|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
24.6.2010 9:56:48   
onur
Živjo. No, jaz pa sem obležala. V torek je Petja imela vročino, vendar je sedaj že dobro, včeraj pa je obležala še mami. Vročine čez 38 in kar noče it dol. Danes sem šla še v laboratorij, tako, da čakam izvide. Mi je pa tako bad, ker sva z možekom hotela danes it na Billy Idola, ma ne bo nič.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
24.6.2010 11:42:10   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: orka

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Ko smo že pri ptičih, mislim, da je Dario strah in trepet za vse kranjske golobe, Dario se jih tako razveseli v kakem parku, da skoči mednje, kar jih seveda odžene.

Tole pa poznam,je pri nas isto,le da naša še zraven kriči GA-GA,GA-GA...ona se nikakor noče navadit,da so to ptiči in ne ga-ga,kar naj bi bila raćka :-D

za našo je tud vse ga-ga, od ptičev, račk, labodov, vran... user posted image user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
25.6.2010 20:57:06   
Andromeda
Doer večer!

Kako ste kaj preživele tale umirjen prazničen dan? Mi smo sicer imeli zaradi Darievega zamašenega nosa in vpliva polne lune bolj kratko noč, zat smo dopoldne bolj počivali, po kosilu pa smo se odpeljali v Škofjo Loko, se sprehodili po starem mestnem jedru in po grajskem vrtu (ful lepo, priporočam!), potem smo šli še na kavico in nazaj domov. Je pa Daria malce zdelala vročina, pa tudi veliko je prehodil, tako, da je že malce po sedmi uri odšel v mižule. Jaz sem si pa prejle naredila pedikuro, pa malo sem knjigo brala...

Eh, v torek žal ne grem na izpit, ker sem se smotana kot sem, pozabila prijavit...No, bom pa septembra razturila, ta teden se bom pa sproščeno pripravila na naš dopust. Prejle sem pregledala moje kopalke od prejšnjih sezon in jih večine več ne da ne spravim nase, ampak si modrc komaj zapnem...tudi nisem preveč zaodovljna, ker sem glede na mojo postavo precej trebušasta (še od nosečnosti, glp), tako, da bi blo še najboljš, da si kupim enodelne kopalke user posted image Hudič, če sem pa delala trebušnjake, moj trebuh je pa vedno isti zgledal. user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
25.6.2010 20:58:14   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Ko smo že pri ptičih, mislim, da je Dario strah in trepet za vse kranjske golobe, Dario se jih tako razveseli v kakem parku, da skoči mednje, kar jih seveda odžene.

Tole pa poznam,je pri nas isto,le da naša še zraven kriči GA-GA,GA-GA...ona se nikakor noče navadit,da so to ptiči in ne ga-ga,kar naj bi bila raćka :-D

za našo je tud vse ga-ga, od ptičev, račk, labodov, vran... user posted image user posted image

Za našega so pa vse živali od a do žblj "ej" user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
26.6.2010 9:08:20   
orka
helow
Včeraj je bil en prekrasen praznični petek.Za uspešen zaključek šolskega leta sva otroke odpeljala v čatežke toplice in smo vsi nadvse uživali,Še Ema ki ponavadi zahteva veliko časa se je veselo sama zabavala v vodi,celo tunkati se je hotela a ji ni prav ratalo,edino v bazenu z valovi ji pa ni bilo všeč,tako da se že bojim kako bo na morju ;-).Po kopanju pa smo še obiskali mojega očeta v Krškem in smo tudi tam uživali,saj so nas stregli od spredaj in zadaj.Vrnili smo se ob 22.30 vsi samo še za v cote.
Lep vikend še naprej,gremo zdaj na prešerca nogometaše pozdravit.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
27.6.2010 21:13:32   
onur
Živjo. Joj, ta bot me je pa res zdelalo. Kaj bi človek dal ko je bolan, da bi ozdravel. Nisem mogla nič, samo ležala, ma danes pa je boljše. Se mi pa zadnje cajte zmeraj tako napravi, da ko vzamem dopust, ali sem jaz slaba ali pa Petja. No, ma kaj čmo, tako je življenje. Jaz jutri v službo, tatko je šel že danes, Petja pa v vrtec. Še en teden pa tudi mi pičimo na morje. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
27.6.2010 21:18:16   
onur
Eno, kdaj boste začele z odvajanjem od plenic, ali ste že?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
28.6.2010 7:23:50   
_katja_
Mornin'

onur: samo da gre na boljše z zdravjem. Glede dopusta in bolezni je pa res ponavadi kot zakleto. Jaz vem, da sem vedno, ko sta moja starša kam šla, zbolela. Pa tudi potem ko sem bila že v srednji šoli. Murphy.

po kosilu pa smo se odpeljali v Škofjo Loko, se sprehodili po starem mestnem jedru in po grajskem vrtu (ful lepo, priporočam!), potem smo šli še na kavico in nazaj domov.
Bomo šli enkrat pogledat. Hvala za nasvet.

