metuljcek321
|
Pojedla skodelico borovnic, sem jih mal izboljšala s cukrčkom in smetano - mmmm, dobro, dobro. Zdaj me pa čaka urejanje testov in delovnih listov na kompu - moram prečekirat, kaj mi manjka, da bomo jutri mal hitreje skombinirali. Ajme, očitno bomo res še cel teden na morju. Ah, vsaj poletne cunjice bom mal preluftala - zdaj nosim minike, je kar ok, tko na easy in res poletno Pridna, natka, obvladaš, pikica mala! Kako si ti, nanka? Si si uspela kaj oddahnit? Imela si nor, nor teden, a ne? rebeca, kako se počutiš po krepčilnem popoldanskem spancu? Any better? neboglasnica, kako poteka aklimatizacija? Kako tamaučki? Upam, da so zdravi, zdravejši, najzdravejši! populis, se slišiva, OK? Jaz sem v šoli do enih, potem lahko priletim - a ti je to v redu al mal prepozno? Kako pa vaš debelušček? Sem se nasmejala od srca. Res se dobr spomnijo ti naši pikci, a ne da? Face so, prav zares! zimska, a veš, da sem glih hotla vprašat, kaj boste svojim dvoletnikom kupile za rd - pa si dala 2 ideji Anything else? Naša dobi voziček za punčke, 2 kartonki (divje živali + živali s kmetije), ostalo se še odločam ... razmišljam o toboganu, a ne vem, če bo potem tolk aktualen, k bo enkrat doma ... ker drugje je zmeraj boljše ... ne vem, ne vem ... glugluglu - too bad za telefon - no, je pa vsaj nekaj časa delal od plavalnega tečaja naprej ... katerega si boš omisnla? tortica - iiii, medo - si kar predstavljam, da je bil super truper fleten - se priporočam za foto, definitivno. motiv metuljčka na torti/torta v obliki metulja - ej, res bi blo simple, ampak metulj je bolj moja domena, aha, ne tolk od tamaučice ... ona pada na Pepo ali Nodija ... se še odločam, kaj bom, Malo časa še imam. zimska, a vi lahko v vrtec nosite hrano za rd? To je pa zanimivo. Kaj pa, če je kdo alergik - sem misnla, da so povsod to skenslali. Aha, za brevija gre ... se mi je zdelo, da ni avto. Ma, škoda, da ni prišel nihče. Kakšno ceno pa si dala? Si na Bolhi? Jih je dosti? Se mi zdi, da je tko težko vozek prodat - jih je miljavžnt vedno na netu. Držim pesti, da ti rata biznis. flower, draga moja - le pogumno naprej, me smo s tabo. ZOO on Thursday - prideva, če le ne bo 100 stopinj outside. Sovražim klimo v avtu, prav zares. Da mi tista ledenica piha, k sem tko občutljiva, da me že ob misli na to mal grlo zapraska, prav zares, ej.