|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
29.6.2010 17:17:01   
benika
Dan,

jaz sem imela danes pregled pri diabetologu in pregled v APN. Sladkor je kontroliran, tudi pregled je bil ok. Imam sicer malenkost ketonov v urinu ampak bomo popravili. Kile...jah kile. Raje ne povem, da ne bo katero kap. Sem pa krepko, preveč v -. Imela sem tudi UZ (kontrolo rasti) in je vse ok. Tule je pa še najnovejša slikica naše deklice

user posted image

Katrinka, user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen UZ.

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
29.6.2010 17:51:34   
katrinka
lilchy - ja super za pregled, a bos dobila inekcijo, jaz sem jo ze...no vazn da je vse okuser posted image

benika - ful lepa slika tvoje pupeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj je torej s srecanjem - imamo kraj in uro
colnarna ob 18ih se dan rabimo - kaj pravite na petek 9.6.2010
user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
29.6.2010 18:09:09   
Božička09
Benika,  česttike za lep pregled in krasno slikico user posted image

A katera hodi na plavanje za nosečnice v Atlantis?

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
29.6.2010 18:26:44   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

tejči vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katrinka,hvala tudi tebi.
hvala lepa.Ja,danes imam roj.dan in sem dopolnila 31.let.fuuuuj,fuj,fuj.user posted image

mateja,jaz še premišljujem za lj.Kaj ti bi Tjašo poleg vzela? Ker pol za nazaj je pozno,če je srečanje šele ob 18h?

katrinka datum je verjetno 9.7.?user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 29.6.2010 18:31:01 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
29.6.2010 18:29:03   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Tule je pa še najnovejša slikica naše deklice

user posted image

Zelo lepa slikica.Se lepo vidi.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
29.6.2010 19:03:13   
malecka_mateja
tejči ne potem nebi zraven Tjaše vzela. Lahko se zmenima in greva skupaj pa mogoče gre še katera v naše strani zraven???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
29.6.2010 19:21:54   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

tejči vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katrinka,hvala tudi tebi.
hvala lepa.Ja,danes imam roj.dan in sem dopolnila 31.let.fuuuuj,fuj,fuj.user posted image

mateja,jaz še premišljujem za lj.Kaj ti bi Tjašo poleg vzela? Ker pol za nazaj je pozno,če je srečanje šele ob 18h?

katrinka datum je verjetno 9.7.?user posted image

ups...hehe, ja to sm mislilauser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
29.6.2010 21:00:10   
lillchy123
benika- super, da se je vse tko poštimalo. user posted image

tejči- vse naj naj naj in še eno zdravo in zadovoljno dete ti želim. pa seveda ljubečega in razumevajočega moža user posted image jaz te bom pa jutri prehitela za 1 leto. bom še za eno leto pametnejša in lepša user posted image

katrinka- za inekcijo še ni sigurno, bomo takrat videli kaj in kako. samo toliko, da vem, da je ta možnost, da me potem ne bi preveč skrbelo, ker takrat moje G ni

srečanje- mene žal ne bo. smo na morjuuser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
29.6.2010 21:44:25   
Anonimen
Čeeeeer!!!
Eto mene končno doma.
Na pregledu je bilo ok, vse je super, MV je še vedno dovolj dolg in tudi lepo zaprt torej ni nobene panike. Dete je težko 1100g kar baje popolnoma ustreza mojim tednom nosečnosti - sicer je prvo rekla, da je malce manjšo mero dobila ampak se je potem dete obrnilo in je rekla, da zdaj zgleda pa čisto drugače. No toliko o zanesljivosti meritev na pregledih ane... bi lahko kmalu naredila paniko... Aja pa z glavo je že dol postavljeno. Dobila sem že napotnico za rodit. Aja pa vse skupaj sem šla "gor" za 7kg!
Za seznamček pa: NP 3.8. in imam že CTG!

