|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
28.6.2010 14:58:47   
KulGirl
Zapira korenček, banana, riž

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
28.6.2010 19:35:07   
orhideja75
ojla punce
en morski pozdrav. smo bili čez vikend na morju in je prav pasalo. je tamauček zelo užival in bil priden. izgleda, da mu tudi morska klima kar odgovarja. čeprav kopali se pa nismo velik, ker se je morje kar ohladilo. mal so nas tudi komarji popikali, na srečo tamaučka ne

a potem nobena ni za srečanje v petek?

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
28.6.2010 20:08:50   
Puffy
Kako vam zavidam, k greste/prihajate z morja...dreamz tebi pa še posebej, ker ga maš 24/7 tam user posted image   Upam da bo moj na volji da bomo šli vsaj za kak dan do morja, ker dopust avgusta je še daleeeeeč...
Mi imamo že par dni tudi prvi zobek user posted image  Je kar zrastu, brez kake vročine oziroma večje sitnobe (sitna je pa naša itak skoz user posted image )

Danes sem imela izpit, zdej je pa konec do septembra hvala bogu...

Drug teden gremo na eno poroko, pa ne vem ali bi Kajo peljala sabo (bo poroka zunaj)...po eni strani bi bilo super, ker bomo na frišnem zraku, po drugi strani je pa ne bi rada imela zunaj prav v največji vročini.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
28.6.2010 21:29:25   
Momtobe
GH - naš piki ni ravno navdušen nad zelenjavo ... še vedno poje le par žličk, pa še to edino korenček/jaboko. krompir, bučke, ... vse pljuva ven oz. naredi blokado z ustnicami user posted image . drugo še ni prišlo na vrsto.

jabolko/banano in marelico še nekako je, pa tut ne prav z veseljem. pa ful vpije zraven user posted image . zvečer riževo kašico v flaški še nekako je, ampak tut nad tem se je danes tako zbunil, da sem mu mogla samo mleko dat.

seveda jaz pa ne smem jest v miru - karkoli jem steguje roke in se prikotali do krožnika in skoraj spleza vanj ...

zobki - pri nas se očitno še nič ne dogaja, sem pa jaz pravkar od zobozdravnika. v petek mi je počil zob oz. korenina in so mi ga pravkar spulili ... svašta. nisem mislila, da mi bodo že pri 29 zobe pulili. user posted image potem pa mi še reče, da se more dlesen celit ene 3 mesece (beri. bom brez zoba) in da je nov zob 1500 eur ... hmm. k sreči se ne vidi, če se smejem user posted image . sem mogla nekomu povedat...

pipika ... boga :(. meni bi bilo tudi ful hudo, ampak kaj pa češ ... se boste meli pa tok bolj radi, ko boste skupaj :).

sej sem hotla še kej pokomentirat, ampak zdej itak več ne vem kaj ...

aja, orhideja ... vidim, da nobena ne komentira. jaz se z veseljem pridružim enkrat na dekicah, ampak ta petek ne bo šlo skozi ...

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
29.6.2010 7:00:18   
METULJ1
Dobro jutro,

čestitke vsem za obmesečnice in prve zobke. Tud mi jih bomo zgleda v kratkem dobili. se neprestano slini in roke so samo še v ustih.

Sedenje - naša samostojno še ne sedi. V nedeljo bo stara 6 mesecev. Kok je lo noro hitro tole mimo. Ja staramo se ja.

Sicer pa z uvajanjem GH lepo napredujemo. Zdej bi ji rada sadni obrok prestavla na popoldne, zato me zanima, kaj ve dajete svojim biserčkom za zajtrk oz. dopoldansko malico?

Dons bo zgleda spet noro vroče. Bom mojo kr mal v bazenčku namakala. Na morje ne vem, kdaj bomo kej šli.

Pozdravčki vsem pa da vam bi bilo čim manj vroče

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
29.6.2010 7:35:07   
orhideja75
ja, danes bo pa res spet toplo-vroče, se bomo kar namakali v bazenčku na terasi

mi pa samostojno še ne sedimo. sicer ne manjka prav veliko, ampak ga je treba kar malo podpreti. če mi sedi v naročju, pa da ga mal podržim je pa že čist pokonc. sam potem se stegne po igračo in padeuser posted image
zobkov pa tudi še nimamo

nič, danes dopoldne se gremo potepat po ljubljani

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
29.6.2010 7:37:25   
pipika 13
Evo, po podaljšanem vikendu pri tašči in tastu, semo se včeraj vrnili domov. Danes pa je cela štala, ker je tašča sporočila, da je tast umrl. Torej, groza, po lepem vikendu (živalski vrt, arboretum, 60. letnica tašče), pa to. Kar iznenada. Sicer je bil sladkorni bolnik, vendar......user posted image Moj je že šibal nazaj na Gorenjsko, jaz sem s tamalim ostala doma in zdaj tle pišem, da si malo olajšam dušo. David je zgubil dedka in na žalost se ga ne bo zavedal, ker je še premajhen. Dedek pa ga je imel zelo rad.

