Aninchy
|
Helou! Mi smo se dons zbudili v krčkih (mami je pač "mooogla" pojest 4 čevape ), ampak HB ni neki dolgo trajalo, še vedno se zamoti s hrano Zdej pa mal počiva revček, ko se je tak napenju... Jst sem se pa odločila, da si bom danes mleko črpala in ga stran metala, malemu pa dajala dodatek, pa upam, da bi se pol mleko že "spucu". A mislite, da bo pomagal Zdravstvena: mi jo že imamoooo! Sva mela tri dni po prihodu iz P še enkrat pregled, ker so sumili na zlatenico, pa sva mogla it po napotnico... In jooooj, sem bla nadrena, da kje mam pa kartico, pa po kom bo otrok zavarovan pa ne vem kaj še vse, pa pojma nism mela o ničemer. Sem rekla, lejte gospa, dojenček je šele 5 dni star, kje naj dobim kartico?! LOL!! No, in pol je (z muko) nardila na mojo kartico, pa totalno za.sr.ala vse skupi, ker jo je nardila na moje ime, na na ime od tamalga in pol sem bla še na pregledu nadrena, da kako napotnico sem to prnesla, sej ne grem js na pregled!? Mislim, HALOOOOO, ko da js vem, kaj more bit gor napisan ijooooj! HB so ga vseen pregledal, js sm mogla it pa napotnico "popravit", to pomeni da mi je baba blesava celo napotnico kr z edigsom zbrisala, pa še enkrat dala napisat, ko ji je res tk težk novo dat!!?? Grrr!! No in sem jo mogla po pošti poslat v P. In sva šla potem z mojim še isti dan zrihtat zavarovanje in vse (ker je njegov ata s.p. in moj dela pri njemu, sva mogla vse sama zrihtat, in vam povem, da tok laufarije že doolg nisva mela!! boljš je v podjetju, ko sam greš tja in rečeš kaj bi mel, pa ti kr zrihtajo v računovodstvu... ) No in v roku dveh tednov smo dobili karticoooo! Da mi ne bo treba zdj tečnih sestr poslušat kk so pametne... Ijoj, kaj sm se razpisala.... U glavnem tole s tem zavarovanjem je kr hudič... vse najprej zanima, če si že uredu vse, sam da ja ne bi kje kej "zastonj" čez prišu jolcica - lepo se kopajte! Upam, da bo Tjaž užival! Ijoj, tak sem se razpisala o kartici, da mi je začel kar mlek uhajat Mam čist mokro majco! Lep dan!