_katja_
|
Mornin' onur: samo da gre na boljše z zdravjem. Glede dopusta in bolezni je pa res ponavadi kot zakleto. Jaz vem, da sem vedno, ko sta moja starša kam šla, zbolela. Pa tudi potem ko sem bila že v srednji šoli. Murphy. IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda po kosilu pa smo se odpeljali v Škofjo Loko, se sprehodili po starem mestnem jedru in po grajskem vrtu (ful lepo, priporočam!), potem smo šli še na kavico in nazaj domov. Bomo šli enkrat pogledat. Hvala za nasvet. Eh, v torek žal ne grem na izpit, ker sem se smotana kot sem, pozabila prijavit...No, bom pa septembra razturila, ta teden se bom pa sproščeno pripravila na naš dopust. Prejle sem pregledala moje kopalke od prejšnjih sezon in jih večine več ne da ne spravim nase, ampak si modrc komaj zapnem...tudi nisem preveč zaodovljna, ker sem glede na mojo postavo precej trebušasta (še od nosečnosti, glp), tako, da bi blo še najboljš, da si kupim enodelne kopalke Hudič, če sem pa delala trebušnjake, moj trebuh je pa vedno isti zgledal. Nimaš kej glede izpita. Se zgodi. Kot si že napisala, septembra pa raztur Kopalke?!?! Joj v soboto sem jih dala gor....koža visi....noge žilaste, celulitaste in kar obilne,.... tko da nič hudega če imaš samo malo trebuščka Upam, da najdeš kakšne dobre kopalke zase. orka: super da ste užival v Čateških. Že dolgo nisem bila tam, mormo it enkrat pogledat. Bi tudi Nace verjetno zelo užival. plenice: Nace je brez ko se igra z vodo. Zaenkrat se mu sanja ne, kar je to ko se polula. Ampak na morju in v Bohinju bo verjetno kar dosti brez. Pa bomo vidli če bo dojel. Drugače bo pač še eno leto v plenicah. Eni prej eni kasnej. Mi smo v petek otvorili pohodništvo po mojem porodu in šli tukaj na en kucelj. Nace je malo hodil, pa mož ga je malo nesel, jaz sem pa Jakca v štorklji nesla. Prav super je blo. Popoldne smo zapekli in malo praznovali v ožjem krogu, ker je imela tašča 50. Btw: sem kr dober šopek nardila iz rafaelotov. Tašči je bil pa tudi zelo všeč. V soboto smo se šli kopat v Simonov zaliv. Preživeli smo lep dan, sam ne grem več, ker je voda svinjska (trava vložki, plenice, itd.) in gužva. Včeraj smo imeli pa ornk piknik za taščo. Je bilo fajn. Pa dobro za jest. So nardili potem tudi sadna nabodala ala ražnjič varianta. Super zgleda in dobro je. Zdaj pa spet utečen ritem. Nace je šel po enem tednu v varstvo, jaz imam pa malo bolj na izi, ko imam samo Jakca. Upam, da bo danes kaj pridno spal, da bom lahko kaj pospravla, ker imamo raztur, ker sam okol vandramo Lep začetek tedna! K