(odgovor članu lillchy123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2859
29.6.2010 21:50:16   
tejči28
lillchy hvala za čestitke! Jaz pa ti jutri voščim.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
29.6.2010 21:53:30   
Lenca78
Tejči vse najboljše še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
29.6.2010 21:57:20   
tejči28

user posted image Naši  pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

30.6. izabelina,NiNiBo
01.7. nenka7,lenca78,archie
02.7. cresisy,lillchy123,natalija28
05.7. zalcy,kajča,nadka30
06.7. tejči28,lumpa6,blanči
        ŽanaTaja
07.7. tpmc,mala2001
08.7. inčy
14.7. maca29,katrinka,klemcy
15.7. binabina,božička09
16.7. tannya,malecka_mateja
19.7. meri15031981
20.7. tinkatonka
21.7. bambinca
22.7. hanizali
26.7. lillchy123
27.7.
mala
03.8. T.Z.
04.8. tpmc

user posted image     UZ pregledi    user posted image

30.6. luna2010 3D,benika
14.7. maca29

20.7. tinkatonka

user posted image      CTG      user posted image

03.8. T.Z.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
29.6.2010 21:59:32   
tejči28
lenca78 hvala. Imam kar pestro doma,zdaj so še prijatelji na obisku,me hočejo še videt 2v1 vsi preden rodim.Pa še ne mislim rodit tak hitro.Pa hodim vsake tolko na rač.gledat,samo mi vse ne uspe.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
29.6.2010 22:06:08   
Izabelina
čer!

dans pa moje dete že ceu dan brca na pouno... kr uredu user posted image še jutr pol pa izpit pol me pa nč več ne briga... morm pa priznat, da bom šla na ta izpit popolnoma nenaučena... tko mal na blef... ker enostavno ne morm več... sicr sm predelala snov ampak zapomnla si pa nism prou dost...

uglavnem... nej bo že četrtk popoudne!!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
29.6.2010 22:54:16   
teodora75
Se bolj cer!

Jaz sem pa (malo) (?!?) user posted image user posted image user posted image ... aja, a je to sploh smesko za jezna?
V glavnem, na danasnjem pregledu nisem izvedela nic posebnega, razen tistega, cesar nikakor ne bi smela!!! Doktorci se je zagovorilo in je rekla: ooo, kako lepo/ega ... imate... aaaaaaaaa, ampak mi tako zelo nismo zeleli vedeti, kaj imamo; Sem kar nehala dihat... In kaj naj zdaj...? Sem imela danes se en izpit in namesto, da bi se koncentrirala na to, sem razmisljala, kako povedati ali ne povedati mojemu, ki tudi ni zelel vedeti. No pa sem uspela zdrzat do malo prej. Sla sva na vecerjo, potem pa sva se peljala se na bliznji hribcek s krasnim razgledom (itak je bila ze tema) in mu rekla, da mu moram nekaj povedat. Pa sem mu najprej samo rekla, da jaz pac vem (po nesreci!!!) in da naj se sam odloci, ali povem tudi njemu ali ne. No pa je rekel naj mu pac povem, ce ze sama vem. Ok... Ostalim pa bova pac vseeno rekla, da midva sicer veva, ampak da ostane to najino do septembra. Eeeeeeeeeh

No drugace sem pa sedaj tudi jaz dobila napotnico za cuker test, cesar se seveda strasno veselim. Aja, a je katera govorila o kilah...? +14 do konca 6ega meseca... Zdaj bi se mi morda celo zdelo fino, da mi pogruntajo cuker, da grem potem na tisto samomorilsko dieto. Ah, saj ne no...

Kar se tice srecanja bi jaz tudi probala prit...

Uzivajte vsi/vse na morju!
Izabelina drzim pesti za izpit!
Vse najboljse za oba rojstna dneva!

se kaj? No saj malo sem pa skadila tole jezo in grem danes prvic spat ze z zavestjo, da sedaj vem 'kdo' user posted image me tako pridno brca.

Lahko noc!

T.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
30.6.2010 8:40:07   
archie
Tejci: vse najboljseeeeee!!
Lillchy: vse najboljseeeeee!!

Jaz imam jutri pregled. Se mi zdi, da bo cisto obicajen (pritisk, vaga, poslusanje srcka). Tut prov user posted image .

Najina punca je pa toooolk nezna. Komaj me kaj brca, vceraj me moz vprasa, ce punca kar brca. Pa sm rekla, da vceraj cez dan je pa res nisem nic cutila. Je takoj vzel AS in v trenutku dobil nekaj brc v usesauser posted image user posted image user posted image . moram vprasat G, zakaj jo tako slabo cutim.

