|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
30.6.2010 12:34:16   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: klupko

Nina ne deli se norca! Dvomim da tamalga zvija od čevapov..sej to isto skor kot če bi zrezek pojedla. Včasij jih zvija za brezveze. Ne zdej delat zmede s tem dodatkom..če maš mleka dost, ga maš za otroka, ne za stran metat.user posted image
Nč stran metat, ampak malega na prsi naj se naje. Bo že pokakal ven.user posted image

PODPIS

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 701
30.6.2010 12:37:14   
deveta
user posted image user posted image user posted image Jaz sem tako počasna v pisanju, da ko začnem pisat sploh še ni nobenega odgovora, ko pa pošljem pa so že vsaj dvauser posted image user posted image
ja tako je če en stavek po en pišeš in po hiši skačeš.user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 702
30.6.2010 13:04:12   
farina
eno vprašanje glede zavarovanja,mi smo šli to včeraj uredit, pa smo dobli eno tako nadomestni papir namets kartice, ker kartica traja v roku 14 dneh, zdaj me pa zanima če ta nadomesten papir za zavarovanje velja, tud po 60 dneh, ker moja še takrat kartice ne bo imela,ko gremo k pediatru, a bo kdo kaj kompliciral.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 703
30.6.2010 13:04:28   
Aninchy
Punce, hvala za nasvete! user posted image

A ma še ktera kak nasvet za mozoljčke?? Jih ma moj mali fuuul pa prav ogabni so, taki beli in ful velki...user posted image baje da je to čiščenje kože in pa zarad vročine... Pa moje mleko nekak ne pomaga, to je edin napotek, ki sm ga dobila. A obstaja kej proti temu, al jih pač more "skoz dat"?

Zdej pa greva na sprehod user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 704
30.6.2010 13:06:21   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: farina

eno vprašanje glede zavarovanja,mi smo šli to včeraj uredit, pa smo dobli eno tako nadomestni papir namets kartice, ker kartica traja v roku 14 dneh, zdaj me pa zanima če ta nadomesten papir za zavarovanje velja, tud po 60 dneh, ker moja še takrat kartice ne bo imela,ko gremo k pediatru, a bo kdo kaj kompliciral.

Tisto potrdilo ti velja, dokler ne dobiš kartice..... sej mislim, da nikjer ne piše, da sam 60 dni? sicer so pa podatki gor isti k na kartici, tak da je isti šmorn, sam sestra more ročno vnest podatke v rač., drugač bi pa kr kartico potegnala... to je to! user posted image In, ja, eni ful komplicirajo, ker se jim pač ne da na roke...user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 705
30.6.2010 13:08:05   
Mubi
Živjo!
Po zlo dolgem času se vam javljam user posted image še sm tuki, sam časa je vedno manj za pisanje....user posted image
amomchy glede mozoljčkov.... tud moj jih ima, res so tisti čist beli in kar pridejo pa grejo. Ima jih in baje kar minejo sami od sebe. sem ga pa jaz enkrat namazala z sudokremom (kupila v lekarni sicer za druge stvari ampak piše gor da je za akne tud) in nasledn dan ni blo več mozolčkov :) takoj sm uporabla kremco še na sebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak zdej jih ma spet, sam ga pa ne mažem več....bo že minil....

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 706
30.6.2010 13:13:58   
Aninchy
Mubi - user posted image user posted image user posted image sej še nism zihr, al bi probala sudokrem, al ne.... Sam se mi prov smili mali, k je tak rdeč krogec, pol pa bel (rumenuser posted image ) na sredini in kadar mam js tak mozol, me tud kr boli...user posted image On jih ma pa po celih ličkih, pa ga po moje tud kej moti... bom kupla pa bom vidla user posted image A to je sam v lekarni al v trgovinah tud??

