Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.7.2010 9:29:49
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: tims Ja, tole je pa čista resnica . Sam da je zdravje . mogoče v današnji luči včer pa če bi mi kdo tole pisnu, se pa ne bi dobr končal hehehe, bi mogla enega ta zelenga ruknt, pa bi lažje sprejela dano dejstvo Rajš dva, da za ziher prime
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.7.2010 9:32:15
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 maš krpo? ti jih je že zmanjkalo?? izvoli he, he, že obrisala sline - glih komaj zadost jih je blo. Poletni pozdrav, bejbike. Kako ste preživele vikend? Mi smo šli s taščo na morje, bilo enkratno. Anja se je odločila, da bo brez pleničke, zdaj lovimo lulanko in kakija all over the place, basically. Se koncentrira, da bi v kahlico, ampak je travica much much better, kar je kul. En majček se zaplete, k delamo lužice in da house
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2010 9:35:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.7.2010 9:46:03
|
|
|
|
metuljcek321
|
rebeca, sam, da ste splavali iz driskastega obdobja. In very, very happy glede izboljšanja stanja tvojega očija - odlično! A vidiš, tims, Tristani dejansko obstajajo. Aha. Je pa res, da je moja prva asociacija na to Tristan in Izolda. Aja, moram povedat, da mogoče smo pa s projektom baby zaključili - sodelavka mi je danes prerokovala, da je to najverjetneje to (ima res dobre sposobnosti, bajdriver). Da je enkrat že nekaj bilo, a se ni izšlo (aha) .... moram tukaj zraven rečt, da sem pred leti poučevala eno deklico, ki je bla precej nenavadna - slišala je Jezusa every single night, zapisovala, kar ji je narekoval, ni se več šolala v šoli, ampak smo potem učitelji hodili na dom - no, jaz sem hodila k njej (btw: bila je tudi na TV - Sara ji je ime & je iz našega kraja) ... to make a long story short: ona mi je takrat napovedala (mal sva se psoprijateljiji po uricah, k sva oddelali English), da bom imela fantka in punčko ... tko da we'll see ... zdaj sem zamudila 1 DAN - sem prepozno dobila menstro, ginekološka je šla na dopust, jaz pa v jok in na drevo in nikoli več dol Več later ... letimo na malico ... PRAZNOVALČKI - uživajte, maksimalno lepo praznujte! Veliko sladkega in prijetnega vam želim! pa, pa
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2010 9:49:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2010 9:53:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2010 9:53:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2010 9:57:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.7.2010 9:59:57
|
|
|
|
3jeMi
|
majuska... ZS
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2010 10:00:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2010 10:02:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.7.2010 10:04:15
|
|
|
|
Juno
|
Pozdravljene julijke! Po dolgem času se spet javljam. Mi je populis v sms-u napisala, da Črtka na rr čaka precej voščil za rojstni dan. Vesela sem, da niste pozabile na naju, kljub temu da me že lep čas ni bilo na forumu. Hvala za lepe želje!
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2010 10:06:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.7.2010 10:10:44
|
|
|
|
lidija***
|
Drage moje, vsem vašim otročkom želim veliko zdravja, vaše ljubezni in uspešnih lumparij. Naj bo tretje leto življenja polno veselja!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2010 10:13:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.7.2010 10:14:39
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi majuska... ZS sej lahko kele napišeš kdaj se gre na sladoled ;) čaki mal no, da sfiniširava zadevo, jo zavijeva v celofan, dodava veliko pentljo, potem pa poveva...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2010 10:16:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2010 10:17:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.7.2010 10:20:37
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi majuska... ZS sej lahko kele napišeš kdaj se gre na sladoled ;)
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.7.2010 10:21:04
|
|
|
|
Inigo
|
Luka, Natka, Patrik, Črt - VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! in svaka čas mamicam!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.7.2010 10:23:13
|
|
|
|
tims
|
Juno, Lidija, pozdravljeni
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.7.2010 10:23:32
|
|
|
|
lidija***
|
populis- hvala, ampak tako čas beži. Večkrat pomislim na vas, kaj preberem, potem pa se ne morem vključit v temo, ker niti ne preberem vsega. Lepo je, da ste še vedno tukaj in imate stike. Pri nas je kar gužva.. Moram pa reči, da je naša Mojca super truper bombastična. Pravi sonček je in sedaj, ko se že tako lepo pogovarja z nami nam polepša prav vsak dan!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.7.2010 10:23:58
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo Uuuuuuu, tale torta mi pa noro dobr zgleda
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.7.2010 10:27:09
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Inigo Uuuuuuu, tale torta mi pa noro dobr zgleda fensi šmensi, a n?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.7.2010 10:32:03
|
|
|
|
tims
|
Oooo, Inigo, nov avatar . Luštn še pa še
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Dostava 2.nada56Kateri dan vam najbolj ustreza za dostavo?med delovnim tednom (
54%)
tudi sobota (
25%)
vse dni v letu (
21%)
Število vseh glasov: 161Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!