|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
30.6.2010 20:46:10   
matcar
Pa tortica je bla super!!!!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
30.6.2010 20:46:56   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Nič babike jaz še nekaj porihtam pol pa grem spat. Komaj gledam.

Nočko vsem.

Nočko,Ly!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
30.6.2010 21:15:05   
matcar
Grem jaz tudi ležečki!
Nočko vsem skupaj!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
30.6.2010 21:32:31   
Sacherca
Skrat v postelji...Po spagetih sva potem sla se na enourno turo s kolesom,potem pa domov na vecerjo.

Hvala za vse pohvale user posted image Nekaj zelenice je,da lahko mala dva skaceta, ampak,ker ze poznata vsako travico jima hitro postane premajhen plac...Potem pa na kaksno igrisce....Za vikende pa itak gremo ponavadi k mojim domov,na podezelje user posted image . Raj za skrata.

No,se vidjamo v petek user posted image

botrca fajn,da ste uzivali user posted image

Lila100, botrca, koala,  zdaj pa le pridite v petek na kavico user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
30.6.2010 21:44:53   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca
Lila100, botrca, koala,  zdaj pa le pridite v petek na kavico user posted image

če bo vse po planu pridemuser posted image ...samo ne vem kamuser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
30.6.2010 21:45:35   
botrca
Grem pod tuš pa spat, ker komaj gledam. Je bil naporen dan.

Nočko vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
30.6.2010 22:49:19   
LILA100
Čer!

Res sem rekla za danes da pridem, pa je Nik nekaj galamo ponoči in je potem zjutraj spal do pol 10!! V petek pa ne morem ker delam do 11h!

< Sporočilo je popravil LILA100 -- 30.6.2010 22:53:10 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
1.7.2010 8:26:34   
arabela*
dober danuser posted image

Mi se naspali,jaz kot običajno ob dozi kofeina in na netuuser posted image

Počakam da se posteljnina opere,pa da pozajtrkujemo,potem pa hitro ven dokler še ni vročine.....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
1.7.2010 8:27:14   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100

V petek pa ne morem ker delam do 11h!

ja no,pa priletiš po šihtu na brzinouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
1.7.2010 8:28:38   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

jaz bom peški,tak da me komot pred klasekom na betnavski počakaš in greš z namiuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
1.7.2010 8:29:26   
arabela*
Punce se tak lepo igrata,pravo veselje jih je videt (vse dokler se ne zravsata)user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
1.7.2010 8:39:15   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: LILA100

V petek pa ne morem ker delam do 11h!

ja no,pa priletiš po šihtu na brzinouser posted image

Se podpisem. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
1.7.2010 8:39:53   
Sacherca

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

jaz bom peški,tak da me komot pred klasekom na betnavski počakaš in greš z namiuser posted image

Super,samo,da meni ni treba navodil dajat za potuser posted image Hvala Sarayauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
1.7.2010 8:40:41   
Sacherca
Spijem kavo,sibam na britof...Skuham kosilo,pospravim...sibam po malega in v bazenuser posted image Se beremo zveceruser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
1.7.2010 9:56:25   
rina22
pozdravljene user posted image

spet sem se zgubla za nekaj časa user posted image Če pa ma dan premalo uruser posted image Pa še krst načrtujemo, pa še to terja nekaj časa za organizacijouser posted image

no, upam, da še me niste pozableuser posted image vidim, da je kar nekaj novih čvekic user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
1.7.2010 9:57:19   
rina22
mimogrede, sacherca, pregrešno slikico mašuser posted image naaaaaaaaaajboljša tortaaaaaaauser posted image user posted image user posted image njaaaaaaaaamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
1.7.2010 10:17:24   
koala
OOO rina zgubljena duša,si nas našla (hecam se, vem da so dnevi pogosto prekratki)

Sacherca v petek bi pa tudi jaz lahko prišla na kavo, če mi kdo pove kje te najdem.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
1.7.2010 10:24:39   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: koala

OOO rina zgubljena duša,si nas našla (hecam se, vem da so dnevi pogosto prekratki)

user posted image user posted image Velikokrat sem se spomnila na vas, ko sem šla na net, pa kar nikoli nisem prišla do rruser posted image Zdaj sva s Timejo sami čez dan, pol pa je tak cel čas nekaj za delat.. Včasih pa greve k mojim, takrat pa tak ali tak računalnika niti ne utegnem prižgatuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
1.7.2010 10:54:02   
Lenči_
Dan punce! Lepo, da ste se lepo imele! Eno vprašanje: Kako oblečem 4. mesečnega dojenčka za spanje, zdaj ko je tako vroče. Jaz ji dam pajaca z dolgimi rokavi. Pokrita ni z ničemer ali samo s pleničko. Je to vredu? Bi mogla še manj?! user posted image
Moj pravi, da je preveč in da ji je sigurno vroče. Na koncu se pa skregava kdo ima prav user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
1.7.2010 11:00:06   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Dan punce! Lepo, da ste se lepo imele! Eno vprašanje: Kako oblečem 4. mesečnega dojenčka za spanje, zdaj ko je tako vroče. Jaz ji dam pajaca z dolgimi rokavi. Pokrita ni z ničemer ali samo s pleničko. Je to vredu? Bi mogla še manj?! user posted image
Moj pravi, da je preveč in da ji je sigurno vroče. Na koncu se pa skregava kdo ima prav user posted image

Jaz mislim, da je to preveč. Jaz imam malega že cel mesec samo v takem pajacku (kratki rokav, kratke hlačke). No, ampak Timotej full švica, tak da sem bla prisiljena to naredit, ker je bil ves moker. Pokrit pa je samo z prevleko za odejo.
ampak saj če se mala ne joka in ni tečna mogoče ni preveč. Probaj manj oblečt, pa boš vidla če bo hladna v zatilju.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
1.7.2010 11:00:50   
katy83
pa lep dan vsem. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
1.7.2010 11:02:47   
katy83

Punce se tak lepo igrata,pravo veselje jih je videt (vse dokler se ne zravsata)user posted image

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
1.7.2010 11:04:42   
katy83
moj je ravnokar po dnevni polil pol litra kave user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
1.7.2010 11:17:41   
rina22

Jaz našo (stara bo 11m) oblečem v bodi s kratkimi rokavi, oblečem pa še ji hlačke od pižamice (dolge) - ker se odkriva. Ampak bom jo danes oblekla kar v pajacka s kr. rokavi in kr. hlačnicami. Jaz mislim, da je pomembno, da vidiš, kaj otročku ustreza. Naša ma full goste laske in ji je takoj vroče in švica. Jaz ji vedno potipam tilnik in takoj vem, če ji je prevroče ali če jo zebe in jo pol tak oblečem. Upam, da sem kaj pomagala..

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
1.7.2010 11:18:27   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Jaz mislim, da je to preveč. Jaz imam malega že cel mesec samo v takem pajacku (kratki rokav, kratke hlačke). No, ampak Timotej full švica, tak da sem bla prisiljena to naredit, ker je bil ves moker. Pokrit pa je samo z prevleko za odejo.
ampak saj če se mala ne joka in ni tečna mogoče ni preveč. Probaj manj oblečt, pa boš vidla če bo hladna v zatilju.

Aja, sem zaj vidla odgovoruser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?