metuljcek321
|
populis, jaz zdaj kar zunaj kuham, k je tko vroče. Imamo streho, spodaj imam kuhalnik, umivalnik - še tuš je, če se preveč popacaš, lahko še sebe umiješ. Maleška čofota v svoji školjki, jaz pa igram kuharco - idila Notri je res za pop vroče. hd, kako napredujejo reči doma? Boš kakšno slikco prpela. Umpa, kako je zalaufala trgovina? Že kaj naročil? glugluglu, se imate ful fajn, k je prišel mož/ati, a ne? Ma, res kulsko. Kako izgledajo vaši dnevi? Berem, da pridno žurirate - pridni, pridni. spanje - trkam, so far so good. Je zlata, prav zares. Doma imamo tak ritem kot v vrtcu: okoli 12-ih spat, zvečer pa med 7.00 in 7.30 (zdaj včasih tud potegnemo do 20.00) Naše dete se tko utrudi, da res samo dol pade tako za popoldansko kot tudi za večerno spanje. Zvečer se reži k pečen maček, k jo položim k plišastemu levčku, k že spi v posteljici, si ga pritisne ob lice, hopla na bok & že drnjoha v deželi sanj. neboglasnica, WB. Tale štorija s prstom/obarvanjem noge - grozljivka, grozljivka! Kakšno je sedaj stanje? Kako Almerin Bor? populis, imaš kaj novih podatkov? Upam, da se je razpletlo OK. risanke - ljubi, absolutno obožuje Pujso Pepo. Me pogleda direkt v oči in reče: "Pujso Pepo bo gledla. Ja," in kima. KO ji povem, da bo Pepa zvečer - pred spanjem - pa me spet pogleda v oči in reče: "Nodija bo gledla. Ja," ti prebrisanka mala, ti Risanke so omejene striktno na zvečer - pred spanjem, ko da mami notri DVD in pogleda 2 Pepi ali Nodija. Živ žav gleda tu in tam, če se spomnimo. 3jemi, superca za morsko ohladitev - sliši se prima. Bili smo le nekaj 10 km stran, lahko bi zaplavali do nas Kkašne DVDjčke si pekla? Anything special?