![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.7.2010 18:01:14
|
|
|
|
koala.cek
|
meni so pa narodnjaki všeč....tista taprava kolo muzika
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.7.2010 19:00:19
|
|
|
|
Leela
|
koalcek- traja en teden "cel" dan. Zjutraj, ko greš v službo ga odložiš, popoldne pa pobereš. Lahko gredo tudi spat po kosilu, če želijo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.7.2010 20:07:39
|
|
|
|
koala.cek
|
pišuka, crknjena sem. prekladanje cunj sem in tja. pa da bajto malo v red spravim, pa vmes kuhanje...huuuuhh. sam še spat dam fante, potem pa se zleknem po dolgem in počez
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.7.2010 21:30:21
|
|
|
|
PapuaNG
|
joj koala, si me spomnila, da mam jst tut še za likat. Eh, bom jutri, danes se mi ne da. Kot da se mi bo čez teden kaj bolj dalo Mali ma čist zamašen nos (spet), mu na polno teče. Komi čakam, da gremo na morje, tam se je to v enem dnevu porihtalo. Škoda le, da je do tam še tri tedne. Smo pa malega zmatrali čist. Ne vem, od kod mu toliko energije, da cel dan okoli hodi, teče...hah, ga je v parku ena punčka, malo starejša od našega, čist napadla, ga božala, on je pa bežal za hrib No, po nekaj poskusih ni več bežal in se je celo nekaj hotel igrat z njo. Pol so jo pa itak že starci stran odvlekli... Moj gre še mal delat, jst pa pred tv čilirat, jutri je spet delovni dan...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.7.2010 21:44:49
|
|
|
|
Anonimen
|
tok-tok... že spita. sva ju samo preložila iz avta v posteljo. niti mali mali se ni zbudil... danes sem ga nazadnje dojila za opoldansko spanje! imela sta se krasno. meni pa je bil dan malo ležerno do pretežno sanjavo razpoložen. ko sem prišla v kuhinjo pa cela poplava! še dobro, da imamo ploščice po tleh. kaj je bilo takšno neurje v Lj?? ja, seveda, balkonsko okno smo pustili odprto. kot vedno. Papua, calpola mu jaz ne bi preventivno prevečkrat dajala, da se ga ne navadi. je fino, da si sam ustvari imunski sistem. no, moje mnenje. so pa luštni tile naši malčki, ko odkrivajo nove simpatije! lahko in lepo noč vam želim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.7.2010 21:49:27
|
|
|
|
majana79
|
na calpol se ne morejo navadit, kokr vem, ker je to paracetamol, tko k lekadol... naj me Tanja al pa lejkica popravta J. je tut danes dobil svečko, ker ga čist preveč zobki matrajo... k.tja, v LJ je blo ornk neurje, tako da ni čudno da vam je notr neslo jaz pa kao likam, samo se mi tako ne da... rabim odmor po vsaki stvari
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.7.2010 22:23:48
|
|
|
|
koala.cek
|
mah jst ne likam. več. samo srajce, pa tu pa tam kakšno majčko. enostavno ne sfolgam papua - našima je cel teden na morju teklo iz nosa na hektolitre. upam, da sta se spucala za eno leto vnaprej calpol - do sedaj mu ga še niti enkrat nisem dala in naj recimo pri tem ostane naš je pa take sramežljive sorte, da dol padeš. če ga kdo začne ogovarjat, kar glavo skloni in tako z učkami kao naskrivaj gleda. se mi zdi, da so v tem obdobju taki luštkani. pa občutek imam, kot da bi hotel kaj povedati. skoz neki čmljtbalkljauklaabaa..... spimo pa samo še enkrat na dan. gre spat tamo okoli pol dvanajste in spi do pol treh. tako nekako. se trudimo, da ujamemo vrtčevski ritem. uživajte v nedeljskem večeru !
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.7.2010 8:16:23
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG ni blo nč narodnjakov kati? Je sodelavec pravil, da se je enkrat mimo peljal in so bli narodnjaki za musko... Mi smo pa pojedli, je moj skuhal orjaškega lignja. Niti nisva vedela, kako bo, ko sva kupovala, pa še pol so naju na kulinariki čist prestrašil, da je to ne vem kok zanič. No, na koncu je bilo prav okusno. Mogoče ne tok, ko hobotnica, vseeno pa ni zanič. Zdej pa brata od mojga čakam, gremo na sprehod, moj je šel pa delat. Zvečer se pa še s starci dobimo, ker gredo jutri za dva tedna v turčijo (posljavljamo se pa kot bi šli najmanj za en mesec ). Vreme je pa super zdej-ravno prav toplo-hladno... ne....nobenga....je blo pa ppoooolllhhhnnnoooo druzin z otroci isto starimi kot tija in mlajsimi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.7.2010 8:51:26
|
|
|
|
KatMat
|
kje pa se skrivate danes?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.7.2010 9:24:58
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, noč je bila spet grozna. Mali se je spet zbujal-okoli enajstih zvečer je tak jokal, da ga deseti minut nisem mogla potolažit....se je zvijal sto na uro, sem ga komaj lovila, ker mu nikakor ni pasalo. Pol je pa kar zraven mene spal, tako da sem ga lahko takoj potolažila, če se je zbudil... calpola mu pa tut jst nočem preveč dajat, ampak sploh več ne vem, kaj nej naredim. Bomo dans probal brez, ker mu očitno tut to ne pomaga. Pa še nos ma zamašen, da še dude ne more konkretno v ustih držat...je pa kr neki prdel, ampak ne vem, od česa, ker ni res nič takega jedel... majana, a si ti že sprobala tole s homeopatom, ne? Kaj pa daješ zdej malemu?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.7.2010 9:38:36
