Jessy
|
Da se še jaz malce javim! Pri nas vse po starem. Tobija je full živahten in miga z rokami in nogami tako močno, da se sliši eno samo butanje. Zadnje tri dni je pogruntal, da lahko proizvaja drugačne zvoke in je začel cviliti in zdaj je njegov pogovor zgolj skupek cvilečih glasov. Ma, prav simpatičen je, ko začne! Ker je obračanje na trebuh natreniral v nulo, je v sekundi na trebuhu, a ker nazaj na hrbet ne more, se začne kregat in kregat, tako, da je treba hitro pomagat, ko se naveliča, da gre nazaj na hrbet. Je pa za obračanje na trebuh časa do 6. meseca. Se spomnim moje Neje, da se še pri šestih mesecih ni obrnila na trebuh, se je pa potem prav kmalu začela. Je zelo različno to, ja! Drugače pa pridno papcava gosto hrano. Zaenkrat mu dam riževo mlečno kašico enkrat dopoldne ali pa pozno popoldne, če dopoldne kam greva. Za čas kosila sem mu začela kuhati pire krompir, katerega ima zelo rad, krompirju pa sem že 2x dodala kuhano korenje, kar pa mu ni prav zelo všeč. Je pa res, da sem najprej dala malo korenja, drugič že več, danes pa mu bom dala čisto malo krompirja, da bo korenje prevladovalo. Mi pa gostega obroka poje bolj malo, nekje od 50 do 70 ml, po vrhu pa čisto malo še potegne, tako da očitno ima kar dovolj. Se pa na splošno doji zelo kratek čas. Vleče tistih 5 minut kot norec in je sit! Podre kupčka in konec! zgleda, da je tako močan, da ima to zadosti. Tudi poliva mi precej manj, a še vedno veliko. Imam vedno do konca nabasano torbo z oblačili, kadar kam gremo. Ponoči mi je končno začel lepo spati, a se ne bom še preveč hvalila, da si ne premisli. Današnja noč je bila idealna! Spati je šel ob 19.30, ko se je tudi podojil, potem pa spal brez bujenja vse do 3h, nato pa še do 6h, zatem je še zaspal do 7.30, ko sva končno vstala! Enkratno, res! Sem se tudi jaz naspala, ker sem šla že pred 22h spat. Strumf, Moravske so enkratne!!! Mi smo skoraj domačini gor! Če kart za bazen nimate vključenih v ceno, se vam bolj splača hoditi kopat v hotel Vivat, ker je ceneje, pa še drugačen nakup kart je možen in dokler otroci niso tako veliki, da rabijo tobogane, je čisto ok (tam jih nimajo). Imajo na spletni strani objavljeno, če te zanima. Zoey, sta bila s tvojim pohvaljena za včerajšnje fotografiranje! Kljukec? Je kdo omenil Kljukca? Jeeeeee!!! Jaz bi tudi cukr!!!! Kdaj v sredo pa? 3Soncek3, le zakaj se mene ne prime ta vročina pri hrani??? Meti.v, je Jan že bolje??? Ko bosta naslednjič cepljena, moraš povedati, da je imel reakcijo. Sicer običajno to tudi vprašajo, a če slučajno pozabijo, sama omeni.