Jancci
|
Ploha ja, 3 šrange so bile, pri njej, pri njem, pa še pred cerkvijo. Ima on ful enih prjatlov in se mu zgleda fajn zdi. Sej pravim, važno da je bilo njima všeč, men sigurno to ne bi bilo. Jest sem vse prepovedala. Drugače pa moj snema in naredi filmček, ampak zelo zelo izjemoma. Za take, kjer mu res ni rečt ne in je potem to tudi kot neko darilo. Nič ne računa. AMpak zelo zelo dvomim, da bi ga lahko naštimala še za koga, ker je ful dela in je že 100x rekel, da se tega ne gre več. Pa ne snemanje... potem montiranje. Tak da rajš koga drugega rezerviraj. za dudo!!! Sej ti otroci ful hitro pogruntajo kaj in kako. Mi2 sva imela zdej par dni težav, ker smo v Mehiki vedno spali skupaj v taveliki postelji. In zdej je že zvečer hotela k nama in govorila aja aja in kazala najino posteljo, pa ponoči se je zbujala in hotela k nama. Ene 2x sva ji ustregla, pa sem vidla, da se bo kar nadaljevalo in sem včeraj eno uro ponoči sedela zraven njene posteljice in jo božala, ker ni hotla spat v svoji postli. Je ena mala trmica. No, samo ima malo smole, ker sem jest večja trmica in sem vztrajala in danes je spet lepo sama zaspala in spala celo noč v svoji postelji. Če jim pa pustiš, pa izkoristijo. Tako da dude ni več, pa čao. Se bo že sprijaznila!! A tebe je tut strah rodit? Ne govor, me vse mine ko se spomnim. Sam pravijo, da je v drugo ful lažje... bla, bla, bla,... jest se bom kar za ultivo zmenila, ker ne mislim spet trpet ko ena žival tam 20 ur!!! Pol bomo pa vidli, sej tisto hitro priklopijo, samo ne bo mi jih treba 5 ur prosit!! Drugač pa zdej obstaja nek gel, ki ga imajo tut v KR porodnišnici in ti med porodom mažejo presredek in masirajo in baje je ful manj raztrgann oz. prerezov. Lahko ga pa tudi v lekarni kupiš in sabo prineseš. Je pa okrog 100 evrov. Ne vem pa točno kok ti v P računajo. Nekaj manj. Marta slike so na blogu, link je na fb-ju.