|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
30.6.2010 11:09:09   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: archie

Teodora: hihi, upam, da vama bo uspelo zadrzati skrivnost pred drugimi. "problem" bo, ce bosta zacela sedaj vidva o otroku govorit v pravem spolu. in potem ti to pride tako v kri, da se mimogrede zagovoris, ko se pogovarjas z drugimi user posted image . midva imava sedaj take probleme zaradi imena, ker ga imava ze kao dolocenega. In najinega otroka ze kliceva po imenu in za naju ni vec otrok, ampak ima to bitje svoje ime. In tudi vse slike na racunalniku so ze shranjene pod njenim imenom.

Ne ne, ostane Mimikolinec do konca user posted image . Moj je celo že predlagal, da je lahko to kar 'pravo' ime, ko sva se že tako navadila nanj. user posted image Mi je bilo pa včeraj tako čudno, ko sem šla spat... Do sedaj nas je namreč brcalo tisto dete..., zdaj pa je to dete čisto pravi človeček svojega spola. In tako zoprno je, ko veš nekaj 'tako velikega', pa moraš biti tiho... Mah, saj mogoče me bo tole čez kak dan spustilo, zdaj sem pa še vedno malo v šoku;

T.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
30.6.2010 11:12:17   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

In tako zoprno je, ko veš nekaj 'tako velikega', pa moraš biti tiho... Mah, saj mogoče me bo tole čez kak dan spustilo, zdaj sem pa še vedno malo v šoku;

T.

ravno zato sva se pa midva ze od zacetka odlocila, da zeliva vedeti za spol in da ga pred drugimi ne bova skrivala. Glede imena pa tudi ne vem, ce bova lahko tiho se teh 80 in nekaj dni user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
30.6.2010 11:12:35   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

jutro... še dans vam bom težila z izpiti pol pa ne več :)

mam pa dans pregled, me je kr mal strah ko bom morala na tehtnico... zanima me, kako je s testom sladkorja, ker mene moja zdravnica ni poslala na ta test a nej ji kej rečem al pač ona že ve?

Teodora a ti si ji kej rekla?

uglavnem komi čakam da bo jutr popoudne (še zmer) user posted image user posted image

Ne, jaz ji nisem nič rekla. Sem pa prej vprašala že sestro (med.), kako je s tem testom in če to oni vidijo tam v urinu, da je (ali ni) kaj narobe, pa potem pošljejo..., pa je rekla, da verjetno da dobim zdaj napotnico. (Ima tudi moj 'prirastek' kil kaj zraven??)

No v glavnem, če tudi ti danes dobiš, jaz mislim it v petek to delat, pa greva lahko skupaj trpet user posted image . Sporoči!
Sicer pa še enkrat srečno za jutri!

T.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
30.6.2010 11:31:15   
kajča
ojla souser posted image

no jaz se vam po dolgem času oglašam. Prejšnji teden smo bili na morju v Zadru. Bilo je fenomenalno. Bili smo v družinskem hotelu, kjer so bile same družine z manjhnimi otroki, cel dan so bile animacije, hrana več kot odlična, vse res super, toplo priporočam vsem hotel Club Funimation Borik.

Jaz sem ok, trebuh raste, sem imela največji trebuh na morju user posted image user posted image . Včeraj sem imela pri Pušenjaku kontrolo rasti in je naša punca skoraj 2 tedna večja ???user posted image , me že sedaj skrbi, kako bom rodila, že naša Maja je imela 55 cm in 3800g. Upam, da tokrat ne bo še več.

Drugače posebnih težav nimam, me je pa danes ponoči večkrat zaporedoma prijel krč. Matr to boli user posted image user posted image , pa pijem magnezijeve šumečke, ampak najbrž ena na dan ni dovolj.

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
30.6.2010 11:32:20   
kajča
delam pa še ta in naslednji teden user posted image user posted image user posted image , potem pa spet za en teden na morje, v prikolo, potem pa pisanje magistrskega dela user posted image .

