![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 14:06:51
|
|
|
|
PapuaNG
|
uf, naš je bil cel pikast, ko je bilo fejst vroče pa soparno (ko smo bli v slavoniji). Še posebej pod vratom, po hrbtu je mel pa kar rdeč flek pikic...ampak je zginilo, ko smo ga večkrat čez dan dali v vodo pa potem, ko smo se vrnili domov in ni bilo več soparno...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 14:20:45
|
|
|
|
KatMat
|
nasa je dobila 7 po obrazu 2 na roki in 1 na usesu...mislili smo da so piki komarjev....to je dobila ze prejsni teden-nic vrocine....pol sem jo pa v pon peljala k dr mal pokazat ker so ti " piki" po parih dneh naredili mehurcek....pa mi ni znala povedat kaj so...rekla je da niso tipicne norice,kot piki ne zgledajo,pravi da je mogoce kaksna alergija na travo...ampak bolj ko sem ji razlagala da je te pike dobila ponoci-po tusiranju in ko je spala manj me je poslusala...ucer zvecer pa je dobila vrocino ,sicer ne visoko do 37,8 ampak je nikakor ne morem zbit....ko ji dam calpol zaspi...se mi zdi da ji pade in ko se zbudi jo ma spet....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 14:22:51
|
|
|
|
KatMat
|
bogica je...skoz lezi...vsaj pije dobro....ob 8ih sve ustale ob 9 je ze spala nazaj...3h...pol je bla spet 1urico pokonc zdej spet spi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 14:36:46
|
|
|
|
tubby
|
ah ja Katmat kaj ma to t? Pr nas smo sračkali pa bruhali sm ko je prvič vstal je popil 1,5 dcl rehidracijske soli, pol pa še juhco pa mal korenčka in linex kapsulo. Za enkrat je ostalo v njem. A morda ve kok mora lulat? To me najbl skrbi, k ma skoz suho plenico??? K je vsatl je bla mal polulana, pa zd bom vidla k vstane. Spil je 2,5 dcl od prvega do drugega spanja? kok pa naj bi popili tok stari k so naši???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 14:41:32
|
|
|
|
KatMat
|
blue so rekli da naj bi spili vsaj 1l v bolnici ko je peljala G ko je bruhala in driskala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 14:42:18
|
|
|
|
KatMat
|
kolikor vem mora biti vsaka plenica polulana je ga/jo previjas na cca 2 uri
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 14:42:19
|
|
|
|
PapuaNG
|
tubby, men so rekli, da mora bit na tri ure vsaj mal polulana. Zdej kok natančno to je, pojma nimam. So pa rekli, da če se mi bo zdel obnemogel in se čudno obnašal, naj ga pripeljem pokazat. Je pa zdej trebušna viroza al gripa razsajala - mi smo jo prejšnji teden dali skozi. Jst pa moj sva bruhala, mali je pa mal driskal pa čist brez apetita je bil. No, še zdaj, po tednu in pol nima pravega apetita (pa je bil prej pravi požeruh). A pokazat sta se šla kej?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 14:47:31
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat nasa je dobila 7 po obrazu 2 na roki in 1 na usesu...mislili smo da so piki komarjev....to je dobila ze prejsni teden-nic vrocine....pol sem jo pa v pon peljala k dr mal pokazat ker so ti " piki" po parih dneh naredili mehurcek....pa mi ni znala povedat kaj so...rekla je da niso tipicne norice,kot piki ne zgledajo,pravi da je mogoce kaksna alergija na travo...ampak bolj ko sem ji razlagala da je te pike dobila ponoci-po tusiranju in ko je spala manj me je poslusala...ucer zvecer pa je dobila vrocino ,sicer ne visoko do 37,8 ampak je nikakor ne morem zbit....ko ji dam calpol zaspi...se mi zdi da ji pade in ko se zbudi jo ma spet.... Boš vidla...če bo po tej vročini še več pikic, pol so norice. Sem pa jst tut zadnjič imela neke čune mehurčke (če so ble prej pikce ne vem), po nogah ene 10 in po rebrih (oziroma po špehu okol reber). Pomojem niso norice, ker pri noricah je v enem tednu vse mimo in se začnejo sušit. To pol traja še en teden. Bi jo pa zihr srbelo. Kakor vem, je vročina vedno prisotna. Vsaj pri 20 otrocih v vrtcu v skupini od M je bla vedno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 14:52:29
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby ah ja Katmat kaj ma to t? Pr nas smo sračkali pa bruhali sm ko je prvič vstal je popil 1,5 dcl rehidracijske soli, pol pa še juhco pa mal korenčka in linex kapsulo. Za enkrat je ostalo v njem. A morda ve kok mora lulat? To me najbl skrbi, k ma skoz suho plenico??? K je vsatl je bla mal polulana, pa zd bom vidla k vstane. Spil je 2,5 dcl od prvega do drugega spanja? kok pa naj bi popili tok stari k so naši??? Na 3 ure naj bi blo polulano. P pravijo, da naj bi otroku, ki noče pit po žličkah dajal. Liter mu po žlici zihr ne spraviš...no lahko ga žličkaš 24 ur. Pomojem popije dovolj. Če se boš bolš počutila, ga kr pelji pokazat. Za to pa imamo P ane.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 15:23:31
|
|
|
|
ledenka
|