Dreamz, hvala za izčrpno sporočilo, odgovorim, ko bom lahko.

Uživajte dokler lahko. Sem žalostna, ker sem imela tasta rada. user posted image

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
29.6.2010 10:24:33   
*nivea
pozdravljene

pipika13 sožalje ob izgubi tasta user posted image user posted image user posted image

Taja tudi še ne sedi sama. se je sedaj končno začela obračati, je sedaj dosti na tleh. pa na velki postelji se tud obrača, mamo vse okoli povštre dane, da malička ne pade dol user posted image

mi papamo že vse. je v nedeljo bolj težko kakala, tak da sem ji včeraj dala kašico hruška-marelica, pa moja mala že fajn kaka user posted image

danes se pa verjetno mi tudi kopamo

mejte se

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
29.6.2010 12:00:51   
Elly79
Mi smo se pa včeraj 1. samostojno usedli! user posted image

Kolk je frajer ponosen... ne morem verjet... user posted image Sam je pol še mal štorast... ne zna se najbolj iz sedečega v plazeči položaj naštimat.... in pol čofne na obrazka in joka kot dež... Ampak, hkrati se pa kr smeje, k je ponosen, da mu je ratal se usest... user posted image Ma vsak dan je bolj zanimivo tole vse skupaj... Dejstvo je, da ne morem narest - ma nič...user posted image

Pozdravčka in upam, da se dobimo v bližnji prihodnosti!

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
29.6.2010 12:02:37   
Elly79
IZVIRNO SPOROČILO: pipika 13

Danes pa je cela štala, ker je tašča sporočila, da je tast umrl. Torej, groza, po lepem vikendu (živalski vrt, arboretum, 60. letnica tašče), pa to. Kar iznenada. Sicer je bil sladkorni bolnik, vendar......user posted image

Moje sožalje Pipika 13!

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
29.6.2010 12:12:21   
Lenč.i
Pipika13, žal mi je za tvojega tasta. Tudi pri nas se v zadnjem času te stvari dogajajo in vem, da je hudouser posted image user posted image .
Naša user posted image  še ne sedi, se tudi prevrača ne, no razen kadar jo kam zanese.

Jemo pa že skoraj vse: tudi meso, iz piščančjega smo prešli danes na puranje. Zjutraj za zajtrk dobi kašico (zdaj imamo že riževo, 7 žit in zdrobovo), popoldne sadje, zvečer spet kašico. Kosilo pa je seveda mix zelenjave in mesa.

Bravo Elly79, da frajer že sedi. Saj delam tudi jaz le takrat, ko frajla spiuser posted image .

Pa čestitke za vse prve in  druge zobeke.
Evangelie, si doma?

(odgovor članu Elly79)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
29.6.2010 13:44:40   
d4rj4.84
pipika13 moje sožalje.

nivea, jst sm mojga enkrat pustila na postelji čist obloženega s povštri in kovtri in sem šla na wc, pa se je nekak prebil čez in je padel na tla. na srečo ni blo nč hujšega, ker imamo nizko posteljo in debel tepih. od zdej naprej ga več ne pustim samega, edino če moram kam it nahitrco, ga dam v posteljico. potem sem se pa čez neki cajta na smrt ustrašla, ker mu je iz ušesa začela kri tečt in potem sem pogruntala da se je opraskal po ušesu.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
29.6.2010 20:40:01   
Zibka
Pipika 13, moje sožalje. Naj bo čas vaš zaveznik... user posted image

GH: smo poskusili korenček in borkoli, danes pa prvič kozarček korenje-koruza. To zadnje je še najbolj jedla. Smo pa mi zdaj nekako tako, da vstanemo okrog pol sedmih, ziza, potem pa okrog pol devetih zaspi za pol do ene urce, pa potem jemo okrog 11h in zaspi, ko se zbudi po uri in pol pa imamo GH: zelenjavo, potem pa okrog pol petih spi za pol urce in potem ob pol osmih umivanje, zizanje in ob osmih spimo.  Kdaj naj utaknem sadni in kdaj žitni obrok?

