|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
3.7.2010 8:45:06   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

glej vseeno nekam pač bi se zapeljaliuser posted image ....nimam striktnih želja....tak pač sem misla,če kdo kje kaj slučajno puzna......drugače pa bomo tak nekaj poiskali.....user posted image .....če bi bilo po mojem,bi tak šla v portorož,ker je najbližjeuser posted image

Portorož mi pa ne diši user posted image . Mi gremo na Mali Lošinjuser posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
3.7.2010 8:48:43   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

glej vseeno nekam pač bi se zapeljaliuser posted image ....nimam striktnih želja....tak pač sem misla,če kdo kje kaj slučajno puzna......drugače pa bomo tak nekaj poiskali.....user posted image .....če bi bilo po mojem,bi tak šla v portorož,ker je najbližjeuser posted image

Portorož mi pa ne diši user posted image . Mi gremo na Mali Lošinjuser posted image .

meni pa je fajn...samo mi ni plaž za plačevatuser posted image

tam je baje fajn ja....samo mene vožnja malo zaj.......bi rada čimprej do cilja prispela....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
3.7.2010 9:10:19   
botrca

...mene vožnja malo zaj.......bi rada čimprej do cilja prispela....user posted image

to midva gledava odkar imava Jana, da se čim manj voziva...pol pa pojdite nekam v Istro Pulauser posted image , Fažana, Crikvenica, Opatija, Barbariga, Medulin

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
3.7.2010 9:12:58   
botrca
Grem počasi v mesnico pa ven se igrat z Janom.

lep dan user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
3.7.2010 9:18:27   
Sacherca
Jaz pa sem malo party spomine obujala,tole je bil en izmed katerih sem kar sama sla,ajme ajme user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=3fHK8TW3kcA&feature=related

Se vidi,da sem zurala na polni,zdaj me nikam ne vlece vecuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
3.7.2010 10:02:09   
matcar
Jaz pa sem malo prej Maksa k tašči peljala za par uric,ker moj spet dela do bog ve kdaj.HB,sem jaz do 5-h.Pol pa grem po njega.Zaj pa še dam en stroj perila prat,enega pa sem že čez noč oprala in že obesla.

Nič,se grem počasi porihtat za šiht.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
3.7.2010 10:47:17   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

preden grem malo pospravit po bajti, vam moram povedat kak me je dans ena baba razpizdla pri frizerki:

Kot sem že povedla, sem mela malega zraven, pa ga ona pogleda pa reče: Kak je rjavi, kaj ga maš kr na soncu? (halo? kr tikamo se pa to?) Pa jaz rečem, da ne, da se je že rodil bolj temne polti, da pa sva dosti zunaj, ampak v senci. No, pa ona tak z okami zavije, pa reče, pa kaj ti veš, da otrok do 1 leta ne sme bit na soncu? user posted image
no in ko sem že mislila rečt, da je to moj otrok in da je sploh ne poznam kaj mi gnjavi mi reče: Kaj dojiš? pa jaz ono šokirana, pa rečem, ne več. In ona meni nazaj: joj, joj, to pa ni dobro. user posted image

Mislim, pa katastrofa no. user posted image user posted image user posted image

joooj... Ponorela bi, da meni kera začne tak pamet solit! user posted image .. najhujše pa je, da bi ji isto odgovarjala tak kot ti, namesto, da bi ji rekla, da se naj briga za svojo rit!

Mi se odpravljamo na otok kopat. Upam, da bo malecka pridna in da se bomo lahko skrili kam v senčko. Smo se odločli, da je Ptuj predaleč, če bi slučajno mala fejst tečnarla.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
3.7.2010 10:54:21   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Sami0804 tudi tebe je bilo lepo spoznat in moram ti rečt, da si ful fajn ženska s katero se da normalno pogovarjat.

user posted image user posted image user posted image ...hvala enako,botrcauser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
3.7.2010 10:56:16   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Jaz pa sem malo party spomine obujala,tole je bil en izmed katerih sem kar sama sla,ajme ajme user posted image

asicauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
3.7.2010 10:57:43   
katy83
dobro jutro user posted image

katera je zadnjič rekla, da rabi marela voziček. danes ga nekdo na bolhi prodaja za 6€. Sicer ni slike, ampak morda se pa splača kontaktirat. user posted image

http://www.bolha.com/ostali-vozicki/vozicek-marela-oglas1272234713

aja, sem vidla, da ni kontakta. Če je tista zainteresirana vsaj malo, naj mi javi, pa bom prek bolhe kontaktirala, al pa naj sma če je član bolheuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
3.7.2010 10:58:46   
sami0804

pozna koga kje na morju, ki oddaja apartmaje al p sobo...?  bi spičli  za par dni, pa še ne vem kamuser posted image ...imam sicer eno znanko v Puli...ampak mi nekak tja ni za ituser posted image