ih, tretji dan vrtca za nami, jutri spet šiht. M se je kar navadil, že raztura jutri bo prvič na hrani tam, upam, da jim bo to tud šlo. papua, smo spoznali tvojega S. vsaj mislim, da je tvoj, ker sta dva vrtec se mi zdi ok, se ukvarjajo z njimi, ni, da bi kar neki se v tri dni igrali. pa ni panike, danes sploh ni jokal zjutraj, ko sem prišla, pa je samo malo zacmihal. in planil na joško... majana, za večerjo ne vem, ker zna bit, da bova z mojim morala na eno zadevo. 1 mesec nikamor nisem šla, zdaj pa 2 stvari v enem večeru za soboto pa sploh ne vem, če bomo tu. M. je pa ko dudičin M, spi že skor 2 uri
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 15:31:01
|
|
|
|
ledenka
|
uuuuu, mam 10000 objav
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 18:34:48
|
|
|
|
maja1488
|
Ledenka...smo očitno kr vse utihnile ob tvojem postu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 20:01:35
|
|
|
|
ledenka
|
in tišina še kar traja sva pa danes z M. videla Blue in G kolk je ta pupa zrasla!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 20:04:42
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy Tok sem srečnaaaaa klicali so iz vrtca da so eni starši zavrnili in smo sprejeti tako da s 1.9 začne Punce dejte mi predlagat kateri voziček je dober s katerim ste zadovoljne? Jst sem zelo s tem hauckom ki ga imam od T. sam sem se naveličala in bi pogledala mal na bolhi da mal zamenjamo? super za vrtec, ti je najbrž skala od srca padla . Jaz bi na tvojem mestu vzela voziček za dvojčka. drugače pa buggy board. Moj L. ga še zdaj nuca, če ga hočemo kam spravit na sprehod (včasih). Tudi jaz odsvetujem voz z dvema ročajema. katmat, tubby za malčka. Zdaj neke viroze razsajajo. F. je čist pikast od vročine, je pa imel en teden par velikih pik po telesu. Za nekatere viroze so tudi pike značilne. L. je bil star 11 mesecev, ko je imel eno virozo, ko je bil cel pikast, tudi po dlaneh in podplatih. Sva bila zaradi tega na infekcijski na preiskavak pa je bila hb samo viroza. Meni so zdaj rekli, da mora spiti 1l tekočine in imeti vsaj 4 polulane planice. Samo F. še ko je zdrav tako malo pije, zdaj pa sploh in sem zaradi tega čist napsihirana.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 20:21:57
|
|
|
|
maja1488
|
Jst grem najbrž v pondelk v PO? Kofi katera?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 20:27:14
|
|
|
|
maja1488
|
A bi šle drug teden na večerjo? Ljubljančanke...pride katera?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 21:08:27
|
|
|
|
Dudica1
|
Za drug teden jaz še nič ne morem povedat... Sem si spremenila avatar,si bom tud jaz dala tatoo...samo še ne vem kaj bi in kje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 21:28:46
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 A bi šle drug teden na večerjo? Ljubljančanke...pride katera? jaz bi drug teden v petek najrajš kavo lahko pa popoldne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 21:36:28
|
|
|
|
Anonimen
|
opa, Dudica! kar v kopalkah se nam kažeš se mi je zdelo, da je tole bliskanje bolj posledica fotografiranja!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 21:43:57
|
|
|
|
Anonimen
|
drugače pa za T in M... nič fletno tole. Leela, kako je s tvojima? zdrava in okej? eelyy, čestitke za vrtec! se veselim s teboj! in ledenka, bravo za uvajanje! eelyy, za voziček pa... če se rada voziš s kolesom, si kupi tisto prikolico za kolo in dodatek, da jo lahko uporabljaš kot voziček. za 2 otroka. tako bi jaz naredila. šment, še vedno se nisem odločila za to prikolico... frrr... sem kar malo jezna nase. sem pa zadnjič videla en originalen vozek za 2 otroka (za malo starejšega in novorojenčka... bom poskusila kje izbrskati model)...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 21:47:37
|
|
|
|
majana79
|
eelyy, dobijo se taki vozički, kjer starejši sedi, pod njim pa novorojenček leži samo ne vem do katere starosti je to uporabno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 21:59:20
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 A bi šle drug teden na večerjo? Ljubljančanke...pride katera? jaz bi drug teden v petek najrajš kavo lahko pa popoldne Jst vikende ne morem. Edin če vam jst skuham pa pridete na večerjo. Dragi dela. Lahko gremo pol s čupami otresat...je nek HC festival čist blizu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 22:05:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja novorojenček spodaj, T pa zgoraj. zdaj pa nisem več prepričana, da je to ta voziček... ker tule se mi zdi, da lahko otrok, ki je spodaj, samo sedi oz. pol sedi... tistega otroka, ki sem ga videla v podobnem vozičku, pa se spomnim, da je ležal in spal... bom še malo pogledala, če še kje kaj najdem. eelyy, koliko časa še? 2 meseca? kako čas beži!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.6.2010 22:05:36
|
|
|
|
Leela
|
maja a ti misliš, da je petek vikend al kako? Meni bi ful pasalo z glavo otresat, na travo bi se ulegla in pivo spila in zaspala . k.tja hvala za skrb. Sta bolje, oba. F, gre jutri v varstvo, jaz pa v službo...se spočit...naj traja čim dlje toktoktok. zdaj pa spat, lahko noč
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.