Eh, v torek žal ne grem na izpit, ker sem se smotana kot sem, pozabila prijavit...No, bom pa septembra razturila, ta teden se bom pa sproščeno pripravila na naš dopust. Prejle sem pregledala moje kopalke od prejšnjih sezon in jih večine več ne da ne spravim nase, ampak si modrc komaj zapnem...tudi nisem preveč zaodovljna, ker sem glede na mojo postavo precej trebušasta (še od nosečnosti, glp), tako, da bi blo še najboljš, da si kupim enodelne kopalke user posted image Hudič, če sem pa delala trebušnjake, moj trebuh je pa vedno isti zgledal. user posted image

Nimaš kej glede izpita. Se zgodi. Kot si že napisala, septembra pa raztur user posted image
Kopalke?!?! Joj v soboto sem jih dala gor....koža visi....noge žilaste, celulitaste in kar obilne,.... tko da nič hudega če imaš samo malo trebuščka user posted image Upam, da najdeš kakšne dobre kopalke zase.

orka: super da ste užival v Čateških. Že dolgo nisem bila tam, mormo it enkrat pogledat. Bi tudi Nace verjetno zelo užival.

plenice: Nace je brez ko se igra z vodo. Zaenkrat se mu sanja ne, kar je to ko se polula. Ampak na morju in v Bohinju bo verjetno kar dosti brez. Pa bomo vidli če bo dojel. Drugače bo pač še eno leto v plenicah. Eni prej eni kasnej.

Mi smo v petek otvorili pohodništvo po mojem porodu in šli tukaj na en kucelj. Nace je malo hodil, pa mož ga je malo nesel, jaz sem pa Jakca v štorklji nesla. Prav super je blo. Popoldne smo zapekli in malo praznovali v ožjem krogu, ker je imela tašča 50. Btw: sem kr dober šopek nardila iz rafaelotov. user posted image Tašči je bil pa tudi zelo všeč. V soboto smo se šli kopat v Simonov zaliv. Preživeli smo lep dan, sam ne grem več, ker je voda svinjska (trava vložki, plenice, itd.) in gužva. Včeraj smo imeli pa ornk piknik za taščo. Je bilo fajn. Pa dobro za jest. So nardili potem tudi sadna nabodala ala ražnjič varianta. Super zgleda in dobro je. Zdaj pa spet utečen ritem. Nace je šel po enem tednu v varstvo, jaz imam pa malo bolj na izi, ko imam samo Jakca. Upam, da bo danes kaj pridno spal, da bom lahko kaj pospravla, ker imamo raztur, ker sam okol vandramo user posted image

Lep začetek tedna!
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

Neposredna povezava do sporočila: 1683
28.6.2010 7:33:05   
_katja_
Evo še šopek:

user posted image

www.fitnosecka.si

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
28.6.2010 12:26:12   
Andromeda
Hello!

No, pa je minil tale podaljšan vikend. Čez 1 teden pa gremo že na morje, jupiii user posted image

V soboto zjutraj smo šli na Brnik pričakat našo reprezentanco, je bil Dario najmlajši udeleženec (mlajših res nisem nijker videla), sem mislila, da bo kaj prestrašen, ker je blo tolk ljudi in hrupno, pa je le radovedno gledal. Popoldne pa smo imeli ljubljansko babico na obisku, je prišla z dopusta. Včeraj zjutraj pa smo šli na Jezersko, Dario je spet ful prehodil, tam je res tako lepo, smo se vsedli na en travnik in malicali, pa jaz sem nabrala bezeg, ki tam zgoraj šele sedaj cveti in bom naredila bezgov sirup...ups, sem se ravno spomnila, da sem pozabila kupit citronsko kislino user posted image eh, bo treba še enkrat v trgovino danes.

katja - zelo lep šopek, a to si kar sama naredila?

Nič, grem Daria dat spat, potem me pa čaka kuhanje...

Lep dan, pa še malo osvežitve v podobi ledene kave vam privoščim:

user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
28.6.2010 22:35:52   
Andromeda
Alo, kje pa ste vse čvekice? Na dopustu?