Sedimo še ne,
zobkov še ni.
Nama je pa včeraj (z zelo malo moje pomoči) uspelo nardit dva obrata s trebuha na hrbet.

user posted image   za zobke, obilne in raznovrstne obroke in vse ostale vragolije user posted image

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
29.6.2010 21:57:24   
araz
Hej, hoj

Pipika13 iskreno sožalje ob izgubi tasta user posted image .

Tud moja še ne sedi samostojno. Se pa zna z rokico upreti ob tla, da ne pade, če ima seveda podprt hrbet.

Kotalenje je pri nas najbolj zabavna stvar. Dnevna je ratala skoraj premajhna. Vedno se spravi al pod mizo, al pa pod stol user posted image .

Zobki: zaenkrat jih še ni, bosta pa spodaj v kratkem dva, ker ima čist belo dlesen (slučajno danes porajtala, ko sem ji dala pit iz kozarca pa se je kar zasvetilo).

GH: meni je pa začela zjutri zavračat isadje, tako da bom tud jest morala sadni obrok prestaviti na en drug termin. Danes sem ji pa prvič dala skuto z češnjo (od Ljubljanskih mlekarn). Pa rumenjak sem ji tud že dala. Praktično sedaj jeva že skoraj vse, kar lahko (pa tud kej takega kar mogoče še ne bi smele). Sem ji dala tud že skorjo kruha, pa najprej ni vedela kja bi počela z njo in si jo je ogledovala potem pa jo je le nesla v usta. Vse ostalo kar ni hrana pa gre takoj v usta user posted image .

Škoda, ker je morje premrzel za tako majhne. Moja bi šla že kar notri. Je bla čist navdušena, ko sva ji namočile nogice in rokice. Je tako mahala, da sem jo morala čist preoblečt. Sva pa danes naštimale bazenček in cel popoldne čofotale. Kolk enega veselja user posted image .

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
29.6.2010 22:26:44   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: araz

Škoda, ker je morje premrzel za tako majhne. Moja bi šla že kar notri. Je bla čist navdušena, ko sva ji namočile nogice in rokice. Je tako mahala, da sem jo morala čist preoblečt. Sva pa danes naštimale bazenček in cel popoldne čofotale. Kolk enega veselja user posted image .

Mi smo bili na morju od 12. do 19.6., ko je bilo morje še bolj mrzlo, pa sem ji kupila neopren in je tako uživala v vodi. Prehladila se pa ni nič.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
29.6.2010 22:57:52   
katja.nero
pozdravljene mamice:)

po dolgem času se javljam, skoz neki, hčeri  sta upešno zaključili 5.in 7. razred, Tarik pa je star že 7 mesecev. Mam en problem. Velik je 69 cm in težek 7kg in 500 g. Ga dojim in že jeva 2x dnevno sadno in zelenjavno kašico, Tarik še ne sedi, samo ob meni in na kavću obložen s povštri, pa ga kr hitro kipne, pa obrača se tud ne, samo tu pa tam iz trebuha na hrbet, ker mu ta položaj ni  všeč, pa še joka zraven. Nogice ma pa trdne, skoz hoče da stoji, sedet noče, sam mi čudno ko se ne obrača pa ne sedi. Zobkov še nič nima, najraje ima, če ga nosimo in se hecamo, al pa da  ga mam v naročju in  se postavlja na nogice.
Kaj predlagate, kaj mislite??

katja

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
30.6.2010 7:32:27   
marusi
jutro, punce in biserčki!
častim kavico:)

mi smo nazaj z dopusta. spet je prehitro minilo!
hvala za čestitke. pa za seznam veliki smo 71,4 cm, tehtamo pa 8140. to je pri 6. mesecih.

saj sem vas spremljala, pa sem pozabila, kaj vse ste napisale.
dreamz: a bi meni tudi poslala načrt hujšanja? jaz imam še vedno viška 8 kguser posted image ... kar ne gredo dol. sicer se nisem še nič trudila user posted image , ampak zdaj bi se pa lahko, sicer ne bom imela kaj za obleči za v službo...

GH: mi smo papali že ribico, pa jajčka (ga zmešam z bučkami in druho hrano), pa kuskus - ga ima fuuuullll rad!!!! pa skutice mu dajem (čisto navadne, zmešam s piškotkom pa sadjem za zajtrk), pa jogurt ima rad (čisto navaden).

sicer se pa naš bisr ves čas dviguje na kolena in se gunca.... pa pade na nos...

zobki: baje imamo prvi zobek... pediater ga je videl, jaz še neuser posted image

morčka: jaz sem ga kar dala malo čofotat. pa mi je rekel pediater, naj ga kar dajem v vodo. po 5minut... da je dovolj topla. tako, da gremo v petek sprobad fredov obroč.

elly: kaj si zrihtala z varstvom?

no, lep dan!

a, ja. mi je prav žal, da nisva uspela na srečanje v ZOO, se vam pa z veseljek drugič pridruživa!

