Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 20:46:10
|
|
|
|
matcar
|
Pa tortica je bla super!!!!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 20:46:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič babike jaz še nekaj porihtam pol pa grem spat. Komaj gledam. Nočko vsem. Nočko,Ly!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 21:15:05
|
|
|
|
matcar
|
Grem jaz tudi ležečki! Nočko vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 21:32:31
|
|
|
|
Sacherca
|
Skrat v postelji...Po spagetih sva potem sla se na enourno turo s kolesom,potem pa domov na vecerjo. Hvala za vse pohvale Nekaj zelenice je,da lahko mala dva skaceta, ampak,ker ze poznata vsako travico jima hitro postane premajhen plac...Potem pa na kaksno igrisce....Za vikende pa itak gremo ponavadi k mojim domov,na podezelje . Raj za skrata. No,se vidjamo v petek botrca fajn,da ste uzivali Lila100, botrca, koala, zdaj pa le pridite v petek na kavico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 21:44:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Lila100, botrca, koala, zdaj pa le pridite v petek na kavico če bo vse po planu pridem ...samo ne vem kam
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 21:45:35
|
|
|
|
botrca
|
Grem pod tuš pa spat, ker komaj gledam. Je bil naporen dan. Nočko vsem .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 22:49:19
|
|
|
|
LILA100
|
Čer! Res sem rekla za danes da pridem, pa je Nik nekaj galamo ponoči in je potem zjutraj spal do pol 10!! V petek pa ne morem ker delam do 11h!
< Sporočilo je popravil LILA100 -- 30.6.2010 22:53:10 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 8:26:34
|
|
|
|
arabela*
|
dober dan Mi se naspali,jaz kot običajno ob dozi kofeina in na netu Počakam da se posteljnina opere,pa da pozajtrkujemo,potem pa hitro ven dokler še ni vročine.....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 8:27:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 V petek pa ne morem ker delam do 11h! ja no,pa priletiš po šihtu na brzino
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 8:28:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca če bo vse po planu pridem ...samo ne vem kam jaz bom peški,tak da me komot pred klasekom na betnavski počakaš in greš z nami
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 8:29:26
|
|
|
|
arabela*
|
Punce se tak lepo igrata,pravo veselje jih je videt (vse dokler se ne zravsata)
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 8:39:15
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 V petek pa ne morem ker delam do 11h! ja no,pa priletiš po šihtu na brzino Se podpisem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 8:39:53
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca če bo vse po planu pridem ...samo ne vem kam jaz bom peški,tak da me komot pred klasekom na betnavski počakaš in greš z nami Super,samo,da meni ni treba navodil dajat za pot Hvala Saraya
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 8:40:41
|
|
|
|
Sacherca
|
Spijem kavo,sibam na britof...Skuham kosilo,pospravim...sibam po malega in v bazen Se beremo zvecer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 9:56:25
|
|
|
|
rina22
|
pozdravljene spet sem se zgubla za nekaj časa Če pa ma dan premalo ur Pa še krst načrtujemo, pa še to terja nekaj časa za organizacijo no, upam, da še me niste pozable vidim, da je kar nekaj novih čvekic
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 9:57:19
|
|
|
|
rina22
|
mimogrede, sacherca, pregrešno slikico maš naaaaaaaaaajboljša tortaaaaaaa njaaaaaaaaami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 10:17:24
|
|
|
|
koala
|
OOO rina zgubljena duša,si nas našla (hecam se, vem da so dnevi pogosto prekratki) Sacherca v petek bi pa tudi jaz lahko prišla na kavo, če mi kdo pove kje te najdem.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 10:24:39
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala OOO rina zgubljena duša,si nas našla (hecam se, vem da so dnevi pogosto prekratki) Velikokrat sem se spomnila na vas, ko sem šla na net, pa kar nikoli nisem prišla do rr Zdaj sva s Timejo sami čez dan, pol pa je tak cel čas nekaj za delat.. Včasih pa greve k mojim, takrat pa tak ali tak računalnika niti ne utegnem prižgat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 10:54:02
|
|
|
|
Lenči_
|
Dan punce! Lepo, da ste se lepo imele! Eno vprašanje: Kako oblečem 4. mesečnega dojenčka za spanje, zdaj ko je tako vroče. Jaz ji dam pajaca z dolgimi rokavi. Pokrita ni z ničemer ali samo s pleničko. Je to vredu? Bi mogla še manj?! Moj pravi, da je preveč in da ji je sigurno vroče. Na koncu se pa skregava kdo ima prav
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 11:00:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Dan punce! Lepo, da ste se lepo imele! Eno vprašanje: Kako oblečem 4. mesečnega dojenčka za spanje, zdaj ko je tako vroče. Jaz ji dam pajaca z dolgimi rokavi. Pokrita ni z ničemer ali samo s pleničko. Je to vredu? Bi mogla še manj?! Moj pravi, da je preveč in da ji je sigurno vroče. Na koncu se pa skregava kdo ima prav Jaz mislim, da je to preveč. Jaz imam malega že cel mesec samo v takem pajacku (kratki rokav, kratke hlačke). No, ampak Timotej full švica, tak da sem bla prisiljena to naredit, ker je bil ves moker. Pokrit pa je samo z prevleko za odejo. ampak saj če se mala ne joka in ni tečna mogoče ni preveč. Probaj manj oblečt, pa boš vidla če bo hladna v zatilju.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 11:00:50
|
|
|
|
katy83
|
pa lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 11:02:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Punce se tak lepo igrata,pravo veselje jih je videt (vse dokler se ne zravsata)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 11:04:42
|
|
|
|
katy83
|
moj je ravnokar po dnevni polil pol litra kave
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 11:17:41
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Dan punce! Lepo, da ste se lepo imele! Eno vprašanje: Kako oblečem 4. mesečnega dojenčka za spanje, zdaj ko je tako vroče. Jaz ji dam pajaca z dolgimi rokavi. Pokrita ni z ničemer ali samo s pleničko. Je to vredu? Bi mogla še manj?! Moj pravi, da je preveč in da ji je sigurno vroče. Na koncu se pa skregava kdo ima prav Jaz našo (stara bo 11m) oblečem v bodi s kratkimi rokavi, oblečem pa še ji hlačke od pižamice (dolge) - ker se odkriva. Ampak bom jo danes oblekla kar v pajacka s kr. rokavi in kr. hlačnicami. Jaz mislim, da je pomembno, da vidiš, kaj otročku ustreza. Naša ma full goste laske in ji je takoj vroče in švica. Jaz ji vedno potipam tilnik in takoj vem, če ji je prevroče ali če jo zebe in jo pol tak oblečem. Upam, da sem kaj pomagala..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 11:18:27
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Dan punce! Lepo, da ste se lepo imele! Eno vprašanje: Kako oblečem 4. mesečnega dojenčka za spanje, zdaj ko je tako vroče. Jaz ji dam pajaca z dolgimi rokavi. Pokrita ni z ničemer ali samo s pleničko. Je to vredu? Bi mogla še manj?! Moj pravi, da je preveč in da ji je sigurno vroče. Na koncu se pa skregava kdo ima prav Jaz mislim, da je to preveč. Jaz imam malega že cel mesec samo v takem pajacku (kratki rokav, kratke hlačke). No, ampak Timotej full švica, tak da sem bla prisiljena to naredit, ker je bil ves moker. Pokrit pa je samo z prevleko za odejo. ampak saj če se mala ne joka in ni tečna mogoče ni preveč. Probaj manj oblečt, pa boš vidla če bo hladna v zatilju. Aja, sem zaj vidla odgovor
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?