No, jaz sem prejle naredila bezgov sirup in komaj čakam, da se ohladi in ga lahko probam...Dario že več kot 2 uri spi, mi2 z možekom sva pa gledala nogomet, pa še kokice sem spekla. Ta teden bo zelo vroč, pa razmišljam, da bi šla z Dariem en dan malo pogledat na kranjsko letno kopališče...takole bolj dopldne, ko ni preveč folka.

Neposredna povezava do sporočila: 1686
29.6.2010 7:07:19   
onur
Živjo. Danes pa dobro jutro od mene in privoščite si eno kavico, jaz sem si jo že, pa še cunje sem dala sušit pred službo. Jutro je bilo boljše danes, ker včeraj me je bolela glava. Zdaj pa veselo na delo.
Včeraj sem nekaj pisala kaj moram vzeti na morje. Ma me tako zjezi, možek flegma sedi zraven in on kar misli, da se bo pripravilo.
Zakurlo pa je, pa saj je prav tako. user posted image user posted image user posted image user posted image

_Katja_, super šopek. Ma kaj v tem belem so zaviti rafaeloti?

Neposredna povezava do sporočila: 1687
29.6.2010 7:12:16   
_katja_
Mornin'

Andromeda: še dobro, da sva midve tukaj user posted image Ja šopek sem sama nardila. Zelo rada ustvarjam.

A na Jezerskem pa šele cveti bezek?!? Mogoče se pa zapeljemo tja. Sem ga naredila eno rundo pa ga je že skoraj zmanjkalo in bi bilo fajn še narest.

Nace ima spet vročinouser posted image Tako da imam danes spet oba doma. Včeraj ko sem imela končno en dan frej, sva pa z Jakcem ful okol spancirala. Namesto da bi doma pospravljalauser posted image No sem popoldne malo na hitro, pa danes bom možku povedla kaj ma za narest, ne morm vse sama.  Včeraj sem šla v službo pogledat...so otroci tako gledali dojenčkauser posted image Pa ful so že zrastli moji medvedkiuser posted image

zdej je pa Nace spil svojga soka tko da konc mira....akcija...

Lep dan!
K

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 1688
29.6.2010 7:18:51   
_katja_
onur: nisem vidla, da si tudi ti tukajuser posted image

Ja glede pakiranja pa ni vredno zgubljat besed. Tudi pri enodnevnih izletih je tako....ampak možek pa vso športno robo spakira pa  vozicek, itd.  Sam vseen je ful več: cunje za otroke, zase, moža in še hrana.

Ja v belem so zaviti rafaeloti. Ker sem imela najprej rože kupljene in sem iskala bele ali vijolične bonbone, pa nimajo nič v tej barvi.

lp
K

www.fitnosecka.si

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
29.6.2010 9:12:13   
poli*
Pozdravljene. Berem vas redno, ma za pisat pa zmanjka časa.
Prejšnji vikend smo bili v Čatežu in je bilo ZAKON! Tko lepo smo se meli in smo res uživali. Pa še 1. obletnico poroke sva praznovala user posted image . Verjetno pojdemo septembra spet user posted image . To nedeljo smo spet meli mal piknika (še za najino obletnico, pa zato ker je moja mama dobila neko višje mesto v službi), čez 3 tedne bo spet žur, ker ima možek rojstni dan user posted image . Ma lepoooo je.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
29.6.2010 9:15:29   
poli*
Aja, zadnjič ste govorile o besednem zakladu naših malčkov. Naša lepo reče BABICA, ČIČAJ (vsedi se), PRIDI, PUSTI TO (verjetno ima to iz vrtca user posted image ), BENJAMIN, KAKAV, ČAJ in še nekaj takih besed. Kužka pokliče KUJA (naglas na zadnji A user posted image ).

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
29.6.2010 9:21:23   
poli*
Pa ravno danes zjutraj sem razmišljala, kdaj bo pravi čas za odvajanje od plenic? Res ne vem, verjetno bomo poskusili konec poletja. Kaj pa vem, meni se moja punči še ne zdi zrela za ta podvig user posted image .

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
29.6.2010 13:46:42   
Andromeda
Hello!

Uf, mi2 sva šla dopoldne malo ven, prišla do 12. ure nazaj, Dario je šel spat, jst pa kava, bezgov sok in šla na ložo počivat in me je kar zmanjkalo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Pa ravno danes zjutraj sem razmišljala, kdaj bo pravi čas za odvajanje od plenic? Res ne vem, verjetno bomo poskusili konec poletja. Kaj pa vem, meni se moja punči še ne zdi zrela za ta podvig user posted image .

