Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:41:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa ne zdaj vse it, no kaj bo dobrega? Pol kile belega in 20 deg pariške.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:42:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa ne zdaj vse it, no Jaz še bom malo tu. pa čer. čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:42:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eto stanovanje kot v škatlici....tla pometena...pomita,posoda tudi... Pridna,pridna... ma če ne morem v miru sedet tu.... prideš še malo k meni? ne.... ...še imam v omarah red za naredit ....pa tud ne bom
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:42:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa ne zdaj vse it, no kaj bo dobrega? Pol kile belega in 20 deg pariške. pa ne spet o hrani no sem se odloćla da ju3 začnem hujšat in telovadit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:43:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eto stanovanje kot v škatlici....tla pometena...pomita,posoda tudi... Pridna,pridna... ma če ne morem v miru sedet tu.... prideš še malo k meni? ne.... ...še imam v omarah red za naredit ....pa tud ne bom eh, v omarah red? tam se tak ne vidi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:43:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa ne zdaj vse it, no Nič bat z Ly sva ponočnjakinji Pa dober večer... Samo danes ne bom tak dolgo gor.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:44:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa ne zdaj vse it, no Nič bat z Ly sva ponočnjakinji Pa dober večer... dober večer tudi tebi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:44:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 eh, v omarah red? tam se tak ne vidi. vidi ne...se pa išče...če ni reda
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:45:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa ne zdaj vse it, no Nič bat z Ly sva ponočnjakinji Pa dober večer... Samo danes ne bom tak dolgo gor. eh saj danes je še samo malo več kot 1 ura
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:45:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa ne zdaj vse it, no kaj bo dobrega? Pol kile belega in 20 deg pariške. Lačnaaaa ... prideš k meni...imam še makaronflajš od včeraj....ko sta si mičkene prinesle,pa ribe od danes..pa svašta
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:45:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa ne zdaj vse it, no Nič bat z Ly sva ponočnjakinji Pa dober večer... Samo danes ne bom tak dolgo gor. eh saj danes je še samo malo več kot 1 ura eh kaj boš te spala
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:46:08
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 eh, v omarah red? tam se tak ne vidi. vidi ne...se pa išče...če ni reda mislim jaz se menim, ko sem frik na red v omarah... ...vsaj bila dokler nisem rodila...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:46:18
|
|
|
|
arabela*
|
jaz bom kar do dveh tu, da dragemu kavico skuham, ko vstane
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:46:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa ne zdaj vse it, no kaj bo dobrega? Pol kile belega in 20 deg pariške. Lačnaaaa ... Ne. Sam si nisem mogla pomagat.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:46:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 eh, v omarah red? tam se tak ne vidi. vidi ne...se pa išče...če ni reda mislim jaz se menim, ko sem frik na red v omarah... ...vsaj bila dokler nisem rodila... vsak izgovor je dober
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:47:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa ne zdaj vse it, no kaj bo dobrega? Pol kile belega in 20 deg pariške. Lačnaaaa ... prideš k meni...imam še makaronflajš od včeraj....ko sta si mičkene prinesle,pa ribe od danes..pa svašta Ne hvala. Sem sita.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:47:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa ne zdaj vse it, no kaj bo dobrega? Pol kile belega in 20 deg pariške. Lačnaaaa ... prideš k meni...imam še makaronflajš od včeraj....ko sta si mičkene prinesle,pa ribe od danes..pa svašta lahko pa prideš vsak dan zvečer k meni, pa namesto mene večerjo poješ... temu se reče prisiljeno hujšanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:47:30
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa ne zdaj vse it, no kaj bo dobrega? Pol kile belega in 20 deg pariške. Lačnaaaa ... Ne govori...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:48:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 eh, v omarah red? tam se tak ne vidi. vidi ne...se pa išče...če ni reda mislim jaz se menim, ko sem frik na red v omarah... ...vsaj bila dokler nisem rodila... vsak izgovor je dober ja, ta je kar priročen pri marsičem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:48:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya prideš k meni...imam še makaronflajš od včeraj....ko sta si mičkene prinesle,pa ribe od danes..pa svašta Milomater,ti si še hujša ko moj ded-jaz na dieti,on mi pa neko ribo pa restan krompir tiši pod nos.. ajme.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:48:55
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya prideš k meni...imam še makaronflajš od včeraj....ko sta si mičkene prinesle,pa ribe od danes..pa svašta Milomater,ti si še hujša ko moj ded-jaz na dieti,on mi pa neko ribo pa restan krompir tiši pod nos.. Saj riba ni problematična, če jo brez krompirja ješ.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:49:32
|
|
|
|
katy83
|
ena se je šla včeraj na otok kopat, ne? Katera? kak je blo?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?