Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 14:26:25
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ hmm, ja. Sem jo včeraj oblekla pajacek kratke hlačke in majčka, pa je takoj mrzle nogice dobila, saj zato me bega kak jo naj oblečem Jaz sem pa iz melja. Če greva vsaka iz svoje smeri, se lahko ravno nekje pri dvoetažnem srečava za kakšen sprehod in kavico! Glede na to,da sta moja dva totalno različna,kar se oblačenja tiče,ti ravno ne bi upala dat kakega nasveta.Nekje v glavi imam podatek,da naj bi imeli nogice tople,zakaj,pa nisem čisto ziher.Tega sem se tudi pri obeh držala,kar v praksi zgleda tako,da za M. je itak vseeno,kak je oblečen,ker njemu je v bolj toplem vremenu še koža preveč,S.pa je še pozno spomladi,ko so bile že kar prijetne temperature,spala še vedno v štramplah... Aja,nasvet pa bi bil,da jo pač opazuješ,če lepo spi z mrzlimi rokicami in nogicami,ji verjetno tak paše.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 14:41:06
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ hmm, ja. Sem jo včeraj oblekla pajacek kratke hlačke in majčka, pa je takoj mrzle nogice dobila, saj zato me bega kak jo naj oblečem Jaz sem pa iz melja. Če greva vsaka iz svoje smeri, se lahko ravno nekje pri dvoetažnem srečava za kakšen sprehod in kavico! Če je mela mrzle nogice, bi ji jaz oblekla gor kake tanke hlače. Ne vem, jaz tak delam.. Ja, lahko se kdaj tak zmenimo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Rina... lepo te je brat, kako si? Kako kaj princeska? hvala, tasa Timeja je super Počasi bo začela hodit, se že spušča. Zaj je samo še vprašanje časa, kdaj bo zares shodla čisto sama IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Rina lepo te je bilo brat. Smo se ravno včeraj na tebe spmnile na kavi. Oglasi se kaj spet ko boš imela čas. Hvala Res? Aja, zato se mi je tak kolcalo Lepo, lepo Upam samo, da ste se v dobrem spomnile name matcar, kak mate tak vroče? Jaz zaprem žaluzije, ko je vroče, da vročina ne butka tak not. Zvečer pa zjutraj, ko je bolj hladno, pa vse gor odprem, da se malo prelufta, pa je fajn sveže
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 15:01:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Hvala Res? Aja, zato se mi je tak kolcalo Lepo, lepo Upam samo, da ste se v dobrem spomnile name Seveda da v dobrem, opica.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 15:03:17
|
|
|
|
ly117
|
Vse spucala, seveda kaj sem mislila. Pripravla za kosilo, bo treba počasi kuhat. L pa še zdaj spi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 15:05:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 matcar, kak mate tak vroče? Jaz zaprem žaluzije, ko je vroče, da vročina ne butka tak not. Zvečer pa zjutraj, ko je bolj hladno, pa vse gor odprem, da se malo prelufta, pa je fajn sveže Jaz mam tudi vse dol,rolete in vse okne gor odprem čez noč.Zjutraj oz. dopoldan pa zaprem.Ne vem,skozi je vroče pri nas.Še čez zimo je pri meni bolj toplo,kot en štok nižje pri mojih.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 15:07:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa DAN vsem skupaj! o...si se nadelala....? Zdaj grem delat,ob 4-h.Sem pa Maksa peljala k tašči,pa na sprehodu smo bli,pa skuhala sem,Saš mi je zaspal,Lea pa posodo umiva.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 15:09:31
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Hvala Res? Aja, zato se mi je tak kolcalo Lepo, lepo Upam samo, da ste se v dobrem spomnile name Seveda da v dobrem, opica. opica saj sem vedla, da ste same fajn punce, ampak vprašat pa sem mogla matcar, nisem vedla, da ste zgoraj. ja, to je pa drugo.. Vem, kak je to. Od mojga starši majo stanovanje v mansardi pa je tudi peklensko vroče Pridna Lea
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 15:09:33
|
|
|
|
matcar
|
Pa zob me spet tak boli,kda bom znorela.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 15:10:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Hvala Res? Aja, zato se mi je tak kolcalo Lepo, lepo Upam samo, da ste se v dobrem spomnile name Seveda da v dobrem, opica. opica saj sem vedla, da ste same fajn punce, ampak vprašat pa sem mogla matcar, nisem vedla, da ste zgoraj. ja, to je pa drugo.. Vem, kak je to. Od mojga starši majo stanovanje v mansardi pa je tudi peklensko vroče Pridna Lea Ja pa še na jug-zahod je obrjeno.Tak,da mi od 11-h do zatona,sonce tuče noter.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 15:14:06