Teodora: ooooooooooooo, kaksen avatar imas!!!!!!! kulski!! user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
30.6.2010 9:27:24   
sanje2
hay user posted image !

se vam mal bolj poredko oglašam - enostavno ne utegnem. vidim pa da ste zelo pridne, joj kje ste že. sem prej prebrala, da ima ena že datum za ctg, me je kar mal presenetilo da smo že tako daleč.

jaz sem v 29 tednu, me križ, hrbtenica in noge kar fajn bolijo, pa še trebuh  je že tako težak. na žalost pa imam še kar bakterije v urinu in zato moram non stop v laboratorij hodit. no pa bo že, glavno da je bebika ok.

naslednji pregled imam 20. 7, komaj čakam da zopet vidim mojega malega škrata.

ok, lepo se imejte

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
30.6.2010 9:44:46   
Anonimen
jutrooo!!!!
user posted image
lilchy in tejči: vse naj naj naj za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

čestitke tut za dobro opravljene preglede... ostale pa itak veste, da bo vse ok user posted image

ja punce, res smo že daleč... meni se je pred pol ure na polno sanjalo, kako mi je voda odtekla in sem morala v bolnico rodit... no upam, da si do septembra tega ne bom še izkusla user posted image
a je ktera omenila križ? sam 7 kg šla vse skupaj gor in se mi zdi, da mi bo hrbtenico razgnalo... ampak se nekako znajdem... našim že napovedla, da mal še, pa za mene prevlkega fizičnega napora več ne bo... je pa mi dragi obljubo kopanje... kok ga mam rada user posted image user posted image

včeraj sem bla na pregledu in je vse ok... srček končno bije kot je treba... mam pa še vseeno drugi teden kardiologa za ziher user posted image
končno dobila tut izvide iz ukc mb in sem ful vesela, ker so mi izključili vse dedne bolezni... normalno, da bo velik zdrav korenjak... ni druge user posted image
drugače pa pregled kot pregled... pogledala, če sem zaprta, srček sma poslušali... aja pa pikeca sem fasala in me začuda tazadnja nič ne boli user posted image
čez en mesec pa mam baje uz še zraven user posted image

za seznam: kardiolog 8.7., ponovni pregled 28. 7.

zdaj pa šibam še generalko v spalnici naredit in je to to... kot sem že rekla, da kasnej ne bom več kaj jaz težkega napora izvajala hehe user posted image
mejte se user posted image

(odgovor članu sanje2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2868
30.6.2010 10:26:37   
NiNiBo
lillchy in tejci user posted image  vse najboljse

benika ful lustkana fotka user posted image user posted image

teodora75 nic kaj prijetna situacija, ampak mislim da si jo super resila. Tudi midva sva naredila tako, da sva vprasala ampak to obdrzala zase. No ja mojemu se je ze zataknilo, tako da mislim da njegova druzina ve kaj bova dobila.

izabelina morda ti pa rata, ti samo pejt na izpit, probaj saj nimas kaj izgubit.

laliela evoti,  cestitke za dobr pregled.

Midva sva imela danes zadnji pregled v Svici. Bolj se bliza datum odhoda, bolj se cudno pocutim. To posljavljane mi prav nic ne sede. Tudi moj dragi je danes zadnjic v sluzbi in je bil, kar nekaj odsoten ko sva sla na kavo po pregledu. Torej nase dete je prav obrnjeno (na glavo), kg +9 (mah ja), ima pa nase dete majhno glavo. To je bilo ze na prejsnem pregledu in danes spet. Sicer G pravi, da ni panike in, da je v mejah normale ampak se pa slisi tko cudno. Ne bomo panike zganjal, ker imam tudi jaz majhno glavo, pa tudi moj dragi je suhec, ampak obcutek je pa cuden.
Datum za naslednji pregled bom pa sporocila, ko pridem v Slovenijo in se narocim k svoji stari G.

Nic sedaj pa veselo na delo, popoldan pa na Nizozemsko.

Uzivajte!! 

Neposredna povezava do sporočila: 2869
30.6.2010 10:29:45   
Anonimen
lillchy in tejci vse naj naj!!!

teodora75: ojej no... user posted image

pa še ena razpredelnica, ki sem jo našla na sosednjem forumu:

