Božička09
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie IZVIRNO SPOROČILO: teodora75 In tako zoprno je, ko veš nekaj 'tako velikega', pa moraš biti tiho... Mah, saj mogoče me bo tole čez kak dan spustilo, zdaj sem pa še vedno malo v šoku; T. ravno zato sva se pa midva ze od zacetka odlocila, da zeliva vedeti za spol in da ga pred drugimi ne bova skrivala. Glede imena pa tudi ne vem, ce bova lahko tiho se teh 80 in nekaj dni Midva sva se tudi dogovorila, da imena ne izdava do konca, ampak ga vsi njegovi prijatelji vedo, pa najininstarši, jaz s epa nikakor ne spomnim, da bi ga izdala ... Moj je cela čveka, pravi, da je 'tako notri', da ne more biti tiho. Oh desci Teodora in Izabelina, upam, da bo cuker okej, če bo do tega prišlo ... Da bosta vsaj normalo lahko jedli In čestitke vsem novim enaintrideset- in dvaintridesetletnicam Jaz sem bila danes že na robu živčnega zloma, tale MŠ me bo prigranal na rob ubupa. Doma preverim kdaj so vpisi, vstanem ob 7h, grem pred službo tja, da se vpišem in ujamem delo ob 9h - ja dreka, vpisi so od 11h dalje. Mislim, a sem čisto blesava že ali kaj? Stavba je pa tudi taka, kot da bo ravnokar razpadla, nič lepo mi ne izgleda. Sem bila čisto nadrkana, kličem mojega, je bil nekaj nervozen in se za piko na i skregava, vržem dol telefon, česar res ne delam in v jok. No, vsaj na WC sem šla In zdaj po službi iz centra še enkrat letet na Šlajmerjevo, potem na Trubarjevo po knjigo 'Moj porodni načrt', nazaj na Slovensko na banko in če bog da, bom nekje do 5h doma, potem pa letim še na radio nekaj posnet in na pijačko, da se malo zdiham. Ne vem, dva dni grem že sama sebi na živce Grrrrr ... Upam, da ste ve kaj bolje. Jaz se vedno, ko sem tečna in jokasta opravičim malčici, ker imam potem slabo vest, če me začne bolj brcat. Pa jo božam in govorim, da naj ne skrbi, da je vse okej, da je mamica samo malo čudna danes. Z mojim pa sva se tudi vmes že pogovorila, potolažila, kar nekaj ... Vasih bi se kar skrila v kak kot in tam ždela cel dan, brez da bi me kdo opazil. Eh, bo že. Uživajte na sončku