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
30.6.2010 11:38:48   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

In tako zoprno je, ko veš nekaj 'tako velikega', pa moraš biti tiho... Mah, saj mogoče me bo tole čez kak dan spustilo, zdaj sem pa še vedno malo v šoku;

T.

ravno zato sva se pa midva ze od zacetka odlocila, da zeliva vedeti za spol in da ga pred drugimi ne bova skrivala. Glede imena pa tudi ne vem, ce bova lahko tiho se teh 80 in nekaj dni user posted image

Midva sva se tudi dogovorila, da imena ne izdava do konca, ampak ga vsi njegovi prijatelji vedo, pa najininstarši, jaz s epa nikakor ne spomnim, da bi ga izdala ...user posted image  Moj je cela čveka, pravi, da je 'tako notri', da ne more biti tiho. Oh desci user posted image

Teodora in Izabelina, upam, da bo cuker okej, če bo do tega prišlo ... Da bosta vsaj normalo lahko jedli user posted image

In čestitke vsem novim enaintrideset- in dvaintridesetletnicam user posted image  

Jaz sem bila danes že na robu živčnega zloma, tale MŠ me bo prigranal na rob ubupa. Doma preverim kdaj so vpisi, vstanem ob 7h, grem pred službo tja, da se vpišem in ujamem delo ob 9h - ja dreka, vpisi so od 11h dalje. Mislim, a sem čisto blesava že ali kaj? user posted image  Stavba je pa tudi taka, kot da bo ravnokar razpadla, nič lepo mi ne izgleda. Sem bila čisto nadrkana, kličem mojega, je bil nekaj nervozen in se za piko na i skregava, vržem dol telefon, česar res ne delam in v jok. No, vsaj na WC sem šla user posted image  In zdaj po službi iz centra še enkrat letet na Šlajmerjevo, potem na Trubarjevo po knjigo 'Moj porodni načrt', nazaj na Slovensko na banko in če bog da, bom nekje do 5h doma, potem pa letim še na radio nekaj posnet in na pijačko, da se malo zdiham. Ne vem, dva dni grem že sama sebi na živce user posted image

Grrrrr ... Upam, da ste ve kaj bolje. Jaz se vedno, ko sem tečna in jokasta opravičim malčici, ker imam potem slabo vest, če me začne bolj brcat. Pa jo božam in govorim, da naj ne skrbi, da je vse okej, da je mamica samo malo čudna danes.

Z mojim pa sva se tudi vmes že pogovorila, potolažila, kar nekaj ... Vasih bi se kar skrila v kak kot in tam ždela cel dan, brez da bi me kdo opazil.

Eh, bo že.

Uživajte na sončku user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
30.6.2010 11:48:59   
NiNiBo

[/quote]

Midva sva se tudi dogovorila, da imena ne izdava do konca, ampak ga vsi njegovi prijatelji vedo, pa najininstarši, jaz s epa nikakor ne spomnim, da bi ga izdala ...user posted image  Moj je cela čveka, pravi, da je 'tako notri', da ne more biti tiho. Oh desci user posted image

[/quote]

Moj je isti, potem pa pravijo da babe vse povemo, halooo pa ja user posted image user posted image . Mi je ravno danes rekel, da upa da se ne bo doma zagovoril glede imena. Ker tud midva najinega otrocicka kliceva ze celo vecnost po imenu. Mal tudi zato, da se je mami navadla, ker je bilo ime bolj kot ne papitova izbira.

Izabelina joj jaz sem bila tud danes cist na tleh zaradi kil. Se zajtrka nisem pojedla, pa na ta veliko potrebo sem sla, da bo ja manj predno stopim na tehtnico pri G user posted image  . Potem mi je pa sestra pri G rekla, naj se ne sekiram ker mi rastejo v mejah normale in ce pac ne sportam tolk kot prej ne more biti drugega za pricakovat. Ej drzim pesti, za izpit in ti kar mor tlale, ni panike!!

mere otrocka mah sej mi je jasno, da so odstopanja. Ampak, nase dete ima glavo po povprecjem,  dolzino nog pa nad povprecjem-bomo videli, kaksno presenecenje nas caka.

bozicka09 tud jaz sem danes tko cudna, komi cakam da grem spet mal na potep, da se mal razdiham.

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
30.6.2010 12:36:26   
Anonimen
madona no user posted image
prišla domov vsa razjarjena zarad enga bedaka...
on se brez da bi pogledal, lepo na polne zažene v krožnega, če ga nebi videla, bi avto dans razbila da groza... ma dobro no... boli mene za avto, tak bi bil kriv on, ampak moj bebi! tak sem se ustrašla, da se je bebi v trenutku zbudil in postal z mano vred nervozen in me pričel rahlo brcat in pritiskat na rebra... je menda slutil, da boljš, da se danes čist spravi gor pod rebra, ker ponavadi je pod varnostnim pasom in se res bojim, da bi se s kom poknila...
ahhh... mogla sem to iz sebe spravit user posted image

v glavnem punce, pazite na cestah dans, ker ljudje vozijo kot zmedene kure...

