Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 21:57:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babe,pa mene res meče 100/h.Zaj mi je na misel prišlo,da bi se zmenle,pa šle en petek al pa soboto zvečer ven-SAME!Da ga malo razturamo! Že dolgo nisem bla nikjer! Bože mili,al maš ti res višek energije,al kaj?? Jaaaa! Ti je dam malo vstran? Mi viška hodi!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:00:33
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babe,pa mene res meče 100/h.Zaj mi je na misel prišlo,da bi se zmenle,pa šle en petek al pa soboto zvečer ven-SAME!Da ga malo razturamo! Že dolgo nisem bla nikjer! Bože mili,al maš ti res višek energije,al kaj?? Jaaaa! Ti je dam malo vstran? Mi viška hodi! Hehe,sem danes popoldan razmišljala,da bosta imeli s Sarayo težave v usklajevanju te vajine rekreacije,mi ena deluje idealna za jogo,druga pa za tae-bo...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:10:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babe,pa mene res meče 100/h.Zaj mi je na misel prišlo,da bi se zmenle,pa šle en petek al pa soboto zvečer ven-SAME!Da ga malo razturamo! Že dolgo nisem bla nikjer! Bože mili,al maš ti res višek energije,al kaj?? Jaaaa! Ti je dam malo vstran? Mi viška hodi! Hehe,sem danes popoldan razmišljala,da bosta imeli s Sarayo težave v usklajevanju te vajine rekreacije,mi ena deluje idealna za jogo,druga pa za tae-bo... Sma že hodle na fitnes skupaj.Ja,Saraya je bolj tip za jogo.Čeprav se na fitnesu ni kaj nazaj držala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:21:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babe,pa mene res meče 100/h.Zaj mi je na misel prišlo,da bi se zmenle,pa šle en petek al pa soboto zvečer ven-SAME!Da ga malo razturamo! Že dolgo nisem bla nikjer! ,pa to sem jaz že enkrat predlagala.. pa vržemo dnar skup, pa se ga ulijemo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:24:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babe,pa mene res meče 100/h.Zaj mi je na misel prišlo,da bi se zmenle,pa šle en petek al pa soboto zvečer ven-SAME!Da ga malo razturamo! Že dolgo nisem bla nikjer! Bože mili,al maš ti res višek energije,al kaj?? Jaaaa! Ti je dam malo vstran? Mi viška hodi! Hehe,sem danes popoldan razmišljala,da bosta imeli s Sarayo težave v usklajevanju te vajine rekreacije,mi ena deluje idealna za jogo,druga pa za tae-bo... Sma že hodle na fitnes skupaj.Ja,Saraya je bolj tip za jogo.Čeprav se na fitnesu ni kaj nazaj držala. ma ite v kišto joge še nisem delala...sem pa se en čas malo ukvarjala z meditacijami ,pa sem ugotovila,da..eh morš probat,ker ni za opisat.... Fitness,pa ja...leta in leta že najbolj priljubljen...včasih bila full v tem...sedaj ni tolk časa več...vem ja ni mi videt(mišice,pa to)
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:25:59
|
|
|
|
arabela*
|
jest bi morala,pa mi sami ni....pride kera?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:26:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čeprav se na fitnesu ni kaj nazaj držala. sem napisala H...da pridema
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:27:48
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar...te veš kak je meni....ko okno tu odprem,pa vse nnnnnoooooriiiii okol mene...................................bi najraje kar pobegnila malo dol....pa se znorela
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:28:08
|
|
|
|
matcar
|
Ja,kaj zaj,babe? Že vse spite?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:29:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babe,pa mene res meče 100/h.Zaj mi je na misel prišlo,da bi se zmenle,pa šle en petek al pa soboto zvečer ven-SAME!Da ga malo razturamo! Že dolgo nisem bla nikjer! ,pa to sem jaz že enkrat predlagala.. pa vržemo dnar skup, pa se ga ulijemo Končno ena!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:30:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jest bi morala,pa mi sami ni....pride kera? Jaz sem zaj glih pico jedla!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:30:18
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:30:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čeprav se na fitnesu ni kaj nazaj držala. sem napisala H...da pridema Super!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:31:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,kaj zaj,babe? Že vse spite? Ne, še nekaj skačem po bajti.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:31:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...te veš kak je meni....ko okno tu odprem,pa vse nnnnnoooooriiiii okol mene...................................bi najraje kar pobegnila malo dol....pa se znorela Joj,nea mi govori! Ker se mi res trga konkretno! Bi ga kuj nekaj žurala zadne cajte!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:32:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Kontra!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:32:32
|
|
|
|
ly117
|
Smo bili na obisku in smo se ob 9-ih pricotali domov. Luka je pa malo prej zaspal. Meni se pa že tudi spi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:33:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...te veš kak je meni....ko okno tu odprem,pa vse nnnnnoooooriiiii okol mene...................................bi najraje kar pobegnila malo dol....pa se znorela Joj,nea mi govori! Ker se mi res trga konkretno! Bi ga kuj nekaj žurala zadne cajte! jaz tud bi....čakam da bo osmi..takrat spet pijemo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:33:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...te veš kak je meni....ko okno tu odprem,pa vse nnnnnoooooriiiii okol mene...................................bi najraje kar pobegnila malo dol....pa se znorela Joj,nea mi govori! Ker se mi res trga konkretno! Bi ga kuj nekaj žurala zadne cajte! jaz tud bi....čakam da bo osmi..takrat spet pijemo Rezultati mature.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:34:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Smo bili na obisku in smo se ob 9-ih pricotali domov. Luka je pa malo prej zaspal. Meni se pa že tudi spi. Mi pa smo se nakopali,pa pol smo bli pri tastu,pa Maks in moj,pa Lea so šli rely gledat na koroški most.Saš je zaspal nekje okoli 9-h,Maks pa avte sanja zaj.Še ne spi namreč.Jaz pa tak tu visim že en lep cajt.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:35:11
|
|
|
|
ly117
|
Pa kaj bi ve nehale s hrano. Sem itak sita ampak me žuli pleskavica v hladilniku, sam se mi je ni zdaj it za pečt. Bi jo pa tudi sorovo pojedla.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:35:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...te veš kak je meni....ko okno tu odprem,pa vse nnnnnoooooriiiii okol mene...................................bi najraje kar pobegnila malo dol....pa se znorela Joj,nea mi govori! Ker se mi res trga konkretno! Bi ga kuj nekaj žurala zadne cajte! jaz tud bi....čakam da bo osmi..takrat spet pijemo Jeeeeej!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 22:35:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...te veš kak je meni....ko okno tu odprem,pa vse nnnnnoooooriiiii okol mene...................................bi najraje kar pobegnila malo dol....pa se znorela Joj,nea mi govori! Ker se mi res trga konkretno! Bi ga kuj nekaj žurala zadne cajte! jaz tud bi....čakam da bo osmi..takrat spet pijemo ne..takrat je že podelitev , jaz že kar zalivam nekaj,pa sploh še nič ne vem Rezultati mature.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?