|
|
|
|
matcar
|
Nič,bo treba se it počasi porihtat.Se zvečer tipkamo,če bo katera tukaj. Lep dan vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 15:14:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sacherca...boljše da greš ja...ker "te" ne morem gledat
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 15:15:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa zob me spet tak boli,kda bom znorela.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 15:18:06
|
|
|
|
botrca
|
Dan , jaz sem tudi bila v mestu malo zapravljala. Lenči jaz dam Janu za spanje bodi s kratkimi rokavi in tanko vrečo. Ni mu vroče pa čist tolk, da je malo pokrit da se mi ne prehladi. Katera pride jutri k "tortici"? Kaj lahko ob 9h, ker imam ob 11h ginekologa?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 16:55:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Katera pride jutri k "tortici"? Kaj lahko ob 9h, ker imam ob 11h ginekologa? Ja lahko ker boma z matcar tudi prišle.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 16:59:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Katera pride jutri k "tortici"? Kaj lahko ob 9h, ker imam ob 11h ginekologa? Ja lahko ker boma z matcar tudi prišle. super
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 17:24:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Katera pride jutri k "tortici"? Kaj lahko ob 9h, ker imam ob 11h ginekologa? Ja lahko ker boma z matcar tudi prišle. ja saj jaz tud pridem...čeprav mi glih ob devetih ni za hodit že na obisk ....bo treba ob pol sedmih že vstat,drugače nikamor ne pridemo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 17:25:27
|
|
|
|
arabela*
|
Ly...ti greš z avtom?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 17:31:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Eno vprašanje:ob kolkih se dobite pred klasekom in kje sploh to je(je to pri baru Sreča?)...o.k.,to sta dve vprašanji ob devetih bom jaz tam...ostale grejo z avtom menda To je na betnavski...tam nasproti fototabora
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 17:36:04
|
|
|
|
botrca
|
Jaz bom ob 9h pred klasekom, Saraya te poberem, ker ne vem kam it? Ki živi naša "tortica" ? Boš z malima dvema ali? Jaz bom sama .
< Sporočilo je popravil botrca -- 1.7.2010 17:37:33 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 17:36:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Eno vprašanje:ob kolkih se dobite pred klasekom in kje sploh to je(je to pri baru Sreča?)...o.k.,to sta dve vprašanji ob devetih bom jaz tam...ostale grejo z avtom menda To je na betnavski...tam nasproti fototabora aja,vidim,da je že kar nekaj časa minilo,kar sem nazadnje po betnavski hodla
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 17:38:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz bom ob 9h pred klasekom, Saraya te poberem, ker ne vem kam it? Ki živi naša "tortica" ? Boš z malima dvema ali? Jaz bom sama . botrca...ne...ker bom z tamalima..... par postov nazaj pa sem ti napisala,če me boš čakala pri klaseku.....da gremo skupaj.....samo avto moraš nekje sparkat...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 17:39:18
|
|
|
|
botrca
|
Grem Jana previt, ker je paket naredil , taki ko mi ne diši pol pa šibava malo ven. Upam, da ni več tako vroče. Se tipkamo zvečer in dorečemo za kavo .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 17:39:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Eno vprašanje:ob kolkih se dobite pred klasekom in kje sploh to je(je to pri baru Sreča?)...o.k.,to sta dve vprašanji ob devetih bom jaz tam...ostale grejo z avtom menda To je na betnavski...tam nasproti fototabora aja,vidim,da je že kar nekaj časa minilo,kar sem nazadnje po betnavski hodla mislim,da je betnavska tam .....kje kaj poznaš...reci...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokomNekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?