Če se ti še ne zdi pripravljena, potem še malo počakaj. Naš tudi še ni pripravljen, tako, da bomo to očtino pustili za prihodnjo pomlad.

pakiranje za dopust itd
- ja, to je pri nas čist žensko delo user posted image Pa še prav, da je tako, ker moj bi itak večino pozabil. je res veliko dela s tem, samo mož potem vse lepo znosi in napakira v avto.

katja
- upam, da bo Naceta hitro minila vročina...glede potepanja pa je itak za dojenčka bolje bit na svežem zraku, kot pa v tipi-topi stanovanju user posted image Jst pravim, da pospravljanje lahko vedno počaka, lepo vreme pa je od-do user posted image

Nič, grem kosilo skuhat, preden se tamau ne zbudi...

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 29.6.2010 13:47:22 >

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
30.6.2010 7:19:05   
_katja_
Mornin'

Samo da se na hitro javim. Nace pije kakav, Jaka še drnjoha. Tako da 5 minut mira. Pride pa zdaj nečakinja k meni, tako da bo danes lažje. Se hitro obrne, ni dolgo nazaj, ko sem jaz hodila k sestri pomagat tamale mirkat, zdej pa že oni men pomagajouser posted image
Bomo šli malo na sprehod, pa bo tudi Nace v vozičku. Zdaj nima vročine. Upam, da bo danes kaj boljše. Včeraj sem bila kot cunja, pa sem rabla sam ene 10 minut spanca. No sem ga dočakala popoldne, ko je bil možek doma. Pa še zvečer pol pirčka in malo telovadbeuser posted image pa se je dan boljše končal kot začel user posted image user posted image user posted image

Za vikend sem rezervirala Roglo, upam, da nam uspe it in bo Nace zdrav.

Naš kuža je nakaj slab, kr klecajo mu malo tačke. Danes ga pelje možek k veterinarju, upam, da ni nič hujšega.

Andromeda in onur: s kom bom pa drug teden čvekala, če bosta obe na dopustu?!?! Bom mela pa monologe user posted image user posted image

Lep dan!
K

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 1694
30.6.2010 8:24:40   
Andromeda
Dobro jutro!

Bom najprej kavo skuhala:

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Andromeda in onur: s kom bom pa drug teden čvekala, če bosta obe na dopustu?!?! Bom mela pa monologe user posted image user posted image

Upam, da se bo našla kaka čvekica user posted image

To noč smo tudi mi bolje spali, je pa Dario zato že pred sedmo začel rogovilit...Bova šla kar ven počasi, ker ob 11. uri je pri nas že pošteno vroče...Imam že kar lepo rjavo barvo od sprehajanja, pa Dario je tudi že malo rjavček.

Sem pa videla na forumu Otrok debato o otroških kremah za sončenje, saj nikogar ne obsojam itd, samo se m i zdi, da nekatere so pa kar malo preveč ubrisane na 100% naravno kozmetiko, ki mimogrede sploh ne obstaja taka kozmetika, ampak jo samo tako oglašujejo...Če bi bla vsa ta kozmetika naravna, bi bla rjave barve in smrdela kot kuga...in v 1 tednu bi se pokvarila... Jaz sem našega lani mazala sicer z eucerinovo SPF 25, za letos sem mu kupila v spreju od bubchena SPF 30, za obrazek pa dm-ovo kremo, tudi faktor 30. Drugače pa na te čimbolj naravne kreme ne dam nič, sem dobila 1x hudo rekacijo na eucerinov deodorant, pa Dario je dobil izpuščaje od welledine kreme..Moja mama večkrat kupi za Daria alverde kremo za obraz (pa sem ji že 100x rekla, da je ne prenaša doro, ker dobi rdečico), tudi ajz sem se mazala z eno to kremo in se mi je tudi koža vnela user posted image No, to je moje mnenje in izkušnje z "naravno" kozmetiko.

Zdaj pa moram it, me Dario preganja user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
30.6.2010 8:56:53   
poli*
Andromeda- se popolnoma strinjam s tabo. Tudi na enem drugem forumu je ravno debata o kremah, pa se moram prav po prstih mahnit, da ne napišem, da to kompliciranje že presega vse meje. Kot prvo je otroka do enega leta potrebno imeti čim več v senčki, ne pa da jih dobesedno sončijo na morju user posted image .
Lansko leto sem jo samo 2x namazala in to s čisto običajno kremo za sončenje.
Letos smo kupili novo in to od Niveje (jao, kakšna mama sem user posted image ).
Delno dam na naravne in bio izdelke, ampak vse do ene meje. Drugače se mi pa zdi, da gre tosamo za eno tekmovanje in dokazovanje, katera je "boljša" mama.
brez veze

Neposredna povezava do sporočila: 1696
30.6.2010 14:32:53   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Andromeda- se popolnoma strinjam s tabo. Tudi na enem drugem forumu je ravno debata o kremah, pa se moram prav po prstih mahnit, da ne napišem, da to kompliciranje že presega vse meje. Kot prvo je otroka do enega leta potrebno imeti čim več v senčki, ne pa da jih dobesedno sončijo na morju user posted image .