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat bi sel kdo z nami v Pekel? al pa na Velko planino? Mi smo blizu Pekla doma, če misliš jamo v Savinjski dolini. Če boste kdaj imeli namen it, povej! Če pa misliš Pekel s Hudičem in ognjem in ostalimi grdobci, potem pa ne gremo zraven!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.7.2010 9:41:53
|
|
|
|
tubby
|
hoj hoj M se je pozdravil zdaj pa mene vse nekaj matra Boli me grlo pa kar celo telo, cela sm švoh, kaj bi to bilo? Razmišljam o pregledu pri zdravniku, ful težko požiram, po mojem mam že vse zateklo vprašanje? Kam se bl splača s petletnico u Lj na bazen? Atlantis ali Laguna? Je pa drago kaj? Kje majo tak lušten zunanji otroški bazen? kak dan bi jo peljala da ji ne bo dlgčas pa še mani bi pasalo papua kaj pa tvojega matra? a to večkrat al sm zdaj? T je učer cel dan jamrala da boli trebušček, kuhala sm ji kamilice pa požirek Jgra sm ji dala zvečer k ni mogla zaspat pa Calpol sm cel dan ni kakala
< Sporočilo je popravil tubby -- 5.7.2010 9:42:21 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.7.2010 9:53:59
|
|
|
|
KatMat
|
majana to tud mene zanima
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.7.2010 9:56:18
|
|
|
|
KatMat
|
laguna je 14 eu celodnevna...pa lahko gres umes dam pa spet nazaj....majo pa samo celodnevne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.7.2010 9:58:14
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat laguna je 14 eu celodnevna...pa lahko gres umes dam pa spet nazaj....majo pa samo celodnevne sm gledala cene pa se mi zdi da se Laguna bl splača od Atlantisa? pa še lepš je najbrž? Ne vem k v Atlantisu zunej nism bla. Če greš pa lh umes dam je pa sploh superca
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.7.2010 10:37:43
|
|
|
|
ledenka
|
jutro še ena ura šihta, pol grem pa po mulca vikend... bi rabla še kak dan. letam okol ko sneta sekira. eh.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.7.2010 10:43:15
|
|
|
|
ledenka
|
majana, dobro opravita v vrtcu!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.7.2010 11:17:41
|
|
|
|
maja1488
|
No...a pride katera jutri v Mičkatorja v PO?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.7.2010 11:19:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek meni so pa narodnjaki všeč....tista taprava kolo muzika za na vse žure garantirana fešta IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: KatMat bi sel kdo z nami v Pekel? al pa na Velko planino? Mi smo blizu Pekla doma, če misliš jamo v Savinjski dolini. Če boste kdaj imeli namen it, povej! Če pa misliš Pekel s Hudičem in ognjem in ostalimi grdobci, potem pa ne gremo zraven! a res.. ja zakon IZVIRNO SPOROČILO: KatMat laguna je 14 eu celodnevna...pa lahko gres umes dam pa spet nazaj....majo pa samo celodnevne men so totalna bedarija... včas em hodila k je bil še Štern.. zdej k je pa Laguna sem bla pa sam enkrat.. gužve, predraga karta, nič posebnega, otrc skačejo v vodo pa laufajo čez brisače - mal je manjkal da ga nisem prtegnla,... skratka mene tm not nikol več ne vidš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.7.2010 11:21:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 No...a pride katera jutri v Mičkatorja v PO? jz žal ne morm
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.7.2010 11:30:03
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: KatMat laguna je 14 eu celodnevna...pa lahko gres umes dam pa spet nazaj....majo pa samo celodnevne sm gledala cene pa se mi zdi da se Laguna bl splača od Atlantisa? pa še lepš je najbrž? Ne vem k v Atlantisu zunej nism bla. Če greš pa lh umes dam je pa sploh superca men je blo super....bli smo v naravni senci na travci,tija je lahko okol cepljala pa se mi ni blo treba bat da bo kam odpeketala ker sm jo skoz gledala...za kopat je tud fajn...tud notr cene niso ne vem kaj velike...fajn je pa blo ker ko se je uscal smo sli dam jest pol pa nazaj plavat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.7.2010 11:50:11
|
|
|
|
KatMat
|
pekel pri borovnici
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.7.2010 11:57:13
|
|
|
|
ivanamdb
|
zivjo punce! dans sm jezna kot Prisla nazaj s sluzbenega tista krava (ker ni drugo kot to) k mi je prejsnji teden rekla da morm it na sluzbeno ta teden. In celo sceno o tem kako so jo njena 3 otroka cakala pokonc ko se je vrnila ker so jo toooolk pogresali. Jaz D ze kolk cajta nisem vidla iz zarad tiste jo se ne bom do avgusta....ma tolk mi vse gre na nerve. In potem sm se izvedla da je en tip iz enega drugega oddelka dobil “promotion” in bo lahk delal od doma...men pa so rekli takrat da to ni mozno. Ma matr...... cez urco grem domov, moram pakirat cunje za v amsterdam. k@@@@@@@@
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.7.2010 11:59:17
|
|
|
|
Dudica1
|
Haj! Za pekel se zmenimo kati jaz sem že bla in bomo še sigurno hodili ker je luštno. Lagune jaz ne poznam,bli smo zdej v bernardinu in je luštno...drug teden najbrž gremo na morje k prjatlci mal se namočit Jutri ne morem v Po.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.7.2010 12:02:01
|
|
|
|
ivanamdb
|
uuhhhh lep avatar Dudi! ah kvescion - ma ni tale pot za v pekel kot "trekking" steza? mislim, vozicka se ne da pelat, a ne?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.