi bojo. Bom videla, zdaj bom itak odposlala tole, pol pa videla dalje. Pač probala bom zvlečt kar se bo dalo, če ne pa pač ne...pol se bom pač morala dogovarjat, da to nekako po obrokih plačujem.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 9:35:17
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko koliko pa ti še manjka do konca?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 9:51:33
|
|
|
|
Arwenko
|
1 redni izpit (samo seminarska z ustnim zagovorom), 2 diferencialna (ta sta težka ful) in pač magistrska naloga.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 9:54:47
|
|
|
|
lidik
|
o jaz držim pesti, da ne bodo komplicirali in pa seveda da ti čimprej uspe to skoz spravit.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 10:27:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jop, se pridružujem pestkam!!! Kje so pa danes vse ostale??!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 10:29:12
|
|
|
|
lidik
|
ja ne vem...se tudi jaz sprašujem.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 10:30:05
|
|
|
|
Anonimen
|
danes je zatišje, zgleda, da imajo vse delo. jaz bom pa tudi šla počasi na kavo pa po malico...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 10:31:48
|
|
|
|
Arwenko
|
hja, res je prav mirno danes, ne samo tukaj, ampak tudi na ostalih forumih se mi zdi
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 10:34:23
|
|
|
|
lidik
|
kaj si boš kupila za malico? Jaz bom danes šla tudi v trgovino.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 10:36:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Arwenko: sem jaz tudi opazila... lidik: hmm verjetno kar kakšen rogljiček in obvezno tekoč jogurt. Jogurt spijem vsaj en na dan zaradi prebave...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 10:39:02
|
|
|
|
lidik
|
jaz pa jogurt spijem vedno zjutraj. Skoz pa ne morem. Pol mi pa idej zmanjka. Aja Arwenko veš sem se zadnjič spomnila da ti kupiš tisto narezano sadje v sparu. No naj ti povem, da ta naš ni tako napreden, ker ga nimajo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 10:48:08
|
|
|
|
Oxer
|
Dan. Jaz bi brez narezanega sadja v s...u bila krepko prikrajšana za ananas, ki ga obožujem. Bi še katera zdejle drnjohala v postelji??? Še sreča, da je poletje in je v službi bolj na easy, ker lahko vsake tolko časa za minuto ali dve zaprem oči.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 10:52:21
|
|
|
|
lidik
|
hmmm kaj pa vem, drnjohala ravno ne bi, bi pa sigurno kaj druga počela, kot tu v službi čas zapravljala. Hja, ne vprašaj kako je mene razjezilo ker ni tega sadja pri nas. Mislim adijo pamet, še vedno smo daleč zadaj.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 10:58:19
|
|
|
|
Eruvande
|
Jaz sme bila pa danes ze 2x v zdravstvenem. Sem mogla dat kri za ščitnico (pred in po tableti). Jutri imam 3d morfologijo pri Gašperlinovi, v petek sem si pa izborila zobozdravnico. Še sreča, da imam dopust...če ne, ne vem, kako bi me gledali v službi ;) Zobozdravnica gre drug teden na dopust in je ni do srede avgusta...mene pa vsake toliko časa špika v enem zobu. Upam, da ni hujšega, ker kolikor vem, nam ne sme dat inekcije, ne?
< Sporočilo je popravil Eruvande -- 5.7.2010 10:59:02 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 11:07:22
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz pa sem danes samo do 13h tukaj, ker šibam na sestanek v Lj, jutri sem pa tudi cel dan v Lj, seveda se moram za te sestanke tudi pripravit in seveda mi zmankuje časa...grrrr... Zdaj si pa grem kr tukaj v pekarno po neko štručko, ne zdržim več brez. Drugače pa faza najhujše zaspanosti je pri meni že mimo, se je zdaj prešaltala v malo manjšo, skoraj normalno zaspanost, glede na to, da sem zaspančke že po naravi. Mene je samo strah, kako bo z , ker po kakšnem tednu pomanjkanja spanca se jaz fizično čisto vsujem, upam da me bo adrenalin gor držal vsaj
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 11:08:21
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Eruvande Upam, da ni hujšega, ker kolikor vem, nam ne sme dat inekcije, ne? Jaz vedno pozabim vprašati svojega G, kako je s to inekcijo. Ker predno sem ugotovila da sem N me je moj zobozdravnik naročil in povedal da bova en zob popravljala, da sej naj nič ne skrbim, da bom itak dobila inekcijo, ker drugače bo bolelo ko . No in en teden pred terminom jaz ugotovim da sem N in seveda se tja niti ne odpravim. Zdaj pa vedno pozabim vpfrašati G ali lahko dobim inekcijo ali ne.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 11:14:56
|
|
|
|
Arwenko
|
Pušenjak je enkrat napisal, da lokalna inekcija od zobarja nikakor ne škodi...nimam pa zdaj časa iskat njegovega konkretnega odgovora.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 11:32:28
|
|
|
|
Anonimen
|
No tudi v našem Šparu niso tako napredni, da bi imeli narezano sadje. Sem ga že parkrat iskala. Pa včasih so imeli vsaj one solate ko so s prelivom pakirane, zdaj je pa še to šlo v maloro... Tako da "mlatim" polnozrnato žemljo s kuhanim pršutom, sirom pa tekočim jogurtom. Mmmmm tud ok
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 11:36:12
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko hvala ti. Sej jaz bom počakala do 19. do pregleda, pa ga takrat vprašam. Bomo videli kaj bo rekel in če reče da ne škodi, se naročim. T.Z. zdaj si mi pa lušte naredila.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 11:37:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik T.Z. zdaj si mi pa lušte naredila. nalašč, da veš. zato ker si jih ti meni zjutraj. mmmm pa kavica je tudi pasala ;)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 11:46:59
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: lidik T.Z. zdaj si mi pa lušte naredila. nalašč, da veš. zato ker si jih ti meni zjutraj. mmmm pa kavica je tudi pasala ;) prava lisica si ti !!! Sej jaz tudi grem kmalu.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.7.2010 12:00:07
|
|
|
|
Eruvande
|
Jaz sem si pa mal prej naredila smoothie iz gozdnih jagod, domačih malin in banane...pa mal sladoleda noter :) Si lahko privoščim, ko sem doma. V službi imamo pa tak tam prehrano, tak da nimam kej veliko zbirat. Kar je tisti dan na jedilniku.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?