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2883
30.6.2010 13:00:06   
Božička09
A ti se jeziš na FB user posted image

Ja, za znoret so nekateri, res ... Počasi in previdno, pa bo. A ima katera nosčeniški varnostni pas v avtu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
30.6.2010 13:04:30   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

ja user posted image

Bozicka: a ti si tudi na FB? Pod katerim imenom?

Jaz tega pasu se nimam. user posted image

Vceraj sem sprasevala glede pralnih kroglic (a la http://www.ball.si/?gclid=CICfk_XUx6ICFQ9BZgodj2y44g)

a nima nobena izkusenj ali ste spregledale vprasanje? user posted image
Kako se obnesejo? So res dobre?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 2885
30.6.2010 13:08:55   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

ja user posted image

Bozicka: a ti si tudi na FB? Pod katerim imenom?

Jaz tega pasu se nimam. user posted image

Vceraj sem sprasevala glede pralnih kroglic (a la http://www.ball.si/?gclid=CICfk_XUx6ICFQ9BZgodj2y44g)

a nima nobena izkusenj ali ste spregledale vprasanje? user posted image
Kako se obnesejo? So res dobre?

Tjaša Ko .... user posted image

S pralnimi kroglicami je tako, da jaz še nisem poskusila - pa bi, ker jih ful hvalijo, ampak nekako ne naredim nakupa. Pri močnejših madežih je vseeno potrebno dodati malo praška, ampak ni panike. Kar pa se pralnih oreščkov tiče, pa za belo perilo niso sploh, razen, če zraven ne dodaš sode bikarbone - -v nasprotnem primeru perilo posivi. Ravno tako oreščki niso za neke hude madeže.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
30.6.2010 13:20:38   
Anonimen
jaz se jezim ja user posted image
no me je sicer že minilo, ker sem se odločla, da grem rajši naprej pripravljat gnezdece za naš zakladek user posted image

varnostnega pasu pa nimam in ga niti ne bom kupovala, ker mam pas itak že pod trebuhom, sam kaj ko mi dete čist ospod spi heh user posted image

pralne kroglice: nisem spregledla vprašanja, sam jih ne uporabljam... sem še vedno na praslnem prahu in mehčalcu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2887
30.6.2010 13:30:11   
katrinka

Teodora: hihi, upam, da vama bo uspelo zadrzati skrivnost pred drugimi. "problem" bo, ce bosta zacela sedaj vidva o otroku govorit v pravem spolu. in potem ti to pride tako v kri, da se mimogrede zagovoris, ko se pogovarjas z drugimi user posted image . midva imava sedaj take probleme zaradi imena, ker ga imava ze kao dolocenega. In najinega otroka ze kliceva po imenu in za naju ni vec otrok, ampak ima to bitje svoje ime. In tudi vse slike na racunalniku so ze shranjene pod njenim imenom.

ja moj se je ze miljonkrat zagovoru,ker tudi midva ze kliceva po imenu...se tolazim da ni vec dolgo da bomo rodile in pol ne bomo vec skrivaleuser posted image

t.z. - ja mas prav,te meritve so res tko tko,sm opazla da ta dohtarca v porodnisnicik me ma naredi samo eno meritev,una zadnjic po inekcijah pa je naredila tri in nato vzela povprecje...user posted image

bozicka
- a prijavit se moras za ms - meni se lansko leto ni bilo treba...zanimivouser posted image

lalilea
- ja hb da si ok...ja cepci so na cesti, jaz sem dons pac parkirala na levi strani - ljubljancanke sej veste kako je po centru okol miklosiceve da je praznik ce parking dobis, no in od tamale sedez je na levi - ja vn sm jo mogla dat - ena krava od babe pa trob k....,po pa vid mene s trebuhom in majhnim otrokom v narocju se pa kao ful nasmiha...bi jo u rit sunla...sej bi na desni parkirala ce bi blo...user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
30.6.2010 18:49:06   
nenka7
SREČANJE:

