j.b.
|
oj punce, jaz se pa že dolgo spravljam k računalniku da vam kaj lepega napišem, pa kr ni cajta ... Tk šiba dan naokol de groza! No, v ponedeljek smo imeli prvo posvetovalnico, in smo se zredil za 1200 g in zrasli za 1.5 cm, torej smo zdej na 4700 g in 55,5 cm. Imamo kr velikega fanta. drugače pa ratuje Matic kar priden. sej ima še kkšne izpade joka pa to, ampak se kr potolažimo ... Kadar pa se joka se joka s tako ihto, da je čist rdeč/fijolčn u glavo ampak ok, se pol zmatra in da mir Kkšen teden se mi že smeje, pa tut čebljat je že začel. Glavco nam pa drži pokonc itak že od prvega tedna ko se je rodil . To bitjece je neverjetno . Ker me je podnevi začel strašno pogrešat (če me 5 min ni blo zravn jok) smo si nabavli ležalnik, katerega zdej dam u kuhno kar na mizo ali na pult ko kuham, pa je kuj bolš. Punce kako pa kej krst? Midva sva bila u ponedeljek že na pripravah, krst pa bomo imeli čez en mesec, ko bo Matic star dobra 2 mesca. In pol imamo okol 20 folka žlahte, zdej pa nevem kuga bi blo bolš, al povabt na južno u oštarijo al roštiljado doma narest??!! Kako boste ve to izpeljale? Aja, pa kje se kupi sveče/bele prtičke, in če kera ve, a more bit tamal čist u belo oblečen al to ni treba? Drgač sva pa zdej skor po cele dneve sama doma ... ati denarčke služi ... ampak nama je toooolk dovgčes po njemu ... Zvečer pa itak pride zmatran Tut dans ko je praznik so šli zidat ... No, pa sej bo kmal nedelja, bomo vsi trije skupaj doma Lepi bejbiji so tile naši majčki AT, lepo praznujte, pa ne si preveč dela spet nagrebst z žurko Aja še to, sem vidla de ste se pogovarjale od kapce, kdaj mu jo daste gor. A kadar gremo na sonce je torej važno da je mečava pokrita? Do kdaj je treba pa ušesa pazit če ne piha? Pa če je obrazek malo na sončku (5 min) pa tut ni nč narobe al kako? Tole s slingi pa meni sploh nebi prišlo v poštev, ker se Matic nemara normalno pestvat. Ok je le, da ga mam na kolenih, al pa u položaju podiranja kupčka na rami al pa da ga pestvam s trebuškom dol. V ostalih pozicijah je pa jok .. No, zdej grem pa malo pojest (da bo mlekc, hehe), pol pa vn!!!!! pa-pa
|