Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:35:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Evo,kruh je pečen,kuhinjo bi še morala pospravit,pa mi ni... Čer,Ly. Pridna!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:36:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...te veš kak je meni....ko okno tu odprem,pa vse nnnnnoooooriiiii okol mene...................................bi najraje kar pobegnila malo dol....pa se znorela Joj,nea mi govori! Ker se mi res trga konkretno! Bi ga kuj nekaj žurala zadne cajte! jaz tud bi....čakam da bo osmi..takrat spet pijemo ne..takrat je že podelitev , jaz že kar zalivam nekaj,pa sploh še nič ne vem Rezultati mature.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:37:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa kaj bi ve nehale s hrano. Sem itak sita ampak me žuli pleskavica v hladilniku, sam se mi je ni zdaj it za pečt. Bi jo pa tudi sorovo pojedla. ma meni ni..samo čutim nek prazen trebuh.. ...grem si rižoto pogret
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:38:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa kaj bi ve nehale s hrano. Sem itak sita ampak me žuli pleskavica v hladilniku, sam se mi je ni zdaj it za pečt. Bi jo pa tudi sorovo pojedla. ma meni ni..samo čutim nek prazen trebuh.. ...grem si rižoto pogret Idi lezat, opica.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:40:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ne..takrat je že podelitev , jaz že kar zalivam nekaj,pa sploh še nič ne vem Rezultati mature. moraš prej začet trenirat... Itak!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:41:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa kaj bi ve nehale s hrano. Sem itak sita ampak me žuli pleskavica v hladilniku, sam se mi je ni zdaj it za pečt. Bi jo pa tudi sorovo pojedla. ma meni ni..samo čutim nek prazen trebuh.. ...grem si rižoto pogret Idi lezat, opica. ne morem spat...če nisem sita
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:41:43
|
|
|
|
arabela*
|
kaj pa fuzbal....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:43:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj pa fuzbal.... Ja,kaki je bil rezultat zaj zvečer? Za Nizozemce pa sem tak držala pesti,da so se naprej uvrstili.
< Sporočilo je popravil matcar -- 2.7.2010 22:44:12 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:44:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj pa fuzbal.... Ja kaj je z njim?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:48:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj pa fuzbal.... Ja,kaki je bil rezultat zaj zvečer? Za Nizozemce pa sem tak držala pesti,da so se naprej uvrstili. ma sedaj škilim,ker sem prej konec spregledla ...še vedno 1:1
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:49:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj pa fuzbal.... Ja,kaki je bil rezultat zaj zvečer? Za Nizozemce pa sem tak držala pesti,da so se naprej uvrstili. ma sedaj škilim,ker sem prej konec spregledla ...še vedno 1:1 Aha.Hvala.Jaz pa sem mogla Shreka gledat.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:51:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj pa fuzbal.... Ja,kaki je bil rezultat zaj zvečer? Za Nizozemce pa sem tak držala pesti,da so se naprej uvrstili. ma sedaj škilim,ker sem prej konec spregledla ...še vedno 1:1 Aha.Hvala.Jaz pa sem mogla Shreka gledat. hee...jaz sem jesensko pripoved gledla....romanco.....,mi je pasalo......
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:52:53
|
|
|
|
arabela*
|
zgleda da je težka igra.......je že 11...minuta,pa nič efekta ...upam,da gre gana naprej
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:53:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj pa fuzbal.... Ja,kaki je bil rezultat zaj zvečer? Za Nizozemce pa sem tak držala pesti,da so se naprej uvrstili. ma sedaj škilim,ker sem prej konec spregledla ...še vedno 1:1 Aha.Hvala.Jaz pa sem mogla Shreka gledat. hee...jaz sem jesensko pripoved gledla....romanco.....,mi je pasalo...... Zaj ga gledam.Upam,pa bo šou Urugvaj naprej.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:54:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zgleda da je težka igra.......je že 11...minuta,pa nič efekta ...upam,da gre gana naprej Jim tudi privoščim,če jim bo ratalo!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:55:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj pa fuzbal.... Ja,kaki je bil rezultat zaj zvečer? Za Nizozemce pa sem tak držala pesti,da so se naprej uvrstili. ma sedaj škilim,ker sem prej konec spregledla ...še vedno 1:1 Aha.Hvala.Jaz pa sem mogla Shreka gledat. hee...jaz sem jesensko pripoved gledla....romanco.....,mi je pasalo...... Zaj ga gledam.Upam,pa bo šou Urugvaj naprej. hee...pol glih kontra tu navijama......
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:57:21
|
|
|
|
matcar
|
Pa v bistvu mi je vseeno,kdo od teh dveh bo šou naprej.Mene bolj ju3 zanima,kaj bojo Nemci pa Argentinci skvačkali.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:58:04
|
|
|
|
ly117
|
Čvekice jaz se za danes poslavljam Grem uho gret. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:58:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa v bistvu mi je vseeno,kdo od teh dveh bo šou naprej.Mene bolj ju3 zanima,kaj bojo Nemci pa Argentinci skvačkali. ja...noro bo....argentina mora zmagat....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:58:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čvekice jaz se za danes poslavljam Grem uho gret. Nočko. nočka
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:59:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čvekice jaz se za danes poslavljam Grem uho gret. Nočko. Nočko,Ly!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:59:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa v bistvu mi je vseeno,kdo od teh dveh bo šou naprej.Mene bolj ju3 zanima,kaj bojo Nemci pa Argentinci skvačkali. Eno veliko pregrinjalo za nogometno igrišče.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 23:00:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa v bistvu mi je vseeno,kdo od teh dveh bo šou naprej.Mene bolj ju3 zanima,kaj bojo Nemci pa Argentinci skvačkali. ja...noro bo....argentina mora zmagat....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?