Meni je Krk full fajn,pa še poceni apartmaji so tam,pa še na trajekt ne rabiš,kar je za moje pojme velik plus.Mi smo pred štirimi leti po "krivdi"Sončka pristali v  Šilu,na koncu nama je bilo tako všeč,da gremo letos verjetno spet tja...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
3.7.2010 10:58:50   
arabela*
jaz pa doma...sem šla v knjižnico si knjige sposodit..po dolgem času...da se malo začnem relaksiratuser posted image

pa v trgovini sem bila...bom kar pohan sir si naredla  že pripravljenuser posted image in mmešano solato...pa še malo rižote imam od včerajuser posted image

zdaj pa se grem sendvičev najestuser posted image ....eh samo o hrani še govorim.........user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
3.7.2010 10:59:39   
katy83

asicauser posted image

ajoj, to pa ni za meneuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
3.7.2010 11:00:30   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

pozna koga kje na morju, ki oddaja apartmaje al p sobo...?  bi spičli  za par dni, pa še ne vem kamuser posted image ...imam sicer eno znanko v Puli...ampak mi nekak tja ni za ituser posted image

Meni je Krk full fajn,pa še poceni apartmaji so tam,pa še na trajekt ne rabiš,kar je za moje pojme velik plus.Mi smo pred štirimi leti po "krivdi"Sončka pristali v  Šilu,na koncu nama je bilo tako všeč,da gremo letos verjetno spet tja...

tak po izkušnjah...kolk  cajta se kaj voziš z avtom do tja?
sem se s kolegom menla in mi je rekel,da ima do Raba  4 ure vožnje....sedajuser posted image user posted image
krk.....lepo se sliši ja.....user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
3.7.2010 11:00:35   
katy83

se strinjam, krk je res super, pa hitro si tamuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
3.7.2010 11:01:16   
arabela*

asicauser posted image

jaz pa sem tak žurala..user posted image

pa veliko privat fešt smo si delali.....user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 3.7.2010 11:02:07 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
3.7.2010 11:01:32   
katy83

se strinjam, krk je res super, pa hitro si tamuser posted image

no drugače pa mi je Pula tudi ok. Ne čist direkt Pula, ampak tam okoliške "plaže"

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
3.7.2010 11:02:26   
katy83

sem se s kolegom menla in mi je rekel,da ima do Raba  4 ure vožnje....sedajuser posted image user posted image

v 3 urah si doli. Če ne prej.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
3.7.2010 11:03:17   
katy83

asicauser posted image

jaz pa sem tak žurala..user posted image

pa veliko privat fešt smo si delali.....user posted image

ah, jaz sem bolj ono Zečić in Stavros bejba user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
3.7.2010 11:03:54   
arabela*

no drugače pa mi je Pula tudi ok. Ne čist direkt Pula, ampak tam okoliške "plaže"

ma to je v centru...oz fajn apartma ima..klima...kinderpet,ni da ni...ampka Pula kot sama...bljak...pa full so neprijazni domačiniuser posted image ...pa tuga totalnauser posted image

ma saj v skrajni sili bi šla....ampak ker bi sedaj samo za par dni...me glih ne vleče tjauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
3.7.2010 11:05:03   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

preden grem malo pospravit po bajti, vam moram povedat kak me je dans ena baba razpizdla pri frizerki:

Kot sem že povedla, sem mela malega zraven, pa ga ona pogleda pa reče: Kak je rjavi, kaj ga maš kr na soncu? (halo? kr tikamo se pa to?) Pa jaz rečem, da ne, da se je že rodil bolj temne polti, da pa sva dosti zunaj, ampak v senci. No, pa ona tak z okami zavije, pa reče, pa kaj ti veš, da otrok do 1 leta ne sme bit na soncu? user posted image
no in ko sem že mislila rečt, da je to moj otrok in da je sploh ne poznam kaj mi gnjavi mi reče: Kaj dojiš? pa jaz ono šokirana, pa rečem, ne več. In ona meni nazaj: joj, joj, to pa ni dobro. user posted image

Mislim, pa katastrofa no. user posted image user posted image user posted image

joooj... Ponorela bi, da meni kera začne tak pamet solit! user posted image .. najhujše pa je, da bi ji isto odgovarjala tak kot ti, namesto, da bi ji rekla, da se naj briga za svojo rit!

Mi se odpravljamo na otok kopat. Upam, da bo malecka pridna in da se bomo lahko skrili kam v senčko. Smo se odločli, da je Ptuj predaleč, če bi slučajno mala fejst tečnarla.

u, fajn!!! otok je zakon. Poceni, senca, pa še full gužve ni. user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
3.7.2010 11:05:40   
arabela*

ah, jaz sem bolj ono Zečić in Stavros bejba user posted image

jaz pa vse možne varjante...najbolj pa itak balkan( ceca....merlin..)zakonuser posted image ...ampak za fešta rabiš malo kaj drugauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
3.7.2010 11:06:03   
arabela*

v 3 urah si doli. Če ne prej.

na krku?  super....se mi ideja dopadeuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
3.7.2010 11:06:41   
katy83

ma to je v centru...oz fajn apartma ima..klima...kinderpet,ni da ni...ampka Pula kot sama...bljak...pa full so neprijazni domačiniuser posted image ...pa tuga totalnauser posted image

ma saj v skrajni sili bi šla....ampak ker bi sedaj samo za par dni...me glih ne vleče tjauser posted image

ma ja, saj sama veš kaj ti paše pa kaj ne. Jaz tud ne bi šla nekam kamor me ne vleče ravno

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
3.7.2010 11:07:07   
sami0804

To je pa odvisno od teže noge šoferjauser posted image user posted image user posted image .
Drugače pa tudi nekje od 3-4 ure...je pa res,da mi res na izi potujemo,ker pač maladva se rada vozita,tak da se nam ne mudi...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?