čolnarna v tivoliju, ob 18h, v petek 6.7. upam, da se vsak kakšna namala, da ne bom na koncu sama čepela tam na sladoledu user posted image user posted image user posted image
sej vas bom še ene parkrat spomnila, ampak upam, da bo držalo in da vas bo čim več lahko prišlo, če bodo spremembe, se dogovorimo sproti, ker ne vem, če bom ravno vsak dan tukaj gor...

božička, nekaj si spraševala glede keša, ki ti ga da občina, jaz se ravno zaradi tega ne bom še uradno selila v ljubljano, ker v kranju dobiva 100€ v lj pa dobijo samo socialno ogroženi. ne vem pa kako je, če mož zaprosi za pomoč, pojma nimam...

pralnih roglic tudi jaz ne uporabljam, sem se pa navadila na razgradljiv prašek od frosh-a in mislim, da sicer opere malo bolj nežno, ampak je pa bolj ali manj natur...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
30.6.2010 19:03:18   
zalcy
SREČANJE:

čolnarna v tivoliju, ob 18h, v petek 6.7. upam, da se vsak kakšna namala, da ne bom na koncu sama čepela tam na sladoledu user posted image user posted image user posted image
sej vas bom še ene parkrat spomnila, ampak upam, da bo držalo in da vas bo čim več lahko prišlo, če bodo spremembe, se dogovorimo sproti, ker ne vem, če bom ravno vsak dan tukaj gor...

hmm.. mislim,da si se malo zmotla pri datumu, ker v petek je 9.7. in ne 6.7user posted image razen, če misliš v torek, 6.7user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
30.6.2010 19:16:34   
Izabelina
hehehe :) keri problemi s temi datumi...

no kmal bo četrtk popoudne!

dans sm bla na pregledu, nč mi ni rekla za sladkor js pa tut nism uprašala... tko, da kar bo bo... drugač je use uredu, dete dovolj veliko, sm jo pa vidla kako je sesala prstek, pa se prjemala za glavico pa za prstke... kok kul!! še zdej se kr smehljam k se spomnem...

sicr pa ni več velik do takrt ko pride malo user posted image živet k nam... komi čakam!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
30.6.2010 19:18:36   
khurde
darilo občine... vloži se tam, kjer ima otrok stalno prebivališče.

pralne kroglice... ne uporabljam, sama delam prašek.

user posted image user posted image user posted image  za rojstne dneve

cukr... se ne vidi vedno v urinu

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
30.6.2010 19:22:15   
zalcy
hehehe :) keri problemi s temi datumi...

no kmal bo četrtk popoudne!

dans sm bla na pregledu, nč mi ni rekla za sladkor js pa tut nism uprašala... tko, da kar bo bo... drugač je use uredu, dete dovolj veliko, sm jo pa vidla kako je sesala prstek, pa se prjemala za glavico pa za prstke... kok kul!! še zdej se kr smehljam k se spomnem...

sicr pa ni več velik do takrt ko pride malo user posted image živet k nam... komi čakam!!

čestitam za uspešen pregled...user posted image user posted image
mislim pa, da če bi blo karkoli narobe glede sladkorja, da bi ti povedla takoj, tak da nič batuser posted image user posted image
ja, tut mi komaj čakamo, da dobimo malo pikico v roke, heheuser posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
30.6.2010 20:21:52   
katrinka
SRECANJE SEPTEMBRSKIH NOSECK
v petek 9.7.2010 ob 18ih v COLNARNI - TIVOLI
user posted image user posted image user posted image user posted image

- katrinka

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
30.6.2010 21:47:44   
tejči28
user posted image Naši  pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

01.7. nenka7,lenca78,archie
02.7. cresisy,lillchy123,natalija28
05.7. zalcy,kajča,nadka30
06.7. tejči28,lumpa6,blanči
        ŽanaTaja
07.7. tpmc,mala2001
08.7. inčy,laliela-kardiolog
14.7. maca29,katrinka,klemcy
15.7. binabina,božička09
16.7. tannya,malecka_mateja
19.7. meri15031981
20.7. tinkatonka,sanje2
21.7. bambinca
22.7. hanizali
26.7. lillchy123
27.7.
mala
28.7. laliela
03.8.
T.Z.
04.8. tpmc

user posted image     UZ pregledi    user posted image

30.6. luna2010 3D,benika
14.7. maca29

20.7. tinkatonka

28.7. laliela

user posted image      CTG      user posted image

03.8. T.Z.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
30.6.2010 21:51:57   
tejči28
lillchy vse najboljše za roj.dan. user posted image user posted image user posted image

Haha s temi datumi za srečanje pa je res zanimivo.user posted image Se vidi,da smo nosečke.