Pravzaprav ni dobro otroka direktno izpostavljati soncu do 3.leta, ker imajo zelo občutljivo in tanko kožo. Jaz ga namažem že zato, ker se pač sonce "prime" tudi med sprehajanjem.

In ja, ene mame se res trudijo živeti čim bolj "zdravo". Ko sem bila na sestanku v vrtcu, je ena mama najprej vprašala, kako je s hranjenjem, če jih silijo jesti, ker njihova punčka je zelo neješča, tudi rodila se je kot zahiranček in poje mikro malo, od tekočine pije samo mleko, nič čaja, vode itd...So vzgoiteljice kar čudno gledale..No, potem pa ta ista mama še vpraša, kako je v vrtcu z vegeterijansko prehrano, da pri njih pač nihče ne je mesa itd...Mislim, otrok ji že tako nič ne je, potem mu pa še zaradi neke svoje ideologije ne bi privoščila živalskih beljakovin in nekaterih vitaminov v mesu, ki so nujno potrebne za rast razvoj user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 30.6.2010 14:33:36 >

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
30.6.2010 16:40:31   
orka
Helow
Katja-jaz bom čvekala,starejša čez vikend v prekmurje odpelemo,Ema bo v vrtcu jaz pa bom tu
andromeda-in kaj so rekle vzg. na vegetariansko? Ker jaz mislim,da tega ni v vrtcih,razen če dr. potrdi,da otroku meso škoduje.Moja nečakinja je tudi doma deležna vegetarianstva in zdrave in bio prehrane,v vrtcu pa normalno dobi tudi mesi in pri babi v prekmurju tudi in da ne boš verjela ta najbolj mastne klobase zmaže ko tavelika.Ja žal tako je in tudi mama ta ki je bila tako radovedna ne bo morala celo življenje kontrolat,sploh pa nebi smela tega ampak bi morala pustiti,da si otrok sam razvije okus in odloča kaj bo jedel.
odvajanje-v kolikor naši otročki še ne hodijo in opravljajo na kahhlico ,je brezpredmetno to odvajanje.Otrok naj bi sam povedal kdaj ga tišči,takrat lahko poskusimo,dokler se pa podelajo brez da rečejo pa nima smisla,ker boste imela samo delo.
poli-čestitke za 1. obletnico
kreme-mene to kompliciranje tudi zelo moti in bolje da ne grem brat.Mi smo vzeli nive baby high protection ( 50 )

user posted image user posted image user posted image  je pa naša Ema danes prvič kakala in lulala v kahlicouser posted image user posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 1698
30.6.2010 17:29:12   
Andromeda

andromeda-in kaj so rekle vzg. na vegetariansko? Ker jaz mislim,da tega ni v vrtcih,

V kranjskih vrtcih imajo organizirano prehrano tudi za vegeterijanske starše...pardon - otroke user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
30.6.2010 20:48:30   
onur
Živjo.

Poli*, čestitke za prvo obletnico. user posted image user posted image user posted image user posted image

Prehrana: pa naj otrok poje vse, se bo že sam odločil, če česa ne bo. Naša poje tudi mineštro, ki jo nona zabeli, pa kaj zato. Pa ji drugič jaz naredim brez in je. Keksi so pa itak zakon. Čim več ponudit, pa vidiš, če otroka pritegne ali pa ne.

Naravna kozmetika: jaz sem naši vzela od Nahrina 28-30, ker sem ji že lani in sem bila zadovoljna. Itak pa smo bili večinoma v senci. Jaz sem imela Weledine stvari in so mi ustrezale, zdaj pa sem vzela od Nahrina (bila sem na parih predstavitvah), pa mi je tudi ok. Odločiš se kot sam veš in znaš, pa saj ni treba iz tega delati znanosti.

_Katja_, bosta orka in poli* čvekali s tabo. Drugač pa tudi če imaš monologe, samo, da bo kaj za čitat ko se vrnemo.

Jaz sem danes imela še dan starega dopusta, ki sem ga ponucala za čiščenje stanovanja. Popoldan smo šle s Petjo na igrala, pa do tatkota v službo pogledat, pol smo pa po pesku skakali in muce lovili.

Grem na eno pivce.

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......