(odgovor članu katja.nero)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
30.6.2010 10:09:48   
ROmama
Dobro jutro,

najprej moje sožalje Pipika13.

Čestitke za prve zobke in obmesečniceuser posted image , pa obračanje, sedenje,... Naša user posted image  se tudi že lepo kotali iz hrbta na trebuh in obratno, ampak samo v eno smer. Včeraj sem v kuhinji pogrnila dekico, pa ji na tleh ni bilo preveč všeč, ker glavico kar vrže, ko se zakotali in je bilo seveda za njo pretrdo.

Končno je tudi začela sprejemati hrano, rada ima jabolko pa breskvo od zelenjave pa sva zdaj uvajava bučke s krompirejm pa s korenčkom. Sem pa tja ji dam tudi škorjico kruha v roko, pa malo gloda, pa piškotek od plazme sem ji že dala, pa ne povedat naši zdravnici user posted image
Mi smo se odločili, da bomo šli tudi na morje, konec avgusta in sicer na slovensko obalo, sem preko službe vzela apartma. Upam, da bomo imel ilepo vreme, drugače si bomo pa mesta ogledovali, se mi zdi da premalo poznamo našo Slovenijo.

Drugače pa se je naša Emica spet malo prehladila, verjetno v soboto, ko smo bili na poroki, proti večeru je bilo kar hladno, dekico pa si je neprestano brcala iz nogic.
Dreamz - kašen načrt hujšanja imaš, bi še meni poslala, prosim.

Bazenček - jaz je še nisem dala v bazenček, bi morala iemti posebej za Luka in posebej za Emo. Včeraj smo naštimali Luku, pa gre 100 noter in ven, tako da je voda po parih minutah umazana.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
30.6.2010 22:00:55   
Lenč.i
Joj, a ste vse na morju?user posted image

Momtobe, 1 zob 1500€? Uffuser posted image , a bo zlat? Pa ne gre nič na socialno?
Pipika 13, si že kam utaknila žitni in sadni obrok? Jaz sem kar zamenjala mlečni obrok. Žitni obrok dobi zjutraj ob 9h in zvečer ob 7h, sadnega pa popoldne ob 3h. Če ne poje dovolj oz. umes pa še mleko - ker drugega noče nič piti.
Lepe sanje želim vsem.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
30.6.2010 22:21:57   
araz
Dober večer,

Kolk je fajn, ko se je malce ohladilo. Kam pa ste šle vse danes?

Lenči, moja tud noče nič pit razen mleka.

Orhideja75 jest sem komot za srečanje v petek, če bom imela avto na razpolago. Kje si pa mislila?
Vidim, da ni kakšnega posebnega zanimanja.
Če ne drugače lahko prideš tud v Mengeš v športni park pred Harmonijo (veliko parkirišče) pa bomo z Tulpiko dekce dale na travo za naše malčke.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
30.6.2010 22:30:54   
araz
Aja, še Maruši sem pozabila pokomentirat.

Tvoj biserček je pa pravi velikan user posted image .

Kje pa ti skrivaš 8 kg viška user posted image . Kolker sem te zadnjič videla ne bi rekla, da jih imaš tolk viška. Sicer jih pa tud jest imam še 5 preveč. Pa mi tud ne rata dol spravit.  Ampak pri meni bo edino tek pomagal. Pa nikakor ne morem pridet na tisti ritem izpred nosečnosti. Očitno se bom mogla kar zdele prijavit za maraton, da bom začela resno trenirat.

A ti si mu pa že ribico dala za probat. Jest se pa kar ne upam še. Pravijo, da šele pri 1 letu zaradi alergij (sem od patronažne prvič slišala, da so ribe alergene). Jajček in skuto sva pa tud midve že jedle.

Moja je tud zdej pogruntala kako se gunca na kolenih. Kot bi hotla zalet vzet za premik narej pa ji nikakor ne rata. Še vedno se plazi samo rikverc.