Boge tiste,ki ste na pregledih čakale dolgo ali bile nezadovoljne.To zdaj mene čaka do konca,ker mislim,da bom skozi imela drugega nadomestnega ginekologa,ker so dopusti.Zdaj nazadnje sem imela eno žensko,zdaj imam spet drugega.Mislm za popuser posted image . To mi ni glih prijetno. Pol pa so tak še samo ctgji in ni več pregledov.
Jaz mer moje male sploh ne vem,ker mi jih moj g ni nikoli povedal,upam,da ko bom imela še kaki uz,da izvem kaj več.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
30.6.2010 21:59:07   
Lenca78
lillchy vse najboljše user posted image user posted image

Jaz imam jutri pregled in mi bo še zadnjič pogledala za toxo kri pa vodo k je zdej itak slaba in sem na antibiotikih :S pa upam da bo spet uz ker mi ga je do zdej za vsako nardila na hit da preveri če je vse ok, me zanima kok je naša punca že velka in pa upam da vse te teblete ne vplivajo nanjo user posted image

Danes se mi je pa zgodil neki tko bljak vozla sem se po cesti mela na rahlo odprto okno in mi neki ful zaropota in pade na sovoznikov sedež, ker sem vozila pod drevesi sem bla prepričana da je bil kak storž no in k se na semaforju koncno ustavim opazim mrtuga vrabčka na sedežu ajme meni. Le kaj bi to lohka pomenil user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
30.6.2010 22:52:58   
lillchy123
čer user posted image

samo da se zahvalim za čestitke in lepe želje. user posted image

zdej grem pa ajat, pravi moja princesa, da je blo za donst dost user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
30.6.2010 23:29:14   
nadka30
hoy
vidim da sem kar sama tukaj očitno vse spite kot bejbiji, no mene pa na veliko muči nespečnost in kot vidite ponovno ne spim, pa saj bo kmalu boljš.
Se mi je pa porodilo eno zanimivo vprašanje; ali katera ve kako poteka urejanje zavarovanja za dojenčke, jaz sem že malo pozabila kako je bilo to pri nadji. Nadja je zavarovana po očetu in tudi ta bejbi bo in takrat je bilo dovolj da je moj v svojo službo nesel rojstni list in na podlagi tega smo potem dobili kartico, sedaj pa me zanima ali je postopek še enak oz. ali so kake spremembeuser posted image

Drugače pa čestitke za uspešne pregledeuser posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
1.7.2010 7:09:45   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28ž

Boge tiste,ki ste na pregledih čakale dolgo ali bile nezadovoljne.To zdaj mene čaka do konca,ker mislim,da bom skozi imela drugega nadomestnega ginekologa,ker so dopusti.Zdaj nazadnje sem imela eno žensko,zdaj imam spet drugega.Mislm za popuser posted image . To mi ni glih prijetno. Pol pa so tak še samo ctgji in ni več pregledov.
Jaz mer moje male sploh ne vem,ker mi jih moj g ni nikoli povedal,upam,da ko bom imela še kaki uz,da izvem kaj več.

ja vrjamem da je to zoprn...naj te potolazim,ce ne bi bilo vseh tezav tudi jaz niti ene mere ne bi vedla,moja g pri hcerki ni nic povedala...zdaj pa vse vidim na ekranu ultrazvoku pa slisim k dohtarca sestri narekujeuser posted image

lenca - o joj,to je bil sok,nic to ne pomeni - nehi sama sebe v slabo voljo dajat...le naklucje...nama pa je mali vrabcek cez dimnik padu v pec - dobr da nisva vec kurila - ga je pol moz resu vn...crnuh maliuser posted image

nadka - se vedno je isto, ko boste dobili roj.list naj moz nese v sluzbo,tam bodo otroka po mozu prijavili - naj jih malo priganja da to takoj naredijo, ti bos potem cez kak dan dobila po posti list k nadomesca kartico in cez kak teden dva se kartico,vazn da imas un list pa jeuser posted image pri nas bo isto - je tamala in novi clan po ocutu zavarovanuser posted image

za seznam - kontrolni uz: 20.7.2010

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?