khurde
|
o, jancci, wb sem že mislila, da si kakega mehičana ujela, pa da boš kar tam ostala sonček, nismo bili tam, smo šli za sobico pogledat - ikea, kika, toys... pa še to smo se šele zjutri spomnili, v afektu matr sem jezna ta vzajemna men na vsake kvatre štalo dela. sem mogla po lističe za glukozo merit, pa mi zavrne kartico pri nas danes ne delajo, kličem v domžale, kva za vraga... pa so mi par mesecev nazaj poslali račun + opomin in hoteli skor 100 evrov, kao neplačano... sem uredila, so stornirali več kot polovico, ker sem imela neplačan samo en račun, pa aktualnega, ki še ni bil pretečen. in sem itak plačala tistih 40 evrov. pa so mi rekli, da če je kaj zamudnih obresti, dobim poračunane naslednjič, z naslednjim računom. in je bilo vse ok. še prejšnji teden. danes pa mi kartica ne dela, ker mi računa za te zamudne še niso poslali, pride z naslednjim mesecem tko da sem klinčevi zavarovalnici dolžna 60 centov (0,6 evra), v bistvu po njihovi krivdi (preveč zaračunali v prve, pa sploh obresti še niso upoštevane na nobenem računu) in moram al dons v domžale prinest tole al pa jutri v kamniku urediti, da mi lahko kartica spet dela še uni zaposleni, s katero sem govorila, ni bilo nič jasno ker če bi vsaj dobila račun za 60 centov... ma ne, pride julija upoštevajo pa to vsoto, to pa