Zobke bo pa tud moja kmal dobila. Ima spodaj čist belo dlesen spredaj.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
30.6.2010 22:50:32   
d4rj4.84
čer,
jst sem se pa prejšnji teden odločla, da več ne večerjam. do zdej so šle kila pa pol dol (trkam) in upam da je res tko kot pravijo, da na začetku gre bolj počas, potem pa malo hitreje.
tudi mi smo probali rumenjak in sadne skute. danes je jedel to kaj smo mi, enolončnico s stročjim fižolom, cvetačo, korenčkom in brokolijem. en dan sem mu probala dat piščančje meso, pa je vse ven zbruhal. pa tud tist baby piškot (ko se stopi v ustih) sem mu dala za cuzat pa ga je tud zbruhal ven. verjetno mu še ne paše jest male koščke, ker prav vidim, da mu gre na bruhanje. verjetno se mu v grlu zatakne pa ne more pogoltnit.
danes sem bla ful jezna na mojga deca da ne morem povedat. kupla sem fredov obroč in on namesto da bi ga napihnil z usti, on vzame tlačilko in kaj, obroč poči. potem je pa šel kupit drugega.  ful sm jezna ker ful merkamo kam damo vsak evro... jojoj kr ne morem pozabit.
kar se tiče zobov, jih še nimamo, ampak kolk je skos siten, bi jih moglo 5 prit ven naenkrat. obrača se pa tud že ful (glede na to da pred skoraj tremi tedni skoraj nič) in kmalu se bo začel plaziti.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
30.6.2010 23:34:46   
dreamz
Ciao! user posted image

Zadnji dnevi so mi bili grozni, sem zbolela, neko virozo v tej vročini... pa ves čas imam čez usta tetro, da ne okužim tamalihdveh. user posted image  Zdej mi gre že malo na boljše, ma važno, da ne bosta zbolela tamala.

Mali se še vedno fullkrat zbuja in upam, da so res zobki, da bomo potem bolj normalno spali.

Berem, da vam še nekateri biserčki  pijejo le mleko (to me malo potolaži, da nismo edini), tudi moj še vedno ne sprejme druge pijače, zato ga morem še čez dan kar precejkrat dojit, čeprav ima vse obroke gh.

puffy: Mi nimaš kaj zavidat, ker se še nisem kopala v morju letos. Pa sem sigurna, da je večina drugih iz "celine" večkrat na plaži kot jaz user posted image

katja.nero: Po mojem ni nič narobe če se pri 7 mesecih postavlja na noge... eni so pač bolj hitri, potem je pa še možno, da ti shodi pri devetih..

riba: ja, pravijo da je alergena... ma jaz sem jo tudi pri prvem dala pred 1. letom, sej mu daš malo, pa pol vidiš... Tudi zdaj pri drugem mi je p. rekla, da mu jo lahko dam, bolje belo in ne veliko (ker so starejše in se v njih nalaga več živega srebra).

momtobe: E ja, zobi so en veelik strošek. Vem, ki so si moji starši delali nove... Pismo, si bo treba že dajat eurčke na stran za stara leta, če hočemo imet zobe user posted image

premikanje: Waw eni pa se že na kolenih zibajo!! Še malo, se bodo zalaufali po vseh štirih user posted image  Mi še nismo tako daleč, se še vedno full obrača in kotali ma se ne dvigne ne v sedeč položaj, ne na kolena, ne na noge.
Tako, da imam še mir...no vsaketoliko ga morem nazaj položit pod igralni center in morem pazit, da tastarejši ne strese v njegovi bližini kakšne majhne igrčke, ker to je pa res nevarno, saj nese vse v usta.

Hujšanje: no, jaz nimam nekega hujševalnega programauser posted image , mi ni nihče nič predpisal... vam lahko samo preko zs pošljem kaj meni pomaga in odgovarja.user posted image Če hočete za idejo, ma ni nič posebnega, stara fora: Manj žri in migaj z ritjo user posted image user posted image

Lepo se imejte, ciao! user posted image

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
1.7.2010 7:08:12   
METULJ1
Dobro jutro,

častim user posted image , ker smo dobil 1. zobek;no ja bolj začutil; desno spodaj; levo spodaj bo pa tud v parih dneh;

sedenje - samostojno še ne sedimo; je pa vsak dan bolje;

Pozdravčki vsem in lep, ne prevroč dan

p.s.: pipika 13 - moje sožalje za tasta;

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
1.7.2010 10:19:00   
Lenč.i
Metulj1, super kavicauser posted image  in čestitke za zobek.
Sem kar malo pomirjena, da tudi drugi le mleko pijete. Sem bila kar malo v skrbeh, ker v teh vročih  dneh ni hotla nič drugega pit. Sem ji malo po žlički jabolčnega soka urinila. Upam, da ji je mleko dovolj. Pa saj so pleničke polne, to pa tudi nekaj pove.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?