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 707
30.6.2010 13:20:00   
j.b.
Tist nadomestni papir za zavarovanje mislim da velja dokler ne dobiš kartice. Pomoje da nimajo kaj komplicirat?! Tk kt aninchy praviuser posted image
Mozoljčki, kolker pridejo, tako naj tud grejo, sami od sebe. Jih majo verjetno kar skoraj vsi otroc. Je mel naš prejšni dan enga tazga velizga beuga, ki je kmal ratal mal rumen ... Bi ga tak stislnauser posted image user posted image user posted image Če bi bil na men bi ga z veseljem zmrcvarlauser posted image user posted image . Treba je pustit pr mir, že zgine enkrat.

oooo Mubi, lej jo, sej si še živauser posted image . Kako kej?

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 708
30.6.2010 13:27:32   
deveta
mezoljčki: Meni je patronažna rekla, da jih s fiziološko raztopino mažem, če so zelo beli.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 709
30.6.2010 14:04:17   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Tisto potrdilo ti velja, dokler ne dobiš kartice..... sej mislim, da nikjer ne piše, da sam 60 dni? sicer so pa podatki gor isti k na kartici, tak da je isti šmorn, sam sestra more ročno vnest podatke v rač., drugač bi pa kr kartico potegnala... to je to! user posted image In, ja, eni ful komplicirajo, ker se jim pač ne da na roke...user posted image

a-a..ne velja dokler ne dobiš kartice...ampak piše gor datum na listu do kdaj ti velja

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 710
30.6.2010 15:01:12   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

a-a..ne velja dokler ne dobiš kartice...ampak piše gor datum na listu do kdaj ti velja

Ja ampak kaj pa če je še kr nimaš po tem datumu?? Mogoč moreš it po novga... sam zakaj je pa ti ne boš dobila prav čas? (nwm ktera je že spraševala...user posted image )?

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 711
30.6.2010 15:26:45   
nincy29
punce držite pesti da je z mojim  malim use  ok.imamo zdravnika ob 18.30 ker imamo probleme z desnim uhcom že več kot 1 teden user posted image .mu je prvo tekla taka rumena tekočina..kot ušesno maslo in je imel celo uho umazano od tega,smo šli v četrtek do dohtarja in je rekla da je sam ušesno maslo..in je bilo zdaj 2 dni ok..in zdaj..se mu je naredila kot neka fuul velika hrasta v uhecu..malo sem upala očistit,ampak je ful globoko noter in ima tak smrdeč vonj..in zdaj se gremo pokazat da mu vsaj zdravnica sčisti pa pove kaj je to ker je grozno za videtuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 712
30.6.2010 15:44:11   
deveta
nincy: srečno pri doktorju, držim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 713
30.6.2010 17:22:15   
Aninchy
nincy29 - user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 714
30.6.2010 17:32:58   
emibu
Hej Hoj.

Tut jst mam čedalje manj časa.. sem pa pset naredila neki izpitovuser posted image

zanima me:
naš mali je imel že od začetka flašo avent cucelj številka 2.zdej je dopolnu en mesec a morem nabavit cucelj št. 3??
zvečer zaspi in potem spi samo če ga skopam a mu lahko kaj škodi če ga usak večer kopam? sicer ga tak samo z vodo in še to use skupi traja 10 minutk..

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 715
30.6.2010 17:37:00   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

Hej Hoj.

Tut jst mam čedalje manj časa.. sem pa pset naredila neki izpitovuser posted image

zanima me:
naš mali je imel že od začetka flašo avent cucelj številka 2.zdej je dopolnu en mesec a morem nabavit cucelj št. 3??
zvečer zaspi in potem spi samo če ga skopam a mu lahko kaj škodi če ga usak večer kopam? sicer ga tak samo z vodo in še to use skupi traja 10 minutk..

Za flašo ne vem, bi tud mene zanimal...

Za kopanje pa po moje ni problema, če ga vsak dan, sam ga res daj samo z vodo, šamponi niso za vsakodnevno uporabo. Verjetno mu paše osvežitev po vročem dnevu user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 716
30.6.2010 17:49:34   
emibu
sj jst ga tut nasploh še ne kopam s šamponi..

