katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 preden grem malo pospravit po bajti, vam moram povedat kak me je dans ena baba razpizdla pri frizerki: Kot sem že povedla, sem mela malega zraven, pa ga ona pogleda pa reče: Kak je rjavi, kaj ga maš kr na soncu? (halo? kr tikamo se pa to?) Pa jaz rečem, da ne, da se je že rodil bolj temne polti, da pa sva dosti zunaj, ampak v senci. No, pa ona tak z okami zavije, pa reče, pa kaj ti veš, da otrok do 1 leta ne sme bit na soncu? no in ko sem že mislila rečt, da je to moj otrok in da je sploh ne poznam kaj mi gnjavi mi reče: Kaj dojiš? pa jaz ono šokirana, pa rečem, ne več. In ona meni nazaj: joj, joj, to pa ni dobro. Mislim, pa katastrofa no. joooj... Ponorela bi, da meni kera začne tak pamet solit! .. najhujše pa je, da bi ji isto odgovarjala tak kot ti, namesto, da bi ji rekla, da se naj briga za svojo rit! Mi se odpravljamo na otok kopat. Upam, da bo malecka pridna in da se bomo lahko skrili kam v senčko. Smo se odločli, da je Ptuj predaleč, če bi slučajno mala fejst tečnarla. u, fajn!!! otok je zakon. Poceni, senca, pa še full gužve ni.
|