8 tednov ............. 1,6 cm ..................... 1 gram
9 tednov ............. 2,3 cm ..................... 2 grama
10 tednov ........... 3,1 cm ..................... 4 grami
11 tednov ........... 4,1 cm ..................... 7 gramov
12 tednov ........... 5,4 cm ................... 14 gramov
13 tednov ........... 7,4 cm ................... 23 gramov
14 tednov ........... 8,7 cm ................... 43 gramov
15 tednov ......... 10,1 cm  .................. 70 gramov
16 tednov ......... 11,6 cm ................. 100 gramov
17 tednov ......... 13,0 cm ................. 140 gramov
18 tednov ......... 14,2 cm ................. 190 gramov
19 tednov ......... 15,3 cm ................. 240 gramov
20 tednov ......... 16,4 cm ................. 300 gramov
21 tednov ......... 26,7 cm  ................ 360 gramov
22 tednov ......... 27,8 cm ................. 430 gramov
23 tednov ......... 28,9 cm ................. 501 gram
24 tednov ......... 30,0 cm ................. 600 gramov
25 tednov ......... 34,6 cm ................. 660 gramov
26 tednov ......... 35,6 cm ................. 760 gramov
27 tednov ......... 36,6 cm ................. 875 gramov
28 tednov ......... 37,6 cm ............... 1005 gramov
29 tednov ......... 38,6 cm ............... 1153 gramov
30 tednov ......... 39,9 cm ............... 1319 gramov
31 tednov ......... 41,1 cm ............... 1502 grama
32 tednov ......... 42,4 cm ............... 1702 grama
33 tednov ......... 43,7 cm ............... 1918 gramov
34 tednov ......... 45,0 cm ............... 2146 gramov
35 tednov ......... 46,2 cm ............... 2383 gramov
36 tednov ......... 47,4 cm ............... 2622 gramov
37 tednov ......... 48,6 cm ............... 2859 gramov
38 tednov ......... 49,8 cm ............... 3083 gramov
39 tednov ......... 50,7 cm ............... 3288 gramov
40 tednov ......... 51,2 cm ............... 3462 gramov

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2870
30.6.2010 10:31:15   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

katrinka- za inekcijo še ni sigurno, bomo takrat videli kaj in kako. samo toliko, da vem, da je ta možnost, da me potem ne bi preveč skrbelo, ker takrat moje G ni

aha,razumemuser posted image

t.z. - super za pregleduser posted image

izabelina - drzim pesti za izpituser posted image

teodora
- ja to je zoprn k se dohtarji tkole zagovorijo,jaz tudi nisem hotla vedt samo v porodnisnici se je vsak ta drug zagovoru,tle na forumu veste da vem spol,ceprav ne povem,ostalim pa veselo lazem da ne vem...briga meuser posted image

lalilea - super za srcekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2871
30.6.2010 10:33:13   
katrinka
sodec po tej razpredelnici je moje dete preveliko in ne premajhno - po gramih seveda,velikosti pa ne vemuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
30.6.2010 10:37:51   
Anonimen
to naj bi bilo kao ob dopolnjenem tednu... torej mislim da gre tako, da je pri 28t0d teža otroka 1005g.
ker meni je po prejšnjem pregledu ena rekla, da imam full prelahkega otroka, G mi je pa rekla, da je super. Pa sem gledala tickerček pa mi je kazalo, da bi tudi moglo biti ok ampak sem prav iskala eno razpredelnico kjer bi bilo tako napisano. Imam pa pri 28t3d težo 1100g... Tako da katrinka jaz se ne bi tako zelo sekirala. Meni je včeraj 3x merila otroka, 3x je dobila drugače. Enkrat je rekla, da je za 2 tedna premajhen (halooo a od prejšnjega pregleda pred 4tedni je zdaj pa za 2 premajhen?!) no in potem se je otrok drugače obrnil in sva dobili večjo mero. Toliko o zanesljivosti meritev... vem, da so se že tudi za cele pol kile zmotili ne pa da se tu ne bi za 100g... user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2873
30.6.2010 10:45:08   
archie
Teodora: hihi, upam, da vama bo uspelo zadrzati skrivnost pred drugimi. "problem" bo, ce bosta zacela sedaj vidva o otroku govorit v pravem spolu. in potem ti to pride tako v kri, da se mimogrede zagovoris, ko se pogovarjas z drugimi user posted image . midva imava sedaj take probleme zaradi imena, ker ga imava ze kao dolocenega. In najinega otroka ze kliceva po imenu in za naju ni vec otrok, ampak ima to bitje svoje ime. In tudi vse slike na racunalniku so ze shranjene pod njenim imenom.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
30.6.2010 11:00:34   
Izabelina
jutro... še dans vam bom težila z izpiti pol pa ne več :)

mam pa dans pregled, me je kr mal strah ko bom morala na tehtnico... zanima me, kako je s testom sladkorja, ker mene moja zdravnica ni poslala na ta test a nej ji kej rečem al pač ona že ve?

Teodora a ti si ji kej rekla?

uglavnem komi čakam da bo jutr popoudne (še zmer) user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?