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 717
30.6.2010 17:52:11   
Aninchy
Aja, pr men ga je patronažna uporabla, ko je prišla kopat. Jst sem pa sam enkrat do zdej, drugač kr z vodo... ker itak ga pol z oljem namažem in tooook fajn diši user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 718
30.6.2010 18:18:53   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

Hej Hoj.

zanima me:

a, kar od začetka ste imeli 2?  ne, ne, ti kar počakaj s 3. Itak je dvojka od 3mescov dalje, tak da je 2 čist ok. Moj je star 3,5 mescov pa imamo še kr 2-ko, pa še ne mislimo menjat. ker potem itak prehitro poje, pa je prej lačen. user posted image  No, to verjetno samo za našega velja, ko je tak mali požerušček. user posted image
Če ga kopaš samo z vodo ni nič, milo pa daj mogoče 2x na teden. No tak jaz delam.user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 719
30.6.2010 20:52:05   
nincy29
evo nas..mali ima čist zaprt sluhovoduser posted image .naj bi se mu samo sčistilo.če pa dobi vročino ali pa začne ful jokat mu moremo it sčistit.user posted image

emibu prve tri mesece naj bi imela cucelj št.1 tako da na trojko še kar fejst počaki.

kopanje mi se vsaki dan kopamo..to je zdaj naša rutina..kopanje,dojenje,spanje..ga pa 1x do 2x na teden z milom drugače pa sam z vodo in v vodo dam malo baby olja za lahko noč.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 720
30.6.2010 21:40:07   
nusi
živjo, eno hitro javljanje, nisem prav velik nazaj brala, ker tut js totalno nimam cajta user posted image

nincy - upam, da se uhec sam uredi in to čimprej

emibu - pa ta krema deluje tut na odaslih user posted image ?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 721
30.6.2010 22:57:10   
farina
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

piše mi datum do kdaj velja,ampak zmes imam pediatra, mislim da lahk s tem uveljavljam, ne?

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 722
   [Brisano sporočilo]
1.7.2010 8:19:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu farina)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
1.7.2010 8:32:22   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

jst po netu vstrajno iščem anstavek za lupinico za vozek ter letno prevleko za lupinico, trenutno to rešujem tako da ji dam tetra pleničko pod glavico, ker naša šviva k konj...

Prevleka - vzameš eno staro ne preveliko brisačo, narediš luknje za pasove in voilaaaaaaaaaa - maš prevleko user posted image .

Kopanje - jst ga vsak dan. Mamo tud rutino - kopanje, hranjenje/crkljanje in SPI. Namilim mu podplatke vsak dan, ker se poti. Ene 2krat na teden dlani in podpazduhe, celega pa namilim 1krat tedensko al pa še na kak dan manj. Je pa prava mala ribica. V bani toook brca, da vse naokol šprica in TULIIII vsakič, ko ga dam ven. Ma čist užaljeno faco user posted image . Pa vodo mu ne dam 37-38, ampak nekje 35. Mu ful paše, da se malce ohladi.

Zdele grem pa pešaka do BTCja (slaba urca hoje) pa upam, da ne bo sonce začelo nabijat al pa še slabi - da se ne bo uscal!

Mejte se.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 724
1.7.2010 8:59:37   
charlyka
Pozdravljene,

mi smo kar dobro, trenutno malčica spi v ležalniku, zdaj pa ne vem al naj jo ven vzamem in dam v posteljico ali vozek, al jo kar pustim notri user posted image

mozoljčki - jih imamo polno user posted image user posted image po celem obrazu, ušesih - male rdeče pikice, tu pa tam se na sredini naredi rumena sredica ... so rekli, da se čisti koža in da sčasoma izgine ... upam, da res.

dojimo se še vedno na 3 ure.

katero milo pa uporabljate za kopanje?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.