tassika
|
Evo poročilo. Zoja je včeraj lepo zaspala, potem se je okoli 23.00 zbudila, ker je bila na trebuhu v enem kotu stlačena, pa sem jo uspavala, in se je zbudila okoli 3-eh zjutraj spet na trebuhu in v enem kotu , pa sem jo spet uspavala do 5-ih ko je dobila mleko in se šla k meni crkljat še do 7-ih Mislim, da smo prav naredili s to sobo, v teh treh urcah vmes, sem se lepo naspala, samo malo težje sem zaspala, ker mi je kar nekaj manjkalo, spalnica je bila tako tiha in prazna, ampak bo tudi pri meni vsak dan boljše Pa danes sva dobili voziček in gremo jutri že z novim mal na morčka ritke namakat, sem pa vzela od haucka sun speed plusa, k je bil v BC znižan, v modri barvi in je tako lep, kar ne mroem se ga nagledat, bo pa to potovalni voziček marela, za doma bo še vedno dobri stari quinny, ko ga bomo dobili s servisa, ga bom kar jutri peljala, da popravijo naslonjalo za nogice, se je pokvarilo in ne stoji gor, kar dol pade in potem Zoja sedi notri ko en pijanček, vsa zvita in nekje doli Obleke, jaz jo oblečem brez bodija, imava vse majčke malo daljše, pleničko ji dam bolj gori in so ledvičke zaščitene, pa malo gledam, da jo tako držim, da ji ne zvlečem vse gor, nama kar uspeva, je pa revci tako vroče, da zunaj ne more več zaspat v vozičku, malo iz firbca malo od vročine, jesti ji pa tudi ne paše preveč, samo pije. Pije pa navadno vodo iz pipe, če sem bolj komot iz flaške, če mi je vseeno če se malo polije pa iz čudežnega lončka. vode ji ne prekuhavam že kakšen mesec, ne za mleko, ne za pit in zaenkrat ni bilo nobenih komplikacij, opažam celo, da še rajši pije tako malo hladno direkt izpod pipe. Če sem prijazna pa dobi notri malo sokca iz dm-a jabolko komarček. Čaj imava za prehlade, takrat ji dam toplega. Je vse kar dobi, opažam samo, d aji gre bolj zelenjava kot sadje, recimo banane sploh ne mara, borovnice in maline tako tako, breskve in marelice če niso prekisle,... Od zelenjave pa obožuje brokolijevo juhico in pa mojo zelenjavno mešanico s polento, se pravi skuham kolerabo, korenček in bučko, nato vzamem vn in popražim na maslu, dam nazaj v vodo in notri vmešam malo polente ITak pa imamo nov hobi, ugotovila je, da je fino če daš nekaj v usta in pljuneš vn, sem malo hudo, ampak zaleže pa nič, par min je ok, potem pa spet dobim nazaj