Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 7:56:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Še sreča, da nimam rada sacherce .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 8:04:37
|
|
|
|
botrca
|
Nič grem se počasi spravit, pa pičimo. Lep dan vsem. Se tipkamo kasneje .
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 8:50:14
|
|
|
|
koala
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: koala Dan! LILa midlim da sem bila, po imenu bi štimalo. Mali je bil v vozu in veselo poskenano robo v voz metal, pa kartica je štekala. Se nas spomniš? smo bli vsi 3je. Jutri sem ja že zmenjena tako da ne morem. Tvoj mali je sestavo vlakeca iz keksov? Ej sori ampak je bla taka gužva v soboto, da se te res ne spomnim! Jap, to smo bli mi. Saj jaz tudi ne vem če nebi zdaj mimo tebe šla če bi te v mestu srečala. botrca uživajte na Ptuju. babe uživajte bna čveku in tortici pa še kak kos namesto mene pojejte.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 12:43:24
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya a sedaj si si premislila in greš na Ptuj? saj je bil v opciji...ja na Ptuj gremo, ker je bližje fajn se namakajte! Mi tud gremo v sob. na Ptuj, samo moj še ne ve za moje plane Upam, da nebo kaj vmes prišlo. Mi je pa ful narava všeč na Ptuju. Senčka pa travica... Midve sva bili danes po dolgem času v mestu na kavici. Mala je bila pridna! :) Zdaj pa greva aji aji, ker je vidno utrujena. Lepo ga začvekajte in papcajte tortice danes. Joj, upam, da ne bo kakega dežja jutri! čaooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 14:54:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem tak polna energije,pa ne vem,ki jo naj vun dam. na fitnesu se je bova znebile Itak!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 14:59:28
|
|
|
|
matcar
|
Dan! No,pa smo se načvekale,čeprav mi je še prehitro minlo.Bi še z veseljem kako urco posedela. Bomo v petek noter spravle. Katy83 in Sacherca,fajn vaju je blo spoznat,sta pravi čveki,tak kot smo vse. Pa upam,da se me nista preveč vstrašle,ko sem prišla.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 15:02:15
|
|
|
|
matcar
|
Ja,pa pri šintaru sem porihtala,sem kuj inekcijo fasala,pa neko zdravilo mi je dala noter.Pa če bo se kaj poslabšalo do septembra,ko sem naročena,ga bo spulila,tak da mi bo 8-ica lahko zrastla ven.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 17:12:01
|
|
|
|
ly117
|
Na, čveku je bilo fajn. Je prav pasalo po dolgem času in se že veselim petka, imam avto ker še nebi vzdržala ene take ture. Ko sem prišla domov sem se mogla za pol ure malo na kavč vrgla da sem malo k sebi prišla.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 17:21:56
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Prav prijetno je bilo danes po dolgem času malo čvekat z vami. Sacherca in Katy83, lepo vaju je bilo spoznati, sem prav vesela, ker sta zelo fajn obe Sacherca, ti pa si se zelo potrudila s tortico...njami je bila dobra Ly......naši A si baje full fajna .., pa rekla mi je ,kako se je Maks lepo danes igral z njo in ostalimi , nakar ji povem,da je to bil Saš Maloprej smo pojedli,sem pakl juho naredila,pa tunino solato zraven... Zdaj pa greva z dragim na popoldanski kofe...lepo v miru (če verješ) Aja.....sacherca.....me smo tam eno plastično žličko pozable....če mi jo šparaš, ker je to baje "mikrofon"
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 17:22:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 ker še nebi vzdržala ene take ture. ti to resno?...malo hecaš,ne...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 17:23:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,pa pri šintaru sem porihtala,sem kuj inekcijo fasala,pa neko zdravilo mi je dala noter.Pa če bo se kaj poslabšalo do septembra,ko sem naročena,ga bo spulila,tak da mi bo 8-ica lahko zrastla ven. jaz pa že cel tedn odlašam,da me ponovno naroči
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 17:23:25
|
|
|
|
Sacherca
|
Fajn babe ste lepo vas je bilo spoznat....No za petek boste pa ze povedale kdaj,ali 9ih,10ih Midva z malim sva zdaj cofala dve uri v bazenu...trenutno pa si je zazelel eno risanko in spagete pol pa nazaj ven,da pricakava tavelikega. LILA100 kje pa si ti bila?Sem bila ziher,da si rekla,da tudi prides?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 17:24:18
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Aja.....sacherca.....me smo tam eno plastično žličko pozable....če mi jo šparaš, ker je to baje "mikrofon" Ze oprana caka,da bo prisla lastnica po njo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 17:25:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca No za petek boste pa ze povedale kdaj,ali 9ih,10ih jaz sem bolj za ob 10-ih
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 17:25:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Aja.....sacherca.....me smo tam eno plastično žličko pozable....če mi jo šparaš, ker je to baje "mikrofon" Ze oprana caka,da bo prisla lastnica po njo hvala, zlata si
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 18:22:35
|
|
|
|
katy83
|
meni je blo tud taaaaaaaaaaaak fajn danes. Res ste super punce. Pa Matcar mi tud ni nič naredla, sem se bala glede na to, da je huda teta. Se že veselim, da vas spet vidim. Tortica pa je itak bla zakon.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 19:46:00
|
|
|
|
botrca
|
Čer , prišli smo s Ptuja, bilo je čudovito in kot bi rekel Jan zelo zabavno . Mali je užival 100/h. Grem ga nahranit in skopat. Gre prej spat, ker je spal samo 1h. Pridem mogoče kasneje.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 20:20:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa Matcar mi tud ni nič naredla, sem se bala glede na to, da je huda teta. Se že veselim, da vas spet vidim. Pa,daj no... Te pa sem se slabo obnesla,da si še v enem kosu!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 20:21:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Fajn babe ste lepo vas je bilo spoznat....No za petek boste pa ze povedale kdaj,ali 9ih,10ih Midva z malim sva zdaj cofala dve uri v bazenu...trenutno pa si je zazelel eno risanko in spagete pol pa nazaj ven,da pricakava tavelikega. LILA100 kje pa si ti bila?Sem bila ziher,da si rekla,da tudi prides? Meni pa bolj paše ob 9-h. Mislim,da je Lila100 za petek rekla,da bo prišla.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 20:22:26
|
|
|
|
matcar
|
Sacherca,imate pa zelo lepo pri vas,sem prej pozabla pohvalit.Pa fajn prostorno,so komot otroci lahko bolj sami.Da ni treba skozi skakat za njimi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 20:36:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sacherca in Katy83, lepo vaju je bilo spoznati, prav vesela, ker sta zelo fajn obe Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 20:36:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 ker še nebi vzdržala ene take ture. ti to resno?...malo hecaš,ne... Malo pa ja.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 20:37:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly......naši A si baje full fajna . Povej ji da je ona tudi super.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 20:38:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sacherca,imate pa zelo lepo pri vas,sem prej pozabla pohvalit.Pa fajn prostorno,so komot otroci lahko bolj sami.Da ni treba skozi skakat za njimi. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.6.2010 20:39:49
|
|
|
|
ly117
|
Nič babike jaz še nekaj porihtam pol pa grem spat. Komaj gledam. Nočko vsem.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?